__MAIN_TEXT__

Page 1

Til HR eller festudvalget! Jul pa

Klampenborg

SIMON’S Luksus Julefrokost!

GALOPBANE

VIND!

En firmaoplevelse til en værdi af kr. 22.000,-

Ho

ho!

Giv medarbejderne en underholdende december med mysteriekalenderen!

Gådefulde Julefelter! Løs opgaven og deltag i konkurrencen om en gratis julefrokost i 2017

KØBENHAVNS STØRSTE UDVALG AF JULEFROKOSTER


VELKOMMEN

Tid til Julefrokoster! Sikken voldsom trængsel og alarm… Det bliver koldt, og man må feste sig varm...! Julefrokostsæsonen nærmer sig med hastige skridt og inden længe breder duften af gløgg og æbleskiver sig atter igen rundt omkring på landets kontorer og firmaadresser. Julefrokosttraditionen er blevet en fast bestanddel af vores arbejdsmarkeds kultur, og forventningerne til det næste julefrokostarrangement er ofte høje. Skikken er gået fra et glas tør sherry og en bid kransekage, der serveres af chefen, til en omfattende industri og udbud med raffinerede og ekstravagante julefrokostarrangementer, hvor silde-, sylte- og snapsebordet suppleres med andet underholdning eller en firmaoplevelse. Hvert firma har sin tradition og mange afholder fortsat den traditionsrige julefrokost i kantinen og i firmaets egne rammer. Den obligtoriske julefrokost er dermed ikke længere et spørgsmål om, hvornår den skal afholdes, men istedet hvad den skal indeholde... Hos Copenhagen Event har vi rammerne til alle typer julefrokoster, hvad enten den skal holdes i virksomheden, i eget lokale eller i selskab med andre virksomheder, og om I er til den obligatoriske julemad eller ønsker et utraditionelt alternativ. Vi tilbyder en lang række forskellige julefrokostarrangementer, de fleste centralt placeret i hovedstadsområdet så jeres kollegaer kan komme nemt til og fra festen. Vi tilbyder også Simons Luksus Julefrokost, som er vores eget julefrokostkoncept, med ALT hvad julehjertet begærer, til ære for rejsekongen der ville være fyldt 95 år i år. Vi har samlet de fleste af vores julefrokostpakker i en hel sektion, som er placeret midt i magasinet, så I nemt kan lade jer inspirere. Over sommeren har vi haft travlt med en masse dejlige sommerfester og firmaarrangementer. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle vores sommerkunder for en skøn sommer sammen. Selvom julen står for døren, bringer vi bagerst i magasinet lidt inspiration til næste års sommerarrangementer.

Copenhagen Event www.copenhagenevent.dk Tingvej 4 2300 Copenhagen S

Hos Copenhagen Event elsker vi events og udloder derfor hele 2 konkurrencer i denne udgave af Firmaoplevelser. I får muligheden for at vinde en julefrokost i 2017 med alt betalt ved at løse Julemandens gådefulde julefelter og til alle jer, der booker jeres arrangement gennem os i 2016, giver vi jer og jeres kollegaer chancen for at vinde en firmatur med DFDS til en værdi af kr. 22.000,-. Vi udtrækker vinderen blandt alle årets kunder i midten af november måned. Her til sidst vil jeg ønske alle vores kunder en rigtig god fornøjelse med deres julefrokostarrangementer, en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende Nytår 2017. Husk at bestille julefrokosten i god tid! På gensyn til flere firmaoplevelser i det nye år...

Kundeservice: 9.00 - 18.00 Telefon: 60 24 52 25 info@copenhagenevent.dk CVR: 32789129

Anna Elin Hasselby Ansvarshavende Redaktør Copenhagen Event


DANMARKS DEJLIGSTE SOMMERFEST PÅ KLAMPENBORG GALOPBANE

Totalløsninger fra kr.: 795,- ex. moms

VIND! En firmaoplevelse til en vaerdi af kr. 22.000,-

Events til Julefrokosten

Konkurrencer og gaver!

Inspiration til julefrokosten

Firmajulefrokoster

4

Mysterier til kontoret og julefrokosten...

5

Mysteriekalenderen - julekalenderen der giver daglig arbejdsglæde på kontoret!

7

Årets julefrokost hit: Simons Luksus Jul! Spis, fest og bliv glad med dine kollegaer.

25

Danmarks absolut skønneste firmavenue. Vi gentager succesen...

8

Julefrokost på Klampenborg Galopbane - fest på nordens smukkeste galopbane.

26

Skræddersyet firmaoplevelser - også om sommeren!

11

Julefrokostcruise: en unik firmafest på havet! En hel weekend med kollegaerne.

27

Firmasommerfester 2017

12

Events og underholdning til årets firmajulefrokost. Ideér til det festlige indslag.

30

Vind en julefrokost med alt betalt i 2017!

31

Når vores kunder får ordet...

17

Københavns største udvalg af firmajulefrokoster. Hele 8 sider med inspiration!

Sommerfesten 2017

03

Copenhagen Event


MYSTERIER TIL KONTORET & JULEFROKOSTEN S

æt mord og mysterier på årets julefrokostmenu! Mordmysterier er i dag et yderst populært og næsten uundgåelig indslag til en af de mange arrangementer, der afholdes i firmaregi. De mange mordgåder og mysterier kan afholdes på adskillige måder, men vi gør oplevelsen unik ved at inddrage jeres kollegaer og medarbejdere som de hovedmistænkte! Mordmysterie i julens ånd: En firmajulefrokost med et mordmysterie byder på masser af spændende intriger og skandaler blandt kollegaerne og internt i firmaet. Plottet i vores mordgåder tager altid udgangspunkt i aktuelle sager, men med en ny drejning i den eksisterende firmakontekst og det er derfor let at blive inddraget i plottet. Til julefrokosterne implementerer vi julens traditionsrige og uundværlige elementer i opklaringen og mysterierne sammen med bevismaterialerne, så I får en event hvor julens ånd og hygge bevares i de ellers så mysterieprægede rammer. Individuelle mysterieopklaringer eller julefrokost med teambuilding: Afhængig af antal deltagende kan mordmysterierne efterforskes som en teambuildingsevent i holdopdelinger, eller individuelt mod hinanden hvis I er få medarbejdere.

