Page 1

Expert in

nutricosmetica en cosmetica Huid Cosmetica Zon Haarverzorging

healthcare-Gamma Jong blijven... de grote uitdaging van de 20e eeuw

www.biocyte.eu


Expert in

Huidgamma

nutricosmetica en cosmetica

Cosmeticagamma

Haargamma

healthcare -gamma

Zonnegamma

nieuwigheden

FITNESS SYSTEM Gamma


Jong blijven... de grote uitdaging van de 20e eeuw Het Laboratorium Biocyte profileert zich als het nieuwe internationale referentiemerk van voedingssupplementen. Zijn kennis, dynamisme en voortdurende innovaties garanderen u het neusje van de zalm inzake schoonheid, anti-aging en welzijn. Vandaag de dag geldt het Laboratorium Biocyte dan ook als de top op het gebied van cosmetische voedingssupplementen. Het heeft de geheimen van de meeste verouderingsmechanismen ontsluierd en biedt een hele waaier aangepaste oplossingen die nog regelmatig verder worden geperfectioneerd. De belangrijkste pijler van het merk is zijn schoonheidsgamma, gebaseerd op de nieuwste ontdekkingen op het stuk van huidverzorging van binnenuit. Het laboratorium hecht hierbij veel belang aan de strijd tegen veroudering, met als doel : uw schoonheid, die van uw huid en van uw lichaam langer bewaren. Voor al diegenen die weigerachtig staan tegenover chirurgische ingrepen bestaat er een alternatief : nutricosmetica. Die gaat verder dan cosmetica, want voedingssupplementen hebben een duurzamer effect dan cosmeticaproducten omdat ze een invloed hebben op het hele lichaam en dieper werken (in tegenstelling tot injecties en schoonheidscrèmes, die plaatselijk en aan het oppervlak werken). Doordat ze inwerken op het belangrijkste gedeelte van de huid, de dermis, worden hiermee resultaten geboekt die langduriger aanhouden...

CosmXpert - Temselaan 12 - 1853 Strombeek Tel : 02 454 12 40 - Fax : 02/454 12 48 info@cosmXpert.be LABORATOIRE BIOCYTE 1555 avenue de la Plaine - 06250 Mougins - France Tél. : +33 (0)4 93 61 20 65 - Fax : +33 (0)4 93 61 19 30 Mail : biocyte@biocyte.eu

www.biocyte.eu

Volg ons op :

Elk van onze producten bestaat uit natuurlijke, exclusieve en innoverende ingrediënten; een zeldzame synergie van actieve bestanddelen in krachtige dosissen, met de bedoeling uw huid en lichaam langer jeugdig en mooi te houden.


nutricosmetic

Huidgamma

Ik hydrateer mijn huid Opgevulde huid

Opgevulde huid - Opgevulde huid droge huid mature huid

Ik voed mijn huid Opgevulde rimpels

Gladgestreken rimpels

Gevoede huid

4

Ik verstevig mijn huid

Stevige huid

Ik perfectioneer mijn huid Perfecte huid

Donkere kringen vervagen

Ik laat mijn ogen en nagels schitteren

Mooie nagels

Huid zonder puistjes

Huid zonder pigmentvlekken

Huid

Huid

voedingssupplementen

5


Bepaal uw

Aanbevolen producten

bevat 70%

water

A C B C C C D C E C F C G C H C I C J C K C

7

on g fo les rt s

e éc lat ex tr êm e

ps

pe a ra u die us

ca BB

ox y fo gèn rt e e

ft

te n fo seu rt e r

g

Aan te raden producten

cr oli

Huid

Onontbeerlijke producten

mi

goed voor 4 tot 5 kg van het totale lichaamsgewicht

nutricosmetic

H Ik zou mijn teint willen verhelderen en de pigmentvlekC ken op mijn huid willen doen vervagen I Ik heb puistjes, rode vlekjes, zwarte puntjes en een C glimmende huid J Ik wil een volmaakte, jonge huid zonder massa’s pillen te C moeten nemen K Mijn nagels splitsen, ze zijn zacht en broos. C

0m

het grootste orgaan van het lichaam : 2 m2

A Ik ben 35 jaar en ik begin rimpeltjes te krijgen C B Ik ben 45 jaar en mijn rimpels zijn nu goed zichtbaar C C Ik ben ouder dan 55 jaar, ik heb diepe rimpels en mijn C huid is niet meer stevig D Mijn huid is helemaal gedehydrateerd en er verschijnen C tekenen van droogheid E Ik wil zorg dragen voor mijn huid en er een integraal C anti-aging schoonheidsprogramma voor uitwerken F Ik zie er moe uit en mijn teint is dof C G Ik heb veel donkere kringen en geraak er maar niet van af C 27

6

Alles om uw huid te verzorgen, te herstellen en te behoeden voor veroudering vindt u in het integrale schoonheidsprogramma van het Laboratorium Biocyte : maak er dus volop gebruik van ! Voor een stralend jonge huid !

huidprofiel

co ll ex age pr n es s ela s t fo rt ine e

Huid

Vanaf uw 25e begint het schoonheidskapitaal van uw huid af te nemen en verliest uw huid geleidelijk aan haar jeugdige kenmerken en haar veerkracht. Vanaf de leeftijd van 45 jaar worden de tekenen van veroudering steeds beter zichtbaar. Met nutricosmetica kan het verouderingsproces vertraagd worden om de huid glad, veerkrachtig en soepel te houden.

hy a fo luro rt e 2 nic 00 mg hy alu cé ra roni c mi de s hy a jou lur on r/n ic ui t

DE HUID


Hyaluronzuur WAAROM ?

Vanaf 25 jaar

Zon Voeding Koude / Warmte

Vervuiling Stress Roken

HET REGENERATIEPROCES VAN DE HUID VERLOOPT TRAGER De huidcellen gaan zich trager delen

Huid

De dermis wordt dunner en brozer Vorming van rimpels Verlies aan volume

8

hyaluronic forte 200 mg ®

hyaluronic céramides®

200 mg

VOOR WIE ?

VOOR WIE ?

Mensen vanaf 35 jaar met een huid die “trekt” en aan veerkracht en volume verliest.

Mensen vanaf 35 jaar van wie de huid aan veerkracht en volume verliest.

RESULTATEN OPGEVULDE HUID

RESULTATEN OPGEVULDE RIMPELS

JEUGDIGER GELAAT

30 tabletten - ACL : 5178091 - EAN : 3401551780910 Voedingssupplement 1 tablet per dag, ‘s morgens, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Draagstof: microkristallijne cellulose ; Hyaluronzuur 200 mg ; Vulmiddel: dicalciumfosfaat ; Verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose ; Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren ; Kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide ; Emulgator: vetzuren.

OPGEVULDE HUID

OPGEVULDE RIMPELS

JEUGDIGER GELAAT

30 capsules - ACL : 9688104 - EAN : 3401596881047 Voedingssupplement 1 capsule per dag, ‘s morgens, gedurende 3 maanden.

Huid

Ik hydrateer mijn huid

Hyaluronzuur 200 mg

Voor een droge huid

Voor een vollere huid

9

Ingrediënten : Maltodextrine ; Hyaluronzuur 120 mg ; Tarweceramiden 20 mg ; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide ; Omhulsel van de capsule: gelatine, titaandioxide (kleurstof), ijzeroxide (kleurstof).

WAT ?

Hyaluronzuur helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden. Deze molecule kan tot 1000 maal zijn eigen gewicht aan water vasthouden.

+

EPIDERME

Hyaluronzuur 120 mg Fonction barrière renforcée

Voor een mature huid

VOOR WIE ?

270 mg

Mensen vanaf 45 jaar van wie de huid aan veerkracht en volume verliest.

Elastine DERME

Ceramiden

hyaluronic jour/nuit 270 mg®

Hyaluronzuur 270 Collage enmg Hyaluronzuur GABA*

+

RESULTATEN OPGEVULDE HUID

OPGEVULDE RIMPELS

VOLUMES VAN EEN JONGER GELAAT

30 tabletten + 30 capsules ACL : 5173840 - EAN : 3401351738401 Voedingssupplement Dagelijks 1 tablet ‘s morgens en 1 capsule ’s avonds, gedurende 3 maanden. Ingrediënten van formule 1 : Draagstof: microkristallijne cellulose ; Vulmiddel: dicalciumfosfaat ; Hyaluronzuur 150 mg ; Verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose ; Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren ; Kleurstof: titaandioxide, rode ijzeroxide ; Emulgator: vetzuren. Ingrediënten van formule 2 : Maïsmaltodextrine ; Hyaluronzuur 120 mg ; G.A.B.A. 100mg; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, colloïdale silica; Omhulsel van de capsule: Gelatine ; Kleurstof: patentblauw. / *GABA = Gamma-aminoboterzuur


Ik voed mijn huid

De huid bevat 2 proteïnen, die haar essentiële « bouwstenen » vormen : collageen en elastine. Collageen geeft de huid haar dichtheid en haar stevigheid. Elastine staat in voor de soepelheid en de veerkracht.

collagen express®

WAAROM ?

WAAROM ?

Vanaf 40 jaar

Huid

Collageen 5g

Klimaatschommelingen Stress Zon

Vervuiling Veroudering Voeding

Uitrekking van de collageenvezels

Elastine = “lycra” van de huid

VOOR WIE ? Mensen vanaf 35 jaar met zichtbare rimpels en een verminderde huiddichtheid. Mensen die het huidverouderingsproces willen afremmen.

RESULTATEN

Elastine 210 mg

+

Collageen 350 mg

De huid verandert Uitrekking van de collageen- en elastinevezels van de huid Minder dichte en minder soepele huid Vorming van groefjes

Door het organisme aangemaakt tot de leeftijd van 30 jaar

VOOR WIE ?

AFGEREMDE VEROUDERING

10 sticks - ACL : 9901420 - EAN : 3401599014206 Voedingssupplement - Elke ochtend de inhoud van 1 stick opgelost in vloeistof, gedurende 1 maand. Ingrediënten : Viscollageenhydrolysaat (5 g) ; Fructose ; Zuurteregelaars: citroenzuur, natriumcitraat ; Natuurlijk perzikaroma ; Antiklontermiddelen: magnesiumcarbonaat, siliciumdioxide, tarwemaltodextrine ; Kleurstoffen: bètacaroteen, geconcentreerd rodebietensap ; Zoetstoffen: kaliumacesulfaam, sucralose.

Mensen vanaf 30 jaar van wie de huid aan soepelheid verliest en sporen van veroudering begint te vertonen, vooral in het bovenste deel van het gelaat. Mensen die het huidverouderingsproces willen afremmen.

Ontwikkeling van uitdrukkingslijntjes

VOOR WIE ? Mensen vanaf 30 jaar van wie de huid aan dichtheid en soepelheid verliest en die sporen van veroudering willen bestrijden.

RESULTATEN

RESULTATEN ELASTISCHE EN SOEPELE HUID

Vervuiling Veroudering Voeding

VERMINDERING VAN NATUURLIJK COLLAGEEN EN ELASTINE

Groot herstelvermogen na uitrekking

Er verschijnen diepe rimpels

OPGEVULDE RIMPELS

Klimaatschommelingen Stress Zon

Zeer elastische vezel

De weefsels verslappen

GLADDERE HUID

Minder veerkrachtige huid Vorming van uitdrukkingslijntjes

DE NATUURLIJKE ELASTICITEIT NEEMT AF

De huid is minder dicht, oogt minder “vol”

Elastine 1 000 mg

Vanaf 30 jaar

Vanaf 30 jaar Minder soepele huid Vorming van groefjes

VERMINDERING VAN HET COLLAGEEN (1% per jaar vanaf de leeftijd van 20 jaar)

10

Om de huid te voeden microlift®

elastine forte®

Perziksmaak

WAAROM ?

Om rimpels glad te strijken

RIMPELS ONTSPANNEN

JEUGDIGER GELAAT

GLADDE EN ELASTISCHE HUID

RIMPELS OPGEVULD EN ONTSPANNEN

TEKENEN VAN VEROUDERING UITGESTELD

40 tabletten - ACL : 2075781 - EAN : 3401520757813 Voedingssupplement - 2 tabletten per dag, in de loop van de dag, gedurende 3 maanden.

60 capsules - ACL : 4487677 - EAN : 3401544876774 Voedingssupplement - 3 capsules per dag, in de loop van de dag, gedurende 3 maanden.

Ingrediënten : Draagstoffen: calciumfosfaat, microkristallijne cellulose ; Eiwitten uit slakkenvlees 500 mg ; Elastine (afkomstig uit visweefsels) 500 mg ; Emulgator: magnesiumstearaat; Antiklontermiddel: siliciumdioxide.

Ingrediënten : Viscollageenhydrolysaat (sulfiet) 350 mg, Eiwitten uit slakkenvlees (elastine) 210 mg ; Capsule (runder gelatine), Vitamine C 70 mg (goed voor 87.5% van de ADH); Zinkoxide (waarvan 11,3 mg zink en goed voor 113% van de ADH); Antiklontermiddel : Magnesiumzouten van vetzuren.

Huid

Om rimpels op te vullen

11


Ik verstevig mijn huid Effect van levenskwaliteit op de huid Hydroxyproline

Veroudering en een onevenwichtige voeding laten zich voelen op de huid. Die gaat zich minder gemakkelijk herstellen, oogt vermoeider en verliest geleidelijk aan haar jeugdigheid en veerkracht.

Mijn schoonheidsprogramma integraal schoonheidspack

tenseur forte® WAAROM ? Gewichtsschommelingen Zwangerschap Huidverslapping

Zonnebaden Veroudering Verlies aan stevigheid

VERANDERINGEN VAN HET LICHAAM

HOE ?

