Page 1

6 IN 1: 3 RESTAURANTS, 1 BAR , 1 CAFE, 1 CLUB

2014 SPRING / SUMMER


Thomas M. Fischer Corinthia Hotel Budapest Vezérigazgató General Manager

Bíró Lajos Bock Bisztró Séf Chef

Bolyki Péter Corinthia Hotel Budapest Séf Executive Chef

Menyhárt Attila Corinthia Hotel Budapest Főcukrász Executive Pastry Chef


Tartalom Content Bevezető / Introduction Programok / Programs

4

6 8-21

Bolyki Péter

10

Bíró Lajos

14

Menyhárt Attila

18

Menyhárt Attila desszertjei / Desserts by Attila Menyhárt

19

Rickshaw Restaurant

22

Brasserie and Atrium Restaurant

26

Bock Bisztró

30

Szamos Marcipán Royal Café

34

Le Bar

38

Orfeum Club

42

Kapcsolat / Contacts

47


Élménygasztronómia mesterfokon

A Taste of Culinary Extravaganza

A Corinthia Hotel Budapest éttermeiben, bárjában, cukrászdájában és mulatójában nem csak a szálloda vendégei, hanem a város érdekes és új ízekre nyitott lakói is megtalálják a nekik tetsző csúcsgasztronómiai fogásokat a többi kényelmet és élményeket kínáló szolgáltatás mellett.

Outstanding gastronomic experiences, along with the other delights of luxury accommodation, are available not just to hotel guests but to citizens of Budapest open to new, exciting impulses in all the restaurants, the bar, the café and the music club of Corinthia Hotel Budapest.

Az ázsiai ízek szerelmeseinek a Rickshaw, a nemzetközi vagy a magyar konyha újragondolt ízeit kedvelőknek a Brasserie és Atrium étterem nyújt maradandó élményeket. A tradicionális és gourmet konyhát kiemelkedő szinten a Bock Bisztró képviseli, a Le Bar koktél-újdonságokat és izgalmas italkölteményeket kínál. A kikapcsolódásról az Orfeum Club gondoskodik, aki pedig egy nyugodt kávéra vágyik a rohanó hétköznapokon, annak a Szamos Marcipán Royal Café nyújt menedéket.

Rickshaw Restaurant caters to Asian food lovers and Brasserie and Atrium Restaurant to those passionate about international and Hungarian fusion cuisine. Traditional and gourmet dishes are best sampled at Bock Bistro, whereas Le Bar offers a wide array of top-notch cocktails. Orfeum Club provides light entertainment; those looking for a moment of calm over a cup of coffee will find refuge from hectic workdays at Szamos Marcipán Royal Café.

Válogasson programjaink közül és térjen be hozzánk!

Choose from our wide array of events and make yourself comfortable with us!

Thomas M. Fischer Vezérigazgató, Corinthia Hotel Budapest

Thomas M. Fischer General Manager, Corinthia Hotel Budapest

6

7


Április 7-20 April

Április 20 April

Séták az eperföldön Húsvéti brunch Strawberry fields Easter brunch Le Bar

Az eper a gyümölcsök királynője. Íze és illata mámorba ejt. Kóstolja meg az eperből készült tortakülönlegességeket és élvezze az eperkoktélokat a Le Barban. With its delicate fragrance and intoxicating flavour, the strawberry is the queen of all fruits. Patrons of Le Bar will have the opportunity to taste a selection of cocktails and desserts made with this delicious fruit.

8

Brasserie and Atrium Restaurant

A Brasserie és Atrium étterem húsvéti pompába öltözik. Ennek legjobban a gyermekek örülnek majd, akik találkozhatnak a nyuszival, elrejtett tojásokat keresgélhetnek és élő nyuszit is simogathatnak. A menü pedig mi másról szólna, mint a sonkáról, tojásról, bárányról. For this occasion, the Brasserie and Atrium Restaurant will undergo a special Easter makeover. The youngest crowd will feel instantly at home: they can meet the Easter Bunny, take part in an Easter egg hunt and pet real, live bunnies! In keeping with the holiday traditions, the menu will be all about ham, eggs and lamb.