04

Vores teambuildingsmysterier er tilrettelagt efter ønsket om samhørighed og interaktionen på kryds og tværs i firmaet. Det er derfor ikke kun gerningsmanden der skal findes, men en lang række andre elementer og samarbejdsmål der også skal indfries, afhængigt af hvilket mysterie I vælger. Egne kollegaer som hovedmistænkte til julefrokosten! Når afsenderen på mailkorrespondancen eller den efterladte note er fra dig selv eller din kollega skærpes interessen og konkurrenceelementet yderligere for, hvem der først opklarer sagen! Et skræddersyet og tilpasset mordmysterie, hvor kollegaernes navne og billeder figurerer blandt de mange beviser, gør julefrokostoplevelsen unik og ekstra underholdende. Mord på julemenuen eller som formiddagsevent? Vi afvikler mysterierne på jeres firmaadresse, som dagseller aftenevent, ligesom vi kan arrangere eventen ude, hvor jeres julefrokost skal afholdes. Mysterierne er med præmier til de vindende hold og vi har altid en instruktør, som præsenterer hele eventen. Da vi mener, at enhver virksomhed skal have mulighed for at løse et julemysterie hvor julemanden ikke skammer sig over at kysse julemor eller for den sags skyld sekretæren, tilbyder vi vores mordmysterier helt ned fra 249,- kr. ex. moms. pr. person.


TEMA SJOV DECEMBER PÅ KONTORET

www.mysteriekalenderen.dk

Tlf.: 42434314

Mysteriekalenderen - Daglig arbejdsglæde i de kolde og travle decemberdage på kontoret! Nisseordninger og andre umiddelbare kreative underholdningsindslag sætter tit kollegaernes originalitet på prøve, og det, der skulle være en hyggelige juletid med narrestreger på kontoret, bliver som oftest en kedelig pligt. Glem alt om karse i keybordtasterne eller strømstikket, der er trukket ud af computeren for tredje år i træk, når Nordpolens største mysterium til dato skal løses.

Da julekalenderen samtidig fungerer som en konkurrence, om hvem der opklarer og løser Nordpolens uheldige forbrydelse først, skabes der et naturligt og underholdende konkurrenceelement enten mellem afdelingerne eller indviduelt mod hinanden. Alle medarbejdere modtager deres eget svarkort, så spørgsmålet er nu, hvem der først får brikkerne til at falde på plads, udfylder svarkortet og afleverer det i den medfølgende postkasse.

Ho Ho Ho Hovedmistænkte medarbejdere... Mysteriekalenderen er en julekalender, der er bygget op omkring et yderst humoristisk og top underholdende plot, hvor Julemanden er blevet kidnappet af en af sine 12 ansatte. Alle 12 mistænkte har hver deres motiv og grund til forbrydelsen, men hvem er den skyldige, og i hvilken af de otte bygninger bliver Julemanden holdt fanget?

Gave til firmaets skarpeste juledetektiv Mysteriekalenderen er specielt udviklet med det formål at skabe et øget fællesskab blandt kollegaerne og værne om medarbejdertrivslen i den ellers paradoksale travle december måned. Hæng den op i enten fællesområdet eller kantinen og skab juleglæden!

Nye spor og ledetråde dagligt... Med 24 perforerede låger med spor og ledetråde kommer I hver dag et spor nærmere, for hver låge I åbner, i takt med at I kommer tættere på jeres velfortjente juleferie. Mysteriekalenderen byder på mentale gåder og sjove udlukkelsesmuligheder og bidrager i den grad til julehyggen samt fælleskabet på en humoristisk og unik måde.

Mysteriekalenderen kommer i A1 format, der medfølger 25 stk. svarkort, velkomst og introduktion, beskrivelse af de 12 hovedmistænkte, spilleregler, postkasse samt flot gave fra nisserne på Nordpolen som tak til firmaets skarpeste juledetektiv for at redde hele Julen og Julegaveproduktionen! Mysteriekalenderen kan købes med eller uden præmie for hhv. kr.: 2.995,- ex. moms og kr.: 2.495,- ex. moms. de HOVED12 ho ho ho MISTae Æ NKTE

Hils på den afskyelige snemand, Hr. Frost:

En af de tolv Ho Ho Ho Hovedmistænkte medarbejdere i Mysteriekalenderen...

Lad dig ikke nare af snemandens udseende. Frost har en håbløs korttidshukommelse, og Julemor påstår, det er tegn på demens. En snert af skizofreni gør, at hans snedækkede karakter veksler mellem at være rar og imødekommende eller hård og kynisk - sidstnævnte er bestemt en kølig fornøjelse at tale med!

05

Juleman den Alle ved, s kone, Jule mor: der har at det i virkeligh Hun er bukserne på opp eden er Jule ekst slog orde remt neu mor e på rotisk, Nordpo , være et t op i syno så billede nymordb meget at hvis len. af hend e ved side ogen, burd du Den afsk n af fork e der Slikniss yelige laringen. snem en Frøk Lad dig and, Hr. en Kon En slikm ikke nare Frost: fekt: Frost har af mest enerager af en anden Julemor en håbløs snemandens giske verden. skøre nisse af skiz påstår det er korttidshuk udseende. idéer. Hun er ommelse ofreni Rygtet med de vild hvert gør, at tegn på dem eneste veksler este og den siger, , han ens. En og styk at Der er mel mes eller hård lem at vær s snedækk snert ikke nog ke slik, hun hun smager t ede kara energi. e rar og et at sige på og kyn får prod en køli kter imø isk deko uceret. til, at g forn hun er øjelse - sidstnævnte mmende Alfen at tale fuld af Gavekoo er best Pebernød med! emt rdinator Juni Nordpo or: en Pak Pakkeby keby : Juleman lens unge run store ansver en flittig dens abso ner og er med standby altid ar meg lut favo genert et alvo arbejder, der -kol rit blemstill klar på at og tager sit løse enh medarbejder lega. men hun reserveret rligt. Hun ing, og kan og ! ver Han over han bevare virke lidt for de uundvæ er en verd overblik s evne til at tænkelig proand ensk tæn ket er ven må rlig for Nordpo lasse med re nisser, helt igen ke praktisk Pingvine arbe uden tviv len. nem unik n Luffe: l være Pakkebys allerjder og Rådgive ! En ping Rensdyr ren Krav et Rød bedste lesen: Juleman at kom vin som du tud. med sikk me problem dens rådgiver ham og i problem erhed er ikke ønsk Han besø, han er Jule . Kravlesen Luffe Hr. Frost ikke med. Det er er vogt har mor ger tit drøfte med rest er Nordpo er de bedste åbenlyst, at Nordpo s hemmel ét stort opti ige elsk en af ping lens indg venner. len blan men natu meringen er. dt vine ang and af rligvis rne. sammen også for legetøjsdistri et for at Handym butionen at se sin and-nis , se Jule elskerin Honning Alt-mul sen: de. kageman samlebå ig-mand og den Kan hov Han er nd. Jule elbrød: og er også sen er edansvarlig at alle en sød lille for det en sand fabrikke den nisse, store kage, er med smagte lige der repa arbejdsnarko så god der ville findes n, når noget rerer lege man ønske karakter sikkerhed ved sam t går den sjov som ham lebånde i stykker. Han tøjet på sand ven oppe på Nor este og . Han t. s kontor Rensdyr med alle dpolen, sødeste et Rød nisserne som i øvri tud: Førerren gt er en . Slædeme virkelig, sdyret på Jule kaniker en Grø Hr. Grø af stald hvordan man mandens kan dgård: ene. Han e. Han får de kontore dgård har sin en hum and ved er t, hvor re en kane for han prim daglige gang mest legeørbombe ude fremragende rensdyr ud motivat Han er fejl og mangler. ært tjekker på Slædetit post syge rensdyr. n lige og or, Juleman sam en ved dog, at en dygtig mek dens Udkigstå Derudover tidig det han er aniker. vogter rnet. Nissen og han god han Klejne: s økonom t utilfreds Rygter forly der Nissen iske disp over Jule som er manden onering duktion hovedan er. narcissis en. Han er ken svarlig for lege arbejden tisk og men dt for at vær tøjsproer, at e de en niss smu han nisserne e påstår, her på Nor er den hård le dpolen. at han est er aller Rest gisk over en af for sjov .


