Page 1

IMPACT MEDIA LEVERERAR ALLT INOM INOMHUSOCH UTOMHUSREKLAM


OUTDOOR OCH INSTORE Med över 15 års branscherfarenhet gör vi mer än att bara leverera en vara. Vi utmanar också våra kunders självuppfattning och hittar nya vägar för att få utomhuskampanjer och kampanjer i butik att ge bättre resultat. Vi är en professionell, flexibel och kreativ partner. Vi har egna montörer och liftar och egen support/kundtjänst. Vi levererar alltid högsta kvalitet och vet att det är vad våra kunder förväntar sig.

2

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


3


PRECIS DÄR KUNDERNA ÄR Det krävs mycket kraft och ekonomiska medel när det lanseras en nationell kampanj i traditionella medier. Med en begränsad reklambudget ger inomhus-och utomhusreklam i varuhus/butiker ökad uppmärksamhet för kampanjen i anslutning till ett köpbeslut. Använd vår expertis och låt oss visa er hur ni kan få mervärde av era dyrt köpta kvadratmeter - Det kommersiella rummet. Synergin är förstålig, det skapas mer trafik och det handlas mer impulsivt. Kampanjen framstår som professionell och vi ser till att den sätts upp om så önskas i hela butikskedjan.

De “externa” medierna När det gäller de ”externa” medierna är det egentligen bara på Internet där man får direktåterkoppling och får kunden till kassan. Men även här finns begränsningar till vissa produktgrupper. Dessa medier är med andra ord mindre impulsorienterade.

TV

Print

Web

Outdoor

Radio

Instore

De “nära” medierna Med exempelvis fasadvepor får du in kunden i butiken och all inomhusreklam såsom posters, larmbågsklädsel, pallsvep, vepor eller Roll-Ups leder kunden den sista vägen till den fysiska produkten. Det är den fysiskt nära upplevelsen som kan leda till en ögonblicklig impulshandling. Det är en marknadsföringsform som är både billig och som i större grad har möjlighet att motivera till köp och därmed ger den en önskvärd effekt.

4

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


Distans

Närhet

En kampanj med uteslutande ”externa” medier kräver en högre frekvens för att uppnå den önskade effekten. Alltså en större budget per faktiskt såld vara.

När en nationell kampanj är kombinerad med de ”nära” medierna, kan du klara dig med en mindre budget för att uppnå samma eller större effekt.

Produktion

Leverans

15 års erfarenhet ger oss möjlighet att leverera den önskade varan efter en grundligt genomarbetad avstämning av kundens förväntningar. Våra lösningar omfattar offset- och digitaltryck. Vid sidan av våra storformat, utomhus- och inomhusprodukter framställer vi emballageställ, broschyrer, flyers mm och vi trycker på många olika sorters material.

Packning och leverans är en självklarhet men det kan ha en förödande effekt om det inte fungerar. Hos Impact Media fungerar det varje gång och vi levererar i tid!

Montering

Analys

Visst ska det vara enkelt? Ska dina budskap presenteras i butiken och/eller på fasaden? Önskar du att det blir gjort i/på samtliga butiker till den dag då den nationella massmediekampanjen går av stapeln? Då anlitar du Impact Media även för montering. Vi har egna montörer och liftar till detta.

Vi ser vår långa erfarenhet som en resurs som du kan dra nytta av. Därför erbjuder vi dig en omfattande analys som utgår från ditt nuvarande utgångsläge. Ett av verktygen är en individuell fotografering av samtliga varuhus/butiker. Med en före och efterbild som vi manipulerat samt en konstruktiv dialog med dig tar vi fram den optimala lösningen för just er.

5


Impact Media har gett Ford Förhandlarförening i Danmark en enastående möjlighet att kombinera marknadsföringen av Fords varumärke med budskap som driver kunden in föreningen.”

6

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


7


VILKEN TYP AV KUND ÄR DU? Alla kunder är olika. Några önskar att använda våra erfarenheter ”från ax till limpa”, bl. a. genom att kartlägga möjligheterna genom före- och efter bilder. Andra önskar ”bara” en stabil leverantör. Oavsett dina behov så är du välkommen att uppleva en professionell och tillmötesgående service.

8

Analys Produktion Leverans Montering

Produktion Leverans Montering

Produktion Leverans

Du är öppen för förändringar och vill ha en leverantör som kan bidra med nytänkande och fungera som bollplank när det gäller format och struktur.

Du har ett genomarbetat koncept när det gäller struktur och format. Du söker en leverantör som du vet kan leverera produkt, kvalitet och montering på utsatt tid varje gång och det till ett konkurrenskraftigt pris.