Április 23-27 April

Hanami japán hét Hanami Japaneese week Rickshaw Restaurant

Japánban ezidőtájt piknikkel köszöntik a tavaszt országszerte, virágba borulnak a cseresznye- és japánszilvafák. Ez előtt a japán szokás előtt hajt fejet a Rickshaw étterem. Kóstolja meg az erre az alkalomra összeállított Bento-box menüt! Around this time, as cherry and plum trees start to bloom throughout Japan, people celebrate spring with picnics in lush valleys and well-groomed gardens. Paying tribute to this genuine Japanese tradition, Rickshaw Restaurant offers its guests a Bento box menu specially designed for the occasion.

Április 24 April

Red Walk

Brasserie and Atrium Restaurant Hrivnák Tünde divattervező egy négyfogásos vacsora keretein belül mutatja be a BY ME legújabb, tavaszi-nyári ruhakollekcióját. Az aláfestő zenéről három hegedűvirtuóz gondoskodik. A true feast for all the senses. Over a four-course dinner, to the accompanying music of an acclaimed violin trio, fashion designer Tünde Hrivnák will introduce the spring/summer collection of her label BY ME, combining luxurious materials and authentic folk motifs.

9


Bolyki Péter, Corinthia Hotel Budapest, Séf / Executive Chef „Mindennap egy kicsivel többet adok, hogy újra és újra elkápráztassam vendégeinket. Ez a vágy hajt a munkám során.” Bolyki Péter szenvedélye a főzés. 20 évnyi alkotó tapasztalatát kamatoztatva, a Corinthia Hotel Budapest konyhájának élén a folyamatos megújulásra törekszik. Kreatív, kísérletező alkat, akinek szemében folyamatosan lobog a tűz, hogy olyan ételkreációkat hozzon létre, amelyekkel a legmagasabb minőséget képviselve varázsolja el vendégeit. Személyes kedvencei a Pekingi kacsa a Rickshaw és a Császárhús az Atrium éttermekben. “I give a little bit more every day, in an endeavor to dazzle my guests again and again. This is what drives me at work.” Péter Bolyki is passionate about cooking. He leverages 20 years of experience in striving for constant renewal at the helm of Corinthia Hotel Budapest’s kitchen. He is a creative, experimenting professional, driven by the urge to enchant his guests with top quality dishes. His personal favorites include Rickshaw Restaurant’s Peking Duck and the Pork Belly Schnitzel on Atrium’s menu. 10

Május 5-18 May

Május 11 May

Magyar napok Hungarian days

Ázsiai piac brunch Asian market brunch

Le Bar

Tradicionális magyar ízek süteményekbe és koktélokba csomagolva. Kipróbálná a desszerteket koktélokként is? Tegyen egy próbát! Bátrabbaknak az Unicum-, a Vilmoskörte- vagy az Erős Pista koktélokat ajánljuk. Experience Hungarian cuisine from a rare angle: through desserts and beverages. If you’re feeling adventurous, you can also try the cocktail version of those desserts and beverates. Plum dumplings, Unicum or Erős Pista on the rocks – are you up for it?

Brasserie and Atrium Restaurant

Egy napra megelevenednek Ázsia méltán híres piacai, ahol a kínai, japán, indonéz, thai és vietnámi konyhák találkoznak. Legyen Ön is részese Budapest szívében az ázsiai piacok varázslatos hangulatának és kényeztesse érzékeit különleges távolkeleti ételekkel és italokkal. For this day, we recreate the renowned marketplaces of Asia, the crossroads where Chinese, Japanese, Indonesian, Thai and Vietnamese cuisines intersect. Enjoy the enchanting atmosphere and indulge your senses with exquisite Asian dishes and drinks. 11