Huid 12

Hydroxyproline Het aminozuur hydroxyproline is in hoge mate aanwezig in de huid. Het maakt 50% van het collageen uit en helpt de structuur van het collageen versterken. Hydroxyproline maakt de collageenvezels steviger, zodat ze minder gemakkelijk breken.

IK VOED

Daarnaast stimuleert het ook de aanmaak van collageen. Het is dus bijzonder aangewezen voor mensen met een verslapte, minder stevige gezichts- en lichaamshuid.

IK IK HYDRATEER VERSTEVIG IK VOED

IK VERSTEVIG

Dunnere opperhuid Minder elastische, minder stevige huid met meer vouwen

Een verschijnsel dat versterkt wordt door de menopauze

Voor WIE ? Personen vanaf 40 jaar, met een minder stevige, slapper wordende gezichts- en lichaamshuid, of vrouwen die pas bevallen zijn of die veel afgevallen zijn.

resultatEN STRAKKER GEZICHTSHUID

IK VOED IK HYDRATEER

Afname van celvernieuwing

Voedingssupplementen kunnen aanzienlijk helpen om het verouderingsproces te vertragen en weer een jonge, stralende huid te krijgen.

IK HYDRATEER

IK VERSTEVIG

Het eerste Integrale Schoonheidsprogramma, gebaseerd op de regeneratie van de essentiële bestanddelen van de huid. Onze huid is opgebouwd uit 2 essentiële “bouwstenen”: collageen en elastine. Die worden bij elkaar gehouden door hyaluronzuur. Eenmaal de 25 voorbij neemt de aanmaak van die 3 nutriënten af en verliest de huid aan jeugdigheid en veerkracht. Supplementatie kan dan helpen om het verouderingsproces af te remmen, zodat de huid weer jong en stralend gaat ogen.

resultatEN STEVIGERE LICHAAMSHUID

MOOIER GEVORMDE BORSTEN

40 capsules - ACL : 5368466 - EAN : 3401553684667 Voedingssupplement 2 capsules per dag, ‘s morgens, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : L- Hydroxyproline 1 g ; Capsule : gelatine ; Antiklontermiddel : magnesiumzouten van vetzuren ; Emulgator : siliciumdioxide

IK HYDRATEER met hyaluronzuur

IK VOED met elastine

IK VERSTEVIG met collageen

ACL : 2642205 - EAN : 3401326422052 Voedingssupplementen Compleet programma bestaande uit 1 doos Hyaluronic forte 200 mg + 1 doos Elastine forte + 1 doosTenseur forte

Huid

Voor een stevige huid

13


BB caps®

5

1

IN

Huid

Hyaluronzuur

+

14

+ Bernagie-olie + Ceramiden + Bètaglucanen

Hydrateren Rimpels vervagen Onzuiverheden corrigeren

BB crèmes (Blemish Balm Cream) zijn een groot succes

+

Zink

+

+

MSM

Vitamine A

Arbutine Tomaat en witte moerbei

+

Overproductie van sebum (huidsmeer)

Mensen met een onregelmatige huidkorrel (puistjes, zwarte puntjes) of met een vette huid die gemakkelijk glimt en een onzuivere teint geeft.

FRIS OGENDE HUID EN EGALERE TEINT

VERMINDERING VAN ONZUIVERHEDEN

60 capsules - ACL : 5368420 - EAN : 3401553684209 Voedingssupplement - 2 capsules per dag, in de loop van de dag, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Micro-ingecapsuleerde bernagie-olie met 10% GLA 300mg; Maltodextrine ; Haematocus pluvialis met 3,5% astaxanthine 120 mg ; Bètaglucanen 100 mg ; Hyaluronzuur 60 mg ; Tarwekorrelextracten met hoog ceramidengehalte 60 mg (waarvan 30 mg ceramiden) ; Zinksulfaat 27,5mg (waarvan zink 10 mg, goed voor 100 % van de ADH) ; Niacine (vitamine B3) (goed voor 25% van de ADH) 4 mg ; Vitamine E 4 mg (goed voor 33% van de ADH) ; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat ; Omhulsel van de capsule: gelatine, kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxide).

MINDER PUISTJES

Vervuiling Stress Alcohol, Roken

Vermoeidheid Zon Veroudering

HUIDAGRESSIES De cellen vernieuwen zich trager Doffe, grauwe, onfrisse teint

De dermis wordt dunner en brozer Er duiken bruine vlekken op

Huidonzuiverheden

resultatEN

resultatEN

Probiotica

De natuurlijke bacteriële huidflora is ontregeld

VOOR WIE ?

Mensen die geen zin hebben om verscheidene voedingssupplementen te nemen voor hun huid en die zowel sporen van veroudering willen voorkomen als zorgen voor een mooie huid.

+ +

De natuurlijke weerstand van de huid neemt af

1 product met tal van werkingen -> perfectionerende alles-in-één verzorging Een bestseller

HUID GEHYDRATEERD EN RIMPELS OPGEVULD

Stress Hormonale schommelingen

BROZE EN GEAGRESSEERDE HUID

Het “Zwitsers zakmes” van de cosmetica

VOOR WIE ?

Bètaglucanen

Vermoeidheid Externe agressies

BEOOGDE RESULTATEN

Astaxanthine

Lactoferrine

WAAROM ?

WAAROM ? Fris ogende huid Huidveroudering voorkomen Stralende teint

Voor een huid zonder pigmentvlekken éclat extrême®

peau radieuse®

WERKINGEN

WAAROM ?

Voor een huid zonder puistjes

VOOR WIE ? Mensen van wie de huid pigmentvlekken vertoont en die hun teint willen verhelderen.

resultatEN ZUIVERDER HUID

GLADDERE HUIDKORREL

60 capsules - ACL : 5368526 - EAN : 3401553685268 Voedingssupplement - 2 capsules per dag, in de loop van de dag, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Biergistextract (Saccharomyces cerevisiae) 300 mg (met 150 mg bètaglucanen) ; Methylsulfonylmethaan (MSM) 300 mg ; Draagstof: maltodextrine; Lactobacillus acidophillus (draagstof: maltodextrine) 4.109 UFC; Bifidobacterium lactis (draagstof: maltodextrine) 4.109 UFC ; Lactoferrine 45,13mg; Zinkoxide (waarvan zink 10 mg, goed voor 100% van de ADH) ; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat; Vitamine A (retinolacetaat) (verdikkingsmiddel: Arabische gom, sucrose, zetmeel, antioxidant: L-alfa tocoferol, draagstof: tricalciumfosfaat) 800 μg, goed voor 100% van de ADH ; Antiklontermiddel: silica ; Chroompicolinaat (waarvan chroom 25 μg, goed voor 62,5% van de ADH).

MINDER PIGMENTVLEKKEN

HELDERE TEINT

DE HUID OOGT WEER FRIS

60 tabletten - ACL : 5173811 - EAN : 3401551738119 Voedingssupplement - 3 tabletten per dag, in de loop van de dag, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Draagstof: microkristallijne cellulose ; Vulmiddel: tricalciumfosfaat ; Berendruifbladextract (Arctostaphylos uva-ursi) 474 mg (bevat 120 mg arbutine) ; Moerbeiextract (Morus alba) 260 mg ; Rijpe witte tomaat in poedervorm (Solanum lycopersicum) 170 mg ; Maltodextrine ; Drager: Arabische gom ; Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, Mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur ; Antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide ; Niacine (Nicotinamide) 16 mg (100% ADH) ; Kleurstof: titaandioxide.

Huid

Ik perfectioneer mijn huid

Voor een perfecte huid

15


Chlorofyl van natuurlijke oorsprong

Huid

+

16

+

Rutine Ginkgo biloba

Keratine

Vitamine B8

+ +

+

+

Bamboe-silicia

Magnesium Vitamine D

Zinc

Calcium

Schadelijke effecten van vermoeidheid Een onvoldoende of slechte nachtrust heeft een rechtstreeks effect op de eliminatie van toxines. Als die niet goed worden afgevoerd, komen ze massaal in ons bloed terecht. Bij vergevorderde vermoeidheid slagen onze rode bloedcellen er niet meer in om zuurstof naar onze cellen te transporteren… Het bloed wordt dan dik en viskeus, waardoor celafval trager wordt afgevoerd. Dit laat ook sporen na op onze huid: er verschijnen donkere kringen onder de ogen. Onze benen gaan zwaar aanvoelen en we voelen ons afgemat.

Mooie nagels Onze nagels krijgen te lijden onder slechte behandelingen en externe agressies, maar ook onder een onevenwichtige voeding. Hierdoor kunnen ze slap en broos worden, gemakkelijk afbreken en splitsen.

Voor mooie nagels ongles forts®

oxygène forte® WAAROM ?

WAAROM ? Onevenwichtige voeding Vervuiling Alcohol, roken

Slaaptekort Stress Veroudering

OPHOPING VAN TOXINES IN HET BLOED Afvalstoffen worden moeilijker afgevoerd Viskeus, dik, donkerder bloed

Oogcontourzone: 5 maal dunner

Water Chemische producten Stress

Koude Vocht Ongezonde leefgewoonten

NAGELS WORDEN BROOS Belangrijkste bestanddeel van de nagels : keratinecellen Tekort aan calcium : afbrekende, splitsende nagels

Donker bloed = donkere kringen

Voor WIE ?

Voor WIE ? Mensen met uitgesproken donkere kringen, vermoeide gelaatstrekken en een vermoeide blik.

resultatEN DONKERE KRINGEN VERVAGEN

MINDER VERMOEID OGEND GELAAT

Personen met te dunne of slappe nagels, die splitsen.

resultatEN OOGLEDEN ONTZWOLLEN

50 ml + 30 capsules - ACL : 4070919 EAN : 3401540709199 - Voedingssupplement 24 druppels 1 tot 2 maal per dag en 2 capsules per dag, bij het ontbijt, gedurende 3 maanden. Ingrediënten (flesje) : Water ; Glycerine ; Kopercomplex van natriumchlorofyline (goed voor 100 mg chlorofyl) ; Muntaroma ; Bewaarmiddelen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat Ingrediënten (capsules) : Maltodextrine ; Omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstoffen: titaandioxide, geel ijzeroxide, indigotine) ; Extract van Ginkgoblad (Ginkgo biloba L.) 80 mg ; Extract van de bloemen van de honingboom (Sophora japonica L.) 54 mg, waarvan 43 mg rutine ; Antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide.

GEZONDE NAGELS

STERKERE NAGELS

DIKKERE NAGELS

40 capsules - ACL : 2075805 - EAN : 3401520758063 Voedingssupplement 2 capsules per dag, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Keratine 200 mg ; Poeder van de thallus van Lithothamnium (Lithothamnum calcareum) 200 mg ; Capsule (gelatine) ; Vochtextract van bamboe (Bambusa arundinacea) 170 mg (waarvan 75% siliciumdioxide, 127,5 mg) ; Mariene magnesiumoxide (waarvan 84,6 mg magnesium, goed voor 23% van de ADH) ; Antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide ; Zinkoxide (waarvan 5 mg zink, goed voor 50% van de ADH) ; Cholecalciferol (waarvan 2,5μg vitamine D, goed voor 50% van de ADH) ; Vitamine B8 (2,5 μg, goed voor 50% van de ADH).

Huid

Ik laat mijn ogen en nagels schitteren

Tegen donkere kringen

17


Cosmeticagamma

Ik verzorg mijn huid

Hydraterend masker

Ik verjong mijn huid

18

Ik bescherm mijn huid

Tegen pigmentvlekken en verhelderend

Hydraterend en huidvullend

Opspannend en verstevigend

Rimpelvervagend

Cosmetica

Cosmetica

c o s m e t i c

Het Laboratorium Biocyte huldigt het In & Out*, concept, en biedt dus ook uitwendige behandelingen aan als aanvulling op de tabletten of capsules. Deze cosmeticaproducten geven onmiddellijk resultaat op de bovenste lagen van de epidermis, terwijl de tabletten hun werk doen in de diepere huidlagen. Deze snelle oplossingen met instant resultaten helpen de huid zichtbaar verjongen, wissen vermoeidheid uit en maken haar gladder.

19

Hydraterende douchegel

Rimpelopvullend

*In & Out = inwendig en uitwendig


Ontdek uw

schoonheidsvoorschrift ire Biocyte

Laborato

20

Ik verzorg mijn huid

biocyte mask® WAT ?

Een masker bevat een hogere concentratie actieve bestanddelen dan crèmes en serums.

Cosmetica

en het voorhoofd er ov ‘s Morgens : n o ll o orte R - Elastine F . rollen. het hele gelaat op en g n re de oogcontour b n ne Serum aa - Microvecti

uimen aam doen sch ch li e el h et h Douche op

Dagelijks : ic Gel - Hyaluron poelen. overvloedig afs

innovatiE bio-cellulose

Bio-cellulose : Natuurlijke nanovezel die 100% biocompatibel is met de huid verkregen door enzymatische fermentatie Uitzonderlijke kwaliteit : 500 maal lichter dan cellulose uit planten Werkt als een “tweede huid”

en dan

leté aat, het decol el g e el h et h op ‘s Avonds : luid aanbrengen F ic n ro lu a y tvlekken op -H gen op pigmen n re b . n a m a a a m ch a Cre en het li clat Extrême E ig od n n ie d n -I aam. gelaat en lich alvorens en huidlijntjes s el p m ri e p : ie op d Regelmatig agen inmasseren ll o C t lu o s b -A te brengen. make-up aan Mask eek Biocyte w er p l a a m -2 aanbrengen. op het gelaat

gebruikt bij zware brandwonden Is in staat een hoge concentratie aan actieve bestanddelen in zijn structuur vast te houden 10 maal doeltreffender dan conventionele maskers Hecht zich beter op het gezicht, geeft meer actieve bestanddelen vrij veel efficiënter

VOOR WIE ? Mensen met een gedehydrateerde huid die “trekt”, verslapt en futloos is en veerkracht mist.

resultatEN

+

Elastine Hyaluronzuur

+

Collageen

GEHYDRATEERDE HUID

GLADDE EN ELASTISCHE HUID

TEKENEN VAN VEROUDERING UITGESTELD

1 masker - ACL : 5173857 - EAN : 3401351738579 Cosmetica - 2 maal per week aanbrengen en 20 minuten laten inwerken. Ingrediënten : Aqua (water), dipropylene glycol, pentylene glycol, glycerol, hydroxyethyl urea, methylisothiazolinone, chlorphenesin, silk amino acid, native marine collagen (soluble collagen), hydrolyzed elastin, carbomer, triethanolamine, hyaluronic acid, polyquaternium- 51, 2-phenoxyethanol, peg-40 hydrogenated castor oil, butylene glycol, cestrum latifolium leaf extract, xanthan gum, disodium edta, fragrance, iodopropynyl butylcarbamate.

