Page 1

RO ’s sp ec ia l februar 2014

Spil, snacks & opgavebøger 19 tips til vinterferiens biltur

Få mere ud af skiferien stræææk ud!

  Alt til din

konfirmation Tøj, gadgets, ønsker & invitationer + stort modeshow

Guides: op på de høje hæle + bind din egen butterfly


Konfirmation 2014

1

Nail lacquer fra OPI, Light of Emerald City, 125 kr., Matas

2

Hi-tops fra Converse, 599,95 kr., Sparkz

4

5

Street look

Cap, flame, 299,95 kr., Outfitt

Tip!

3

Øreringe, 69,90 kr., Glitter

8

Slips fra Cube, 299,95 kr., Suitmeup

Sæt en mørk top under en lys blazer – så ser du højere og tyndere ud.

6

7

Blazer, 699,95 kr., Message

Halskæde i ­sølv, 199 kr., Glitter

DET HVIDE LOOK Coutura-­dameur fra Seiko, 2.795 kr., Müller's Guldsmedje

9

Outfittet til din konfirmation er næsten lige så vigtigt som trosbekendelsen og gaverne. Her er 15 fede fund fra RO’s Torv. Du skal bare vælge.

10 Kjole, 299,95 kr., Vero Moda

Pumps fra Marco Tozzi, 300 kr., Zjoos

11

12 Butterfly fra Cube, 299,95 kr., Suitmeup

Skjorte fra G-Star Raw, 599,95 kr., Outfitt

Godt køb

14

Organic Hair ­Styling Paste No. 06 fra Zenz, 179 kr., Salon Unique

13 Clutch fra Saint Sulpice, 299 kr., Neye

Hugo Boss Jour EdP 30 ml, 385 kr., Matas

15


Konfirmation 2014

Kom til konfirmandmodeshow på RO’s Torv ‘Hvad skal du have på?’ må være konfirmationens vigtigste spørgsmål. RO’s Torv besvarer det ved to store konfirmand-modeshows i februar.

Vært:

Ibi Støving

G

læd dig! To aftener i februar inviterer RO’s Torv konfirmander og forældre til modeshow med alt det fedeste tøj til både konfirmationen og andendagen. Aftenens værtinde, tv-værten Ibi Støving, vil guide jer gennem showet, hvor I kan få styr på alle detaljerne til den store dag. Det er de dygtige dansere fra Vejlebo Dance Studio, der viser tendenserne frem. I får nemlig også inspiration til styling og accessories – samt til invitationer, bordkort, borddækning, blomsterpynt og alt det andet, der er med til at gøre konfirmationsdagen helt perfekt. RO’s Torv byder på snacks, frisk frugt og drikkevarer til de første 200 gæster på begge aftener. Vi glæder os til at vise jer alt det bedste til konfirmandlooket 2014!

MODESHOWENE FINDER STED: Torsdag 6. februar kl. 19 Torsdag 13. februar kl. 19

Alle de butikker, der deltager i modeshowet, holder åbent til kl. 21, så du med det samme kan prøve dine favoritter fra showet – og der står selvfølgelig masser af personale klar med gode råd og ekspertviden.

VIND 3.000 KR.

Begge aftener trækker vi lod om et gavekort på 3.000 kr. til RO’s Torv – vi finder vinderen kl. 21, og du skal være til stede på c­ entertorvet.

Få VIP-plads til modeshowet!

­Reservér en af de 100 siddepladser i

dag – bestil på tlf. 46 38 06 80


Konfirmation 2014

Klar til

konfirmation Butterfly som James Bond

Det ser så let ud, når modellerne svæver ned ad catwalken i skyhøje hæle, men når du træder op i dine første par hæle, er virkeligheden en lidt anden. Heldigvis er hjælpen nær – og her guider vi dig til gå fint på de høje hæle. De gode råd får du af Birgitte Mortensen fra Skoringen på RO’s Torv, der ved præcis, hvordan du kommer godt i gang og bliver en stjerne i de hæle, der ofte er en del af konfirmationsoutfittet. Undgå for høje hæle: Sko med 10-15 centimeter høje hæle frister garanteret, men desværre er det kun få, der kan slippe af sted med at gå i dem uden at ligne Bambi på isen. Vælg i stedet en sko med fem-syv centimeter hæle, som er nemmere at gå i – især på en lang konfirmationsdag. Øv dig: Køb dine sko et godt stykke tid før din konfirmation, og øv dig i at gå i dem 10-15 minutter hver dag på stuegulvet. Du skal gå lige på foden, og dine ankler må ikke bøje indad, når du går. Måske kan du få en veninde til at kigge på dine fødder, mens du går? Det er nemlig svært selv at fornemme. God pasform: Uanset hvor smukke skoene er, kommer du til at hade dem, hvis de ikke sidder ordentligt. De må ikke klemme eller svuppe omkring din fod men skal sidde fast, når du går. Det kan være fristende at købe sko, der er for store, og tænke, at du bare lige lægger en sål i, men det bliver sjældent godt. Vælg en sko, der sidder perfekt fra starten. Gå naturligt: Mange kommer ofte til at tage unaturligt små skridt, når de får høje hæle på, så ret ryggen, træk skuldrene tilbage, og koncentrer dig om at gå, som du plejer. Så får du en fin gang.

