Page 10

VIDEN OM Seksualitet og handicap Der var fuldt hus, da ISAAC Danmark i samarbejde med CP Danmark og Landsforeningen LEV satte fokus på seksualitet og handicap. Det skete ved en temadag i slutningen af januar, hvor en række gode kræfter, bl.a. Kim Steimle Rasmussen, der er uddannelsesleder på seksualvejleder-uddannelsen, holdt oplæg om emnet. For hvordan kan man udleve sin seksualitet, hvis man er udfordret af fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser? Og hvorfor nedtones seksualundervisningen på specialskoler, når man ved, at det er eleverne her, der har størst chancer for seksuelle overgreb? Det - og meget andet - gav konferencen svar på.

Flagdag for navneskift Tåge fra morgenstunden og meget let vind gav ikke det nye CP Danmark-flag mange muligheder for at folde sig ud, da dagen for navneskiftet (1.marts) blev markeret i Handicaporganisationernes Hus. Men tågen lettede, og mon ikke også ’vinden i sejlet’ nok skal komme, når arbejdet med at udvikle foreningen til fremtidens udfordringer for alvor sættes i gang i hele landet. I hvert fald ønsker redaktionen ’god vind fremover’.

Familiedag hos Elsass flytter til Jylland Efter 10 succesfulde år, hvor CP Danmark i samarbejde med Elsass Fonden har holdt årlige familiedage i fondens lokaler i Charlottenlund, har de to gode samarbejdspartnere aftalt, at næste familiedag bliver afholdt i Jylland. I øjeblikket forberedes dagen ’ud af huset’, og hvis alt går efter planen, vil familiedagen blive afholdt lørdag den 26. oktober i Pindstrup Centret. Mere om indhold og tilmelding kommer før sommerferien.

10 CP II INDBLIK 2. 2019

Profile for CP Danmark

CP Magasinet INDBLIK 2 - 2019  

CP Danmarks medlemsmagasin nr. 2 - 2019.

CP Magasinet INDBLIK 2 - 2019  

CP Danmarks medlemsmagasin nr. 2 - 2019.

Profile for cpdanmark
Advertisement