Du är bara i behov av grundläggande produktion och leverans. Leverans på en eller flera platser enligt överenskommelse.

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


9


Vi upplever Impact Media som ett synnerligen kreativt, positivt och kompetent företag, vilket verkligen passar vårt sätt att arbeta. Vi vill ha kreativa samarbetspartners som kan ge oss optimal återkoppling och leverera hög kvalitet.” Elgiganten Danmark Tack vare samarbetet med Impact Media har Elgiganten Sverige fått en ny, proffsig approach till utomhusreklam. Konceptet är verkligen att rekommendera.” Elgiganten Sverige

10

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


11


OUTDOOR

OUTDOOR

12

Vepasystem

Dekorfolie

Individuellt anpassade lösningar med fokus på genomslagskraft, estetik och flexibilitet.

Till butiksfönster eller golv, återanvändbar folie, skärfolie. Leverans och ev. uppsättning.

Vepasystem med Hiss

Beachflaggor

Kan vara en variant när dina vepor inte är för stora och du byter dessa ofta. I längden blir detta billigare. Fråga våra konsulenter.

Ett effektfullt och populärt media till ett attraktivt pris. Finns i de flesta storlekar och kvaliteter.

Flexsystem

Reklamflaggor

Fristående system för annonsering i storformat som monteras på marken, väggar, tak eller parkeringar.

Tydlig reklamskyltning man sällan missar och heller inte störs av.

Impulssystem

Vepor

Billigt och flexibelt vepasystem som är till för att vara på marken. Kan sättas ihop så att det blir två vepor bredvid varandra. Vädertåliga. Ni byter lätt budskapet själva.

Vi trycker på MESH (upp till 5m utan sömmar) PVC, Polyester, Blockout Polyester och mycket annat.

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


OUTDOOR

STANDARISERAT VEPASYSTEM Vårt mest sålda system – det traditionella aluminiumsystemet är en enkel lösning som består av skenor fastmonterade på väggen i toppen och botten. Via PVC lister fastsydda på vepan förs den in i skenorna. Impact Media levererar systemet komplett med alla tillbehör.

FORMAT: Leverars i alla storlekar KVALITET: Aluminiumskenor – egen produktion – marknadsledande! LEVERANS: 5-7 dagar

VEPASYSTEM MED HISS Ett enkelt system som består av skenor på väggen där vepan skjuts in i systemet via en fastsydd PVC – skena. I nedersta hörnet till höger finns ett hissystem som gör det möjligt att hissa toppskenan medan ni står på marken. Det tar 5 minuter att byta era egna vepor med denna lösning. Impact Medias system kan bl.a. ses på samtliga OKQ8 stationer i Danmark.

FORMAT: Levereras i alla storlekar – dock max höjd på 600 cm KVALITET: Aluminiumskenor – egen produktion – marknadsledande! LEVERANS: 14-21 dagar

13


OUTDOOR

FLEXSYSTEMET – FRISTÅENDE ELLER VÄGGHÄNGD Flexkonceptet är ett starkt och ytterst flexibelt system. Det skapar möjligheten till kommunikation i storformat där det inte är självklart att göra detta. Hela systemet kan tas ner och återanvändas vilket gör det till en bra investering. Systemet kan sättas på mark, byggas på fasad och tak. Det är konstruerat så att flera ytor kan skapas av ett system.

FORMAT: Levereras i alla storlekar – dock max höjd på 300 cm KVALITET: Egen produktion – marknadsledande! LEVERANS: 5-7 dagar

IMPULSSYSTEMET - FRISTÅENDE SÄLJMODUL! Impulskonceptet är ett solitt, väl genomtänkt och mycket flexibelt system. Systemet är enkelt att hantera, priset är konkurrenskraftigt och viktigast av allt; effekten är bra! Vår erfarenhet är att om du kommunicerar rätt budskap med den billigare prisgruppen som utgångspunkt så är det garanti för bra försäljning i butiken. Vi levererar systemet komplett med alla tillbehör och fin finish – önskar du att själv montera systemet så skickar vi självklart med en monteringsanvisning.

14

FORMAT: Ett fack 250x70cm – två fack 500x70 cm KVALITET: Aluminiumrör – egen produktion – Vepan är gjord i polyester LEVERANS: 5-7 dagar

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


OUTDOOR

DEKORFOLIE – FASADDEKORATION Foliering/Film är en populär lösning när du vill ha ett billigt och effektivt sätt att kommunicera med dina kunder genom att använda befintliga ytor i din butik eller lager. Ytor som fönster, golv, glasdörrar, osv. Vi levererar flera kvaliteter av film och skär ut former om så önskas. Den senaste produkten inom film kan återanvändas om och om igen.