Cosmetica

Cosmetica

Expert in

c o s m e t i c

Hydraterend masker

21


Hydraterend en huidvullend Biocyte cosmetica

Cosmetica 22

Onze huid bestaat uit 3 essentiële “bouwstenen”: hyaluronzuur, elastine en collageen. Die staan in voor haar hydratatie, haar dichtheid en haar elasticiteit. Naarmate men ouder wordt, gaat de aanmaak van die 3 bestanddelen afnemen en verliest de huid geleidelijk aan haar jeugd en veerkracht.

WAAROM ? Sterke klimaatschommelingen Stress Warm / Koud

Vervuiling Veroudering Voeding Roken

AANTASTING VAN DE ESSENTIËLE BOUWSTENEN VAN DE HUID

Collageen Pentapeptiden

micro vectine serum ®

Voor WIE ?

Voor WIE ?

Mensen met een gedehydrateerde huid, die trekt en weinig veerkracht heeft of met diepe rimpels.

Wat ?

Hyaluronzuur

hyaluronic fluid ®

(hyaluronzuur, elastine, collageen)

De dermis wordt dunner en brozer

resultatEN

VOLLER OGENDE EN GEHYDRATEERDE huid

resultatEN MINDER RIMPELS

LIFTINGEFFECT

Elastine

Vorming van rimpels

STRAKKERE HUID

MINDER RIMPELS

OPSPANNEND EFFECT

50 ml - ACL : 9599085 - EAN : 3401395990858 Cosmeticaproduct 1 applicatie op gelaat en decolleté.

50 ml - ACL : 9599079 - EAN : 3401395990797 Cosmeticaproduct 1 applicatie op gelaat en decolleté.

Ingrediënten : AQUA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, SODIUM HYALURONATE, CELLULOSE GUM, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ­LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMEHTYL IONONE, CELLULOSE, BUTYLPHENYL ­METHYLPROPIONAL, LIMONENE, GERANIOL, BENZYL ­SALICYLATE.

Ingrediënten : AQUA (water), Hydrolyzed Extensin, Isopropyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Glycerin, Propylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond ) Oil, Centella Asiatica Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba ) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Imidazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate, Linalool, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Butylphenyl Methyl Propional.

elastine roll-on ®

Rimpels gladstrijken

Voor WIE ? Mensen van wie de huid aan soepelheid verliest en sporen van veroudering begint te vertonen, vooral in het bovenste deel van het gelaat.

De huid verliest aan dichtheid en soepelheid

Weefselverslapping

Mensen met een verslapte en minder stevige huid met rimpels, die hun huid weer strakker willen maken voor een jonger effect.

resultatEN GLADDE HUID

RIMPELS OPGEVULD

JEUGDIGER GELAAT

15 ml - ACL : 2075798 - EAN : 3401520757981 Cosmeticaproduct 1 applicatie op uitdrukkingsrimpels in het gelaat. Ingrediënten : Aqua, 1,3-Butylene Glycol, PROPYLENE GLYCOL, Mannitol, Glycerin, Panthenol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Acrylates Copolymer, Sclerotium Gum, Phenoxyethanol, Polyquaternium-51, Hydrolysed Elastin, Dithiaoctanediol, Gluconic acid, Sutilains, beta-carotene, Hamamelis virginiana (with hazel) extract, Ubiquinone, Methylisothiazolinone, Hyaluronic acid, Xanthan gum, Ginkgo Biloba leaf extract, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Iodopropynyl butylcarbamate, fragrance, rose essence.

Cosmetica

Ik verjong mijn huid

Opspannend en verstevigend

23


absolut collagen ®

Cosmetica

+

Silica

Vervuiling Veroudering Voeding Roken

DE « ESSENTIËLE BOUWSTENEN » VAN DE HUID WORDEN AFGEBROKEN (hyaluronzuur, elastine, collageen)

Doffe, grauwe, onfrisse teint

Mensen die snel, maar op een natuurlijke wijze komaf willen maken met hun rimpels.

Arbutine

+

JEUGDIGER GElaat

4 flesjes van 1,5g - ACL : 9502281 - EAN : 3401395022818 Cosmetica - Eénmaal aanbrengen op rimpels en huidlijntjes in het gelaat.

Kojinezuur Hyaluronzuur

Drogere huid

De dermis wordt dunner en brozer

De huid wordt minder soepel en zacht

Huid blootgesteld aan agressies

Voor mensen van wie de huid pigmentvlekken vertoont of die hun teint willen verhelderen.

resultatEN MINDER PIGMENTVLEKKEN

resultatEN GLADDE HUID

Verminderde hydratatie

VOOR WIE ?

VOOR WIE ?

MINDER RIMPELS

Zon, Koude Wrijving van kledij

HUIDAGRESSIES

De cellen vernieuwen zich trager

Er duiken bruine vlekken op

Er verschijnen rimpels

Vervuiling Veelvuldig douchen Transpiratie

HUIDAGRESSIES

De dermis wordt dunner en brozer Minder dichte en minder soepele huid

Vervuiling Stress Alcohol, Roken

Vermoeidheid Zon Veroudering

De weefsels verslappen

24

WAAROM ?

WAAROM ?

Klimaatschommelingen Stress Zon Warm/koud

Collageenpoeder

hyaluronic gel douche ®

éclat extrême cream ®

WAAROM ?

Hydraterende douchegel

Ingrediënten : aqua, silica silylate, silica, butylene glycol, ascorbyl glycoside, nylon-12, glycerin, methylmethacrylate crosspolymer, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, soluble collagen, Camelia sinensis leaf extract, Salvia officinalis extract, calcium gluconate, d-glucono-1,5-lactone, trisodium citrate, xylitol, sodium hydroxide, sodium benzoate, methicone, citric acid, potassium sorbate.

HELDERE TEINT

DE HUID OOGT WEER FRIS

50 ml - ACL : 5173797 - EAN : 3401351737978 Cosmetica - Eénmaal aanbrengen op de huidvlekken in het gelaat en op het lichaam. Ingrediënten : Aqua (water), c12-15 alkyl benzoate, cyclopentasiloxane, niacinamide, glycerin, ptfe, dimethicone, morus alba root extract, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, 1-methylhydantoin-2-imide, CI 77891 (Titanium dioxide), ethylhexyl cocoate, isopropyl palmitate, peg-100 stearate, glyceryl stearate, butyrospermum parkii (shea) butter, alpha-arbutin, KOJIC ACID, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, glyceryl stearate, tocopheryl acetate, malva sylvestris (mallow) extract, mentha piperita (peppermint) leaf extract, primula veris extract, alchemilla vulgaris extract, veronica officinalis extract, melissa officinalis leaf extract, achillea millefolium extract, cetyl alcohol, stearic acid, palmitic acid, xanthan gum, disodium edta, citric acid, parfum (fragrance).

VOOR WIE ? Mensen die hun huid dagelijks willen verzorgen en uitdroging voorkomen.

resultatEN DE HUID IS GEHYDRATEERD

DE HUID IS WEER SOEPEL

DE HUID VOELT ZACHT AAN

200 ml - ACL : 5101792 - EAN : 3401351017926 Cosmetica - Eenmaal aanbrengen op de vochtige huid van het hele lichaam en dan afspoelen. Ingrediënten : Aqua (water), sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, decyl glucoside, glycerin, sodium chloride, polyquaternium- 7, PEG-40 hydrogenated castor oil, styrene/acrylates copolymer, sodium hyaluronate, parfum (fragrance), disodium edta, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, citric acid, benzyl salicylate, citronellol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, butylphenyl methyl propional, ci 15985.

Cosmetica

Ik bescherm mijn huid

Tegen pigmentvlekken en verhelderend

Rimpelopvullend

25


1

Zon

e Het zonnegamma met zuivere melanine

zonneprotocol

IK BRUIN EN BESCHERM MIJN HUID Met zuivere melanine

Te gebruiken van april tot half juli, vóór de langere periode van blootstelling aan de zon 2 tot 3 maanden, om UW HUID VOLOP TE VOORZIEN VAN MELANINE : Bereidt de huid voor op de zon Voorkomt rood worden en verbranding van de huid Zorgt voor een snellere en intensere bruining

26

Ik bruin en herstel mijn huid

Beschermde en gebruinde huid

Bruining & bescherming

Herstelde huid

Gesublimeerde huid

Ik geef mijn huid een kleurtje in de win ter

Een huid met ee n gezond tintje

IK HERSTEL Met hyaluronzuur, krill-olie, peptiden en lycopeen Te gebruiken van juli tot eind augustus, tijdens de periode van blootstelling aan de zon 2 tot 3 maanden, om UW DOOR DE ZON GEAGRESSEERDE HUID GRONDIG TE HERSTELLEN : Brengt vocht in de huid, die door de vele zon snel gedehydrateerd raakt Beschermt de cellen tegen UVstraling en veroudering Beschermt de collageenvezels om huidverslapping door de zon te bestrijden

Zon

Zonnegamma

Ontdek uw

IK GEEF KLEUR Met pigmenten (urucum en lycopeen) en vitamine D Te gebruiken in de winter (september tot maart), wanneer uw huid niet blootgesteld is aan de zon 6 wintermaanden, om DE ZON TE ‘VERVANGEN’ : Kleurt en pigmenteert de huid : orale zelfbruiner voor een gebruinde, gezond ogende huid Levert vitamine D om een (in de winter vaak voorkomend) tekort aan deze vitamine te vermijden

DEZE PRODUCTEN MOGEN NIET WORDEN GEBRUIKT TER VERVANGING VAN EEN BESCHERMENDE ZONNECRÈME, AANGEPAST AAN UW HUIDTYPE.

27


onderzoek en ontwikkeling

Een beschermde en intenser gebruinde huid mélanine forte®

3 jaar

onderzoek en ontwikkeling

Melanine

+ 1 crèmes+

1

e

e

voedingssupplement

op basis van

Zon

op basis van

Tyrosine Koper

ZUIVERE MELANINE

ZUIVERE MELANINE

28

Gelaat

Lichaam

Melanine Melanine, de stof die u dat mooie goudbruine kleurtje bezorgt, wordt door de melanocyten afgescheiden als natuurlijke bescherming tegen UV-straling. Tot nu toe beperkten zonvoorbereidende voedingssupplementen zich ertoe melanine na te bootsen met pigmenten als lycopeen of bètacaroteen, die het huidoppervlak een ietwat “oranje” ogende kleur bezorgen. Na drie jaar onderzoek kan het Laboratorium Biocyte met trots het eerste concentraat met zuivere melanine voorstellen. Die melanine werd verkregen uit de pel van zwarte olijven.

+

Melanine

Astaxanthine

Met deze natuurlijke melanine krijgt u voor het eerst een echt mooi zonnekleurtje, precies alsof u al wat gebruind bent voor u op vakantie vertrekt! Dat prachtige, gelijkmatige kleurtje vormt bovendien een extra barrière tegen verbranding en roodheid. Zo is uw huid beter voorbereid op de zon en blijft ze langer jong.

WAAROM ?

1e

1

e

voedingssupplement

crèmes van op basis

op basis van

ZUIVERE MELANINE

ZUIVERE MELANINE

We willen bruin worden en genieten van de zon

SPF 50

Gelaat

We willen onze huid jong houden

ZOMERS DILEMMA Bruin worden = toename van de hoeveelheid melanine in de huid meer melanine = bruinere kleur

Melanine (natuurlijk huidpigment) beschermt de huid tegen UV meer melanine = minder huidschade

VOOR WIE ? Mensen met een lichte huid, die gemakkelijk rood worden in de zon en mensen die sneller bruin willen worden maar hun huid daarbij willen beschermen tegen UV-schade.

resultatEN DIEPE BRUINE KLEUR

MINDER VERBRANDING

HUIDKAPITAAL BESCHERMD

30 tabletten - ACL : 5368443 - EAN : 3401553684438 Voedingssupplement - 1 tablet per dag, in de loop van de dag, gedurende 3 maanden. Ingrediënten: Draagstoffen: microkristallijne cellulose, gereticuleerd natriumcarboxymethylcellulose ; Melaninehoudend olijvenextract (Olea europaea) 250 mg (waarvan melanine 27 mg) ; Antiklontermiddelen: calciumfosfaat, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren ; L-tyrosine 50 mg ; Emulgator: sojalecithine ; Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, talk, microkristallijne cellulose, kleurstoffen (ijzeroxide, titaandioxide), glycerol ; Koper (kopergluconaat) 0,16 mg (goed voor 16% van de ADH).

3 jaar mélanine onderzoek en forte crèmes ®ontwikkeling gelaat en lichaam WAAROM ?

Lichaam

1e

Mensen met eenvoelichte dings- huid, die plement in de zon gemakkelijk roodsup worden op basis van en mensen die sneller bruin willen ZUIVERE E LANINdaarbij worden maar hun wilMEhuid len beschermen tegen UV-schade.

