Page 1

Auteur – Pinot Noir i en ægte kunstners hænder!

Kenneth Juhasz har sit eget ambitiøse Pinot Noir og Chardonnay projekt i den kølige del af Californien. Det er garagevin i ordets bedste betydning, for han laver ikke meget mere end 75 til 175 kasser af hver vin. Vingården hedder Auteur som passer eminent til den personlige kunstneriske stil, Kenneth Juhasz’ vine har.

Merry Christmas and a Sparkling New Year

2007 Pinot Noir Shea Vineyard

2007 Sonoma Stage Pinot Noir

100% Pinot Noir druer fra Shea Vineyard i Washington - en af de fineste marker i USA til Pinot Noir. Vinen har en massiv tæt struktur og dens syre fuldender indtrykket af en verdensklasse vin med en exceptionel harmoni.

100% Pinot Noir druer fra Sonoma Stage Vineyard, en velrenommeret mark plantet af Hyde familien, en af Californiens mest respekterede producenter. Det er en vin med intens duft og smag. Den er udadvendt og charmerende med frisk syre, som slutter på en elegant blomsteragtig eftersmag.

Normalpris pr. fl. kr. 450,-

Tilbud 350,-

Normalpris kr. 450,-

Tilbud 350,-

Champagne J. Lassalle

Det er hos de små familieejede huse i Champagne, man får de bedste overraskelser, når det gælder den rette sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det er Lassalle et suverænt eksempel på. Hos Lassalle er det tre generationer af kvinder, der driver værket i champagnehuset, der blev grundlagt i 1942.

Enestående vine – især fra USA – er vores fokus. Vi tilbyder vine fra en række af de bedste vinhuse i Napa, Sonoma og Carneros. Netop nu kan vi præsentere dig for to enestående Pinot Noir og en Cabernet Sauvignon til særligt attraktive priser. Her er alle muligheder for at forkæle gæsterne – og dig selv – ved den udsøgte menu nytårsaften. Samtidig har vi de bedste ’bobler’ til at hilse nytåret velkommen med.

SMAG OG FÅ KYNDIG VEJLEDNING!

Champagne Préférence

2002 Champagne Special Club

Préférence er gylden og klar, boblerne små og elegante. Den er perfekt som apertif, til lette retter og dampet fisk.

Årgang 2002 er blød og udadvendt med fine, insisterende bobler, og synes man, at Champagne en gang imellem kan være lidt skarp og stram i betrækket, vil man elske årgang 2002 betingelsesløst.

Normalpris pr. fl. kr. 200,-

Tilbud 170,-

Normalpris pr. fl. kr. 500,-

Tilbud 390,-

Vores butik og tasting room i Admiralgade 22, kælderen, holder åbent torsdage og fredage kl. 15-17:30 (undtagen 24. og 31. december). Her kan du smage vores vin og møde hele vores sortiment.

Webshop: www.cphwine.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside. Fragtfri levering i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne) ved køb over kr. 1.500,-. Tlf. 33 14 04 54 - cphwine@cphwine.dk

2006 Cabernet Sauvignon Obsidian Ridge Vineyard

Denne vin fra Tricycle Wine Company er exceptionel med sin dybe røde farve og skønne duft. Den er saftig og påtrængende charmerende med en tæt og koncentreret struktur. Flot syre med modne og kraftige tanniner. Normalpris pr. fl. kr. 220,-

Tilbud 3 fl. for 525,-

MErrY chrIStMAS AND a Sparkling new Year  
MErrY chrIStMAS AND a Sparkling new Year  

Enestående vine – især fra USA – er vores fokus. Vi tilbyder vine fra en række af de bedste vinhuse i Napa, Sonoma og Carneros. Netop nu k...

Advertisement