skal vi ud og pjatte?


Simons Luksus Julefrokost Copenhagen Event har i år sammensat en overdådig julefrokost i rejsekongens ånd med en dejlig julebuffet, god underholdning og ikke mindst fri bar med ALT hvad (jule-)hjertet begærer... Vi kalder den Simons Luksus Julefrokost! Til denne julefrokost er ALLE vores gæster VIP-gæster. Spis, fest og bliv glad med dine kollegaer på det Gamle Simon Spies hotel, som Simon Spies købte tilbage i 1975. Hotellet ligger 200 m. fra Vesterport Station, så alle gæster kan komme let til og fra julefrokosten. Busser og tog kører hele natten.

Alt inkluderet: Velkomstdrink Overdådig julebuffet Stor salatbar og desserter Fri bar under hele arrangementet med øl, rødvin, hvidvin, sodavand og isvand Fri snaps under middagen Kaffe & te Baileys & cognac til desserten Simons Sjoveste Julebanko Kult optræden med John & Åge live Adgang til Simons Natklub efter middagen DJ med tidens største hits Live Bandet “The Late Show” Champagne bar med søde & tørre bobler Drinksbar med forskellige drinks Cocktailbar med forskellige cocktails Fri bemandet garderobe under hele arrangementet Venligt og imødekommende personale Copenhagen Events værter & værtinder Bordkort med firmanavn Præmier til de heldige...

Aftenens program: 18:00 18:30 18:40 19:00 19:20 20:00 20:30 21:00 21:30 22:15 23:30 01:00

Ankomst, velkomstdrink, seating & garderobe Simon byder velkommen på storskærm (en lille video til ære for Simon Spies) Forretterne serveres på bordene John & Åge live Stor julebuffet og salatbar er anrettet Simons sjoveste Julebanko Desserter samt kaffe, te og avec på buffet The Late Show live part 1 + DJ i Simons natklub Drinksbar, cocktailbar & champagnebar The Late Show live part 2 The Late Show live part 3 Tak for i aften

Buffet og Salatbar: Serveres på bordene: -

Simons julesild med smagen af ægte julesild Hvide sild samt karry sild Æg & rejer med dild og mayonaise Knasende sprøde fiskefiletter m. hjemmerørt remoulade

Den store julebuffet: -

Varmrøget laks med marinerede urter Flæskesteg med rødkål, brunede kartofler og sauce Lun leverpostej med champignoner og bacon Andesteg med svesker og æbler Glaceret skinke med grønlangkål Roastbeef med høvlet peberrod og remoulade Hønsesalat med asparges Sylte med dijonsennep samt æbleflæsk

Salatbar: -

Pastasalat med karry og ananas Tomatsalat og broccolisalat Pluksalat samt dressing Diverse grøntsager, salatblade samt frugt

Desserter: - Forskellige oste samt druer og kiks - Ris á l’amande med lun kirsebærsauce - Chokoladekage med syltede bær og vanilje is

Simons snapsebar


Hold årets julefrokost på nordens smukkeste galopbane! Nu har I mulighed for at holde årets firmajulefrokost på nordens smukkeste galopbane. Ved denne julefrokost er der sørget for det hele. I får transport til* og fra julefrokosten, en stor julebuffet med masser af lækre julesalater og fri bar i øl, vand og vin under hele arrangementet. Oplev det fantastiske kopiband All Night Long der leverer festligt livemusik i den store festsal, efterfulgt af tidens største hits spillet af vores DJ både i pauserne og helt frem til den sidste gæst har forladt festen. I har mulighed for både at feste sammen med andre firmaer eller holde jeres helt egen private julefrokost i et af Galopbanes flotte selskabslokaler. En meget prisvenlig julefrokost der passer til de fleste virksomheders budget, og skal medarbejderne forkæles lidt ekstra har I mulighed for at købe vores VIP-billetter til kr. 995,- ex. moms i stedet og få drinks og cocktails ad libitum fra kl. 21.30 i VIP-området. Bemærk: Vi har kun 160 VIP pladser pr. aften.

Mulighed for eget lokale!

Fri bar og Live band!

17:00 17:30 18:00 18:30 19:00 19:10 20:30 21:00 21:00 21:30 21:45 22:15 23:00 23:30 00:15 01:00

Aftenens program:

Afhentning* på jeres firmaadresse Ankomst og garderobe Velkomstdrink og seating Forretter kommer ind på bordene Banko Bingo ( vind flotte præimer) Julebuffet og salatbar er anrettet Desserter samt kaffe & te Bandet All Night Long live Shuttle busser begynder at køre mellem Galopbanen og Lyngby St. Drinks- & Cocktailbar åbner for VIPs DJ spiller tidens største hits Bandet All Night Long live DJ spiller tidens største hits Bandet All Night Long live DJ spiller tidens største hits kombineret med klassikere Tak for i aften. Busserne kører gæsterne til Lyngby Station...

Fri blød bar:

Ved ankomst: Velkomstdrink

Fri blød bar under hele arrangemenet består af: - Fadøl med TUBORG Julebryg og Classic samt almindelig pilsner - Husets hvid- og rødvin under hele arrangementet - Sodavand m. Coca Cola, Zero, Sprite, Soda, Tonic & lemon, danskvand og isvand. Til desserten serveres som buffet:

- Kaffe og te (VIP har Baileys & Cognac med i kuvertprisen) VIP gæster har fra kl. 21.30 drinks- og cocktailbar ad libitum: DRINKS: - Filur samt Isbjørn - Gin & Tonic, Gin & Lemon - Rom & Cola samt Whiskey & Cola - Vodka og Cola samt Vodka & Sprite

COCKTAILS: - Strawberry Daiquiri - Klassisk Mojito og Simons Julemojito - Sex at the office - Black or White Russian

KØBENHAVNS STØRSTE UDVALG AF FIRMAJULEFROKOSTER!