1

e

crèmes op basis van

ZUIVERE MELANINE

Gelaat

resultatEN DIEPE BRUINE KLEUR

MINDER VERBRANDING EN ROODHEID

Lichaam

Zon

Ik word bruin met melanine

Bruining en bescherming

HUIDKAPITAAL BESCHERMD

Cosmetica - Lichaam 150 ml - ACL : 5368495 - EAN : 3401553684957 Zo vaak als nodig aanbrengen op het lichaam. Ingrediënten (lichaamscrème): AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COCO-CAPRYLAYTE/CAPRATE, CETAQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, POLYGLYCERYL-2 SESQUIISOSTEARATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, OCTOCRYLENE, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL ETHOXYPHENYL TRIAZINE, PARFUM, MELANIN, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PHENETHYL ALCOHOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, BHT, CI 14700, CI 17200, CI 19140.

Gelaat 50 ml - ACL : 5368532 - EAN : 3401553685329 Zo vaak als nodig aanbrengen op het gelaat en het decolleté. Ingrediënten (gelaatscrème) : AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COCOCAPRYLAYTE/CAPRATE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, OCTOCRYLENE, CYCLOPENTASILOXANE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, CAPRYLOYL GLYCINE, CETEARYL GLUCOSIDE, PARFUM, MELANIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, AEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, BHT, CI 14700, CI 17200, CI 19140.

29


Zon

+

Lycopeen

+

PCA

Astaxhantine

WAAROM ?

WAAROM ?

Uitgedroogde huid

Geoxideerde huid

Broze huid

Irritatie

Vroegtijdige veroudering

Verdwijnen van de bruine kleur

GEVOLGEN VAN BLOOTSTELLING AAN DE ZON De zon : vijand van de huid

+ +

Koper

+

Vitamine C en D

NIEUW

Ingrediënten : Maltodextrine ; Gel extract van het blad van de Aloe (Aloe barbadensis Miller) 200 mg ; Capsule (gelatine; kleurstof : rode bieten) ; Hyaluronzuur 120 mg; Lycopeen afkomstig van de rijpe vrucht van tomaat (Solanum lycopersicum) (dragers : maltodextrine, bewerkt zetmeel, acacia gom, sucroesters van vetzuren, sojalecithine ) 10 mg ; Droog extract van Haematococcus pluvialis 58 mg (waarvan astaxanthine 2 mg) ; Antiklontermiddelen : magnesiumstearaat, siliciumdioxide ; Vitamine E 4,8 mg (40% ADH).

GEVOLGEN VAN EEN TEKORT AAN ZON

Mensen met een huid die te lijden heeft gehad onder het vele zonnen en die schade ten gevolge van de UV-blootstelling willen voorkomen.

resultatEN

DE HUID IS GEHYDRATEERD EN VOLLER

Vitamine D : aangemaakt door de zon Tekort : slechte calciumbinding Broze botten en andere aandoeningen

VOOR WIE ?

TEKENEN VAN VEROUDERING ZIJN UITGESTELD

Vale huid Tekort aan vitamine D

Zon : geeft een bruin kleurtje én een goed humeur

Na het zonnen moet de huid hersteld worden

DE HUID IS BESCHERMD EN HERSTELD

Witte huid “Winter blues”

GEVOLGEN VAN BLOOTSTELLING AAN DE ZON

Beschadiging en veroudering

40 capsules - ACL : 9661051 - EAN : 3401596610517 Voedingssupplement - 2 capsules per dag, bij de maaltijd, gedurende 3 maanden.

Lycopeen

Geoxideerde huid Irritatie Verdwijnen van de bruine kleur

Na het zonnen moet de huid hersteld worden

DE HUID IS GEHYDRATEERD EN VOLLER

Urucum

Uitgedroogde huid Broze huid Vroegtijdige veroudering

Beschadiging en veroudering

resultatEN

Aloe vera

WAAROM ?

De zon: vijand van de huid

Voor mensen met een huid die te lijden heeft gehad onder het vele zonnen en die schade ten gevolge van de UV-blootstelling willen voorkomen.

+

terracotta cocktail®

aftersun gel

VOOR WIE ?

Hyaluronzuur

Gekleurde huid

solar extrême®

solar extrême®

30

Een mooie en gehydrateerde huid

DE HUID IS BESCHERMD EN HERSTELD

TEKENEN VAN VEROUDERING ZIJN UITGESTELD

200 ml - ACL : 5123546 - EAN : 3401551235465 Cosmeticaproduct - Aanbrengen na het zonnen. Ingrëdienten : AQUA, ALCOHOL DENAT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BENZYL ALCOHOL, GLYCERIN, CARBOMER, PARFUM (fragrance), MENTHYL LACTATE, ­TOCOPHERYL ACETATE, ­SODIUM ­HYDROXIDE, HEXYL CINNAMAL, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE ­POWDER, ­SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, UREA, HYDROLYZED SOY PROTEIN, OLETH-20, ­HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, CI 16035, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL ­IONONE, ASPARAGUS OFFICINALIS ROOT EXTRACT, SODIUM PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, SORBITOL, CITRONELLOL, EUGENOL, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 15985.

VOOR WIE ? Mensen die een mooi, gezond kleurtje willen, die tekenen van veroudering willen voorkomen en een tekort aan vitamine D willen vermijden.

resultatEN GEBRUINDE EN GEKLEURDE HUID

NATUURLIJKE GEZONDE UITSTRALING

GEEN VITAMINE D-TEKORT

8 flesjes + 40 capsules - ACL : 2628062 EAN : 3401526280629 - Voedingssupplement 1 flacon per dag gedurende 8 dagen, daarna 2 capsules per dag. Ingrediënten (flesje) : Water ; Geconcentreerd blauwe bessensap ; Extract van achiotezaden (Bixa orellana) 200 mg ; Zuurteregelaars: citroenzuur, appelzuur ; Fructose ; Vitamine C 80 mg (goed voor 100% van de ADH) ; Verdikkingsmiddel: pectines ; Geconcentreerd appelsap ; Zoetstof: sucralose ; Extract van Afrikaantje (Tagetes erecta) 5 mg ; Extract van rijpe tomaten (Lycopersicon esculentum) 0,1mg. Ingrediënten (capsules) : Poeder van achiotezaden (Bixa orellana) 400mg; Omhulsel van de capsule: gelatine ; Tomatenextract (waarvan lycopeen 5 mg) ; Maltodextrine ; Antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide ; Koper (kopersulfaat) 0,2 mg (goed voor 20% van de ADH) ; Vitamine D (cholecalciferol) 2,50 µ g (goed voor 50% van de ADH).

Zon

Ik soigneer mijn huid na de zomer en geef ze een kleurtje tijdens de winter

Een mooie en herstelde huid

31


Haarverzorging

cosmetische voedingssupplementen

Laboratorium Biocyte

Anti-haaruitval, meer volume

metica

Speciaal voor mannen

Expert in Nutricosmetica en Cos

In de aanvalsfase : van 1 stick Keratine express - De eerste 10 dagen elke dag de inhoud opgelost in een glas water drinken. In de onderhoudsfase : sules Keratine forte - De volgende 60 dagen elke dag 2 cap mannen) innemen bij de maaltijd. (voor vrouwen) of Keratine men (voor

32

Ik verzorg mijn haar

Haarverzorging

Haargamma

Uw haarvoorschrift

ek Ik verzorg mijn haar specifi Professionele straightening kit

Speciaal voor grijs haar

33

Dagelijks : shampooing. - Het haar wassen met Keratine forte r over het vochtige haar Daarna Keratine forte conditionneu poelen. verdelen, laten inwerken en dan goed uits

Het

1e haarverzorgingsgamma met zuivere keratine

Om de 2-3 dagen : te baume aanbrengen en goed - Op vochtig haar een noot Keratine for voor een maximaal volume). droogföhnen (met het hoofd naar beneden Specifieke verzorging : ning kit” en “Keratine grijs haar” - Ontdek onze “Brazilian straighte ifieke verzorgingsproducten. (Keratine cheveux blancs), 2 nieuwe, spec

Ik onderhoud mijnditiohanerar Shampoo

Con

Balsem


Onze levenswijze is vaak een beproeving voor ons haar, dat uiteindelijk vermoeid raakt. Door veelvuldige agressieve shampoobeurten, kleuringen en permanenten begint de keratine van het haar af te schilferen en te verzwakken.

Haarverzorging

+

Vitamines

34

Het gamma met keratine Het gamma Keratine forte is vandaag de bestseller van het merk. De capsules Keratine forte, die bekroond werden met de prijs “Victoires de la Beauté”, blijken (bewezen in klinische studies) bijzonder doeltreffend op veerkracht, glans, volume en vertraging van het haarverlies. WAARVOOR ? Vervuiling Stress Chemische behandelingen Vermoeidheid

AFSCHILFERING VAN DE KERATINE VAN HET HAAR

Keratine Vitamines

+

+

Zink

Beschadigd, afbrekend haar dat uitvalt

Keratine

+

Koper

+

+

Co-enzym Q10

+

Haar = 95% keratine

Vitamines

Sabal

+ Zink + Ginkgo biloba

Appelsmaak

Voor WIE ?

Voor WIE ? Vrouwen die last hebben van haaruitval en een gebrek aan haarvolume. Vrouwen met dof en dun haar, of vrouwen die pas zijn bevallen.

Mensen die kampen met haaruitval en een gebrek aan haarvolume.

RESULTATEN

WAT ?

Zon, wind, zee Voeding Hormonale schommelingen Zwangerschappen Veroudering

keratine forte®

keratine express®

Keratine = 18 aminozuren

Keratine forte: Victoires de la Beauté 2010-2011

HAARUITVAL AFGEREMD

TERUGGROEI GESTIMULEERD

RESULTATEN

STERKER HAAR

HAARUITVAL AFGEREMD

10 sticks - ACL : 9901420 - EAN : 3401599014374 Voedingssupplement- Elke dag de inhoud van 1 stick opgelost in vloeistof, bij de maaltijd, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Tarwemaltodextrine (vulstof) ; Eiwitisolaat uit schapenkeratine (verkregen uit wol) (1.000 mg) ; Citroenzuur en appelzuur (zuurteregelaars) ; Appelaroma ; Fructose ; Vitamine C (40 mg), vitamine B3 (8 mg), vitamine E (6 mg), vitamine B5 (3 mg), vitamine B6 (0,7 mg), vitamine B2 (0,7 mg), vitamine B1 (0,55 mg), vitamine A (400 µg), vitamine B9 (100 µg), vitamine B8 (25 µg), vitamine D3 (2,5 µg), vitamine B12 (1,3 µg) ; Siliciumdioxide (Antiklontermiddel) ; Sucralose, kaliumacesulfaam (zoetstoffen) ; Koperchlorofyllinecomplexen (kleurstoffen). Elke vitamine is goed voor 100% van de ADH.

keratine men ®

TERUGGROEI GESTIMULEERD

STERKER HAAR

40 capsules - ACL : 9578404 - EAN : 3401595784042 Voedingssupplement - 2 capsules per dag, bij de maaltijd, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Keratine 500 mg ; Capsule: gelatine, kleurstof: natuurlijke chlorofyl ; Maltodextrine ; Zinksulfaat (waarvan zink 15 mg, goed voor 150% van de ADH) ; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat ; Vitamine B3 (Niacine) : 18 mg (goed voor 113% van de ADH); Vitamine B5 (Pantotheenzuur): 13,7 mg (goed voor 228% van de ADH); Kopersulfaat (waarvan koper: 2 mg, goed voor 200% van de ADH) ; Vitamine B6: 2,1mg (goed voor 150% van de ADH) ; Vitamine B8 (Biotine): 320 µg (goed voor 640% van de ADH).

Haarverzorging

Ik verzorg mijn haar

Keratine

In de onderhoudsfase

In de aanvalsfase

35

Voor mannen

Voor WIE ? Mannen die last hebben van haaruitval of die haaruitval willen uitstellen. Mannen met een gebrek aan haarvolume, die graag weer een vollere haardos willen.

resultatEN HAARUITVAL AFGEREMD

TERUGGROEI GESTIMULEERD

STERKER HAAR

40 capsules - ACL : 5173805 - EAN : 3401551738058 Voedingssupplement 2 capsules per dag, bij de maaltijd, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Keratine 250 mg ; Ginkgobladpoeder (Ginkgo biloba) 200 mg ; Maltodextrine ; Gelatine ; Extract van sabalbes (Serenoa repens) 60 mg ; Co-enzym Q10 60 mg ; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat ; Zinksulfaat (waarvan zink 10 mg, goed voor 100% van de ADH) ; Niacine (nicotinamide) 16 mg (goed voor 100% van de ADH*) ; Kleurstof: titaandioxide ; Biotine (D-biotine) 50 µg (goed voor 100% van de ADH).


DE H Y FORMAL BÈNE PA R A E S U L FAT

DE

Haarverzorging

EH Y D E ÈN E TE

pe nt

pe nt

ape ent

36

Keratine

+

FREE

D EH Y D E FO R M ARLA B E N PA TE FA L SU

Melanine

Katalase

FREE

Z O N DE RY D E

D EH FO R M A L BE EN PA R A T SU L FA A

D EH Y FO R M ARLA B E N PA E SU L FAT

DE

FREE

2u

pe nt

Keratine zonder SLS

+

Koper

keratine forte professionele straightening kit ®

SULF

NE PA R A B È E S U L FAT

FREE

? WAARVOOR

EH Y D E ÈN E TE

FREE

keratine S D E F O R M A L D E HNY D E SAN cheveux blancs HY E D A R AB E E L P® FORMA AT

Sedert de lancering van ons eerste haarverzorgingsproduct werd het gamma geregeld aangevuld met toonaangevende producten om een oplossing te bieden voor diverse haarproblemen.