FORMAT: Enligt önskemål KVALITET: Flera olika sorter, marknadens bästa! LEVERANS: 5-7 dagar

BEACHFLAGGOR – FÅ BUDSKAPET HELA VÄGEN UT TILL VÄGEN Beachflaggan syns tydligt och kan monteras överallt. Beachflaggan ger dynamik till kampanjen. Beachflaggan består av aluminium-/kolfiberstänger och levereras i en praktisk väska. Den levereras med en standardiserad jordskruv i kraftig plast, men finns även med flera olika typer av ”fötter”.

FORMAT: 80x200cm eller 80x340 cm KVALITET: Standard 115 g polyester eller Lyx 300 g blockout polyester LEVERANS: 5-7 dagar

15


OUTDOOR

REKLAMFLAGGA – KUNDENS FÖRSTA INTRYCK! Alltför ofta ser vi företags reklamflaggor hänga i spillror - Underskatta inte detta media. De är också en del av dina kampanjer. Flaggor är ett idealiskt media för exponering av företagets varumärke och meddelanden. Standardkonfektion med dubbel tråd, sömmar och flagg-clips i topp och botten. Extender - Systemet är en patenterad lösning som gör att flaggan även syns i lugnt väder.

FORMAT: Enligt önskemål – digitalt eller screentryck KVALITET: Polyester 115/160 eller 220 g LEVERANS: 5-7 dagar digitalt tryck. 14-21 dagar screentryck

STOF MESH PVC

VEPOR – I ALLA STORLEKAR Vi tillverkar vepor i alla storlekar och endast i bästa kvalitet. Digitalt- eller screentryck. Inget jobb är för stort. Alla material är brandsäkra. Oavsett vad du behöver, har vi den rätta lösningen.

FORMAT: Enligt önskemål KVALITET: Marknadens bästa – alla är brandsäkra LEVERANS: 5-7 dagar

16

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


En plötslig idé från vår reklambyrå om önskad åtgärd - utöver det vanliga - tillsammans med Impact Media gjorde det detta möjligt. Leveransen kom i tid för öppningen av mässan. Mercedes-Benz kunder måste kunna lita på oss, och det är därför viktigt att vi kan lita på våra leverantörer. Vi förlitar oss på Impact Media.”

17


INSTORE

INSTORE

Posters och inomhusvepor

Roll-Up

Alltid kundanpassade lösningar, med fokus på effekt, estetik och flexibilitet.

Ett kraftfullt och populärt media till låg kostnad. Finns i flera storlekar och kvaliteter.

Skyltar

Elipseformad pappdisplay

Vi trycker på folie som därefter klistras på Aluminiumplattor eller direkt på plattor gjorda av uppskummad PVC.

Maximal synlighet av produkten - billig produktion.

Trycksaker För större volymer kan vi erbjuda leverans av kontorsmaterial, broschyrer, böcker, visitkort, etc..

Larmbågsklädsel Ett bra informationsmedel eller som en hälsning – Välkommen in! - Tack för ditt besök!

Pallsvep Ett starkt underskattat media. Unik exponering som klär in pallen på ett snyggt sätt.

Foliering Till utställningen, fönstret eller golvet. Nu finns t.o.m. folie som kan återanvändas. Endast leverans eller leverans + uppsättning.

Canvastavlor Ett kraftfullt och populärt media till låg kostnad. Finns i flera storlekar och kvaliteter.

Matrix vepasystem Lyxigare fristående version av RollUp för att visa ditt budskap

18

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


INSTORE

POSTERS OCH INOMHUSVEPOR Detta media används ofta av våra kunder. Här kan skillnaden på priset variera mycket beroende på volym. Det lönar sig därför att noggrant se över hur mycket som behöver beställas. Dessa trycks i en mängd olika storlekar och kvaliteter.

FORMAT: Enligt önskemål – digital- eller screentryck KVALITET: Alla typer av papper – enkelsidigt eller dubbelsidigt. Levereras med relevant system, clips för upphängning. LEVERANS: 5-7 dagar digitalt tryck och 14-21 dagar screentryck

PVC ALU

SKYLTAR Vi trycker på folie som därefter klistras på Aluminiumplattor eller direkt på plattor gjorda av uppskummad PVC. Kan användas till bl a. fasadskyltar, reklamskyltar och mycket mer.

FORMAT: Levereras i alla storlekar - digital- eller screentryck KVALITET: PVC eller Aluminiumplatta 3-10 mm LEVERANS: 5-7 dagar digitalt tryck och 14-21 dagar screentryck

19


INSTORE

TRYCKSAKER För större volymer kan vi erbjuda ett attraktivt pris på leverans av kontorsmaterial, såsom broschyrer, kataloger, böcker, visitkort, etc. Dessa kan tillverkas i en mängd olika material.