Stor julebuffet:

Den store julebuffet består af følgende: Julesild, med smagen af ægte jul, hvide sild samt karry sild, æg og rejer med dild og mayonaise samt sprøde fiskefiletter med hjemmerørt remoulade, som serveres på bordene. Derudover finder I julens varmrøget laks med marinerede urter, flæskesteg med rødkål, brunede kartofler og sauce, lun leverpostej med champignoner og bacon, andesteg med svesker æbler, glaceret skinke m. grønlangkål, roastbeef med høvlet peberrod og remoulade, hønsesalat med asparges, sylte med dijonsennep samt æbleflæsk i buffeten. I salatbaren får I pastasalat med karry & ananas, tomat- og broccolisalat, pluksalat med dressing samt diverse grøntsager, salatblade og frugt. Desserten byder på den obligatoriske ris á l’amande med lun kirsebærsauce.


Julefrokost pa

Bliv hentet i bus * Partybandet All Night Long

FRI BAR

Unikke rammer

Klampenborg

GALOPBANE

D. 25. november samt d. 2., 9. og 16. december 2016 Inkluderet til kr. 795,- + moms

Transport til Julefrokosten* - Velkomstdrink Stor traditionel julebuffet - Lækre og friske julesalater Fri bar under hele arrangementet i øl, vin og sodavand Julens dejlige ris á l’amande - Kaffe & te til desserten Bordkort med firmanavn - Live optræden med bandet All Night Long Gave fra Copenhagen Event - Firmanavn på banens store lystavler DJ i den store festsal med tidens største hits samt shuttle busser til Lyngby St. fra kl. 21.00

VIP billetter til kun kr. 995,- + moms

Udover standardbilletten inkluderer VIP pakken følgende: Drinks og Cocktails ad libitum fra kl. 21.30 i VIP området Egen bemandede garderobe samt egne buffetter, barer, lounge og rygeområde LÆS MERE PÅ HJEMMESIDEN

ELLER RING PÅ TLF.: 41 57 00 00

07

*Hvis I bestiller min. 40 kuverter. Bemærk: obligatorisk garderobebillet tillægges standardkuvertprisen på kr. 20,- + moms


FIRMAOPLEVELSER & ARRANGEMENTER TIL SØS EVENT- & SAMARBEJDSPARTNER!

VIND

JULEFROKOST FRA KR.: 1499,Ved bestilling senest d. 8/9- 2016

VIP-løsninger og kundeevents Firmaarrangementer & konferencer Pakkeløsninger eller skræddersyede arrangementer!

Læs mere på www.copenhagenevent.dk


TEMA MULIGHEDER & INSPIRATION TIL JULEFROKOSTEN

JULEFROKOSTCRUISE: EN UNIK FIRMAFEST PÅ HAVET! B

ryd firmatraditionerne og gå julen i møde med en unik og anderledes firmajulefrokost på enten Crown eller Pearl Seaways, der sejler mellem København og Oslo. En hel weekend sammen med kollegaerne med plads og tid til medarbejderforkælelse, udsøgt mad, fest og levende musik - der tilsammen giver jer en uforglemmelig julefrokost på havet.

Gave fra os til jer...

Til køjs med morgenmadsbuffet i vente! Få minutter fra julefrokosten venter en overnatning med hotelstandard. Skibene har et bredt udvalg af flere forskellige typer kahytter lige fra funktionelle økonomikahytter til luksuskahytter med egen balkon og egen jacuzzi. Alle kahytterne er altid med eget bad og toilet. Dagen derpå indledes med en lækker og stor morgenmadsbuffet med udsigt til den smukke Oslofjord.

Firmajulefrokost som BusinessCruise eller PartyCruise? Med et Julefrokostcruise starter julefrokosten, så snart I går ombord på et af de 2 dejlige skibe ved Dampfærgevej i København. Du og dine kollegaer bydes varmt velkommen, hvorefter programmet kan tilrettelægges efter jeres egne ønsker og agenda. Skibenes mange faciliteter giver jer et bredt udvalg af muligheder, aktiviteter og events med optimale rammer til både faglige og festlige indslag. Ombord på skibene findes der store som små konferencelokaler og auditorier, sociale aktiviteter, underholdning, kasino og wellness. Skibenes øverste konferenceområder er indrettet i moderne nordisk stil, og her kan årets Julefrokostcruise let og nemt indledes med et fagligt indslag inden julebuffeten skal indtages.

Julestemning i Oslo... Mens skibet lægger til kaj i den smukke norske hovedstad, venter der jer nogle dejlige timer med nye oplevelser i Oslo. Som så mange andre hovedstæder i december måned, byder byen på en herlig julestemning med masser af juledekorationer og hyggelige byrum, kulturelle oplevelser og gode shoppingmuligheder. Der er mulighed for både socialt samvær og tid på egen hånd inden turen går hjem til København enten med fly eller med skibet retur. Højt serviceniveau med jer i centrum! Talentfulde musikere, dygtige kokke, professionelle bartendere og en engageret besætning er blot en lille del af denne julefrokostoplevelse. Vi sætter jer i centrum og tager udgangspunkt i jeres budget, ønsker og behov. Book Julecruiset gennem Copenhagen Event og få en særlig gave fra os når I tjekker ind i jeres kahyt.

Norsk og dansk jul med ombord! Julebuffeten bliver ikke kun en middag i unikke rammer, men en smagsoplevelse fra den overdådige julebuffet, der består af de bedste varme og kolde retter fra både det danske og norske julebord. I selskab med fri bar i øl, vand og vin under middagen kan kollegaerne læne sig tilbage og nyde godt af de friske og velsmagende juleretter tilberedt af råvarer, der er leveret blot nogle få timer før sejlads. Alle retter er sammensat med fokus på balancerede og varierede smagsoplevelser, så der er noget for enhver smag.

Vind en firmaoplevelse til en værdi af kr. 22.000,I samarbejde med DFDS giver vi dig og dine kollegaer chancen for at vinde en firmaoplevelse til en værdi af kr. 22.000,-, hvis I booker jeres firmaarrangement gennem os i 2016. Vi udtrækker vinderen blandt alle årets kunder i midten af november måned.