D EH Y D E FO R M ARLA B E N PA TE FA L SU

Brazilian straightening kit

DE H Y DE F O R M ARLA B E N PA E S U L FAT

Grijs wordend haar Mannen zowel als vrouwen, we hebben allemaal liever haar met een kleur ! Omdat grijs haar wordt geassocieerd met veroudering, nemen velen hun toevlucht tot kleuringen en andere trucjes om opduikende grijze haren te camoufleren. De kleur van ons haar wordt genetisch bepaald en is toe te schrijven aan een natuurlijk pigment, melanine genoemd. Ons haar krijgt zijn kleur door een proces dat plaatsvindt in de haarfollikel, door melanocyten die worden geproduceerd in de matrix van de haarfollikel en die pigmenten aanmaken. Deze melaninepigmenten worden met behulp van het enzym katalase in de zich vormende keratine gebracht.

Zon, wind, zee Voeding Hormonale schommelingen Zwangerschappen etape

Veroudering Vervuiling Chemische behandelingen Stress, Vermoeidheid

treatment

WIJZIGING VAN DE INTERNE HAARSTRUCTUUR

Voor WIE ?

Z O N DEEHRY D E

D FORMAL BEEN PA R A T S U L FA A

2

u GLADDER HAAR

Aanmaak van melanine

de keratinocyten om het haar te kleuren

Niet functionerende melanocyten : de G E B R U I K T D O O R DE pe melanine valt stil productieeta van treatment

Grijs haar

PROFESSIONALS

PROFESSIONALS

Zonder parabenen, zonder sulfaat en zonder SLS.

Mensen die al grijs haar hebben of die het grijs worden willen voorkomen en mensen die hun haar kleuren om grijze haren te bedekken. G E B R U I K T D O O R DE

DE HAREN HEBBEN WEER KLEUR

GEVOED EN HERSTELD HAAR

PROFESSIONALS

MINDER GRIJS HAAR

STERKER HAAR

40 capsules - ACL : 4096899 - EAN : 3401540968992 Voedingssupplement - 2 capsules per dag, bij de maaltijd, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Olijfextract (Olea europaea) 300 mg (waarvan 33 mg melanine) ; Keratine 200 mg ; Katalase uit Aspergillus niger 200 mg ; Capsule (gelatine ; kleurstoffen: titaandioxide, gele ijzeroxide) ; Maltodextrine ; Antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide ; Kopersulfaat (waarvan 1 mg koper, goed voor 100% van de ADH).

STERKER HAAR

O R DE G E B R U I K T D2Ozakjes 20 ml + 3 flesjes van 100 ml - ACL : 4070948 EAN : 3401340709481 Cosmetica Gebruiksadvies, zie bijsluiter.

Voor WIE ?

RESULTATEN

FREE

resultatEN

etape: cellen die instaan voor de Melanocyten treatment haarkleur etape De melanocyten worden overgebracht naar ment treat

Vrouwen met golvend of kroezend haar die stijl haar Y D E soepeler willen laten vallen. willen ofA Lhun D E Hkapsel F O R M Rdie EN Vrouwen straightenings laten doen bij PA A B Brazilian T E een echt professionele verzorging FAdie de kapper S U Len voor hun haar willen.

G E B R U I K T D O O R DE

PROFESSIONALS Bevat ook :

Haarverzorging

Ik verzorg mijn haar specifiek

S

S

Voor S Agrijs N S haar

37


Shampoo keratine forte shampoo ®

Keratine forte is het 1e haarverzorgingsgamma met zuivere keratine. Deze voedende, volumegevende en herstellende verzorgingsproducten geven vernieuwde kracht aan haar dat te lijden heeft gehad van stress en diverse agressies.

Voor WIE ?

zonder SLS

Keratine

Haarverzorging

Keratine

WAT ?

Ons haar is hoofdzakelijk opgebouwd uit keratine, een eiwit dat bestaat uit 18 aminozuren.

38

Met dit gamma wordt natuurlijke keratine ingebracht in de haarschubjes.

+

Keratine

zonder SLS

Hyaluronzuur

Keratine

+

keratine forte conditioner ®

zonder SLS

Plantaardige ceramiden

WAT ?

Victoires de la Beauté 2012-2013

Onze producten werden in Frankrijk bekroond met de prijs “Victoires de la Beauté”! Om deze prijs te krijgen, worden producten onderworpen aan een kwaliteitsonderzoek. Zo werden onze producten een tijdlang door consumenten thuis uitgetest, zonder dat ze wisten om welk merk het ging. En hun verdict was uitermate positief. Voor ons is dit de mooiste erkenning, want het is uiteindelijk de mening van de gebruikers die boven alles telt...

Voor WIE ? Mensen met droog, beschadigd en futloos haar die conditioners gebruiken. Mensen met te weinig haarvolume en dof, fijn haar.

Mensen die hun haar willen herstellen en hun haardos mooi en gezond willen houden.

resultatEN HERSTELD HAAR

MOOIERE GLANS

resultatEN

MEER VOLUME

ONTWARD HAAR

HERSTELD HAAR

GLANZEND HAAR

150 ml - ACL : 9975186 - EAN : 3401399751868 Cosmetica - Eenmaal aanbrengen op vochtig haar, daarna uitspoelen.

150 ml - ACL : 4070931 - EAN : 3401340709313 Cosmetica - Eenmaal aanbrengen op vochtig haar, daarna uitspoelen.

Ingrediënten : AQUA (WATER), SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ETHYL HYDROXYETHYL CELLULOSE, POLYQUATERNIUM-7, KERATIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HORDEUM DISTICHON (BARLEY) EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL.

Ingrediënten : AQUA, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, OCTYLDODECANOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETEARYL GLUCOSIDE, METHYL-PROPANEDIOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, KERATIN, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, PARFUM, HYDROLIZED WHEAT GLUTEN, SODIUM HYALURONATE, POLYQUATERNIUM-10, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYACRYLATE-13, POLYISOBUTENE, CITRIC ACID, POLYSORBATE 20, METHYLISOTHIAZOLINONE, SODIUM LAURYL SULFATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXYMETHYLGLYCINATE, HEXYL CINNAMAL.

Zonder parabenen, zonder sulfaten en zonder SLS.

keratine forte balsem ®

Balsem

Voor WIE ? Mensen die hun futloos haar willen herstellen en verzorgen om hun haardos mooi en gezond te houden.

resultatEN HERSTELD HAAR

MOOIERE GLANS

MEER VOLUME

Zonder parabenen, zonder sulfaten en zonder SLS.

Wordt niet uitgespoeld

100 ml - ACL : 9869691 - EAN : 3401398696917 Cosmetica - Eenmaal aanbrengen op vochtig haar, daarna het haar drogen. Ingrediënten : AQUA (WATER), KERATIN, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM-7, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, OCTYLDODECANOL, POLYSORBATE 20, POLYACRYLATE-13, POLYISOBUTENE, ISOCETYL ALCOHOL, CERAMIDE 3, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HORDEUM DISTICHON (BARLEY) EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, BENZOÏC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYPHENYL METHYL PROPIONAL, CITRONELLOL. Zonder parabenen, zonder sulfaten en zonder SLS.

Haarverzorging

Ik onderhoud mijn haar

Conditioner

39


Een hoge dosis doeltreffendheid Het Laboratorium Biocyte stelt zijn nieuwe gamma HEALTH CARE voor, met oplossingen die globale en permanente bescherming bieden om de algemene gezondheid te ondersteunen. Dit omvat 4 verschillende werkingsgebieden : antioxidanten, gewrichten, “voel u goed” en prestaties. Daarnaast werd ook een gamma Krill-producten ontwikkeld rond het nieuwe ingrediënt krill-olie, een uniek bestanddeel met tal van gezondheidstroeven. Mede door zijn technologisch en innoverend imago spreekt dit nieuwe gamma de consumenten sterk aan. Onze producten stoelen op biotechnologisch onderzoek dat zich hoofdzakelijk toespitst op anti-aging en celverjonging. Daarnaast bezit Biocyte ook de knowhow om formules uit te werken met een optimale concentratie. De producten van dit gamma zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en werden ontwikkeld in de meest veeleisende omstandigheden en volgens de allerstrengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Voor de samenstelling van onze voedingssupplementen (op basis van vitamines en mineralen, planten en natuurlijke ingrediënten) gaan wij uit van natuurlijke dosissen die ook in de normale voeding voorkomen.


A Ik kan me moeilijk in alle rust concentreren, mijn aandacht C is snel afgeleid en ik raak gemakkelijk de kluts kwijt

Krill-gamma

H Ik voel me gestresseerd en slaag er niet in mij te C ontspannen I Ik heb moeite om in te slapen en tot een herstellende C nachtrust te komen J Bij fysieke inspanningen voel ik wat pijn in mijn heupen en C als ik mijn knieën buig K Ik heb permanent erge gewrichtspijn, toenemende artritis C en reumapijnen L Ik voel heel vaak pijn in al mijn gewrichten C M Ik heb calcium tekort, mijn botten worden brozer, ik heb C last van osteoporose en ontkalking N Mijn libido neemt af en ik wil mijn seksuele prestaties C verbeteren

Antioxidantgamma

Antioxidant voor meer Globale anti-agingwerking energie

Verlaagde Cholesterol

Versterkt geheugen

“Voel u goed” gamma Menopauze & Pre-menopauze

Atopische huid

Relaxerend anti-stress

Nachtrust & inslapen

Onontbeerlijke producten Aanbevolen producten Aan te raden producten

A B

AA C BB C CC C DD C EE C FF C GG C HH C II C JJ C KK C LL C M M C N C N

ail ro G

43 nit

mi

cr

oc or

c alg i lam inf

of lex cr mi

mi c ex rofle pr es x s

no c fo trim rt e

cr

oz e

n

s mi

as me no p

me

l co e Q10 nzy

ril l re sv fo rt érat e ro

or

iak

ill ps

mé mo kr

lv’s so dis

om ég a

kr

ill

te

ro

l

B Ik heb cholesterol en ben bang voor hart- en vaataanC doeningen C Ik heb psoriasis, mijn huid is gevoelig, broos en schilfert af C D Ik voel dat mijn organisme veroudert, ik zou dit proces C willen vertragen en ervoor willen zorgen dat ik vitaal blijf E Ik heb energie en antioxidanten nodig om jong te blijven C F Ik heb het steeds moeilijker om fysieke inspanningen te C doen, ik raak snel buiten adem G Ik ben een vrouw en heb last van menopauzeverschijnselen C

Rijk aan omega 3

Healthcare

Ontdek uw gezondheidsprofiel

Gamma voor de gewrichten Comfortabele gewrichten

Comfortabele gewrichten

Gewrichtspijnen

Sterke botten

Gamma “Prestaties”

Vitaliteit en extreem verlangen


Rijk aan omega 3

licaps

Geeft g

oprisp

een

ingen

®

Krill-olie Krill

Krill is een verzamelnaam voor garnaalachtige diertjes die in grootte variëren tussen 0,6 cm en 10 cm. Ze hebben een doorschijnend lichaam en lichtgevende organen, waardoor ze bijzonder goed zichtbaar zijn in de oceaan. Ze zijn hoofdzakelijk te vinden in de koude wateren van Antarctica.

Krill-olie 500 mg

1 000 mg

®

Krill-olie 1 000 mg

Krill-olie heeft een bijzonder hoog gehalte aan omega 3, maar bevat daarnaast ook fosfolipiden en antioxidanten, die deze olie nog doeltreffender maken : antioxidanten houden de fragiele omega 3-vetzuren intact en fosfolipiden helpen ze transporteren naar de plaatsen waar ze nodig zijn, namelijk de celmembranen. De belangrijkste antioxidant in krill-olie is astaxanthine, een krachtige antioxidant die met name een beschermend effect zou hebben tegen schade door UV-stralen en ontstekingen zou helpen tegengaan.

Ingrediënten : Lipidenextract (krill-olie) uit Antarctische krill (Euphausia superba, garnaalachtige schaaldiertjes) 500 mg [waarvan fosfolipiden 200 mg, omega 3-vetzuren 150 mg (waarvan eicosapentaeenzuur EPA 75 mg en docosahexaeenzuur DHA 45 mg), omega 9, choline 37 mg, omega 6, vitamine A 15 µg, vitamine E 0,17 mg, natrium 2,5 mg, astaxanthine 0,63 mg] - capsules (visgelatine, glycerine, water).

Sans odeur

omégakrill 500 mg ®

omégakrill 500 mg ® licaps®

WAT ?

44

Omégakrill 500 mg 30 capsules - ACL : 9716898 - EAN : 3401597168987 45 capsules - ACL : 4692466 - EAN : 3770001360003 Voedingssupplement 1 capsule per dag, bij de maaltijd, gedurende 3 maanden.

omégakrill® 1 000 mg®

Voor WAT ? Preventie van hart- en vaatziekten Emotioneel evenwicht Verbetering van het zicht

Daling van de cholesterol Soepele gewrichten Beter geheugen

TROEVEN VAN KRILL-OLIE Krill : garnaaltje uit polaire wateren Niet vervuild met chemische stoffen of zware metalen

Krill-olie : rijk aan omega 3-6-9 vetzuren Hogere concentratie aan omega’s dan klassieke visolie Geeft geen oprispingen

Voor WIE ? Mensen die omega 3-vetzuren willen innemen omwille van hun gunstige invloed op de algemene gezondheid. Mensen die visolie innemen maar daardoor last hebben van vervelende oprispingen.

RESULTATEN EMOTIONEEL EVENWICHT

CARDIOVASCULAIRE BESCHERMING

VERLAAGDE CHOLESTEROL

Omégakrill Licaps 60 licaps - ACL : 4070954 - EAN : 3401540709540 Voedingssupplement - 1 licap per dag, bij de maaltijd, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Lipidenextract (krill-olie) uit Antarctische krill (Euphausia superba, garnaalachtige schaaldiertjes) 500 mg, omhulsel van de capsule: visgelatine.

