Page 1

Workshop 1 Deel 2 van

Veranderen zonder onnodig gedoe

Waarom vinden uw medewerkers verandertrajecten bedreigend, frustrerend en/of vooral niet leuk. Hoe komt het dat 70% van de verandertrajecten mislukken? Cosensis deelt graag haar successen op het gebied van organisatie verandering met u. Tijdens deze workshop leert u hoe u veranderingsprocessen kunt begeleiden die dynamisch en uitdagend zijn. En bovenal hoe veranderingen tot duurzame resultaten kunnen leiden:

Veranderen met impact

Wie & Waarom

Net als u houden de professionals van Cosensis zich dagelijks bezig met het realiseren van veranderingen in organisaties. Als geen ander zijn wij bekend met de weerbarstigheid van bestaande structuren en de worsteling met weerstand binnen organisaties.

Deze workshop is vooral bedoeld voor managers, projectleiders, beleidsadviseurs die meer willen weten over: • het begeleiden van veranderingsprocessen • die tot duurzame resultaten leiden • het dynamisch en uitdagend maken van • veranderingstrajecten

Cosensis helpt opdrachtgevers deze dynamiek in de organisatie te ‘begrijpen’ en te ‘benutten’ en de beoogde ontwikkelingsrichting samen met de mensen vorm en inhoud te geven. Cosensis begint daarom altijd met het bieden van perspectief voor alle betrokkenen. Want een organisatie verandert net zo snel als de mensen die er deel van uit maken. Onze ervaringen met deze manier van werken hebben geleid tot inzichten die we graag met u delen. Inzichten die u kunnen helpen bij het realiseren van veranderingen met impact, zonder onnodig gedoe.

• het krijgen van nieuwe inzichten en het sparren • • • met collega’s hierover • het krijgen van praktische handvatten die • meteen toepasbaar zijn in de eigen praktijk

Workshop begeleiders

Bartele Bouma

Jan Bultsma

Inschrijven kan per e-mail: workshop@cosensis.nl www.cosensis.nl

FlyerCosensis.indd 1

© Cosensis 2010

3/3/10 8:09:52 AM


Ervaringen

Over Cosensis Cosensis is een jong en ambitieus netwerk in organisatie ontwikkeling. Met alle mogelijke kennis en vaardigheden over organisatie ontwikkeling in eigen huis. Creatief, conceptueel en veelzijdig. Die veelzijdigheid is onze kracht. Met de beste mensen op het gebied van organisatie ontwikkeling maken we continu creatieve en vernieuwende veranderconcepten en vertalen deze naar producten die écht effect hebben. We creëren daarmee ruimte om te leren, te ontdekken en plezier te maken. Met als resultaat duurzame groei en ontwikkeling, voor alle partijen. Basis voor succes vormen de passie voor ons vak, de klik met onze opdrachtgevers en de kracht van ons ontwikkelteam, bestaande uit 25 professionals. Ieder specialist op zijn eigen vakgebied, en op elkaar ingespeeld om binnen een procesmatige aanpak te excelleren. Opdrachtgevers typeren Cosensis vaak als flexibel, betrokken, gedreven, verbindend en vernieuwend.

Mart van der Stelt “Bij mijn veranderprojecten pak ik altijd de meegekregen handout er even bij. Om me er van te vergewissen dat ik naast de inbreng van mijn inhoudelijke expertise voldoende oog houd voor belangen en samenwerkingsrelaties. Het verschil tussen Angelsaksisch en Rijnlands denken en het effect daarvan voor het inrichten van veranderprojecten heeft me aan het denken gezet en geïnspireerd” Echt een eyeopener! Cock van Dijk “Tijdens deze workshop zijn we actief met de inhoud aan de slag gegaan. Dit leverde veel onderlinge interactie en dynamiek op. Door praktijkgerichte oefeningen heb ik nieuwe inzichten gekregen. De praktische toepasbaarheid is daarmee groot”. Een absolute aanrader voor

managers die met ‘veel gedoe’ te maken hebben!

Details Deze workshop wordt maandelijks aangeboden. Uiteraard kan deze ook in-company worden georganiseerd, aangepast aan uw specifieke situatie en wensen. Agenda 2010 13 april | 11 mei | 7 september | 5 oktober | 2 november Locatie Conferentiecentrum Zonheuvel, Doorn Kosten ` 395,- excl. BTW per deelnemer Deze workshop kan afzonderlijk gevolgd worden, of als eerste deel van een serie van twee. Bij gelijktijdige inschrijving voor beide workshops betaalt u ` 700,-. U bespaart zo ruim 10%.

Inschrijven kan per e-mail: workshop@cosensis.nl www.cosensis.nl

FlyerCosensis.indd 2

© Cosensis 2010

3/3/10 8:09:56 AM

Veranderen zonder onnodig gedoe  

Flyer met inspiratie over workshop van Cosensis

Advertisement