Page 1

Nieuws van de Directie

Bijna 1 jaar Cosinta en er is heel veel gebeurd in de tussentijd. Wij zijn dagelijks druk bezig om de dienstverlening naar onze klanten te verbeteren. Helaas moeten wij constateren dat ondanks onze goede bedoelingen er ook wel eens iets nog niet helemaal loopt zoals we bedacht hebben. In het 3 e kwartaal vorig jaar kwamen wij er achter dat ons boekhoudsysteem niet IBAN en SEPA proof was. Op dat moment werd ons ook duidelijk dat de website/webshop en boekhoudsysteem aan elkaar gekoppeld waren. Het gevolg was derhalve dat wij alle 3 de onderdelen in één keer moesten vernieuwen. Met grote spoed hebben wij partijen bijeen gezocht om deze operatie in één klap uit te voeren tijdens ons kerstreces. Helaas bleek op 6 januari dat nog niet alles helemaal naar wens liep en daar zijn we tot vorige week druk mee bezig geweest. De komende tijd gebruiken wij om onze website en webshop te verbeteren. De bestelhistorie is straks ook gewoon weer zichtbaar in de webshop, alleen deze oplevering gebeurd in fase 2 en wij verwachten dat dit over een maand in orde is. De website zelf is ook “under construction” en die verwachten wij over 2 weken gereed te hebben. Het


winkelwagentje staat er helaas nog steeds op maar leidt niet door naar de nieuwe webshop en ook het aanmelden via cursusadministratie werkt niet naar behoren. Via het menu/webshop komt u wel in de nieuwe webshop omgeving . U heeft hiervoor onlangs een nieuw wachtwoord toegezonden gekregen. Kortom, alles werkt nog niet helemaal naar wens en wij vragen u om bij problemen en vragen telefonisch (010-5243444) of per email (verkoop@cosinta.nl) contact met ons op te nemen.

Tenslotte moeten wij u melden dat de 3 procent korting op het vijfde product is komen te vervallen. We hebben echter ook goed nieuws en dat houdt in dat we dit jaar maandelijks acties hebben om ons 50 jarig bestaan samen met u te vieren. Hou vooral de nieuwsbrieven in de gaten want dan ziet u precies wanneer en welke acties er aan komen! Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen. Mocht u desondanks toch behoefte hebben aan een persoonlijk onderhoud met de directie dan kan dit natuurlijk ook. Wij verzoeken u dit aan te geven via verkoop@cosinta.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op! Met vriendelijke groet, Peter en Inge Luijkx

Februari 2014: De maand van Dr.R.A.Eckstein!

In 2014 bestaat Cosinta 50 jaar, en daarom hebben wij leuke aanbiedingen voor u gemaakt!! Zo staat er iedere maand een merk centraal, waar leuke kortingacties aan verbonden zijn!


In februari staat Dr.R.A.Eckstein in de spotlight.

Actie: van maandag 17 februari t/m vrijdag 21 februari ontvangt u 10% korting op de producten van Dr.R.A.Eckstein.

Dr.R.A. Eckstein in Beauty Magazine "Kosmetiek"

In de maand februari wordt Dr.R.A.Eckstein nog eens extra in de spotlight gezet in Beauty Magazine "Kosmetiek".

Bent u geen abonnee? geen probleem, door op de onderstaande button te drukken kunt u aangeven dat u het artikel per e-mail wilt ontvangen.


Vraag hier het artikel van Dr. R.A.Eckstein aan

Plaza XL Informatiedagen

In september heeft Cosinta al haar klanten een mooi aanbod gedaan. Een gratis webshop! Veel klanten hebben hier al gebruik van gemaakt en nog dagelijks schrijven mensen zich hiervoor in.

Omdat we in de praktijk hebben gemerkt dat er nog wat praktische en ook technische vragen zijn, heeft leverancier Plaza XL aangeboden om twee open dagen te organiseren voor klanten van Cosinta en wel op: Vrijdag 28 februari en vrijdag 7 maart.

Op vrijdag 28 februari 2014 kunt u de cursus volgen in de Cosinta Hoeve, Hoekeindseweg 26 in Bleiswijk

Op vrijdag 7 maart 2014 vindt de cursus plaats bij Plaza XL, Hortensiastraat 10 in Leeuwarden.

Op deze open dagen geeft Johan Zandbergen gedurende de dag meerdere trainingen over de gratis webshop en hij neemt u meteen mee in de wereld van online marketing.

Schrijf u in door op de onderstaande button te klikken.

Inschrijven voor de informatiedag Plaza XL


Copyright Š 2014 Cosinta, All rights reserved. Cosinta wil het beste voor haar klanten. Met deze nieuwsbrief blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten en diensten. Our address is: Cosinta Nachtegaallaan 15-17 Bleiswijk, 2665 EE Netherlands Add us to your address book

unsubscribe from this list

update subscription preferences

Nieuwsbrief cosinta februari 2014  
Nieuwsbrief cosinta februari 2014  

Nieuwsbrief cosinta februari 2014

Advertisement