Kasino eller natklub med liveband og dans. Når sulten er stillet, har I mulighed for at forsætte julefrokosten til den lyse morgen. De to skibe har mange af de samme faciliteter om bord dog med et par enkelte forskelle som kasino og diskotek. Hver aften er der livemusik i både Columbus Nightclub og i den engelske pub, og med de bedste hits fra 80’erne på programmet i julefrokostsæsonen er der rig mulighed for at få danset og festet.

Gavekortet er gyldigt helt frem til sommeren 2017 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Vi ønsker alle vores kunder al held og lykke, en rigtig glædelig jul samt en oplevelsesrig sejlads!

11


TEMA MULIGHEDER & INSPIRATION TIL JULEFROKOSTEN

EVENTS OG UNDERHOLDNING TIL JULEFROKOSTEN S

jovt, nyt, anderledes eller traditionen tro? Et julefrokostindslag kan være et MUST for mange virksomheder, og ofte er det dét element som medarbejderne ser frem til lige fra julefrokostindbydelsen lander i mailboksens indbakke. Julefrokostindslag bidrager til stemningen... Events, indslag og underholdning lægger grundstenene for vores kreativitet, potentiale og ikke mindst bløde kompetencer. Leg og underholdning er i den grad undervurderet i vores travle hverdag, og det er selvom de er afgørende for vores udvikling og velbefindende. De festlige indslag til julefrokosten samler derfor kollegaerne og gør julefrokosten til en fælles oplevelse der skaber den gode stemning. Et godt og vellykket indslag eller underholdningselement kan efterfølgende skrive sig ind som en af firmaets historiske anekdoter - heldigvis giver de som oftest også et godt grin med på vejen! Underholdning i firmaet eller ude på restaurationen! Måske tillader årets julefrokostpulje ikke de store udskejelser, eller også er der en god sjat tilbage til spas og løjer. Hvad end der gør sig gældende for jeres virksomhed, så har vi en lang række forskellige events og julefrokostindslag, helt ned til kr. 199,- ex. moms. pr. person, der enten kan afholdes på jeres firmaadresse eller tilkøbes som en event til jeres julefrokost der huses ude på en restauration eller i eget lokale, og hvor alle kan være med. Øget fællesskab og værdisæt med teambuilding: Afhængig af hvor jeres julefrokost skal afholdes samt pladsen på venuen, tilpasser vi gerne underholdningsindslaget som en teambuildingsevent. Da vi selv forestår, de fleste af de events vi udbyder, har vi mulighed for at sammensætte underholdningselementet efter jeres behov, ønsker og værdisæt således, at indslaget giver mest værdi for jer. Vi tilpasser jeres event til, hvad enten I ønsker indslaget som en ”ice breaker”, med afsæt i ønsket om et øget fællesskab, eller som ren underholdning.

Gave fra os til jer...

Christmas-hunt, julecasino eller kanel-cocktails? Udsøgte cocktails til tørstige julesjæle! Med et cocktailkursus kan I prøve kræfterne af på den anden side af baren til årets julefrokost, når bartenderens små hemmeligheder overleveres sammen med julens ingredienser. Julecasinoet er for medarbejderne, der ønsker at slippe deres indre gambler frem og vinde den store julegevinst med vores transportable Casino Royale, mens et Christmas hunt eller Bingo Banko event er til virksomheden, der vil knække julekoden eller dyste i, hvem der først for pladen fuld med chefens skostørrelse og andre underholdende udfordringer, skæve og sjove spørgsmål om kollegaerne. Scenekomik og opsætninger... Stand Up, julemagi, live band eller DJ, vi kan sørge for at der både kommer gang i dansebenene og ømme lattermuskler. Hvad enten I ønsker at indlede julefrokosten med scenekomik for en humoristisk oplevelse med julejokes, parodier og små anekdoter eller afslutte julefrokosten med et brag af en fest med enten DJ eller live band, så hjælper vi jer hele vejen rundt. Simons Luksus Julefrokost med masser af jul og underholdende indslag! Bliver det alligevel for stor en mundfuld at tage stilling til alt lige fra julemaden, lokationen, underholdningen, indslagene og danseorkesteret, så har vi klaret det hele for jer! Luksus julebuffet, fri bar i alt lige fra øl, vand og vin til drinks, cocktails og bobler for ej at forglemme Simons egen snapsebar! Vi har sammensat hele programmet til vores egen julefrokost på det gamle Simon Spies hotel, med alt hvad vi som eventbureau mener skaber de bedste rammer for en underholdende og oplevelsesrig julefrokost - og vi anbefaler den til alle! Stort udvalg og masser af andet juleinspiration: Læs mere om vores mange underholdningsmuligheder og indslag til julefrokosten på www.copenhagenevent.dk eller www.firmajulefrokoster.dk

12


! 6 1 0 2 d e h y Nn kræsne virksomhed!

- For de

SÆLGES EKSKLUSIVT GENNEM FIRMAJULEFROKOSTER.DK

Fire retters menu:

RAVNSBORG KITHCHEN & BAR PÅ NØRREBRO

Kun kr.: 795,-

ex. moms pr. person

Forret: Charcuterie share tallerken med et udvalg af pølser, skinke og oste samt økologisk hjemmebagt brød. Mellemret: Cremet Jordskokke med ristet bacon Hovedret: Juletallerken med økologisk andebryst og langtidsstegt flæskesteg fra frilandsgris. Mormors brune sauce, hjemmelavet rødkål, brunede kartofler og surt. Dessert: Hjemmelavet ris ala mande med lun kirsebær sauce.

4 RETTERS MENU, FRI BAR GRATIS JULEGAVE OG DJ MIDT I KBH!

KUN 80 PLADSER PR. AFTEN

MULIGHED FOR VINSMAGNING MED EGEN IMPORT

Arrangementet er som udgangspunkt et 6 timers arrangement fra kl. 18.00 - 00.00 og inkluderer: Velkomstdrink ~ Fri bar med julebryg og Tuborg ~ Rødvin og hvidvin fra egen import Sodavand og isvand ~ Delikat fire retters menu ~ Kaffe, te og avec ~ Dans til DJ efter middagen Julegave når I går hjem fra festen (en flaske rødvin i gaveæske fra egen import) Al betjening, opdækning, lejeleje mv. er indeholdt i kuvertprisen! Tilkøb! Drinksbar i 2 timer efter middagen med udvalgt spiritus til kr. 160,- ex. moms.

RING PÅ TLF.: 41 57 00 00 OG BESTIL JERES JULEFROKOST I DAG!


Gratis gave når du bestiller min. 20 kuverter!

