Page 1

d n a a m e d n a v r e

Bi

Aanbieding geldig tot 31/12/2016

WINTER

cora

Abdijbier GRIMBERGEN WINTER 6x33cl

Geef de winter een warme gloed met een nieuw abdijbier van Grimbergen. Een volle zoet-bittere smaak en een zacht sprankelend karakter kenmerken Grimbergen Winter. Met toetsen van kruiden, karamel en zeste krijgt dit uniek abdijbier een warm, aangenaam smaakgevoel. Ideaal tijdens de koudste tijd van het jaar. Ontdek Grimbergen Winter de hele winter lang in de supermarkt of op vat in de betere brasserie.

Alcohol gehalte 6,5%

DE ABDIJ

Nadat de abdij van Grimbergen gesticht werd in 1128, werd ze in 1142 een eerste keer vernietigd. Dit herhaalde zich in 1566 en in 1798. De abdij werd telkens terug opgebouwd. De paters van Grimbergen kozen de feniks als embleem: teken van de eeuwige hergeboorte van hun abdij. Ook hun leus werd ter ere van de feniks geschreven: ardet nec consumitur, brandt maar vergaat niet.

Woluwe

+1 glas

GRATIS per 2 clips DE FENIKS

5

99

+ leeggoed

De feniks heeft door de jaren heen zijn stempel gedrukt op allerlei beschavingen. De Perzen, de Grieken en de Romeinen ontdekten in de feniks het symbool van de wedergeboorte en de rust. Eeuwenlang inspireerden zijn mystieke krachten vrijheidslievende mensen, op zoek naar vernieuwing.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

â‚Ź

20161201grimbergennl  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you