Page 1

Tร„YDELLINEN LAHJA asiakkaillesi ja tyรถntekijรถillesi!


The

Rezidor hotel group

YKSI MAAILMAN NOPEIMMIN KASVAVISTA HOTELLIYRITYKSISTÄ, JOHON KUULUU NELJÄ ARVOSTETTUA HOTELLIBRÄNDIÄ.

Rezidor Hotel Group tarjoaa asiakkailleen kansainvälisen valikoiman hotelleja, joista löytyy sopiva jokaiseen tilanteeseen ja elämäntapaan. Voit yhtä helposti järjestää pikaisen liiketapaamisen kuin nauttia pitkän ja rentouttavan loman tai viettää romanttisen viikonlopun design-hotellin ylellisyydessä. Mitä tahansa löytyy, ja takaamme tyytyväisyytesi. Sataprosenttisesti. Rezidor-lahjakorttia voi käyttää yli 200 hotellissa. Sen hyväksyvät maksuvälineeksi Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Inn by Radisson ja Hotel Missoni kuudessatoista maassa. Kortilla voi maksaa kupillisen kahvia baarissa, unnelmallisen illallisen, viikonlopun kohteessa tai kylpylähoitoja. Valinta on asiakkaan!

SANOMME AINA “KYLLÄ!”

NUKU HYVIN, VOI HYVIN

Radisson Blu Hotels & Resorts -kohteet ovat ykkösluokan hotelleja, joissa asiakkaan tarpeisiin vastataan yhdistämällä tyylikkään ajanmukainen design innovatiiviseen ajatteluun. Vieraanvaraisuuden varmistaa positiivinen “Yes I Can!” -henki ja sataprosenttinen asiakastyytyväisyystakuu. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia huonekonsepteja, maksuton nopea laajakaistayhteys kaikille vieraille, upeita baareja ja ravintoloita sekä vapaa-ajan mahdollisuuksia kuten kylpylä- ja wellnesspalveluita. Kaikissa Business-luokan huoneissa on Nespresso®-kahvinkeitin.

Park Inn on ilmeeltään tuore ja asenteeltaan nykyaikainen hotelliketju, joka keskittyy olennaiseen. Hotellimme ovat hintalaatusuhteeltaan lyömättömiä sekä tunnelmaltaan lämpimiä ja välittömiä mutta myös viimeisen päälle siistejä, asiakasystävällisiä, turvallisia ja hauskoja. Ennen kaikkea haluamme kuitenkin tarjota asiakkail-lemme “kaupungit parhaat unet!”. Se erottaa Park Innin massasta!

www.radissonblu.com

www.parkinn.com

ROHKEA. INTOHIMOINEN. MUODIKAS. AINUTLAATUINEN MISSONI. Aivan uudenlainen design-hotellien ketju, joka on kehitetty yhteistyössä samannimisen kuuluisan italialaisen muotihuoneen kanssa. Tyylikästä, intiimiä, modernia, vaikutteille avointa designia yhdistettynä ensiluokkaisiin baareihin ja ravintoloihin. Ainutlaatuinen hotelli. www.hotelmissoni.com


the

REzIDOR GIFT CARD

anna MatKuStuKSen laHja – reZidorin laHjaKortti

Kiitä asiakkaitasi ja motivoi henkilöstöäsi ikimuistoisella tavalla. rezidorin lahjakortti avaa ovet yli kahteensataan hotelliin kuudessatoista maassa* ja sillä voi maksaa kaikkia niissä tarjolla olevia palveluita pienestä baariostoksesta hotelliyöpymisiin ja kylpylähoitoihin. REZIDOR GIFT CARDIN EDUT LAHJAN ANTAJALLE:

REZIDOR GIFT CARDIN EDUT LAHJAN SAAJALLE:

Rezidorin lahjakortilla viestität, kuinka paljon arvostat asiakkaitasi ja työntekijöitäsi. Vahvistat luottamusta välillänne.

Rezidorin lahjakortti on hauska ja hyödyllinen lahja asiakkaillesi ja työntekijöillesi, jotka voivat käyttää sitä yli over 250 hotellissa 35 eri maassa.

✓ HELPPO TILATA

Jos haluat tilata vähintään 25 lahjakorttia, ota yhteyttä maasi tai lähialueesi Rezidor-edustajaan. Saat tunnukset, joilla voit tehdä yrityslahjakorttitilauksia verkon kautta. Edustajamme voi myös tehdä tilauksen puolestasi. Jos haluat tilata alle 25 lahjakorttia, voit ostaa ne osoitteesta www.giftcards.rezidor.com tai mistä tahansa hotellistamme maissa, joissa kortti on voimassa*.

✓ KORTIN ARVO 20 – 150 EuROA TAI 20 – 100 PuNTAA Rezidor-lahjakortti toimii kuten maksukortti. Kortille voi ladata arvoa 150 euroon asti. Saatavilla olevat arvot ovat 20, 50, 75, 100 ja 150 euroa.

✓ MAKSuTAVAT

Lahjakortit voi maksaa luottokortilla tai pankkisiirrolla, kumpi vain sopii asiakkaalle paremmin. Lahjakortit lähetetään tilaajalle, kun maksu tai tosite siitä on saatu.