Omégakrill 1000 mg 40 capsules - ACL : 4070960 - EAN : 3401540709601 Voedingssupplement 1 capsule per dag, bij de hogere doserin g omega 3/6/9 maaltijd, gedurende 3 (tot 1.000 mg kr maanden. ill-olie)

Bevat geen toxi

sche zware metalen

(in tegenstellin g tot visolie)

makkelijk vertee rbaar Geeft geen opris pingen 5x hogere conc entratie aan fosfolipiden dan visolie Van nature rijk aan astaxanthine

Ingrediënten : Lipidenextract (krill-olie) uit Antarctische krill (Euphausia superba, garnaalachtige schaaldiertjes) 1000 mg [waaronder EPA en DHA) ; Rundergelatine ; emulgator: glycerol ; zoetstof: sorbitol ; vanille-aroma.

Krill

De weldaden van krill-olie

45


De weldaden van krill-olie

dissolv’ sterol ® Rode rijstgist

Krill

+ Krill-olie + Co-enzym Q10

Voor WAT ? Slechte voedingsgewoonten Erfelijke aanleg Inname van bepaalde geneesmiddelen

Stress, ziekten Roken Overgewicht, alcohol

STIJGING VAN HET CHOLESTEROLGEHALTE IN HET BLOED Cholesterol : een vetstof die voor twee derden wordt aangemaakt door de lever en voor één derde wordt geleverd door de voeding

Voor WIE ?

+

Mensen die een te hoog cholesterolgehalte hebben en teveel slechte vetten eten. Mensen die hun harten vaatstelsel willen beschermen.

resultatEN

Fosfatidylserine

+

VERMINDERING VAN HET CHOLESTEROLGEHALTE

Kaviaarfosfolipiden

+

+

DMAE

Co-enzym Q10

+

+

+

Zink

Krill- en lijnolie Ceramiden

Wild viooltje

+

Selenium

psoriakrill® Voor WAT ?

Voor WAT ?

Gevaar voor hart- en vaatziekten

Krill-olie

Atopische huid

mémokrill ®

Ophoping van cholesterol : vorming van “plaques” die de aders verstoppen

46

Beter geheugen

DALING VAN HET GEHALTE AAN TRIGLYCERIDEN

LAGER VETGEHALTE IN HET BLOED

30 capsules + 30 gelules - ACL : 4070977 - EAN : 3401540709779 - Voedingssupplement - 1 capsule en 1 gelule per dag, in de loop van de dag, gedurende 3 maanden. Ingrediënten Formule 1 (capsule) : Lipidenextract (krill-olie) uit Antarctische krill (Euphausia superba, garnaalachtige schaaldiertjes) 500 mg [waarvan eicosapentaeenzuur (EPA) 64,5 mg en docosahexaeenzuur (DHA) 27 mg) ; capsules (visgelatine, vulstof: glycerine, water). Ingrediënten Formule 2 (gelule) : Rode rijstgist Monascus purpureus met een titer van monacoline K 375mg (waarvan 3 mg de monacoline K) ; co-enzym Q10 30 mg; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide ; gelule: rundergelatine

Gebrek aan stimulatie Externe invloeden Stress Alcohol, roken

Onevenwichtige voeding Weinig beweging Normale veroudering

Familiale antecedenten Fysieke stress

psoriasis

ACHTERUITGANG VAN HET GEHEUGEN Mineralen en sporenelementen, vetzuren, aminozuren en vitamines : voedingselementen die onontbeerlijk zijn voor de hersenen De hersenen verbruiken 20% van de energie die door onze voeding aan het organisme wordt geleverd Tekort = minder goede werking van de zenuwcellen en het geheugen

Voor WIE ?

Mensen die soms vergeetachtig zijn. Gestresseerde mensen die verstrooid zijn en concentratieproblemen hebben.

resultatEN BETER GEHEUGEN

MINDER VERGEETACHTIGHEID

VERBETERDE CONCENTRATIE

30 capsules - ACL : 4070894 - EAN : 3401540708949 Voedingssupplement 1 capsule per dag, ‘s morgens, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Fosfatidylserine uit soja-fosfolipiden (drager: middellangeketentriglyceriden) : 52,5 mg, lipidenextract (krill-olie) uit Antarctische krillgarnaaltjes (Euphausia superba) : 150mg (waarvan EPA: 18mg, DHA: 8mg), fosfolipiden uit kaviaar: 14 mg, DMAE 15 mg, co-enzym Q10: 15 mg.

Omgevingsfactoren Psychologische stress

Te snelle vermenigvuldiging van de opperhuidcellen (om de 3 à 6 dagen in de plaats van om de 28 à 30 dagen) Chronische ontstekingen

47

Celophopingen Dikke plaques

Voor WIE ? Mensen met een zeer gevoelige huid die last hebben van psoriasis of een afschilferende huid. .

resultatEN VERMINDERING VAN DE PLAQUES

MINDER FREQUENTE OPSTOTEN

Krill

Verlaagde cholesterol

MINDER JEUK

40 capsules + 40 licaps - ACL : 5368549 - 3401553685497 Voedingssupplement - 1 capsule en 1 licap per dag, bij de maaltijd, gedurende 3 maanden. Ingrediënten Formule 1 : Lijnzaadolie met 20% alfa-linoleenzuur 200 mg; extract van wild viooltje (drager: maltodextrine) 150 mg ; tarwekorrelextract met een ceramidendosering van 60 mg (waarvan ceramiden 30 mg) ; Maltodextrine ; Zinksulfaat 13,75 mg (waarvan zink 5 mg, goed voor 50% van de ADH) ; Natriumseleniet (waarvan selenium 11 µg, goed voor 20% van de ADH) ; Vitamine D3 2,5 µg (goed voor 50% van de ADH) ; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, colloïdaal silicium ; omhulsel van de capsule: gelatine. Ingrediënten Formule 2: Krill-olie (Krill superba) 500 mg ; water ; omhulsel van de capsule: visgelatine.


Globale anti-agingwerking

Antioxidant

DMAE

48

+ SODS + Granaatappel + Resveratrol + Alfa-liponzuur

+

+

Tocotriënolen

Hydroxytyrosol

Vrije radicalen Vrije radicalen zijn hoogreactieve, onstabiele zuurstofdeeltjes die voorkomen in het organisme en die zich voortdurend proberen te binden aan elementen uit onze eigen cellen om weer stabiel te worden. Op die manier vernietigen ze dus gezonde cellen. Vrije radicalen beschadigen ons organisme een beetje op dezelfde manier als roest, dat een corrosieve werking heeft op het metaal van een auto. De oxidatie die door vrije radicalen wordt veroorzaakt, heeft eenzelfde nefast effect op de weefsels en cellen van ons organisme en doet ze zo sneller verouderen. Vrije radicalen kunnen ook afkomstig zijn uit externe factoren en berokkenen het organisme dan aanzienlijk meer schade. Uit onderzoek blijkt dat tal van omgevingsfactoren vrije radicalen kunnen genereren : vervuiling, bepaalde levensgewoonten zoals ongezonde voeding, alcoholgebruik, sigarettenrook, te veel zonnen, enz.

Co-enzym Q10 100 mg

Antioxidanten zijn als het ware buffers die onze cellen beschermen tegen de schadelijke werking van vrije radicalen.

coenzyme Q10®

resvératrol forte

WAAROM ?

WAAROM ? Vervuiling Slechte voeding Sigarettenrook

Stress Alcoholgebruik Zonnen

BRON VAN VRIJE RADICALEN Vrije radicalen : beschadigen de weefsels en de cellen

Meer energie

WELDADIG EFFECT VAN CO-ENZYM Q10 Co-enzym Q10 : essentieel voor de goede werking van de mitochondriën Activeert de energieproductie op celniveau

Vroegtijdige veroudering van het organisme Kwetsbaarder cardiovasculair stelsel Aantasting van de cognitieve functies

Co-enzym Q10 : beschermt het organisme tegen schade door vrije radicalen Krachtige antioxidant

Antioxidanten : vernietigen vrije radicalen

Voor WIE ?

Voor WIE ? Iedereen die zijn organisme graag jong en in optimale conditie wil houden, zich wil beschermen tegen schade door veroudering en door omgevingsinvloeden en diverse ouderdomskwalen wil voorkomen.

resultatEN VRIJE RADICALEN VERNIETIGD

Vernietiging van vrije radicalen

Mensen die kampen met een gebrek aan energie, die daar iets willen aan doen en hun fysieke prestaties en herstel na inspanning willen verbeteren. Mensen die hun organisme willen beschermen tegen vrije radicalen.

resultatEN KRACHTIG ANTIOXIDEREND

ORGANISME BESCHERMD

40 capsules - ACL : 9948290 - EAN : 3401599482906 Voedingssupplement 1 capsule per dag, ’s morgens, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Granaatappelextract 100mg = 90 mg ellaginezuur ; Resveratrolextract à 25%: 100 mg = 25 mg zuivere Resveratrol ; Tocotriënolen 50 mg = 17,5 mg vitamine E (145% ADH) ; DMAE (Dimethylaminoethanol) 25 mg ; R-liponzuur 25 mg; Olijvenextract 20 mg = Hydroxytyrosol: 1,4 mg ; Meloenvleesextract 12,50 mg = SOD (Super Oxyde Dismutase) 175 UI ; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, colloïdale silica. Omhulsel van de capsule: gelatine, water..

MEER ENERGIE

ANTIOXIDEREND

BETERE PRESTATIES

40 capsules - ACL : 4242763 - EAN : 3401542427633 Voedingssupplement 1 capsule per dag, ‘s morgens, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Drager van Q10: middellangeketen-triglyceriden ; Niet GGO sojalecithine ; Co-enzym Q10 102 mg ; Omhulsel van de capsule: gelatine, kleurstof: voedingskaramel.

Antioxidant

Ik bescherm mijn organisme

Antioxidant voor meer energie

49


Gammaoryzanol

Voel je goed

+ Rode klaver + Calcium + Vitamine D

50

menopass ®

Relaxerend, anti-stress

noctrim forte®

microzen ®

WAAROM ?

WAAROM ?

WAAROM ?

Slaapstoornissen Irriteerbaarheid Stemmingswisselingen

Warmteopwellingen Gewrichtspijn Futloosheid

Vermoeidheid Verstoring van het libido Spijsverteringsproblemen

GEVOLGEN VAN DE MENOPAUZE Menopauze: een crisisperiode voor veel vrouwen De aanmaak van geslachtshormonen (oestrogenen en progesteron) valt stil De vrouw ovuleert niet meer

Slaap en inslapen

Slaapstoornissen Nervositeit Huidproblemen

Slapeloosheid Niet-herstellende slaap

SLAAPSTOORNISSEN

GEVOLGEN VAN STRESS

Slaap: 1/3 van het leven van een mens Symptomen van stress: hebben een effect op lichaam, gedachten, gevoelens en gedrag

Factoren die de slaap kunnen verstoren: stress, piekeren, irriteerbaarheid….

Reactie op stress: gestuurd door het zenuwsysteem en de hormonen

Vaak worden anxiolytica en benzodiazepines voorgeschreven

De eicelreserve van de eierstokken is uitgeput

Voor WIE ?

Magnesium

+

resultatEN

Calcium

+

HORMONAAL EVENWICHT

L-5HTP

+

Vitamine C

+

Magnesium

+

+

Inositol Melatonine Vitamine B6

Gevaar voor afhankelijkheid en cognitieve aandoeningen

Voor WIE ?

Alle vrouwen die de eerste effecten van de menopauze ondervinden of die al in de menopauze zijn. Vrouwen die hier veel last en ongemakken van ondervinden.

MINDER WARMTEOPWELLINGEN

Mensen die de dagelijkse stress niet aankunnen, die moeite hebben om tot rust te komen en te relativeren en mensen die zwaarmoedig zijn en zich moeilijk kunnen ontspannen.

resultatEn EEN GOED GEVOEL

Moeilijk inslapen Psychische stress

MINDER STRESS

Mensen met stress die moeilijk in slaap geraken of ’s nachts regelmatig wakker worden en mensen die zich ’s morgens niet uitgerust voelen.

resultatEn HERVONDEN RUST

SEREEN EN ONTSPANNEN GEVOEL

60 capsules - ACL : 4494074 - EAN : 3770001360102 Voedingssupplement - 3 capsules per dag, in de loop van de dag, gedurende 3 maanden.

40 capsules - ACL : 4796510 - EAN : 3770001360096 Voedingssupplement - 2 capsules per dag, ’s morgens, gedurende 3 maanden.

Ingrediënten : Lithothamnium-poeder (Lithothamnium calcareum) à 32% (waarvan calcium 253,44 mg, goed voor 32% van de ADH) 792 mg ; Vulstof: maltodextrine ; Gamma-orysanol 288 mg ; Rode klaverpoeder 288 mg ; Zinkoxide (waarvan zink 15 mg, goed voor 150% van de ADH) ; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, colloïdale silica ; Cholecalciferol 9 mg (Vitamine D3 5 μg, goed voor 100% van de ADH) ; Omhulsel van de capsule: gelatine.

Ingrediënten : Magnesiumglycerofosfaat (waarvan magnesium 60 mg, goed voor 16% van de RI*) ; Lithothamnium-poeder (Lithothamnium calcareum) 400 mg; Capsule (gelatine) ; Extract van Griffoniazaad (Griffonia simplicifolia) 200 mg (waarvan 60mg L-5HTP) ; Vitamine C 100 mg (goed voor 125% van de RI*) ; Maltodextrine; Antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide ; Vitamine B6 3,3 mg (goed voor 236 % van de RI*). *RI: Referentie-inname

Voor WIE ?