KUN KR.: 680,-

EX. MOMS PR. PERSON INKLUDERET I KUVERTPRISEN:

Velkomstdrink / Cocktail - Fri bar i fire timer med Julebryg, Pilsner fadøl, husets rød- og hvidvin, sodavand og isvand - Tre retters lækker valgfri menu Kaffe, te samt en avec - Gratis adgang til Barcelonas Natklub med live DJ Fri bemandet garderobe - Gratis gave: 1 drinks billet værdi kr.: 65,(gave kun ved bestilling af min. 20 kuverter)

D. 18.-19. & 25.-26. november D. 2.-3., 9.-10. & 16.-17. december

Sammensæt en valgfri 3 retters menu til julefrokosten! Forretter: – Røget laks på en bund af sprød salat hertil mild wasabi crème & smørristede brød croutons. – Hummersuppe tilsmagt med cognac & fløde

Hovedretter: - Grillet tournados af oksemørbrad, ovnstegte timiankartofler, svampe og rødløgsmarmelade med cabernet sauvignon sauce. – Stegt andebryst, ovnstegte kartofler, råmarineret rødkålssalat, appelsin, kanelglasserede rødbeder og andesauce.

Dessert: - Chokoladekage med bærkompot samt vanilieparfait. – Ris Alá Mande, serveret med lun kirsebærsauce. – Ostetallerken med oliven re of frisk hjemmebagt s me brød.

KONTAKT OS PÅ TLF.: 41 57 00 00 HVIS I ØNSKER JERES JULEFROKOST EN ANDEN DATO. FOR SMÅ & STØRRE VIRKSOMHEDER ER DER MULIGHED FOR EGET LOKALE FRA 15 PERS. OG OP TIL 110!


Selskabslokalen i København City Firmafester & Julefrokoster

Natklubber og festlokaler

Totalløsninger

Privatarrangementer

www.cityselskabslokaler.dk - Ring på tlf.: 41 57 00 00 for en fremvisning!


Centralt i København

Altid personlig service!

Events og underholdning

Vi har julefrokosten til ethvert budget...

Små og store selskaber Simons Luksus Jul og mange andre!

Over 25 forskellige firmajulefrokoster at vælge i mellem...

Få et gratis og uforpligtende tilbud på netop jeres julefrokost. Ring på tlf.: 41 57 00 00 eller gå ind på www.firmajulefrokoster.dk og læs mere!


3 retters julemenu, fri bar og 2 danske top-DJ’s

Fri bar, stor julebuffet, salatbar, dessert & live band/DJ

GOURMETJULEFROKOST MIDT I KBH

EGEN FIRMAJUL I DET GAMLE PAKHUS

Her får I en intim og hyggelig julefrokost få minutters gang fra Københavns dejlige Gråbrødretorv i indre by. Dette julefrokostarrangement byder på en tre retters gourmet julemenu der er lavet ud fra de danske traditioner. Chefkokken Domenico Cannone fra Michelin restauranten Era-Ora og Nimb står for stedets absolut velsmagende og sansevækkende gourmet julemenu, der i år består af andebryst carpaccio, langtidsstegt flæskesteg og forførende dessert. Efter middagen er der dans til DJ: Jean Von Baaden samt Mashti. Glæd jer til en julefrokost med en dejlig atmosfære, imødekommende personale med højt serviceniveau og udsøgt julemad.

I eksklusive lokaler på Christianshavn i Det Gamle Pakhus, med flot udsigt til både Nyhavn og Operaen, kan vi tilbyde jer at skræddersy jeres julefrokost ud fra jeres egne ønsker og behov. Pakhuset byder på to flotte festlokaler på 5. sal i toppen af det historiske pakhus, hvor det ene lokale kan huse op til 250 personer til spisning og fest, mens det mindre selskabslokale kan have op til 100 spisende gæster. Lokalerne ligger yderst centralt, blot 10 minutters gang fra Kgs. Nytorv, når man benytter den nye cykelbro som forbinder Nyhavn med Christianshavn eller 10 minutters gang fra Christianshavns metrostation.

Fra kr. 795,- ex. moms

Kongens Nytorv St. (Metro): Plads op til: 500 meter 50 spisende Inkluderet i prisen til kr. 795,- ex. moms pr. person: Velkomstdrink Lækker 3 retters gourmet julemenu, lavet på danske traditioner 1 snaps til forretten 6 timers fri rødvin og hvidvin fra egen import 6 timers fri øl, sodanvand og isvand Kaffe, te og avec til desserten Eget17.45 lokale Kl.: Betjening, Kl.: 18.00 opdækning, lokaleleje 2Kl.: top-DJ’s 18.00 efter middagen; Jean Von Baaden og Mashti Kl.:18.30 18.30 Kl.: Aftenens Kl.:20.00 21.00 program: Kl.: Kl.:21.00 18.00 22.00 Ankomst, garderobe og velkomstdrink Kl.: Kl.: 18.30 00.00 Aftenens 3 retters menu serveres Kl.:23.00 21.00 Kaffe/te og avec (Cognac eller Baileys) Kl.: Kl.: 22.00 DJ’en spiller op til dans Kl.:08.00 00.00 Jeres fri bar slutter men festen fortsætter til kl. 02. Kl.: Datoer for denne julefrokost: Alle fredage og lørdage fra d. 18. november 2016 til og med d. 17. december 2016. Gourmet Julemenu 2016:

Forret: Hjemmelavet andebryst carpaccio med kål og appelsin. Hovedret: Langtidsstegt flæskesteg samt svinemørbrad med brun sauce, tyttebær og karamelliserede kartofler. Dessert: Ris a la mande med hindbæris.

Fra kr. 895,- ex. moms

Christianshavn St. (Metro): Plads op til: 800 meter 170 spisende Julefrokostarrangement til kr. 895,- ex. moms pr. person: Velkomstdrink bestående af bobler eller en cocktail. Fri bar i 8 timer med Julebryg og Heineken samt div. sodavand Fri bar under hele arrangementet i husets rødvin og hvidvin Lækker julebuffet eller 3 retters menu Dessert, kaffe og te Fri bar efter middagen med drinksbar (fire slags spiritus) DJ som spiller op til dans efter middagen Opdækning, oppytning, lokaleleje, personale, rengøring mv. Forslag til Aftenens program: Kl.: 18.00 Ankomst og garderobe Kl.: 18.30 Velkomstdrink og seating Kl.: 19.00 Julebuffeten er anrettet Kl.: 21.00 Dessert samt kaffe og te Kl.: 21.30 Drinksbar med fire slags spiritus Kl.: 22.00 DJ med stort lys og lydanlæg Kl.: 02.00 Tak for i aften Datoer for denne julefrokost: Lørdag d. 19. november (stor festsal for op til 250 personer) Lørdag d. 19. november (lille festsal for op til 100 personer) Lørdag d. 26. november (lille festsal for op til 100 personer) Lørdag d. 3. december (stor festsal for op til 250 personer) Fredag d. 9. december (lille festsal for op til 100 personer) Ønskes andre datoer kontakt vores kundeservice.