✓ TOIMITuS ERINÄ YHTEEN OSOITTEESEEN

Liikelahjaksi tilattu erä kortteja toimitetaan yhteen osoitteeseen, minkä ansiosta voit jakaa kortit haluamallasi tavalla. Käsittelymaksu on 5 euroa sadalta kortilta. Toimitusmaksu riippuu siitä, mihin maahan kortit on tilattu.

✓ TuRVALLINEN TOIMITuS

Kortit lähetetään aina kuriiripostitse. Ilmoita myyntiedustajallesi, kun olet vastaanottanut lähetyksen. Turvallisuussyistä kortteja ei aktivoida ennen sitä. Niitä voi alkaa käyttää heti aktivoinnin jälkeen.

✓ YRITYKSEN LOgO

Voimme painaa yrityksesi logon lahjakorttiin, mikä tekee siitä täydellisen yrityslahjan.

✓ VEROVÄHENNYKSET Verovähennykset lahjakorteista ovat mahdollisia, kun niitä annetaan yrityslahjoiksi.

MITEN TILAAT LAHJAKORTTEJA YRITYKSELLESI? 1. Ota yhteyttä maasi tai lähialueesi Rezidor-edustajaan. 2. Saat verkkotunnukset, joilla voit tehdä tilauksia osoitteessa giftcards.rezidor.com/corporate 3. Edustajamme voi myös tehdä tilauksen puolestasi.

✓ HELPPOKÄYTTÖINEN

Rezidor-lahjakorttia voi käyttää yli over 250 hotellissa, jotka kuuluvat ketjuihin Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Inn by Radisson ja Missoni Hotels kuudessatoista eri maassa*. Sekä euro- että puntamääräisinä ostettuja kortteja voi käyttää missä tahansa näistä hotelleista kaikkien palveluiden maksamiseen.

✓ KORTIN ARVO

Lahjakortin arvo on painettu näkyviin. Kortilla voi ostaa palveluita saman tien koko summalla tai käyttää sen pienempiin kertaostoksiin. Käyttämättä jäänyt arvo säilyy käytettäväksi myöhemmin.

✓ SALDO

Kortilla oleva saldo on tarkistettavissa internetin kautta osoitteesta www.giftcards.rezidor.com.

✓ VOIMASSOLO Kortti säilyy voimassa kaksi vuotta. ✓ KORVAAVA KORTTI

Lahjakortin vastaanottaja voi rekisteröidä korttinsa netissä katoamisen tai varkauden varalta. Näin hän saa tarvittaessa korvaavan kortin. * rezidor-lahjakortteja voi ostaa ja käyttää seuraavissa maissa: Alankomaat, Arabiemiirikunnat Iso-Britannia, Australia, Bahrain, Belgia, Egypti, Espanja, Irlanti, Islanti, Italia, Jordania, Kroatia, Kuwait, Latvia, Libanon, Libya, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Oman, Puola, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Saudi-Arabia, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Turkki ja Viro.


HELPPO HANKKIA Ota yhteys maasi tai alueesi Rezidor- edustajaan tai tee tilaus verkossa.

LOISTAVA LAHJA Anna lahjakortti asiakkaillesi ja työntekijöillesi.

HIENOJA KOKEMUKSIA Lahjakortin haltija voi käyttää sitä over 250 hotellissa, jotka kuuluvat ketjuihin Radisson Blu, Park Inn by Radisson ja Missoni kuudessatoista eri maassa. Kortilla voi maksaa niin viikonloppuyöpymisen kuin baarissa nautitun kahvin, tunnelmallisen illallisen tai kylpylähoidon. Vaihtoehtoja riittää!

MUISTA – JA SINUT MUISTETAAN Tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät eivät unohda sinulta saamaansa hienoa lahjaa!

KOHTEITA JOISSA VOIT KÄYTTÄÄ LAHJAKORTTIA: www.radissonblu.com www.hotelmissoni.com www.parkinn.com


OTA YHTEYTTÄ Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi tilauksista ja lahjakortista. Ota yhteys lähimpään edustajaamme: RUOTSI T: +46 8 5068 8700 F: +46 8 5068 8650 groupdesk.sweden@rezidor.com SUOMI T: +358 9 251 662 96 F: +358 9 251 661 00 salesfi@rezidor.com

MUUT MAAT Rezidor Gift Card Support Centre European Reservation Centre 5th Floor - Block 6 Belfield Office Park, Clonskeagh 4 Dublin, Republic of Ireland T: +353 1 215 9051 (Puhelusta peritään paikallisverkkosi ulkomaanpuhelun hinta Irlantiin. Puhelun hinta matkapuhelimesta voi vaihdella.) F: +353 1 212 3751 giftcards@rezidor.com

VIIHDY REZIDOR GIFT CARDIN AVULLA! Lisätietoa kortista puhelimitse tai osoitteessa: giftcards.rezidor.com/corporate. Alle 25 lahjakorttia voi hankkia verkkosivultamme giftcards.rezidor.com, mistä tahansa hotellistamme tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen: Gift Card Support Centre T: +353 1 215 9051 F: +353 1 212 3751 giftcards@rezidor.com

Giftcard Brochure FI  

Rezidor-lahjakorttia voi käyttää yli 200 hotellissa. Sen hyväksyvät maksuvälineeksi Radisson Blu Hotels & Resorts,Park Inn by Radisson ja Ho...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you