Május 30-június 1. 30 May-1 June Május 16 May

Május 16 May

Rejtély a Royalban: Poirot Mystery of Royal: Poirot Detective

Habzó brunch Fizzy brunch

Atrium Restaurant

A Rejtély a Royalban sorozat újabb képzeletbeli állomása ezennel Belgium. A vacsoravendégek nyomozót alakító játékosok, akik az este folyamán – a három fogásos menü elfogyasztása közben – felgöngyölítenek egy bűnügyet. A helyes megfejtők Sunday brunch kupont kapnak. Kár lenne kihagyni! Our next stop in the Mystery at the Royal series is Belgium. Dinner guests play detectives, assigned with the task of solving a crime mystery during their 3 courses meals. The winner receives a Sunday brunch gift voucher. Are you ready for the challenge? 12

Brasserie and Atrium Restaurant

Habzóborok és pezsgők: nemes italok, az emelkedett hangulat jelképei. Fogyasztásuk általában ünnepekre, évfordulókra, különleges alkalmakra korlátozódik. Ezt a szokást szeretné most a Brasserie és Atrium étterem felülírni, hisz miért ne fogyaszthatnánk ezeket a kellemes italokat máskor is? Champagne and sparkling wines have always had a reputation of being reserved for the elite or for that special occasion. Brasserie and Atrium Restaurant would like to challenge that mindset. Why couldn’t these delicious drinks be enjoyed anytime – at an intimate celebration or a casual evening out with friends?

Gourmet Festival by Rickshaw Restaurant Millenáris Park

Idén ismét várja a gasztronómia szerelmeseit a Gourmet Fesztivál, ahol a Rickshaw étterem is bemutatkozik a legjobb hazai éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői között. Látogasson el Ön is a fesztiválra és próbálja ki a Rickshaw speciálisan erre a napra összeállított menüjét! ‘Tis the season for the annual Gourmet Festival, which also features Rickshaw Restaurant among the best restaurants, wineries, patisseries and other essential foodie destinations in the country. Take a stroll at the festival and taste Rickshaw’s special menu of the day!

Június 1 June

Oriental brunch Brasserie and Atrium Restaurant

Ezen a napon az étterem messzire repít bennünket a gasztonómiai világtérképen, megelevenednek az arab konyha ízei és illatai, megkóstolhatjuk az igazi falafelt és shawarmát. A hangulatról valódi keleti muzsika és hastáncosok gondoskodnak. This week, we travel far on the world map of gastronomy in order to give our guests a taste of Oriental delights like authentic falafel or shawarma. Turkish music and belly dancers will accompany us on our journey.

13


Bíró Lajos, Bock Bisztró Séf / Chef „Az életem úgy telt el idáig, és amíg élek, már így is fog eltelni, hogy bebizonyítsam: mindig én vagyok a legjobb. Még ha ez nem is mindig sikerül.” Bíró Lajos a magyar gasztroszcéna megkerülhetetlen és karizmatikus alakja, a magyar konyha hagyományainak újragondolója. A magyar Bocuse d’Or akadémia egykori elnökeként, a Hagyomány és evolúció oszlopos tagjaként éveken keresztül figyelte és alakította a hazai csúcsgasztronómiában végbemenő, pozitív irányú változásokat, amellyel kivívta a szakma tiszteletét, valamint megannyi hazai és nemzetközi elismerést szerzett. “My entire life has been and will be about proving that I am the best. Even if I don’t always succeed in achieving this.” Lajos Bíró has acquired an impressive reputation in the Hungarian gastronomic scene by reinterpreting traditional Hungarian cuisine. Formerly as the president of the Hungarian Bocuse d’Or Academy, and as an important member of “Tradition and Evolution”, he has been observing and shaping positive trends in the country’s elite gastronomy, gaining professional acclaim on a national level and abroad.

14

Június 2-15 June

Melegítés a Foci VB-re World cup warm up Le Bar

Itt a nyár, az aszfalt ontja magából a forróságot. Ráadásul a Foci VB is hamarosan kezdődik, itt az ideje a ráhangolódásnak. Szánjon egy kis időt az ideális felfrissülésre: ugorjon be a Corinthia Hotel Budapestbe egy kellemes frissítőre, hűljön le, fújjon egyet és máris másképp látja a világot! Így csinálják ezt Brazíliában is, márpedig ők csak tudják, hogyan kell ezt… Summer is finally in town, the pavement radiates heat, and everything is abuzz with anticipation for the football World Cup! Take some time off for a pleasant cocktail, catch your breath, sit back and relax. That’s how they do it in Brazil and it’s never too late to learn…