Julefrokostpakker og udvalg hos www.firmajulefrokoster.dk


Eget lokale med total fri bar, julebuffet og egen DJ

3 retters a la carte, fri bar og natdiskotek med DJ

JULEFROKOST PÅ BONAPARTE

LUKSUS JULEFROKOST PÅ TORVET

Hold jeres firmajulefrokost på Bonaparte i Gothersgade i jeres eget selskabslokale. Med plads til hele 65 spisende gæster er lokalet ideelt til den mellemstore virksomhed. Den velsmagende julebuffet bliver leveret af Gerlev Kro, som tilbereder maden i Bonapartes eget industrikøkken. Julebuffeten serveres dermed direkte fra ovnen, frisk og saftig, og med garanteret sprødt sværd. Arrangementet inkluderer ligeledes fri bar under hele julefrokosten og efter middagen kan du og dine kollegaer have jeres egen fest frem til kl. 02.00. Herefter har I fri entré til både Duke og Natcaféen hvor I kan feste med andre julefrokostgæster helt frem til den lyse morgen.

Hyggelig julefrokost på den stemningsfulde og yderst populære Restaurant Barcelona ved Sankt Hans Torv. Til denne julefrokost bliver I budt velkommen med en velkomstdrink og I kan selv sammensætte jeres menu ud fra en valgfri 3 retters á la carte menu. Menuen består af en forret, hovedret og en dessert med en dertilhørende avec. Den 2 etagers restaurant indeholder også bar, lounge og eget natdiskotek der har åbent til kl. 05.00 om morgenen så du og dine kollegaer har rig mulighed for at danse til sent ud på natten. Er I et større firma, kan vi tilbyde jer hele 1. salen for jer selv frem til kl. 01 om natten. Her er der plads til 110 personer, I skal dog booke min. 80 pladser for at få stedet for jer selv.

Fra kr. 895,- ex. moms

Kongens Nytorv St. (Metro): Plads op til: 200 meter 65 spisende Inkluderet i prisen til kr. 895,- ex. moms pr. person: Velkomstdrink Fri bar i 8 timer med øl, vand og vin (kl. 18.00-02.00) Drinksbar i 4 timer - fire slags spiritus (22.0-02.00) Den store julebuffet fra Gerlev Kro Kaffe, te og avec Egen DJ som spiller op til dans efter middagen Eget selskabslokale fra kl. 18.00-02.00 Fri bemandet garderobe Fri entré til Duke og Natcafeen Opdækning, personale, lokaleleje samt rengøring Aftenens program: Kl.: 18.15 Ankomst, garderobe og velkomstdrink Kl.: 19.00 Gerlev Kros julebuffet serveres Kl.: 21.00 Desserten sant tkaffe/te og avec serveres Kl.: 22.00 DJ’en begynder at spille musik Kl.: 22.00 Drinksbar med 4 slags spiritus Kl.: 02.00 Julefrokosten slutter, men festen fortsætter på Duke & Natcaféen (gratis entré) Kl.: 08.00 Natcaféen lukker Datoer for denne julefrokost: Alle fredage og lørdage fra d. 18. november 2016 til og med d. 17. december 2016.

Kr. 795,- ex. moms

Nørreport St. (Metro): Plads op til: 500 meter 170 spisende Inkluderet i prisen til kr. 795,- ex. moms pr. person: Velkomstdrink bestående af bobler eller en cocktail. Fri bar i 4 timer - øl, vand og vin fra kl. 18.00 – 22.00 Tre retters valgfri menu Kaffe, te og en avec til desserten Bemandet garderobe 1 flaske spiritus pr. 6 pers. inkl. sodavand Adgang til Barcelonas natdiskotek Bordkort med firmanavn Opdækning med hvide duge Lokaleleje samt rengøring Aftenens program Natcaféen: Kl.: 18.00 Ankomst og lækker velkomstdrink Kl.: 18.30 3 retters menu serveres inkl. fri blød bar Kl.: 21.30 Kaffe/te og avec til desserten Kl.: 22.00 Natdiskotek med DJ Kl.: 05.00 Arrangementet slutter Datoer for denne julefrokost: Alle fredage og lørdage fra d. 18. november 2016 til og med d. 17. december 2016. Flere end 10.000 glade julefrokostgæster har afholdt denne julefrokost gennem os siden 2007.

Julefrokostpakker og udvalg hos www.firmajulefrokoster.dk


Stor Julebuffet, fri bar og fællesfest med live band

Velkomstdrink, Julebuffet og fest til den lyse morgen

EGET SELSKABSLOKALE OP TIL 300 PERS.

JULEFROKOST PÅ NATCAFÉEN

Firmajulefrokost med udsigt over nordens smukkeste galopbane på Klampenborg Galopbane. Den Kongelige tribune har plads til 150 personer samlet eller 300 personer fordelt på 3 niveauer. Hold jeres egen julefrokost i disse herskabelige og kongelige rammer eller deltag i fællesfesten efter middagen, hvor der både bydes på live band og DJ. Arrangementet inkluderer stor julebuffet med friske salater og fri bar, dessert med kaffe og te samt adgang til den store festsal fra kl. 21.00. Når I bestiller mere end 40 kuverter bliver I også hentet på jeres firmaadresse i bus og kørt direkte til julefrokosten hvor I bydes velkommen med velkomstdrink. Derudover byder julefrokosten på eget personale og bartendere, et underholdende indslag samt shuttlebusser til Lyngby station.

Vi har alle været på Natcaféen før eller siden, så hvorfor ikke holde årets Julefrokost på et af Københavns nok mest kendte dansesteder? Med denne julefrokostpakke får I 100 % festgaranti! En prisvenlig julefrokost til jer der ønsker god julebuffet, fri bar og fest efterfølgende. Hvis I booker minimum 30 kuverter kan I få hele Natcaféen eksklusivt for jer selv mellem kl. 18.00-21.00. Vi har tre forskellige julefrokostpakker på denne lokation som passer til ethvert budget; Natcaféens pakke, Dukepakken samt Bonapartepakken. Læs mere på vores hjemmeside.

