Page 1

Dél-Afrika Egyesült Királyság Franciaország Ghána Hong Kong India Írország Magyarország Németország Svédország Törökország

Egyénre, csoportra, ügyre és szervezetre szabott leadership kurzusok A Common Purpose Magyarország egy nemzetközi háttérrel rendelkező független, közhasznú egyesület, mely 2006 óta szervez különleges leadership kurzusokat a köz-, a magán- és a civil szféra vezetői számára. Küldetésünk, hogy • egyéneknek, szervezeteknek és ilyen módon a társadalom egészének segítsünk sikereket és hosszú távú eredményeket elérni, • kurzusainkon olyan vezetőket képezzünk, akik fogékonyak a szervezetük, városuk vagy régiójuk jövőjének aktív kialakítása és fejlesztése iránt, • segítsük az embereket, hogy hatékonyan tudjanak együttdolgozni egy sokszínű csoportban és komplex változásokat létrehozni, • inspirációt, tudást és kapcsolatokat adjunk embereknek ahhoz, hogy jobb vezetőkké válhassanak a saját munkahelyükön és a társadalomban egyaránt.

„Magyarország jövőjének és sikerének kulcsa, hogy minden szervezet vezetője képes legyen nagyban gondolkozdni, az egészet látni a kis részek helyett, és a szükséges változásokat hatékonyan végre is hajtani.” Küllői Péter, Bátor Tábor, Alapítvány

“A Common Purpose hatására döntéseimben tágabb összefüggések is szerepet játszanak.” Papp Gábor, Ringier, Lapkiadó

A Common Purpose számokban:

MIT NYÚJT ÖNNEK A COMMON PURPOSE?

2006 A Common Purpose Magyarország Egyesület 2006 óta működik Magyarországon.

Célunk, hogy olyan vezetőket képezzünk, akik hatékonyan képesek komplex változásokat vezetni a saját hatáskörükön, szervezetükön, szakmájukon, és akár kultúrájukon kívül is.

12 A világ 12 országában van jelen a szervezet. 14-50+ Leadership kurzusaink a legkülönbözőbb korosztályoknak szólnak, az iskolásoktól a karrierjük csúcsán lévőkig. 22 1989 óta 22 év tapasztalata biztosítja a legmagasabb szakmai színvonalat kurzusainkon. 300 és 35.000 Magyarországon közel 300, világszerte pedig több mint 35.000 vezető tagja már a Common Purpose alumni hálózatának.

commonpurpose.org.hu

Kurzusainkon a résztvevők: • egy sokszínű csoportban dolgozhatnak és fejlődhetnek együtt olyan vezetőkkel, mint például a helyi börtön parancsnoka, kedvenc újságjuk főszerkesztője, vagy egy nemzetközi civil szervezet vezetője, • jobban átlátják és megértik a környezetet, amiben vezetnek és döntéseik hatását minderre, • olyan kérdésekkel és válaszokkal szembesülhetnek, amelyek saját környezetükben fel sem merülnek vagy merülhetnének, • magabiztosabb változásvezetőkké válnak, • felfedezik a sokszínűség előnyeit, és hogy miként segíti ez őket újszerű megoldások megtalálásában akár régi és összetett problémák esetében is.

“Különböző emberekkel azonos történetben megtalálni a közös pontot, az segít a különbözőségek megértésében.” Nagy Géza, Ability Park

“A Common Purpose kurzusain kívül nincs olyan fórum, ahol saját szinten, de más környezetben dolgozó vezetőkkel lehet találkozni. Rengeteg kapcsolati lehetőséget kaptam; itt másként nyílik egy ajtó, másként gondolkodnak az emberek, kohéziós erő van.” Vaszkó Márta, Gravoform Kft, ügyvezető


VALÓDI ÉLETBŐL VETT LEADERSHIP TAPASZTALATOK MINDEN KURZUSON… A Common Purpose kurzusoknak nélkülözhetetlen és egyedi jellemzője egyfajta szektorális keveredés, amely olyan résztvevőket és közreműködőket hoz össze a privát-, a közés a civil szférából, akik egyébként a mindennapi munkájuk során talán soha nem találkoznának. Elkötelezetten hiszünk abban, hogy a társadalom javára válik, ha a különböző korú, szakmai és egyéb hátterű, kultúrájú emberek képesek együtt irányítani és alakítani szervezeteik és a közösségük jövőjét.