BETER INSLAPEN

HERSTELLENDE SLAAP

MINDER SLAPELOOSHEID

40 capsules - ACL : 5101817 - EAN : 3401551018174 Voedingssupplement - 2 capsules per dag, voor het slapengaan, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Inositol 620 mg ; magnesium-L-pidolaat (waarvan magnesium 50 mg) ; Magnesiumoxide (waarvan magnesium 150 mg) ; Capsule: gelatine; Emulgator: magnesiumstearaat ; Antiklontermiddel: siliciumdioxide ; Melatonine 2 mg; Pyridoxine-chloorhydraat (waarvan vitamine B6 1,2 mg, goed voor 86% van de ADH). Totaal gehalte aan magnesium: 200 mg of 53% van de ADH

Voel je goed

Ik zorg voor mezelf

Menopauze en pre-menopauze

51


Comfortabele gewrichten

Gewrichten

Met het ouder worden gaat het kraakbeen geleidelijk aan slijten. Rechtstreekse gevolgen daarvan zijn pijnlijke en/of minder beweeglijke gewrichten. Die symptomen kunnen nog worden versterkt door een tekort aan calcium, dat leidt tot osteoporose en ontkalking. Om die ongemakken te voorkomen en te vermijden, moet het botweefsel dus worden gevoed.

52

+

Chondroïtine

+

Chondroïtine Glucosamine

+ Collageen + Vitamine C +

+

microflex®

microflex express® WAAROM ?

Glucosamine

+

+

Water Glucosamine

MSM

SAMENSTELLING VAN HET KRAAKBEEN

Harpagofytum

Kraakbeen : “schokdemper” tussen 2 botten

Mangaan

Laat ze soepel over elkaar glijden

Aangetast kraakbeen : schokken tussen de botten

Voor WIE ?

Personen die af en toe last hebben van hun gewrichten, die gewrichtspijn ondervinden bij fysieke inspanningen, en die broos kraakbeen hebben.

resultatEN

COMFORTABELE EN SOEPELE GEWRICHTEN

MINDER OCCASIONELE PIJN

KRAAKBEEN VERSTERKT EN BESCHERMD

10 sticks - ACL : 5173834 - EAN : 3401551738348 Voedingssupplement - 1 stick per dag, ‘s morgens, gedurende 1 maand. Te verdunnen.

+

Organisch silicium

53

Pijn en verminderde mobiliteit

Voor WIE ?

Vitamines van groep B

Krill-olie 500 mg

Collageen Chondroïtine

Gewrichten

Ik draag zorg voor mijn gewrichten

Soepele gewrichten

Calcium

Ingrediënten : Maltodextrine ; Glucocaminechloorhydraat (waarvan 1.140 mg glucosamine) ; Chondroïtinesulfaat (waarvan 900 mg chondroïtine) ; Zuurteregelaar: citroenzuur ; Sinaasappelaroma (lactose) ; Vitamine C 151 mg (189% van de ADH) Bètacaroteen (drager: acaciagom, plantaardige olie, saccharose, maltodextrine, antioxidanten : d-alfa tocoferol, natriumascorbaat) 0,6 mg ; Extract van rijpe tomaat (Lycopersicon esculentum Mill.) 50 mg (waarvan 1,5 mg lycopeen) ; Verdikkingsmiddel: guargom ; Collageen 35 mg ; Niacine (nicotinamide) 25,5 mg NE (159% van de ADH) ; Zoetmiddel : sucralose ; Pantotheenzuur (Calcium-D-pantothenaat) 16,5 mg (275% van de ADH) ; Zinkoxide (waarvan 10 mg zink, goed voor 100% van de ADH) ; Vitamine B12 (cyanocobalamine, drager maltodextrine, citroenzuur) 3 μg (120% van de ADH) ; Vitamine B2 (riboflavine) 2,25 mg (161% van de ADH) ; vitamine B6 (pyridoxinechloorhydraat) 1,7 mg (121% van de ADH) ; Vitamine D (cholecalciferol, drager maltodextrine) 5 μg (100% van de ADH) ; Vitamine B1 (thiaminemononitraat) 1,95 mg (177% van de ADH).

Personen die af en toe last hebben van hun gewrichten, die gewrichtspijn ondervinden bij fysieke inspanningen, en die broos kraakbeen hebben.

resultatEN MOBIELE EN SOEPELE GEWRICHTEN

MINDER VOORTDURENDE PIJN

KRAAKBEEN VERSTERKT EN BESCHERMD

60 capsules - ACL : 4433368 - EAN : 3770001360089 Voedingssupplement 4 capsules per dag, tijdens de maaltijd, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : MSM (Methylsulfonylmethaan) 1.200 mg ; Chondroïtinesulfaat 720 mg ; Glucosaminesulfaat 720 mg ; Droog extract van de wortel van Harpagofytum (drager maltodextrine, siliciumdioxide) 240 mg ; Mangaansulfaat (waarvan 2 mg mangaan, goed voor 100% van de ADH) ; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat ; Kopersulfaat (waarvan 1 mg koper, goed voor 100% van de ADH) ; Antiklontermiddel: gehydrateerde siliciumdioxide ; Omhulsel van de capsule: gelatine ; Titaandioxide (kleurstof).


Sterke botten micro corail®

inflamalgic® WAAROM ?

WAAROM ?

Soepele gewrichten Sterke botten

Gewrichten

Naarmate men ouder wordt, vermindert de concentratie organische silica in de botten

Broze botten Ontkalking, osteoporose

resultatEN MINDER PIJN

BESCHERMD KRAAKBEEN

30 capsules + 30 tabletten - ACL : 4242757 EAN : 3401542427572 - Voedingssupplement 1 capsule + 1 tablet per dag, ’s morgens, gedurende 3 maanden. Ingrediënten capsule: lipidenextract (krill-olie) uit Antarctische krill (Euphausia superba) 500 mg [waarvan fosfolipiden 200mg, omega-vetzuren 3.150 mg (waarvan eicosapentaeenzuur (EPA) 75 mg en docosahexaeenzuur (DHA) 45mg), omega 9, choline 37 mg, omega 6, vitamine A 15 μg, vitamine E 0,17mg, natrium 2,5 mg, astaxanthine 0,63mg]. Capsules (visgelatine, glycerine, water). Ingrediënten tablet: Draagstof: microkristallijne cellulose ; Mariene kiezelwieren verrijkt met orthosiliciumzuur = 25 mg silica (100% van de ADH) - Antiklontermiddel: magnesiumstearaat.

Overwerkt zijn Emotionele problemen Vermoeidheid

lustopwekking : hangt af van de lichamelijke, morele en hormonale toestand impuls : van de hersenen naar het geslachtsdeel, door vasodilatatie uitvoering : tijdsduur (doeltreffende vasculariteit)

Voor WIE ?

Voor WIE ?

Mensen met broze beenderen, die een tekort aan calcium hebben en die willen voorkomen dat ze last krijgen van osteoporose en artrose.

STERKE BOTTEN

GEZONDE BOTTEN

Dagelijkse zorgen Voedingstekorten

Seksuele activiteit : 3 fasen :

resultatEN BEWEEGLIJKE GEWRICHTEN

WAAROM ?

Tekort aan calcium: heel wat gevolgen

Minder soepele gewrichten

Mensen die permanent last hebben van gewrichtspijn en mensen met zeer broos kraakbeen die de gevolgen van artrose willen aanpakken.

nitro G®

DALING VAN HET LIBIDO EN VAN DE SEKSUELE PRESTATIES

CalCium

Gewrichtsproblemen

Voor WIE ?

Voor mannen EN vrouwen

Belangrijkste bestanddeel van de botten

Goede calciumbinding Gezonde botten

DE WELDADEN VAN OMEGA 3 EN ORGANISCHE SILICA

54

Ik geef mijn libido een boost

Vitaliteit en extreem verlangen

BETERE BOTSTRUCTUUR

80 capsules - ACL : 4647313 - EAN : 3401546473131 Voedingssupplement 4 capsules per dag, bij de maaltijd, gedurende 3 maanden. Ingrediënten: Koraalpoeder (Lithothamnium calcareum) 1650 mg (waarvan calcium 742,5 mg, goed voor 93% van de ADH) ; Vulstof: maïsmaltodextrine ; Antiklontermiddelen: magnesiumstéaraat, gehydrateerde silica ; Omhulsel van de capsule: gelatine, kleurstof: titaandioxide.

Mensen die kampen met een verminderd libido en verminderde lustgevoelens, die erectiestoornissen hebben of die hun seksuele prestaties willen verbeteren.

Tribulus terrestris

+

Yam

+ + +

Sarsaparilla Mineralen Octacosanol

resultatEN LANGDURIGER LUST EN LIBIDO

TOT STAND BRENGEN VAN DE ERECTIE

VERNIEUWDE SEKSUELE VITALITEIT

40 capsules - ACL : 9722781 - EAN : 3401597227813 Voedingssupplement - 2 capsules per dag ‘s morgens en 1 flesje 3u voor de daad. Ingrediënten capsules : Extract van Tribulus terrestris 280 mg ; Extract van sarsaparillawortel (Smilax aristolochiaefolia) 280 mg ; yamwortelpoeder (Dioscorea villosa) 280 mg ; Capsule: gelatine ; Zink (zinksulfaat) 14 mg (140% van de ADH); Antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide ; Octacosanol uit suikerriet 2,4 mg ; Kleurstoffen: ijzeroxide, titaandioxide, carmoisine ; Selenium (natriumseleniet) 52 μg (95% van de ADH).

Prestaties

Gewrichtsproblemen

55


BR-GAM-0114-NL

Photos : ®Shutterstock/Istockphoto/123rf/Fotolia/Jérôme Menu


NIEUW

het programma kétolyse® voorbeeld van een optimaal programma Op basis van een welbekende vrucht, de FRAMBOOS, worden natuurlijke ketonen verkregen.

Biocyte fitness system Het Laboratorium Biocyte profileert zich als het nieuwe internationale referentiemerk van voedingssupplementen. Dit nieuwe gamma steunt op de meest recente inzichten in natuurlijke thermogenese en vetverbranding, zowel bij het sporten als bij mensen met een sedentaire levensstijl.

Het Laboratorium Biocyte heeft zich toegelegd op een optimale gewichtscontrole voor een maximaal thermogeen effect en gewichtsverlies.

8h00 : ontbijt + Kétoslim capsules Ik verhoog mijn thermogenese en breng mijn “verbrandingskacheltje” op gang (hongerstillend)

11h00 : Kétoslim sticks of ampullen Stick: afvoer van toxines Ampullen: drainage van het organisme Ik geef mijn vetcellen de opdracht om zich te ledigen en draineer mijn vetweefsel (hongerstillend)

Afslanken

Voor alle vrouwen die graag doeltreffende hulp willen om hun lichaam slanker, strakker en steviger te maken, heeft het Laboratorium Biocyte een innoverend, specifiek Fitness-afslankgamma samengesteld, afgestemd op elk persoonlijk profiel :

56

12h00 : lunch met proteïnen en groenten

17h00

Ik doe geen sport : CLA max Ik maak opgeslagen vet vrij

Ik doe aan sport : Tri-carnitine Ik activeer de vetverbranding tijdens mijn fysieke inspanning

20h00 : maaltijd met Kéto protein Ik lever de nodige proteïnen voor mijn spieren maar zonder vetinname, om het ketolyseproces voort te zetten


kétoslim® capsules

kétoslim® ampoules

kétoslim® sticks

WAAROM ?

Gewichtscontrole en eliminatie

NIEUW

Ik verbrand, ik draineer en ik hou mijn gewicht onder controle

Drainage en gewichtsverlies

Vetverbrander

WAAROM ?

WAAROM ? In het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding

In het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding

In het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding

DE VETCELLEN ONTDOEN VAN VETTEN

DRAINAGE en GEWICHTSVERLIES

GEWICHTSCONTROLE EN ELIMINATIE

Afslanken

+

+

57

Citrus aurantium Cafeïne

Frambozenketonen

Frambozenketonen : grote innovatie

Nr 1 in de VS en in Groot-Brittannië

Nr 1 in de VS en in Groot-Brittannië

VET AFGEVOERD

+

Venkel Cichorei

+ Groene koffie

+

Paardenbloem

+ +

Personen die hulp zoeken om enkele overtollige kilo’s kwijt te raken in het kader van een afslankdieet.

resultatEN

resultatEN

Linde

Voor WIE ?

Voor WIE ?

Mensen die wat hulp willen bij het afvallen, om hun gewicht onder controle te houden en vet weg te werken.

Guarana

+

Frambozenketonen : grote innovatie

Nr 1 in de VS en in Groot-Brittannië

Voor WIE ?

Kersensteeltjes

+

Frambozenketonen : grote innovatie

MINDER EETLUST

GEWICHTSCONTROLE

GEWICHTSVERLIES

resultatEN ELIMINATIE

DRAINAGE VAN HET ORGANISME

Hibiscus Kersensteeltjes

60 capsules - ACL : 9725957 - EAN : 3401597259579 Voedingssupplement 3 capsules per dag, ‘s morgens, gedurende 20 dagen.

Artisjok

Ingrediënten : Frambozenextract (Rubus idaeus, vrucht) 1125mg (waarvan 56mg ketonen) ; Capsule (gelatine) ; Wakamé-extract (Undaria pinnatifida L.) 270mg (waarvan 27mg fucoxanthine) ; Extract van bittere sinaasappel (Citrus aurantium, vrucht) 270mg ; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide; Cafeïne 15mg.

Guarana

Mensen die wat hulp willen bij het afvallen, om hun gewicht op peil te houden en hun organisme te draineren en te ontdoen van toxines.