Fra kr. 795,- ex. moms inkl. transport* fra firmaadressen

Lyngby Station: Shuttle busser til stationen

Plads op til: 300 spisende

Inkluderet i prisen til kr. 795,- ex. moms pr. person: Transport* til julefrokosten (hvis I bestiller min. 40 kuverter) Velkomstdrink, Fri bar i 8 timer i øl, vand og vin Kaffe og te til ris a’la manden Adgang til festsalen med kopibandet All Night Long og DJ Gave: 4 gratis entré billetter til en løbsdag, værdi kr. 240,Bordkort, opdækning med hvide duge, personale og betjening Copenhagen Events værter og værtinder Firmanavn på de store lystavler på banen Shuttle busser til og fra Lyngby St. hele aftenen Aftenens program: Kl.: 17.00 Afhentning på jeres firmaadresse* Kl.: 17.45 Ankomst, velkomstdrink, seating og garderobe Kl.: 18.30 Forretterne serveres på bordene Kl.: 19.00 Banko Bingo event (vind flotte præmier) Kl.: 19.10 Den store julebuffet med salatbar er anrettet Kl.: 20.30 Dessert samt kaffe og te Kl.: 21.00 Adgang til den store festsal med live band Kl.: 21.00 Shuttle busserne til og fra Lyngby. St. Kl.: 01.00 Tak for i aften Kl.: 01.00 Busserne kører de sidste gæster til Lyngby St. Datoer for denne julefrokost: D. 25. november, D. 2., 9., og 16. december 2016. Ønskes andre datoer kontakt da vores kundeservice.

Fra kr. 495,- ex. moms

Kongens Nytorv St. (Metro): Plads op til: 200 Meter 60 spisende Inkluderet i prisen til kr. 495,- ex. moms pr. person: Velkomstdrink Fri bar i 3 timer, øl vand og vin (kl. 18.00-21.00) Den store julebuffet fra Gerlev Kro Kaffe og te Bemandet garderobe Fri adgang til diskotek fra kl. 22.00 Opdækning med hvide duge samt lokaleleje Personale og rengøring Aftenens program: Kl.: 17.45 Ankomst, garderobe & seating Kl.: 18.00 Fri bar med husets vine, alm. fadøl og julebryg, sodavand samt isvand ad lib. i 3 timer Kl.: 18.30 Der serveres lækker & veltilberedt julebuffet Kl.: 20.00 Dessert samt kaffe/te Kl.: 21.00 Natcaféens berømte dansegulv åbner. Andre gæster ankommer i Natcaféen. Kl.: 23.00 The Duke åbner dørene til natdiskoteket på 1 sal og I har fri entré. Kl.: 08.00 Natcaféen lukker Datoer for denne julefrokost: Alle fredage og lørdage fra d. 18. november 2016 til og med d. 17. december 2016.


Luksus julebuffet, fri bar, mandelgave, natmad og DJ

Fri bar, julebuffet med salatbar, dessert og live band*

JUL PÅ VESTERBRO

EGET SELSKABSLOKALE OP TIL 75 PERS.

Her har I en julefrokost der har det hele og lidt til! Dette julefrokostarrangement byder på ægte julehygge, god mad, fri bar inkl. spiritus, super DJ for det voksne publikum samt natmad i form af en “gammeldags” pølsevogn fra 1935 der serverer hotdogs med brød og tilbehør. Restaurationen der ligger midt på Enghave Plads er yderst hyggelig med indretning lavet af genbrugsmaterialer, der giver restaurationen dens unikke stemning. Julen er fuld af fortryllende godter og lækkerier her hos Stempel CPH og aftenens top DJ krydrer julefrokosten yderligere med hits og klassikere efter middagen. Denne julefrokost sælges kun gennem Firmajulefrokoster.dk

Hold firmajulefrokosten i jeres eget hyggelige selskabslokale på Klampenborg Galopbane. Selskabslokalet er utroligt charmerende og er placeret i bunden af galopbanen. Bygningen er i 2.etager, hvor balkonen på 1. sal er kendt for at have områdets bedste udsigt. Her har I mulighed for at have jeres helt egen fest eller I kan vælge at deltage i vores fælles julefrokost i den store festsal med band og DJ efter middagen.

Fra kr. 895,- ex. moms

Enghave St. 800 meter

Fra kr. 795,- ex. moms inkl. transport* fra firmaadressen

Plads op til: 110 spisende

Inkluderet i prisen til kr. 895,- ex. moms pr. person: Velkomstdrink som serveres af nissepiger Lækker luksus julebuffet Fri bar i 8 timer med alm. øl, julebryg, isvand og sodavand Fri bar i 8 timer med husets hvidvin og rødvin Kaffe, te og avec til desserten Mandelgave som har en værdi på kr.: 1000,- (kun én pr. aften) Fire slags spiritus i 4 timer efter middagen Top DJ efter middagen Natmad som serveres fra ægte gammeldaws pølsevogn Opdækning med bordkort og firmanavn Personale, lokaleleje, rengøring samt vagt Aftenens program: Kl.: 17.45 Ankomst, seating og gardeobe Kl.: 18.00 Velkomstdrink Kl.: 18.30 Luksus julebuffet er anrettet Kl.: 21.00 Kaffe, te og avec til desserten Kl.: 21.45 Hvem fik mandlen? Overrækkelse af mandelgave Kl.: 22.00 DJ Leroy spiller op til dans Kl.: 22.00 Drinksbaren åbner Kl.: 00.30 Pølsevognen serverer natmad Kl.: 02.00 Tak for i aften Datoer for denne julefrokost: Alle fredage og lørdage fra d. 18. november 2016 til og med d. 17. december 2016.

Lyngby Station: Shuttle busser til stationen

Plads op til: 75 spisende

Inkluderet i prisen til kr. 795,- ex. moms pr. person: Transport* til julefrokosten (hvis I bestiller min. 40 kuverter) Velkomstdrink Fri bar under hele arrangementet i øl, vand og vin Banko Bingo event (vind flotte præmier) Kaffe og te til ris a’la manden Adgang til festsalen med kopibandet All Night Long og DJ Gave: 4 gratis entré billetter til en løbsdag, værdi kr. 240,Bordkort, opdækning med hvide duge, personale og betjening Copenhagen Events værter og værtinder Firmanavn på de store lystavler på banen samt Shuttle busser til og fra Lyngby St. hele aftenen Aftenens program: Kl.: 17.00 Afhentning på jeres firmaadresse* Kl.: 17.45 Ankomst, velkomstdrink, seating og garderobe Kl.: 18.30 Forretterne serveres på bordene Kl.: 19.00 Banko Bingo event (vind flotte præmier) Kl.: 19.10 Den store julebuffet med salatbar er anrettetKl.: 20.30 Dessert samt kaffe og te Kl.: 21.00 Adgang til den store festsal med Live band Kl.: 21.00 Shuttle busserne til og fra Lyngby. St. Kl.: 01.00 Tak for i aften. De sidste gæster køres til Lyngby St. Datoer for denne julefrokost: D. 25. november, D. 2., 9., og 16. december 2016. Ønskes andre datoer kontakt da vores kundeservice. