Page 1

educació infantil LLIBRES D’IMAGINACIÓ RIURE Ed. Susaeta Hi ha diferents animals: grans, petits, de la granja, o de la selva,... però tots tenen ganes de riure. Un llibre de pestanyes amb sorpreses.

LA BERTA VA AL METGE Col. El món de la Berta. Estrella Polar Ed. Baula Quan la mare li diu a la Berta que ha d’anar a fer-se la revisió, ella té por que el metge li faci mal i no vol anar.

ARTUR Oli / Marc Taeger Faktoria de libros Un pollet surt de l’ou i descobreix el món.

LLUNA PLENA Antoine Guillopé Ed. Mac Millan infantil i juvenil Llibre en blanc i negre. Descobreix quin soroll desperta als animals del bosc.

EL REI JAN I EL DRAC Peter Bently Ed. Joventut En Jan, en Biel i el Marc construeixen una cabana, un castell inexpugnable per al rei Jan i els seus soldats...

EL SECRET DE LA NORA Emma Thomson Ed. Beascoa El que més li agrada a la Nora és divertir-se amb els seus amics, però un dia...

QUAN MARXARAN AQUESTS? Uke Krause. Ed Joventut Sobre la separació i les noves famílies.

cicle inicial L’EMPASSAPUPES Émili Jadoul Ed. Corimbo El conillet no té por de fer-se mal, perquè quan se’n fa arriba Superpapà per fer desaparèixer la pupa.

LLIBRES DE CONEIXEMENTS LES COSES D’EN TOM Xavier Deneux Ed. Cruïlla Llibre que inclou més de 200 paraules per aprendre vocabulari relacionat amb quantre temes diferents: família, llar, carrer i animals.

LLETRA A LLETRA Àngels Navarro Ed. Combel

LLIBRES D’IMAGINACIÓ Alícia al país de les meravelles Lewis Carroll Ed. Parramón. Setembre 2010 El tradicional conte amb il.lustracions de gran qualitat amb tres colors: negre, fucsia i metal•litzat plata (També podeu trobar a la mateixa col•lecció, La Caputxeta Vermella i Hansel i Gretel)

Bon Llopnadal Jesús Aznar Ed.Tandem. Octubre 2011 Una sorprenent i original versió dels contes clàssics "Els set cabridets", "Caputxeta Vermella" i "Els tres porquets", narrada pels seus tres llops protagonistes que volen viure el Nadal com tot el veïnat. A través de les seves històries descobriràs que, de vegades, les aparences enganyen i que el llop no és tan ferotge com el pinten.

Es presenta l’abecedari i cada lletra inclou una il·lustració on s’han de buscar paraules que comencen amb el so que es treballa.

El Caganer Anna Canyelles Ed. La Galera. Novembre 2010

ELS HÀBITS D’EN POL Liesbet Slegers Ed. Baula

La notícia ha arribat. Tothom s'hi encamina: els pastorets, la peixatera, el moliner... "Afanyat, que farem tard", diu la mare. Però el fill triganer té un problema ben gros. Què li deu passar, al nostre petit protagonista?

Cada dia en Pol fa el mateix des que es lleva fins anar a dormir. Acrtivitats i vocabulari de les rutines diàries.

10 Marion Bataille ED. Kókinos Llibre tridimensional que juga amb la grafia i disseny dels números. En girar les pàgines cada número es converteix en un de diferent.

EL SECRET DE LES GIRAFES COMOTTO Ed. La Galera Comença un nou dia a la sabana i el protagonista descobrirà el secret més ben guardat de les girafes.

(lletra ligada)

Col•lecció “El bagul dels monstres”. Enric Lluch Ed. Animallibres (títols: La bruixa, El Vampir, El Zombi, La mòmia...) Una col•lecció terroríficament divertida. Els protagonistes són monstres o criatures de l’imaginari infantil relacionats amb la por presentats amb molt d’humor i fantasia.

El guardià del far Roberto Panavello Ed. Estrella Polar. Novembre 2011 Comença una nova sèrie d’aventures del Club 3 Beta, protagonitzada per les tres germanes petites de Bat Pat.


cicle inicial

Guia de lectura de les escoles de Cornellà de Llobregat

LLIBRES DE CONEIXEMENTS Animals del món Clémentine Sourdais Ed. Cruïlla. Maig 2011 Els animals en el seu hàbitat. Llibre amb solapes

Experimenta a la cuina Bethany Perkins \ Hermione Edwards Ed. La Galera. Octubre 2011 22 receptes senzilles per a fer entre pares i fills. Llibre atril.

Els meus avis i jo Farré, Àngel Ed. La Galera, 2011

BEC

desembre 2011

Biblioteques Escolars de Cornellà de Llobregat

Un àlbum en què el nen ha de recollir informació sobre els seus avis: a què jugàven quan eren petits, com es divertien quan eren joves, quina va ser la seva primera feina, com eren les coses llavors i com són ara, etc.

LLIBRES DE POESIA Ara va... d’animals Irene Verdú Ed. Tandem. Febrer 2010 Poemari tot ple d'animals. Per les seves pàgines desfilen ratolins i gats, mussols i lloros, mones i crancs, cavalls i gossos. Un bon llibre de poesia, per als primers lectors.

L'Empestamelgós Mar Pavón Ed. Apila. Gener 2011 L'Empestamelgós és un personatge que s'introdueix al món del somnis dels xiquets i xiquetes per tal d'espantar-los, no només pel seu aspecte, també per la pudor que fa.

Ajuntament de Cornellà de Llobregat

«El vol de mussol, la cua del gat, del Baix Llobregat»

Guia de lectura d'Educació Infantil i Cicle Inicial  

Cada mes de desembre les escoles de Cornellà de Llobregat editen un tríptic amb recomanacions de lectura. Aquest correspon a desembre de 201...