Tip! Gelésåler fra Matas er din bedste

ven, da de aflaster dine fødder, så du kan have skoene på hele dagen uden at få brændende fodsåler.

10 trin til den perfekte butterfly: 1 Stil dig foran spejlet, slå skjorteflippen op, og læg butterflyen om halsen. Den venstre side skal hænge

lidt længere ned end den højre.  2 Læg den venstre del over den højre. 3 Fold den venstre del gennem løkken, som når du slår en knude. 4 Stram den højre del nedad mod dine fødder. 5 Fold den venstre del sammen, så den ligner en butterfly. 6 Vip den højre del nedover. 7 Hold sløjfen sammen med venstre hånd. 8 Lav et knæk 2/3 inde på den højre side, så den danner en ny sløjfe. 9 Put den nye sløjfe ind bag den forreste og stram til. 10 Ret butterflyen til, slå skjorteflippen ned – og husk: James Bonds ­butterfly blev heller ikke perfekt de

Tip! Brug for hjælp? Tjek vores trin for trin-tegninger på Rostorv.dk

Tiara, 179 kr. Glitter

Clutch fra Dixie, 399 kr. Neye

Lav dine egne invitationer Festen begynder allerede, når dine gæster modtager invitationen – og når du selv laver invitationerne, kan du få dem, som du vil. Find inspiration i Panduro Hobby på RO’s Torv, der bugner af papir, bånd, stickers, perler og alt det andet, der giver dig mulighed for at skræddersy

Af Andrea Bak

Bliv gode venner med de høje hæle

“Vi sælger mange butterfly til konfirmanderne. Det er god stil, og der er lidt James Bond over det,” fortæller Thomas Berntsen, indehaver af Suit­ meup, der har Roskildes største udvalg af de fede sløjfer. Butterfly findes i to varianter: en, der allerede er bundet og fastgøres med et spænde, og en såkaldt selvbinder, som kræver lidt mere øvelse, men som til gengæld er supercool. Thomas anbefaler, at du supplerer din butterfly med et par seler og et lommetørklæde, så du kan skabe dit helt eget look: “De tre ting kan kombineres i det uendelige med en klassisk, hvid skjorte og et par mørke jeans. Så er du stilet klædt, men stadig med et ungt look.”


Konfirmation 2014

Drømmegaver 1.

5.

Mangler du også inspiration til ønskelisten? RO’s Torv har alle drømmene: fra de nye, strømlinede gadgets til klassiske smykker. 2. 3.

4.

7.

Kamera til din skihjelm

8.

6. 9.

Tip!

10. 12.

Ghd-glattejernet kan også lave perfekte krøller. Få frisøren til at vise hvordan. 11.

13.

15. 14.

Fås i alle stjernetegn

1. IN2U EdT fra Calvin Klein, 50 ml, 315 kr., Matas. 2. Gavekort til RO’S Torv, købes i Centerinformationen. 3. Sportura Kinetic-ur fra Seiko, 3.995 kr., Müller's Guldsmedje. 4. Hero3-videokamera fra GoPro, 1.999 kr., Fona. 5. Halskæde med Margueritvedhæng fra Georg Jensen, 850 kr., Müller's Guldsmedje. 6. Play:5-trådløs højttaler fa Sonos, 2.999 kr., Fona. 7. iPhone 5S 16 GB fra Apple, 5.377 kr., Fona. 8. Downtown EdP fra Calvin Klein, 30 ml, 395 kr., Matas. 9. Ur, 999 kr., Pilgrim. 10. Ring fra Looks, 14 kt. hvidguld, 5.995 kr., ­Müller's Guldsmedje. 11. Margueritørestikker fra Georg Jensen, 955 kr., Müller's Guldsmedje. 12. MacBook Pro 13,3" fra Apple, 8.299 kr., Fona. 13. White Eclipseglattejern fra Ghd, 1.849 kr., Salon Unique. 14. Ring fra Memories, hvidguld m. sten, 3.200 kr., Müller's Guldsmedje. 15. Stjernetegnsfigur fra Royal Copenhagen, 999,95 kr., Imerco. februar 2014 |  