Június 12-július 13 12 June-13 July

Foci VB terasz World Cup Terrace Tetőkert / Roof garden

A szálloda tetőkertje átalakul brazil lelátóvá, ahol az összes meccset 7 tévén keresztül, élőben élvezhetik a szurkolók. Brazil hangulat, csapatspecifikus ételspecialitások, frissítő koktélok, nyereményjátékok, chill-out DJ a meccsek között és megannyi meglepetés várja a szurkolókat. És Ön kinek szurkol? The roof terrace will be transformed into a “World Cup Terrace” with a lounge, a dining space and a bar, providing full coverage of the Brazilian Football World Cup on 7 screens. Enjoy excellent BBQ and a variety of refreshing beverages and cocktails, including happy hours, games and gifts. Which team are you rooting for?

15


Június 11-15 June

Június 22 June

Június 29 June

Augusztus 18-31 August

Wagyu marha a Rickshawban Wagyu Beef in Rickshaw

Jazz brunch

Az én Balatonom brunch My Balaton brunch

Nyári szellő Summer breeze

Rickshaw Restaurant

A séfek, az állattartók és a hentesek véleménye megegyezik abban, hogy a Japánból származó Wagyu marhából készült steakek a legjobbak a világon. Higgyünk nekik és örvendezzünk, hogy most Budapesten is megkóstolható ez a húsritkaság. Breeders, chefs and connoisseurs agree that steaks made of Japanese Wagyu beef are the best in the world. We can take their word for it and rejoice as this meat specialty is now available in Budapest as well. 16

Brasserie and Atrium Restaurant Mi lehetne jobb, mint vasárnap ebédidőben kellemes élő jazzt hallgatni és ínyenc falatokat fogyasztani? Kóstolja meg Ön is az erre a napra összeállított New Orleans-i és latin-amerikai különlegességeket, amelyek találkoznak Magyarország kedvenc ízeivel. What else could be better than smooth live jazz and delicious food on a Sunday afternoon! Taste the specialities from New Orleans to Latino cuisine and fuse these exciting flavours with Hungarian favourites.

Tetőkert / Roof garden

Nekünk a Balaton a Riviéra! Ezen a napon minden arról szól, hogy Budapesten is átérezzük a Balaton-érzést: homok, nyugágyak, hekk, fröccs, csöves kukorica. Ha már nem lehetünk a helyszínen, pótoljuk az érzést a Brasserie és Atrium étterem jóvoltából! Lake Balaton, a.k.a. the “Hungarian Sea” has long been the ultimate summer destination for many Hungarians. On this weekend, we bring the Balaton feeling to the roof terrace with sunbeds, sand, fried hake, wine spritzers and sweetcorn on the cob. Perhaps even better than the real thing!

Le Bar

Nincs kellemesebb frissítő a nyári melegben, mint a gyümölcslé. Vitaminokban gazdag, tele energiával, szomjúságot olt, felfrissít. Kérjen egyet, nézze meg hogy készül és fogyassza egészséggel! Rich with vitamins and full of invigorating energy, fruit juices offer a welcome refreshment in the stifling summer heat. Experiment with flavors, watch how your drink is prepared, season to taste, and enjoy!

17


Menyhárt Attila, Corinthia Hotel Budapest Főcukrász / Executive Pastry Chef „Egy cél vezérel, hogy létrehozzam Magyarország legjobb cukrászatát!” Menyhárt Attila a Corinthia Hotel Budapest cukrászatát vezeti. Ő a megálmodója a hotel összes cukrászsüteményének és desszertjének. Kreatív ember lévén számára a legfontosabb, hogy kötöttségek nélkül szárnyalhat fantáziája. Minden nap újat alkotni csakis szabadon lehet. Az állandó magas minőség szintentartásához tucatnyi tapasztalt szakemberből álló csapata is segítségére van. “I have only one goal: to create the best pastry kitchen in Hungary!” Executive Pastry Chef Attila Menyhárt is in charge of the pastry kitchen at Corinthia Hotel Budapest. He is responsible for all the desserts and pastries in the hotel’s own eateries as well as all the event buffets the hotel caters for. Being a creative person, what he finds most rewarding in his job is being able to invent without constraints. Freedom is the ultimate condition of coming up with something new every day. He also relies on his team in maintaining a consistent, trademark quality. 18