FORMAT: Levereras i större volymer – digitalt eller screentryck KVALITET: Alla typer av papper – enkelsidigt eller dubbelsidigt. LEVERANS: 5-7 dagar digitalt tryck, 14-21 dagar screentryck

LARMBÅGSKLÄDSEL En bra exponeringsyta för information. Ett underskattat media - kundens första och sista intryck. Det pryder bra den idag tråkiga larmbågen! Kombinera dina kampanjer med ditt tema här och få mer synlighet i butiken. Tar även liten plats om ni vill ta ner och lägga på hyllan mellan kampanjerna.

20

FORMAT: Levereras i alla storlekar – digitalt eller screentryck KVALITET: Stark kvalitet – non woven LEVERANS: 5-7 dagar digitalt tryck, 14-21 dagar screentryck

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


INSTORE

CANVASTAVLOR Detta media gör ditt meddelande mer lyxigt. Perfekt för att skapa en härlig stämning på ditt kontor eller i butik.

FORMAT: Levereras i alla storlekar – digitalt eller screentryck KVALITET: Rå Canvas - Polycanvas - latexteknik LEVERANS: 5-7 dagar digitalt tryck, 14-21 dagar screentryck

MATRIX VEPASYSTEM – FRISTÅENDE ELLER VÄGGHÄNGD Lyxigare variant på Roll-Up med vepor på båda sidor. Finns i alla storlekar. Mediet får dina budskap att framstå som professionella. Belysning erbjuds också till systemet.

FORMAT: Levereras i alla storlekar KVALITET: Aluminiumram i bästa kvalitet. Vepa i polyester LEVERANS: 7-10 dagar

21


INSTORE

ROLL-UP Roll-Up är ett lätt och smidigt media. Montering sker på några sekunder vilket gör den till en effektiv produkt till förslagsvis mässor, utställningar eller kampanjer. Impact Media tillhandahåller Roll-Ups i standard- eller lyxmodell.

FORMAT: 80x220cm (bild 80x200 cm) KVALITET: Polypropylen – starkt material LEVERANS: 5-7 dagar

POP-UP

ELIPSFORMAD PAPPDISPLAY Med denna kreativa säljfrämjande display i butiken kan du skapa extra uppmärksamhet i närheten av din produkt. Tar ingen plats – lätt att installera – Pop-Up

FORMAT: Leverars i alla storlekar – Digitalt eller screentryck KVALITET: Polyester 115/220g eller vävd polyester LEVERANS: 5-7 dagar digitalt tryck, 14-21 dagar screentryck.

22

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


INSTORE

PALLSVEP – OPTIMAL PLACERING Det nya revolutionerande pallsvepet producerat i Polycanvas kommer att placera den gamla Wellpappen i graven. Polycanvas är på alla sätt överlägsen. Den kan återvinnas. Den går inte sönder. Den tar inte åt sig smuts och fukt på samma sätt som Wellpapp. Den är lättare att montera och demontera. Den tar mindre plats och är lättare – mindre frakt. Bäst av allt - det ser betydligt bättre ut i butiken.

FORMAT: Efter EU-Pallars mått – Alla storlekar finns KVALITET: Polycanvas - starkt material LEVERANS: 5-7 dagar digitalt tryck, 14-21 dagar screentryck.

FOLIERING Foliering är en populär lösning när man önskar ett billigt och effektfullt sätt att kommunicera med sina kunder. Till utställningen, fönstret eller golvet. Nu finns t.o.m. folie som kan återanvändas om och om igen. Endast leverans eller leverans + uppsättning.

FORMAT: Finns i alla storlekar – digitalt eller screentryck KVALITET: Genomskinlig, återanvändbart mm. LEVERANS: 5-7 dagar digitalt tryck, 14-21 dagar screentryck.

23


Det har varit ett sant nöje att samarbeta med Impact Media. De levererade enligt avtal och var mycket lyhörda inför våra önskemål och krav i samband med projektet. Dessutom visade de prov på utmärkt inlevelseförmåga och engagemang – och uppföljningen var imponerande!” Toyota Danmark

24

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


25


UTNYTTJA ERA MÖJLIGHETER – VI VISUALISERAR DEM FÖR ER

OUTNYTTJAT

SERVICE OCH MONTAGE

Impact Media börjar med att erbjuda nya kunder en ”kartläggning”. Vi har en dialog tillsammans med er där vi focuserar på hur nuvarande kampanjer presenteras. Vi ser över vilka möjligheter som finns i anslutning till butik/varuhus och därefter levererar vi en presentation med före/efter bilder. Detta gör vi även till era leverantörer om de skulle vara intresserade av att sätta sina produkter på er fasad.

