Page 1

05 Hendry, Cabernet Sauvignon Hendry Winery blev grundlagt i 1939 og det kun med en enkelt mark med Zinfandel. I dag gror der 10 forskellige druesorter. I mange år leverede Hendry druer til områdets mest velrenommerede huse. Det var deres Cabernet, der leverede kølige nuancer til den legendariske Opus One fra Mondavi. Siden 2001 har de selv fremstillet deres vine i et splinternyt byggeri med topmoderne produktionsfaciliteter. Vinen har en imponerende duft, og det er en ekstremt koncentreret, tæt, dyb og massiv vin med meget modne og bløde tanniner. Normalpris kr. 350,- pr. fl.

Tilbud 300,- pr. fl. / 3 fl. kr. 850,-

TRE KRAFTKARLE TIL DIT JULEBORD CopenhagenWine har fokus på bedre vine – især fra USA. Vi har agenturet på en række af de bedste vinhuse i Napa, Sonoma og Carneros. I denne uge sætter vi tre vidunderlige kraftkarle på bordet: Klassisk Cabernet Sauvignon, moden Pinot Noir og vild Zinfandel. Priserne er naturligvis meget attraktive.

SMAG OG FÅ KYNDIG VEJLEDNING!

Vores butik og tasting room i Admiralgade 22, kælderen, holder åbent torsdage og fredage kl. 15-17:30. Her kan du smage vores vin og møde hele vores sortiment. (Vi holder lukket den 24. og 31. december).

Molnar, Carneros, Pinot Noir 07

Zinfandelic, Zinfandel 2006

Michael Terrien og de to ungarske brødre Peter og Arpad Molnar er de tre hjul i Tricycle Wine Company. Michael er vinmager hos Hanzell og de to brødre ejer marker i Red Hills Lake County og Carneros. Med skov og bødkeri i Ungarn, er Tricycle selvforsynende med egetræsfade. Peter og Michel laver vinen, mens Arpad tager sig af økonomi og markedsføring.

Vaskeægte hippievin fra Californien! Anders Lane Artisan Wines ligger i Amador Country, som er kendt for sine fine Zinfandelbaserede vine. Markerne er helt tilbage fra 1800-tallet og mange af de gamle vinstokke er ikke podet, hvilket giver meget lave høstudbytter. Området er kendt fra de glade 70’ere, hvor hippierne gav den gas. Zinfandelic er den vin, de ville have drukket - den fandtes bare ikke dengang. Men vinen er lige så sorgløst frigjort og charmerende.

Årgang 2007 var tør og solrig og høstudbyttet var ekstremt lavt. Bærrene var små, så det er en ualmindelig tæt og koncentreret vin med en blød og silkeagtig struktur. Normalpris kr. 295,- pr. fl.

Tilbud 210,- pr. fl. / 3 fl. kr. 580,WEBSHOP: WWW.CPHWINE.DK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside. Fragtfri levering i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne) ved køb over kr. 1.500,-. Tlf. 33 14 04 54 - cphwine@cphwine.dk

Det er en ukompliceret udadvendt vin med en rund, direkte og blød stil som falder i de flestes smag. Den er præcis så uprætentiøs, glad og frigjort som hippierne fra 70’erne. Normalpris kr. 120,- pr. fl.

Tilbud 100,- pr. fl. / 6 fl. kr. 560,-

TRE KRAFTKARLE TIL DIT JULEBORD  

CopenhagenWine har fokus på bedre vine – især fra USA.Vi har agenturet på en række af de bedste vinhuse i Napa, Sonoma ogCarneros. I denne u...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you