14 sticks - ACL : 4138445 - EAN : 3401541384456 Voedingssupplement - 1 stick per dag, ‘s morgens, gedurende 14 dagen. Ingrediënten : Vezels uit acaciagom 3150mg ; Maltodextrine ; Frambozenpoeder 6,2%; Frambozenaroma ; Hibiscusextract (Hibiscus sabdariffa calice) 150 mg ; Aromatisch bestanddeel: frambozenextract (ketonen 98%) ; Kleurstof: bietenrood; Guarana-extract (Paullinia cupana L., zaad) verrijkt met cafeïne 50mg (waarvan cafeïne 27,5mg) ; Artisjokextract (Cynara scolymus, blad) 50mg (waarvan cynarine 2,5mg) ; Paardenbloemextract (Taraxacum officinale L., blad) 25mg ; Waterig extract van kersensteeltjes (Prunus cerasus L.) 24 mg ; Drager: Arabische gom ; Zoetstof: steviolglycosiden.

GEWICHTSCONTROLE

ONTGIFTING VAN HET ORGANISME

DETOXEFFECT

20 ampullen - ACL: 4138451 - EAN: 3401541384517 Voedingssupplement Dagelijks in de voormiddag 1 ampul oplossen en opdrinken, gedurende 20 dagen. Ingrediënten : Water ; Waterig plantenextract (Lindeschors (Tilia cordata, Tilia platyphyllos) 315mg ; Kersensteeltjes (Prunus cerasus) 100mg ; Venkelzaad (Foeniculum vulgare) 30mg ; Cichoreiwortel (Cichorium intybus) 20mg) ; Waterig extract van guaranazaad verrijkt met cafeïne (drager: maltodextrine) (Paullinia cupana) 250mg ; Frambozensap 2,3% ; Aromatisch bestanddeel: frambozenextract (ketonen 98%) ; Natuurlijk frambozenaroma ; Kersensap ; Waterig droog extract van groene koffiebonen (Coffea canephora) 10mg ; Zoetstof: sucralose.

Afslanken

Wakame

58


+

59

Vitamine E

WAAROM ?

CLA max is een voedingssupplement dat Geconjugeerd linolzuur (CLA) bevat, afkomstig uit saffloerolie, van plantaardige oorsprong, en antioxiderende Vitamine E. CLA max werd samengesteld door de voedingsspecialisten van Biocyte fitness system®, CLA max en levert een aangepaste dagelijkse dosis van 3 200 mg CLA, in 4 capsules.

Mensen die een zittend leven leiden of weinig actief zijn en willen afvallen.

+

LEVERT CLA

Sojaproteïnen

B1, B2, + Vitamines B3, B5, B6, B9

DOELTREFFEND

MAXIMALE DOSIS

60 capsules - ACL : 4138422 - EAN : 3401541384227 Voedingssupplement 4 capsules per dag, gedurende 20 dagen. Ingrediënten : 4.000 mg extract uit saffloerpitolie dat CLA bevat (waarvan 3.200 mg CLA) ; Omhulsel (gelatine, glansmiddel: glycerol) ; Vitamine E 26,8 mg (= 223% van de ADH).

Va nillesm

In het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding SPIERMASSA INTACT HOUDEN TIJDENS HET DIEET ZONDER AANBRENG VAN CALORIEËN

Om tijdens het diëten de spiermassa intact te houden

Sportieve mensen die een sportsessie willen doen om hun gewicht onder controle te houden en toxines af te voeren.

3 BRONNEN VAN L-CARNITINE

STERK ASSIMILEERBAAR

REGELMATIGE FYSIEKE INSPANNING

Voor WIE ? Sporters of personen die hun dagelijkse calorie-inname willen verminderen.

Ideaal voor vegetariërs en veganisten

resultatEN LEVERT PROTEÏNES EN VITAMINES

ZONDER GLUTEN

ZONDER LACTOSE

500 ml - ACL : 4138439 - EAN : 3401541384395 Voedingssupplement – 1 koffielepel per dag, zuiver of opgelost, 45 minuten voor het sporten.

450 g - ACL : 4138416 - EAN : 3401541384166 Voedingssupplements - 3 eetlepels per dag in 250 ml water, mengen in een mixer of shaker.

Ingrediënten : Water ; Chloorhydraat van acetyl-L-carnitine (waarvan L-carnitine: 200mg) ; L-carnitine 200mg; L-carnitine- L-tartraat (waarvan L-carnitine: 100mg) ; Frambozenaroma ; Bewaarmiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat ; Zoetstof: steviolglycosiden ; Aromatiserend bestanddeel: frambozenextract (98% ketonen).

Ingrediënten : sojaproteïnen, verdikkingsmiddel: natriumalginaat, aroma, zoetstoffen: acesulfaam K, steviolglycosiden (steviolglycosiden, aroma), niacine, pantotheenzuur, vitamine B6, vitamine B2, vitamine B1, foliumzuur, vitamine B12.

Totaal gehalte aan L-carnitine: 500mg

NIEUW

Stévia

Verminderde calorie-inname

resultatEN

resultatEN

Frambozenketonen

Tri-carnitine is een voedingssupplement dat 3 bronnen van sterk assimileerbare L-carnitine bevat. Tri-carnitine, ontwikkeld door de Biocyte fitness system® voedingsspecialisten, levert een ideale dosis van 500 mg L-carnitine per inname.

Voor WIE ?

Voor WIE ?

3 bronnen van L-carnitine

WAAROM ?

waaronder zoetstof uit

Afslanken

Afslanken

WAAROM ?

3 bronnen van CLA

kéto protein®

tricarnitine®

CLA max®

Bereiding rijk aan proteïnen aa K

Ik geef mijn afslankkapitaal een boost

3 bronnen van Carnitine

CLA 3200 mg/dag

60


C B Ik moet enkele kilo’s afvallen, maar ik doe geen C sport C Ik heb een moeilijke spijsvertering, ik voel me C opgeblazen en mijn buik is gezwollen D Ik wil gewicht verliezen, en vooral mijn buikje C kwijtraken E Ik ben een grote eter en zou mijn eetlust onder C controle willen houden F Ik eet vaak rijk, met veel snelle suikers en C vetten G Ik heb cellulitis door een slechte bloedsomloop C H Ik heb last van vochtretentie C

Na (een periode van) overdadig eten wil ik mijn lichaam zuiveren en detoxen

A C B C C C D C E C F C G C H C

Triphala

+ Choline + Gentiaan + Inositol + Kurkuma + Rozemarijn

Vetvanger

full detox minceur®

blockeur forte®

WAAROM ? Geneesmiddelen Milieu

Voeding Stress

Te veel of te toxische gifstoffen Het eliminatievermogen van het organisme wordt overschreden Ziekten, “slecht in zijn vel zitten”, vermoeidheid

Onontbeerlijke producten Aanbevolen producten Aan te raden producten

Plantaardig Chitosan 500 mg

Ophoping van vetten Gewichtstoename Toename van slechte cholesterol

Plantaardig Chitosan : niet allergeen Vangt 800 keer zijn gewicht aan vet

ill llu lip

gly c co émi nt c ro l

e ym oz

ce

MEDISCH

OPNAME VAN VETTEN

Voor WIE ?

Toxines afgevoerd

Te rijke maaltijden

Uit het vuistje eten

OPHOPING VAN AFVALSTOFFEN IN HET ORGANISME

resultaten

HULPMIDDEL

MEDISCH

HULPMIDDEL

WAAROM ?

Mensen die een afslankprogramma willen aanvatten of die hun organisme willen detoxen na een periode van overdadig eten.

lip

fu ll mi det nc ox eu r blo c fo keu rt e r

Afslanken

A

61

Ik voer vetten af

Ontgiftend

Platte buik

GEMAKKELIJKERE SPIJSVERTERING

2 x 40 capsules - ACL : 4494068 - EAN : 3770001360171 - Voedingssupplement 2 capsules van formule 1 ’s morgens en 2 capsules van formule 2 ’s middags, gedurende 1 maand. Ingrediënten FORMULE 1 : Triphala-mix (poeder van drie vruchten: Zwarte Myrobalaan (Terminalia chebula) 320 mg, Amalaki (Phyllanthus emblica L.) 320 mg en Vibhitaki (Terminalia bellerica Roxb.) 320 mg) ; Omhulsel van de capsule: gelatine. Ingrediënten FORMULE 2 : Inositol 160 mg ; Kurkumawortelpoeder (Curcuma longa L.) 140 mg ; Cholinecitraat (waarvan choline 49 mg) ; Rozemarijnbladpoeder (Rosmarinus officinalis L.) 100 mg ; Gentiaanwortelpoeder (Gentiana lutea L.) 100 mg ; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide ; Vitamine B6 3,3 mg (goed voor 236% van de ADH) ; Omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxiden, indigotine).

Werkt in 10 minuten Klinische studies

Voor WIE ? Mensen die kilo’s willen verliezen, hun eetlust onder controle willen houden en een te rijke voeding willen compenseren.

resultaten

VET WORDT WEGGEVANGEN EN AFGEVOERD

GEWICHTSVERLIES

SLANKERE TAILLE

60 gélules - ACL : 5101800 - EAN : 3401551018006 Medisch hulpmiddel - 1 tot 3 capsules 2 maal per dag, voor de maaltijd, gedurende 2 maanden. Ingrediënten : chitosan (biopolymeer gevormd door N-acetyl-D-glucosamine en D-glucosamine) verkregen uit het mycelium van Aspergillus niger. Overige bestanddelen: Magnesiumstearaat, siliciumdioxide ; Capsule: hypromellose (HPMC).

Afslanken

Ontdek uw afslankprofiel

62


Minder trek

Ik verteer en stil mijn trek

WAAROM ?

Afslanken

+

+

+

63

WAAROM ?

Voedingsvetten Zuivelproducten Te weinig kauwen

Actieve kool

Groenten Koolzuurhoudende dranken Te snel eten

Vorming van darmgassen Opgezette buik

PLATTE BUIK

Rode wingerd

+

Druivenpolyfenolen Cafeïne

Cellulitis & vochtretentie

Voor WIE ?

Gewichtstoename

Voor WIE ? Mensen die enkele kilo’s willen afvallen en die niet kunnen weerstaan aan eetwaren met snelle suikers en tussendoortjes.

resultaten

resultaten

+ Paardenbloem +

Wijziging van de huidstructuur

Zin in tussendoortjes en suiker

Chroom

+

Ophoping van vetcellen gevuld met vet

Teveel suikers in het bloed

Phaseolus

Berendruif

Snelheid waarmee suikers door het organisme worden opgenomen

Erfelijke aanleg Voeding Ziekten

WIJZIGING VAN DE VETCELLEN

Hoge glycemische index

Slechte vertering

Mensen die last hebben van ontsierende rondingen op de buik en die zich vaak opgeblazen voelen door spijsverteringsproblemen.

Garcinia cambogia

Vrouwelijke hormonen Weinig beweging Geneesmiddelen

Glycemische index De bolus wordt afgevoerd naar de darmen

Groene klei

FITALGA

+ +

Suikergoed Rijst Brood

Limonade Sauzen Gebak

HOGE GLYCEMISCHE INDEX

Voor WIE ?

+

WAAROM ?

snelle suikers

SLECHTE GISTING IN DE MAAG

Papaja

cellulipill®

glycemic control®

lipozyme®

Bromélaïne

Anti-cellulitis

BETERE SPIJSVERTERING

SLANKERE TAILLE

60 capsules - ACL : 4433374 - EAN : 3770001360072 Voedingssupplement - 1 capsule voor elke maaltijd, gedurende 3 maanden. Ingrediënten : Extract van ananasstengel (Ananas comosus) 480 mg (waarvan Bromelaïne 1500 GDU) ; Groene Montmorillonietklei 300 mg ; Extract van vruchtenpulp van Papaja (Carica papaya) 240 mg (waarvan 15 mg papaïne of 180000 USP) ; Maltodextrine ; Actieve koolpoeder 150 mg ; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Omhulsel van de capsule: gelatine.

MINDER VAAK TREK

Vrouwen met uitgesproken cellulitis of die cellulitis willen voorkomen. Vrouwen die last hebben van vochtretentie en zware benen.

resultaten SNELLE SUIKERS VERTRAAGD

GEWICHTSVERLIES

MINDER SINAASAPPELHUID

MINDER HUIDONEFFENHEDEN

VOCHT AFGEVOERD

40 capsules - ACL : 9830683 - EAN : 3401598306838 Voedingssupplement - 2 capsules per dag, bij de maaltijd, gedurende 3 maanden.

60 capsules - ACL : 4487660 - EAN : 3770001360164 Voedingssupplement - 3 capsules per dag, ’s morgens, gedurende 3 maanden.

Ingrediënten : Witte bonenextract (Phaseolus vulgaris) 280 mg; FITALGA: algenextract (Ascophyllum nodosum 228 mg, Fucus vesiculosus 12 mg) 240 mg ; Extract van Garcinia cambogia 240 mg (waarvan 120 mg hydroxycitroenzuur) ; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide; Chroompicolinaat (waarvan chroom 24 μg, goed voor 61% van de ADH). Omhulsel van de capsule: gelatine.

Ingrediënten : Berendruifpoeder (Arctostaphylos uva ursi, blad) 255 mg ; Paardenbloempoeder (Taraxacum officinale, wortel) 255 mg ; Rode wingerdpoeder (Vitis vinifera, blad) 240 mg ; Droog extract van druivenpitten (Vitis vinifera) (95% polyfenolen) 180 mg ; Kaliumchloride (waarvan kalium 63 mg, goed voor 3% van de ADH) (anti-bakmiddel: magnesiumcarbonaten) ; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide ; Cafeïne 33 mg. Omhulsel van de capsule: gelatine.

Afslanken

Vlotte spijsvertering

64

Brochure entière biocyte janv2014 nl be  
Advertisement