Menyhárt Attila desszertjei Desserts by Attila Menyhárt Attila folyamatosan kutatja méltán híres magyar desszertjeink újraértelmezésének lehetőségét. Kompromisszumokat nem ismerve újragondolta például az Esterházy tortát: az országban egyedüli módon visszatért annak eredeti receptúrájához, amely mandulával készül, csupán gazdasági okokból váltotta azt fel a dió az idők során. De elkészítette a hotel saját süteményét is, a Royal tortát, amely 9 különféle rétegből áll, többek között gluténmentes csokoládéból, málna és rózsavíz felhasználásával készül, s amelyet Josephine Baker ihletett, aki 1928-ban volt a hotel vendége. Attila has given the pastry kitchen of Corinthia Hotel Budapest a unique approach in presenting time-honoured Hungarian desserts with a modern twist. Take Esterházy Cake, for example: he has gone back to the traditional recipe which used almonds but was later replaced with cheaper walnuts. The result is a rich almond cake with different textures and creams, unique in the country. He has also created a signature cake for the hotel itself, called the Royal Cake, featuring gluten-free chocolate, raspberry and rosewater, and inspired by the legendary Franco-American dancer, singer and actress Josephine Baker, who stayed at the hotel in 1928. 19


Szeptember 16-20 September

Homár hét Lobster week

Rickshaw Restaurant

Augusztus 20-24 August

Virágok hete Flower week

Rickshaw Restaurant Nem is gondolnánk, mennyi ehető virág van és valójában mennyi virágot is eszünk. Mit szólna egy töltött cukkinivirághoz? Vagy egy almavirággal töltött tavaszi tekercshez? Kényeztesse ízlelőbimbóit négy fogáson keresztül virágos különlegességekkel. You wouldn’t believe how many flowers are in fact edible. Ever tried stuffed zucchini flowers, apple blossom spring rolls or hibiscus tea? Now is the time to pamper your taste buds with flowery flavours in a 4 courses meal. 20

Ezt a hetet a Rickshaw étterem a rákfélék királyának, a homárnak szenteli. Édes, zamatos, fehér, puha húsa méltán emeli a homárt a legfenségesebb ínyencfalatok közé. A tengeri falatok kedvelőinek mindenképp meg kell kóstolniuk! Rickshaw Restaurant dedicates this week to the king of crustaceans: the lobster. Its sweet, tender white meat makes it one of the most exquisite delicacies on a foodie’s plate. A must for seafood lovers!

Rendszeres előadások / Regular programs Időpontokért hívja / Further details: +36 30 948 6448

Puppet Show Orfeum Club

Mi történik éjfél után a babaházban? Mindennapok álarcai és lelepleződései egy valóra vált mesében, vagy egy mesés valóságban… What happens in the dollhouse after midnight? Everyday masks and exposures in a fairy tale come true or a fabulous reality…

Sinatra & Friends – Gabriel Live Orfeum Club

Az amerikai könnyűzene klasszikusai egy múltba repítő műsorban: Dean Martin, Sammy Davis Jr, Sinatra, Nat King Cole, Liza Minelli, Tom Jones ismert és kedvelt dalai. Timeless classics of American popular music, evergreen and beloved songs by Dean Martin, Sammy Davis Jr, Sinatra, Nat King Cole, Liza Minelli, Tom Jones. 21


Április 23-27 April Hanami hét / Hanami week Május 30-június 1. 30 May-1 June Gourmet Festival by Rickshaw Restaurant Június 11-15 June Wagyu marha a Rickshawban Wagyu Beef in Rickshaw Augusztus 20-24 August Virágok hete Flower week Szeptember 16-20 September Homár hét Lobster week

22


Asztalnál 4 ember signature rizst eszik, logózott tányérokból.