Ro�s magazine

5


MOR! Husk også dig selv på den store dag! Vi har mange forskellige og skønne kjoler til konfirmandens Mor, Moster, Tante og alle andre der gerne vil være stilfuld og elegant til forårets fester.

Kom ned i butikken - vi står klar til at hjælpe dig!

RO’s Torv Esprit StoreDag 195x129 Ann.indd 1

Kærlighedens alfabet Tiger tager forbehold for trykfejl og leverancesvigt. © Tiger 2014.

Skriv med stort

Er du hemmeligt forelsket i din genbo på den anden side af gaden? Så prøv at erklære din kærlighed med store bogstaver i vindueskarmen. De her er af MDF, er 12 eller 18 cm høje, er enten grønne, lilla, røde eller gule og bliver dine for evigt for en tyver stykket.

Tlf: 43 44 50 00

www.esprit.com 15/01/14 16.52


Superific-ski fra K2, 1.999 kr., Stadium

Husk strækøvelserne på skiferien – så får du mest ud af dagene på pisterne, råder Marie Wiborg Møller fra fitness dk på RO’s Torv.

Skihjelm fra ­Salomon, 500 kr., Sportmaster

Quest Access-skistøvler fra Salomon, 2.499 kr., Stadium

Dunjakke, 400 kr., Sams

Efter en dag på ski: Sådan strækker du ud Er du ikke typen, der husker at træne squats og lunges inden skiferien? Så skal du læse med her, hvor fitness dk giver tips til strækøvelser, der sikrer, at du er frisk hver morgen.

F

or en kontorplaget krop kan det være noget af et chok at komme på den årlige skiferie. Pludselig kan du mærke muskler, du nær havde glemt – og om aftenen kan det hele godt føles lidt fastlåst. Heldigvis har fitness dk masser af råd til, hvordan du strækker ud mest effektivt – så du og din

krop kan være klar til endnu en dag på de sneklædte bjergsider. “Det er især lår, balder, haser og lægge, der har godt af at blive strakt ud efter en dag på pisterne,” forklarer Marie Wiborg Møller, der er instruktør i fitness dk på RO’s Torv. Hun anbefaler, at du slutter hver dag af med strækøvelserne herunder.

Grap D-skibrille fra Alpina, 600 kr., Sportmaster

Tip!

Du kan sagtens lave en strækøvelse eller to, mens du står og venter på liften op til næste piste.

Klip ud og tag med på skiferien

Stræk kroppen ud – zone for zone

Af Andrea Bak

Tiger tager forbehold for trykfejl og leverancesvigt. © Tiger 2013.

Vinterferie 2014

Zone: balder Læg dig på ryggen, og bøj venstre ben, mens foden hviler på gulvet. Hvil højre fod på venstre knæ, og træk venstre ben nedad mod dig selv. Gentag 10 gange. Skift ben. Zone: lår (forside)

Stå på flad fod, bøj det ene ben bagud, og tag fat om vristen, mens du presser ind mod balden. Støt gerne mod en væg for bedre balance. Gentag 10 gange. Skift ben. Zone: lår (bagside) Lig på ryggen, og stræk det ene ben

op mod loftet, mens du holder hovedet i gulvet. Hvis du kan nå, tager du fat om læggen og trækker benet ned mod maven. Hvis du ikke kan nå, kan du lægge et bælte eller et håndklæde om læggen og trække i det i stedet. Gentag 10 gange. Skift ben.

Zone: haser Stå med front mod en væg, og sæt højre hæl i gulvet ud for væggen, mens resten af foden peger opad. Bøj lidt i benet, og læn dig ind mod væggen. Gentag 10 gange. Skift ben. Zone: lægge


Vinterferie 2014

19

tips til en­

god biltur Vinterferie betyder en lang ­biltur ­sydpå for mange ­børnefamilier. Vi guider til at gøre turen mere ­harmonisk med sjove lege og gode råd.

4

1 12 dobbelttusser fra Staedtler, 29,95 kr., Arnold Busck

6

7

hvem er dj?

Hvis I skiftes til at vælge musik eller historier, så er der noget godt at lytte til for alle, og børnene lærer, at der skal være plads til både børn og forældre.

2

5

Underlag

Husk en bakke eller en tyk bog, så de små har noget at lægge malebøger og papir på, når de skal tegne.

8

Ro�s magazine  

| februar 2014

8

Lydbog Bagsædehistorier, 99,95 kr., Arnold Busck

blødt og praktisk

3 Opgavebøger af Jakob Martin Strid, 39,95 kr. pr. stk., Arnold Busck

Rynkeby Smoothie, Strawberry, 16,95 kr. for tre, Føtex

Crisp & Cereals müslibar fra Wasa, 19,95 kr. for tre, Føtex

Giv de mindste blødt tøj på, du nemt kan hjælpe dem af med, selv om du sidder på forsædet. Eller vælg noget, de selv kan tage af og på.

9

En sjov leg!

Vælg en farve hver. Hvem ser først 25 biler i sin farve?

Bærbar dvd-afspiller fra Denver, 1.999 kr., Fona


Vinterferie 2014

16

10 Marvel Super Heroes-spil til PS Vita fra Lego, 349 kr., GameStop

Gang i pausen

Når I alligevel stopper for at spise eller tanke, så vælg et sted med legeplads – eller sæt ungerne i gang med en aktivitetsleg. Så får de fyret noget energi af, inden de igen skal ind på bagsædet og sidde stille.

11

PS Vita fra Sony, 1.399 kr. inkl. et spil og memorycard, GameStop

12

Rejsesæt med oppustelig nakkepude, sovemaske og ørepropper, 20 kr., Tiger

17

kør om natten

Hvis det er muligt, så kør mest om natten – det gør det noget nemmere for de små at sove, og så føles turen ikke så lang.

13 GO-nøddemix fra Kims, 10,95 kr. pr. stk., Føtex

18 forlæng søvnen

Varm bil + motorens summen = søvn. Med en nakkestøtte og en sovemaske forlænger du turen til drømmeland.

RO’s Torv event

Verdens bedste ­vinterferie Kom ind på RO's Torv, og brug en feriedag på at blive forkælet af os! Traditionen tro har vi samlet en vinterferiepakke med alt det, der giver en fed dag. Vinterferiebilletten, der byder på sjov, spas, søde sager og eventuelt en god film, kan du købe i Center­informationen fra 8. til 23. februar. DU FÅR: BR: Vælg mellem en snurretop eller en pakke Hama-perler Sunset Boulevard: En ‘snackwich’ med skinke, ost, salat, tomat og dressing Panduro Hobby: Funky Foam-dekoration. Vælg mellem slot/krone eller bil/dinosaurus Føtex: En juice. Vælg mellem æble eller appelsin Hæle & Nøglebar: En nøglering. Vælg mellem flere forskellige farver Frellsen: En lille softice i vaffel eller bæger. Flere smagsvarianter Name It: En madkasse Tiger: En pakke med slim Arnold Busck: En højre eller en venstre ­Stabilo-blyant Luksusvinterferiebillet indeholder også: Kino: Børnebiografbillet, til og med 11 år. ­Billetten gælder til følgende film: LEGO 2D, Far til Fire – Onkel Sofus vender tilbage eller Det regner med fri­kadeller 2 2D. Se, hvornår filmene bliver vist på rostorv.dk

En sjov leg!

14 Magnetspil fra Games to go!, 50 kr. pr. stk., Fætter BR

20 spørgsmål til p ­ rofessoren. Nem at lege, når I sidder stille.

19

Af Kristine Høeg

15 fordel legetøjet

Lad være med at give ungerne alle aktivitetssagerne på én gang. Fordel dem ud på turen, så du har noget nyt at give dem, når de bliver

Spil, 20 kr. pr. stk., Tiger

Priser

Vinterferiebillet: 60 kr. Spar 140 kr. Luksusvinterferiebillet: 125 kr. Spar 145 kr.


Vild med Far til Fire? Kom og mød ­skue­spillerne i Kino på RO’s Torv 9/2 kl. 14.45


Nyt fra RO’s Torv

Hey Joe! De friske fyre fra Joe & the Juice er rykket ind på RO’s Torv, og med dem følger velbrygget kaffe, o ­ riginale juicer, de højtelskede sandwiches – og ikke mindst en fed f­ eststemning!

V

i sørger altid for, at vores gæster føler sig hjemme, når de kommer ind i Joe & the Juice,” lover folkene bag den helt nye Joe & the Juice-bar på RO’s Torv. Juicepresserne blev sat i gang den 22. januar, og der er allerede mange, der har opdaget den helt særlige stemning, der altid er hos Joes drenge. For her spiller musikken dagen lang, mens der bliver langet litervis af juicer som Joe’s AMG, Hangover Heaven, Stress Down og Fibre Active over disken. Espressomaskinerne brummer, dampdyserne er i fuld gang, og der bliver lavet et hav af sandwiches – som i øvrigt først bliver tilberedt, når du bestiller dem. Ikke noget med timegammel mad. “Kvalitet, sundhed og kærlighed er noget, vi går RO’s Torvs efter i alle vores drikke og maden – det hele er favoritter frisklavet, og vi serverer selvfølgelig med et glimt i øjet," som Joe & the Juice-folkene lover. hos Joe: Så næste gang, det er tid til en morgenkaffe, Spicy Tuna-sandwich venindesludder eller bare et tiltrængt pitstop på + Joe’s AMG! shoppeturen, så kom og tjek Joe & the Juice ud. “Vi elsker at få besøg!” siger Joe-holdet. Joe & the Juice ligger på Centertorvet. Se åbningstiderne på rostorv.dk

Butikker

På RO’s Torv har vi 70 butikker og otte spisesteder. Du kan altid nemt finde rundt ved hjælp af vores fem infostandere, som er placeret ved indgangene i centret. I Centerin­ formationen på 1. sal kan du også få et oversigtskort. Beklædning Andersen Bonde Boutique Designersmarket Esprit Gunnva H&M Hunkemöller Kaas Luciano Grosso MCS Message Name it Nº8 Noa Noa Only Outfitt

Saint Tropez Sams Samsøe & Samsøe Sparkz Suitmeup Superdry Trendstar 8-16 år Triumph Tøjeksperten Vero Moda Bolig & Livsstil Bolia Galleri Servé Imerco Luxe Blomster & Livsstil Tiger

Børn & Familie Fætter BR Kino Dagligvarer & ­Specialiteter Frellsen Føtex Roskilde Vin Elektronik Fona GameStop Telenor Telia

Erhverv, Kontorer & ­Service CarSteamWash Home RO’s Torv Hæle & Nøglebar Kristelig Fagforening Sko Deichman Skoringen Tamaris Zjoos Skønhed & ­Wellness Esthetique Matas Salon Unique Spisesteder Burger King Café Vivaldi Joe & the Juice Mammamia

Nachos Ristorante La Rustica Sunset Boulevard Zhiki Sushi Sport & Fritid Arnold Busck Fitness dk Panduro Hobby Sportsmaster Stadium Tilbehør & ­Accessories Glitter Müller’s Guldsmedje Neye Pieces Pilgrim Profil Optik Thiele

februar 2014 |  

Ro�s magazine

11


VILD MED SPAR 201,-

299,-

VINTER FÅS I FLERE FARVER

FÅS I FLERE FARVER

101,HOODED SOFTSHELL JR.

WOOL UNDERWEAR

Vind- og vandafvisende jakke med høj åndbarhed og god pasform. Juniorstr. 104-164 cm. Normalpris 500,-

Juniorstr. 90-130 cm. Juniorstr. 140-170 cm. Normalpris 400,-

299,-

KLÆD BØRNENE PÅ TIL VINTERFERIEN FÅS I FLERE FARVER

SPAR

151,-

SPAR

51,-

FÅS I FLERE FARVER

SPAR

101,-

SOFTSHELL JR.

Vind- og vandafvisende jakke. Juniorstr. 104-164 cm. Normalpris 400,-

SKIPULLI

249,-

Skipulli i microfleece. Juniorstr. 116-176 cm. Normalpris 150,-

GIRL/CARTER

99,-

Juniorstr. 116-164 cm Juniorstr. 116-176 cm. Normalpris 400,-

399,-

FÅS I FLERE FARVER

CARVY 2.0

Sporty skibrille til børn. Perfekt tilpasningsmulighed til skihjelme.

RUBY

150,-

Sporty skibrille til børn. Perfekt tilpasningsmulighed til skihjelme.

RYGSKJOLD

200,-

Juniorstr. S/M-L. Normalpris 600,-

Ro’s Torv 201, 4000 Roskilde, tlf. 55 40 99 20

399,-

Gælder 2-16/2 2014 og så længe lager haves. Forbehold for trykfejl.

SPAR

Ros folder2  
Advertisement