Amivel minden kurzusunkon találkozhat: • bepillantás különböző működésmódok hátterébe kulcsvezetők segítségével • valódi életből vett, aktuális vezetői kihívások és esetek • személyes beszélgetések és kapcsolatok kiépítése más vezetőkkel • csoportos akciótanulás • eltérő nézőpontok és különleges helyszínek

EREDMÉNYEK A Hewitt egyik munkatársa segítségével felmértük, hogy kurzusaink hatására miben fejlődtek leginkább a résztvevők: • a megszokott gondolkodás, megközelítés és rutin sikeres megkérdőjelezése • empátia, rugalmasság és kommunikáció erősödése • közös pontok, érdekek és célok megtalálása más szakmai hátterű vezetőkkel, együttműködési készségek erősödése szemléletformálás, a környezet jobb megértése, a saját és a szervezetük szerepének • kontextusba helyezése • széles és nem szakmai alapú kapcsolati rendszer, Magyarországon és globálisan egyaránt.

REFERENCIÁK (többek között) •

Ability Park Egyesület

Bátor Tábor Alapítvány

Deloitte Zrt.

Fazekas Mihály Gimnázium

Flow Csoport

Fővárosi Állat- és Növénykert

Gézengúz Alapítvány

Kék Pont Drogkonzultációs Központ

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

Magyar Lapterjesztő

Magyar Nemzeti Bank

Magyar Telekom

Merlin Nemzetközi Színház

Művészetek Palotája

ING Biztosító

SOS-Gyermekfalu

Rákospalotai Leánynevelő

Váci Fegyház és Börtön

KURZUSAINK A Common Purpose számos leadership fejlesztő kurzust szervez karrierjük különböző szakaszában lévő egyéneknek, személyre szabott képzéseket szervezeteknek és egyéb különleges eseményeket. Meridián - rugalmas és személyre szabott leadership kurzus, amely moduláris tanulást és különleges fejlődési lehetőséget biztosít tapasztalt vezetők számára. Frontrunner - egyetemistáknak és pályakezdő fiataloknak szóló kurzus, amiben segítjük őket állampolgári és leadership készségeik fejlesztésével karrierjük elindításában.

Navigátor - tehetséges és ígéretes, a pályájuk elején álló fiatalokat hoz össze különböző szektorokból - helyi, országos és nemzetközi szinten. Quest – egy vagy többnapos külföldi látogatás, ahol lehetőség nyílik a világ különböző részeiből érkező vezetőkkel együtt elmélyülni egy másik város gazdasági,társadalmi kontextusában.

MIÉRT FONTOS EZ? HATÁSKÖRÖN TÚL… A szervezetek egyre komplexebb belső szervezeti struktúrákat és külső kapcsolatokat építenek ki, ezért olyan vezetőkre van szükségük, akik képesek közvetlen hatáskörükön túl, ismeretlen környezetben is változásokat generálni és sikereket elérni.

commonpurpose.org.hu

Éppen ezért a Common Purpose kurzusokon olyan vezetőket képzünk, akik a megfelelő képességek és eszköztár birtokában bátran ki mernek lépni a külső körökbe is, és képesek saját szervezetük teljes széltében és a társadalomban egyaránt megállni a helyüket.

Customised – egy adott szervezetre vagy ügyre szabott leadership kurzus vagy workshop Ventures – kultúrákon és országokon átívelő exkluzív program a jövő meghatározó vezetői számára

Általános leírás  
Általános leírás  

Általános leírás

Advertisement