Vår service- och montageavdelning är företagets centrala del. De flesta av våra kunder är TYP1-kunder, dvs. kunder som inte bara vill köpa vepor utan även montering, installation och underhåll av nya och befintliga system. Vår uppfattning är att denna avdelnings kvalitet och prisnivå i största utsträckning bidrar till att vi skiljer oss från resten av den nordiska marknaden.

PÅVERKAN|MONITOR – ÖVERBLICK ÖVER DINA FASADVEPOR

LEVERANSSÄKERHET

Via Impactmonitor kan kunder se storlek och bild på den aktuella vepan. Monitorn är ett perfekt verktyg för kommunikation mellan oss och våra kunder. Alla detaljer avseende format och position uppdateras i samarbete med kunden.

26

Impact Media levererar varje uppgift i tid. Vi garanterar installation - varje gång.

ÅTERFÖRSÄLJARES FÖRDELAR: ”WHITE LABEL” KATALOG Impact Media kan tillsammans med dig skapa en ”White Label” katalog där t.ex. era återförsäjare/franchisetagare kan ta del av de förmånliga priser som vi kommit överens om. Detta för att säkerställa ett professionellt intryck även för dem.

TELEFON +45 4534 7777 · MAIL@IMPACTMEDIA.DK · WWW.IMPACTMEDIA.DK


PRUS PROFESSIONAL RETAIL UPDATE SERVICES Det läggs varje år miljarder kronor på att fylla butiker med reklamattiraljer för inomhus- och utomhusbruk. Men hur mycket läggs ner på att kvalitetssäkra dess intryck, det som kunder möter i butiken. Professional Retail Update Service (PRUS) är till för de marknadschefer som vill säkerställa hög kvalitet på marknadsföringen i respektive butik. Målet är enkelt: Så optimalt sensuell upplevelse i varje butik som möjligt! Med enkla medel kan du nu se till att kvaliteten är bra. Våra serviceprogram ger en snabb, enkel och effektiv översyn. Med PRUS har butikscheferna den perfekta assistenten så att de kan koncentrera sig på daglig drift och försäljning.

PROMOTING THE BEST CUSTOMER EXPERIENCE Med PRUS kan du ge ditt varumärke den bästa möjliga support och ge dina kunder den bästa möjliga upplevelsen – varje gång.

STÄRK DITT VARUMÄRKE OCH DITT BUDSKAP PRUS-teamet erbjuder frekventa besök i dina butiker och lämnar därefter en rapport, innehållande visuella förslag om förbättringar, ur kundens synvinkel rent exponeringsmässigt. Naturligtvis ger vi även ett kostnadsförslag för etablering av fast samarbete samt utförande av förbättringarna. Vi gör det första förslaget gratis efter vårt första möte och presentation av PRUS.

27


PROFESIONELL LEVERANTÖR HELA VÄGEN RUNT

Produktion

Leverans

15 års erfarenhet ger oss möjlighet att leverera den önskade varan efter en grundligt genomarbetad avstämning av kundens förväntningar. Våra lösningar omfattar offset- och digitaltryck. Vid sidan av våra storformat, utomhus- och inomhusprodukter framställer vi emballageställ, broschyrer, flyers mm och vi trycker på många olika sorters material.

Packning och leverans är en självklarhet men det kan ha en förödande effekt om det inte fungerar. Hos Impact Media fungerar det varje gång och vi levererar i tid!

Montering

Analys

Visst ska det vara enkelt? Ska dina budskap presenteras i butiken och/eller på fasaden? Önskar du att det blir gjort i/på samtliga butiker till den dag då den nationella massmediekampanjen går av stapeln? Då anlitar du Impact Media även för montering. Vi har egna montörer och liftar till detta.

Vi ser vår långa erfarenhet som en resurs som du kan dra nytta av. Därför erbjuder vi dig en omfattande analys som utgår från ditt nuvarande utgångsläge. Ett av verktygen är en individuell fotografering av samtliga varuhus/butiker. Med en före och efterbild som vi manipulerat samt en konstruktiv dialog med er tar vi fram den optimala lösningen för just er.

Impact Media · Odlingsvägen 6 · Solna · Sverige Tel. 070 8887333 · pia@impactmedia.dk · www.impactmedia.dk/sv

Impact Media 2012  

Impact Media product catalog 2012

Impact Media 2012  

Impact Media product catalog 2012

Advertisement