Page 1

Bases del concurs Participants Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram entre el 14 i 15 de setembre, fetes amb dispositiu mòbil i amb les etiquetes #InstaRoses #InCostaBrava #TerradePas i #aRoses i que contribueixin a difondre els atractius turístics de Roses i de la marca «Costa Brava», ja siguin fotografies detallistes o més genèriques. Definició de les fotografies guanyadores Un cop finalitzat el concurs, el dilluns 16 de setembre el jurat escollirà les fotografies finalistes, de les quals es demanarà a l’usuari l’arxiu original, de manera que es demostri que la fotografia ha estat feta amb un dispositiu mòbil. Els usuaris finalistes podran enviar l’arxiu original de la fotografia fins el dimarts 17 de setembre a les 12 h. El dimarts 17 de setembre a les 14 h es comunicaran els guanyadors del concurs a les diferents xarxes socials.

Balcó de Mar Restaurant

Premis del concurs Cadascun dels tres guanyadors percebrà un dels següents premis: nit d’allotjament a l’Hotel Canyelles Platja o un àpat per a dues persones al restaurant Bitàkora o al restaurant El Balcó de Mar. Jurat i veredicte El jurat designat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona es reunirà i escollirà les fotografies finalistes del concurs d’Instagram #InstaRoses #InCostaBrava #TerradePas #aRoses el dilluns 16 de setembre a les 14 h. Es comunicaran les fotografies guanyadores el dimarts 17 de setembre a les 14 h, un cop s’hagi comprovat que han estat fetes amb dispositiu mòbil. La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació del Patronat de Turisme i del municipi. El veredicte del jurat és inapel·lable.


#InstaRoses #InCostaBrava #TerradePas #aRoses ROSES, Vila marinera Dissabte 14 de setembre de 10.00 h a 13.30 h

Imatge cedida per l’Ajuntament de Roses

Programa de l’activitat 10.00 h. Trobada i esmorzar a la Ciutadella 11.00 h. Photowalk guiat per Roses, visitant la Ciutadella i passant pel passeig marítim, el port, les platges i Punta Falconera fins arribar al Puig Alt, mirador de la badia de Roses. 13.30 h. Finalització de la trobada

Segueix-nos a @costabravapirineu Per a més informació instagram.costabrava.org

InstaRoses  

Flyer InstaRoses

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you