RICKSHAW ÉTTEREM RICKSHAW RESTAURANT

TÁVOLKELETI KONYHA / FAR EASTERN CUISINE

Valódi ázsiai ízélmény Budapest szívében. A Rickshaw étterem hagyományos keleti fogásokkal, tradicionális ázsiai környezetben várja a távol-keleti konyha ínyenceit. A világszínvonalú ételek magas minőségéről a válogatott, friss hozzávalók és a tökéletesre fejlesztett receptek gondoskodnak. A kínai, indonéz, japán, thai és egyéb távol-keleti fogások mellett szombat esténként japán koto élőzenével tesszük a hangulatot még autentikusabbá. Speciális ajánlatok Vendégünk egy ingyen jázminteára a Hanami héten (április 23-27) és egy alkoholmentes koktélra a Virágok hetén (augusztus 20-24). Az ajánlat a füzet felmutatásával, egyszer vehető igénybe. 24

For a truly unique dining experience, Rickshaw serves authentic Asian dishes in an atmosphere which complements the traditional arts and materials of the Far East. Offering world class quality and fantastic gastronomic experiences, our chef dazzles diners with traditional Asian flavours prepared exclusively with the finest, freshest ingredients. Accompanying the Chinese, Japanese, Indonesian, Thai and other Far Eastern delicacies, on Saturdays live Japanese Koto music enhances the atmosphere. Special offers Be our guest for a free jasmine tea during Hanami week (23-27 April) or an alcohol-free cocktail during Flower week (20-24 August). The offer is valid for one serving, upon presenting this booklet.

Asztalfoglalás / Table reservation: +36 1 479 4720 cuisine.budapest@corinthia.com 25


Április 20 April Húsvéti brunch / Easter brunch Április 24 April Red Walk Május 11 May Ázsiai piac brunch Asian market brunch Május 16 May Rejtély a Royalban: Poirot Mystery at the Royal: Poirot Detective Május 16 May Habzó brunch / Fizzy brunch Június 1 June Oriental brunch Június 12-július 13. 12 June-13 July Foci VB terasz World Cup Terrace Június 22 June Jazz brunch

26

Június 29 June Az én Balatonom brunch My Balaton brunch


Brasserie és Atrium étterem

BRASSERIE AND ATRIUM RESTAURANT

NEMZETKÖZI ÉS MAGYAR KONYHA INTERNATIONAL AND HUNGARIAN CUISINE

A Brasserie és Atrium étterem a nemzetközi és magyar konyha legkiválóbb fogásait kínálja vendégeinek, legyen szó büfé reggeliről vagy à la carte ebédről, vacsoráról. Ideális helyszín egy kötetlen családi, baráti összejövetelhez, vagy egy üzleti megbeszéléshez, ahol a magas színvonalú, kiváló alapanyagokból készülő ételek garantálják a tökéletes kulináris élményt mindenki számára. Az étterem, Magyarországon egyedülálló módon, tematikus brunch menüt kínál vasárnaponként, amely a kulináris élvezetek mellett nagy hangsúlyt fektet a szórakoztatásra, és komplex élményeket kínál vendégeinek. Az én Balatonom, Jazz brunch, Habzó brunch, Oriental brunch a Brasserie-ben és további izgalmas programok várják a vendégeket. Aktuális vasárnapi tematikák iránt érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén. Speciális ajánlat 5% kedvezmény a Húsvéti (április 20), a Gyermeknapi (május 25) és az Apák napi (június 15) brunchunkon. Az ajánlat a füzet felmutatásával, egyszer vehető igénybe. 28

This lively restaurant is open throughout the day serving buffet breakfast and an à la carte menu for both lunch and dinner. It’s the ideal venue for casual and business meetings, where dishes made of top quality ingredients ensure the perfect culinary experience for all. The restaurant is unique in Hungary in offering topical Sunday brunches that combine gastronomic delights with entertainment. Topics include My Balaton, Jazz, Fizzy brunch, Oriental brunch and more. Check upcoming brunch topics in one of our publications.

