Page 26

KURSER

Vil du med på kursus? Kalenderen siger forår, men det er ikke et øjeblik for tidligt at planlægge årets kurser allerede nu - heller ikke dem, der ligger i efteråret. AF KURSUSKONSULENT TRINE KAMP LARSEN

Der er nok at tænke på, når man har teenagere, og udfordringerne bliver ikke mindre, når teenageren har cerebral parese. Kom på kursus og få redskaber til at håndtere situationen.

Skal man stille de samme krav til barnet med cerebral parese som til bror eller søster? Hvordan opdrager man et barn med cerebral parese? Dét spørgsmål har mange forældre stillet sig selv, for hvad sker der, når barnet bliver teenager og får sværere

26 CP II INDBLIK 2. 2019

ved at følge med kammeraterne fra sport og skole? Skal man stille de samme krav til barnet med cerebral parese som til bror eller søster, hvordan skiller man almindelig teenageopførsel fra noget, der har med hjerneskaden at gøre, og hvor meget kan man kræve af et barn med en hjerneskade? Disse spørgsmål forsøges besvaret, når Sinne Colding Taysen og Sigrid Stilling Netteberg holder oplæg den 7. maj hos CP Danmark i Taastrup. Sinne kender udfordringerne hjemmefra, for hun har trillinger, hvoraf det ene barn har cerebral parese. Sigrid Stilling Netteberg husker stadig de udfordringer, hun stod i som ung med cerebral parese, og glæder sig til at komme og formidle nogle af oplevelserne. Vi garanterer, at forældrene går klogere hjem fra dette fyraftensmøde.

Livet som teenager

holdes 7. maj kl.17.00-19.30 hos CP Danmark i Taastrup.

Alt om botox

holdes 10. september kl.17.0019.30 på Marselisborgcentret i Aarhus.

Familieweekend

holdes 8.-10. november i Middelfart. Husk at der er gode muligheder for, at kurset kan blive bevilliget gennem kommunen, så tag fat i din sagsbehandler allerede nu.

Profile for CP Danmark

CP Magasinet INDBLIK 2 - 2019  

CP Danmarks medlemsmagasin nr. 2 - 2019.

CP Magasinet INDBLIK 2 - 2019  

CP Danmarks medlemsmagasin nr. 2 - 2019.

Profile for cpdanmark
Advertisement