Special offer 5% off at the Easter brunch (April 20), the Children’s Day brunch (May 25) or the Fathers’ Day brunch (June 15). The offer is valid for one occasion, upon presenting this booklet. Asztalfoglalás / Table reservation: +36 1 479 4850 cuisine.budapest@corinthia.com 29


30


BOCK BISZTRÓ / BOCK BISTRO TRADICIONÁLIS ÉS GOURMET KONYHA TRADITIONAL AND GOURMET CUISINE

A Bíró Lajos nevével fémjelzett Bock Bisztró a hazai fine dining kultúra éllovasai közé tartozik, bizonyítja ezt számos hazai és nemzetközi elismerés. 2007 óta a Michelin Guide ajánlott étterme, 2009 óta a Bib Gourmand besorolás birtokosa. A Bockban a tradicionális és gourmet konyha találkozik a spanyol tapasokkal, feledhetetlen kulináris élményeket nyújtva vendégeinek. Mindezt kiváló borok társaságában, barátságos környezetben kínálja, ezzel biztosítva a tökéletes harmóniát a gondosan elkészített ételek mellett. Hitvallásuk szerint a vendéglátás legfontosabb alapelvei ma is ugyanazok, mint régen: minőségi terméket kell megfelelő áron előállítani, stílusosan és kedéllyel felszolgálni. Speciális ajánlat Vendégül látjuk egy pohár hazai habzóborra vagy egy desszertre. Az ajánlat a füzet felmutatásával, egyszer vehető igénybe. 32

Headed by chef Lajos Bíró, Bock Bistro is among the gems of the local fine dining scene. It has been shortlisted in the Michelin Guide since 2007 and was awarded the Bib Gourmand certificate in 2009. Bock Bistro specialises in Hungarian-inspired dishes fused with Spanish tapas. Famous for its superb wine list and friendly atmosphere, Bock Bistro is popular with locals and travelers alike for its delicious food and friendly atmosphere. The restaurant’s valued principles have not changed over time: producing quality food at the appropriate price and serving it with style. Special offers Be our guest for a free dessert or a glass of Hungarian sparkling wine. The offer is valid for one occasion, upon presenting this booklet. Asztalfoglalás / Table reservation: +36 1 321 0340 info@bockbisztro.hu 33


Április 7-20 April Séták az eperföldön Strawberry fields Május 5-18 May Magyar napok Hungarian days Június 2-15 June Melegítés a Foci VB-re World Cup Warm Up Augusztus 18-31 August Nyári szellő Summer breeze

34


LE BAR A Le Bar egy elegáns lounge bár, ahol egy kellemes koktél, egy pohár bor vagy egy aperitif elfogyasztása mellett, pihentető környezetben kikapcsolhatjuk a külvilágot. A kellemes hangulatról a hely állandó bárzongoristája gondoskodik. Az itallapról hagyományos és különleges koktélokat is választhatunk, mint például a Gulyás- vagy Túró Rudi koktélok. A bár rendszeres programsorozatokat is kínál különféle zenei és kulturális területen: szalonzene, DJ, jazz estek, Duett Péntek és felolvasóestek színesítik az állandó programot. Az aktuális programról érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén. Speciális ajánlatok Vendégül látjuk egy tetszőleges desszertre Eperföldi sétáink keretében (április 7-20) és 10% kedvezményt biztosítunk egy tetszőleges promóciós koktélra a Magyar napokon (május 5-18). Az ajánlat a füzet felmutatásával, egyszer vehető igénybe.

36

Le Bar is an elegant and relaxing lounge bar where guests can meet for an aperitif, an after dinner drink or even a light snack. Sip on a delicious cocktail from a selection of both classic and innovative choices, enjoy a fine wine or beer and relax to the sounds of our talented resident pianist. Music lovers can also discover a fine selection of events hosted regularly at Le Bar including our popular Jazz Series, Duet Fridays and recitals. Please consult our publications for upcoming events. Special offers Be our guest for a free dessert of your choice during Strawberry fields (April 7-20) or enjoy any cocktail with a 10% discount during Hungarian week (May 5-18). The offer is valid for one occasion, upon presenting this booklet. Asztalfoglalás / Table reservation: +36 1 479 4880 cuisine.budapest@corinthia.com

37


MUSIC CLUB & CABARET

live music •• shows •• revues • parties

r

e

s

t

a

u

r

a

n

t

Rendszeres előadások Regular program Puppet Show Rendszeres előadások Regular program Sinatra & Friends – Gabriel Live

38


ORFEUM CLUB

A PESTI MULATÓ / THE MUSIC AND CABARET CLUB OF PEST Az Orfeum Club a 19. századi, csillogó pompájú, zsúfolt zenés-táncos mulatók emlékét idézi, ahol énekesek, táncosok, zsonglőrök, versmondók léptek fel az aprócska színpadon. Az idő múlásával ezek a mulatók rendre bezártak, egy kivétel maradt csak: az Orfeum Club, ahol továbbra is a mulattatásé és a kápráztatásé a főszerep. A színpadon a város legkiválóbb előadóit csodálhatjuk meg válogatott színházi és musical előadások keretein belül. Remek esti kikapcsolódást nyújtanak a lebilincselő színpadi produkciók, miközben egy kellemes koktélt szürcsölgetve hagyhatjuk magunk mögött a valóságot. Az aktuális programról érdeklődjön a www.orfeumclub.hu weboldalon. 40

Orfeum Club evokes the glamour and excitement of the famous orfeums of the 19th Century when acrobats, singers, dancers and poets performed on a tiny stage in front of a tightly packed audience. The bright lights of the orfeums have faded since the turn of the century, but not at Corinthia Hotel Budapest, where the cream of the city’s entertainers converge to captivate and thrill their audience. Guests can step back in time, sip a fine cocktail and enjoy a wide range of musical and theatrical performances, all from the comfort of our fabulous Orfeum Club. Please check the website www.orfeumclub.hu for upcoming events. Elérhetőség / Contact: +36 30 948 6448 foglalas@orfeumclub.hu 41


42


SZAMOS MARCIPÁN ROYAL CAFÉ CUKRÁSZDA / CAFÉ

A Szamos Marcipán Royal Café egy nyugodt, elegáns találkozóhely a nyüzsgő város közepén, amely baráti és üzleti megbeszéléseknek, családi és munkahelyi összejöveteleknek, hangverseny-, színház- és operalátogatóknak nyújt meghitt környezetet. A cukrászda tradicionális magyar torták, édességek és sütemények széles választékával, kávékülönlegességekkel, könnyed ételekkel várja vendégeit reggeltől kora estig.

44

Serving an array of traditional Hungarian tarts and cakes, the Szamos Marcipan Royal Café is the perfect destination for an indulgent breakfast or afternoon treat. Enjoy coffee or a light lunch with friends in the spacious café or allow us to cater your event with our selection of specialty pastries and cakes. Elérhetőség / Contact: +36 1 413 7968 royal.fahej@t-online.hu

45


Kapcsolat Contacts

Hársfa utca

Rickshaw Restaurant +36 1 479 4720 cuisine.budapest@corinthia.com Brasserie and Atrium Restaurant +36 1 479 4850 cuisine.budapest@corinthia.com

4.

1.

Bock Bisztró +36 1 321 0340 info@bockbisztro.hu 2.

Le Bar +36 1 479 4880 cuisine.budapest@corinthia.com Orfeum Club +36 30 948 6448 foglalas@orfeumclub.hu

5. 3. MUSIC CLUB & CABARET

live music •• shows •• revues • parties

r

e

s

t

a

u

r

a

n

6.

Szamos Marcipán Royal Café +36 1 413 7968 royal.fahej@t-online.hu

t

Shopping Centre

Erzsébet körút

City Park

River Danube Parliament

1. Rickshaw Restaurant

4. Le Bar

2. Brasserie and Atrium Restaurant

5. Orfeum Club

3. Bock Bisztró

6. Szamos Marcipán Royal Café

46

CORINTHIA HOTEL BUDAPEST, ERZSÉBET KÖRÚT 43-49. 1073 bUDAPEST, hUNGARY corinthia.com/budapest

Metro Corinthia Hotel Budapest

Theatre

Buda Castle

18km to Airport


48

Gastro Rendezvous  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you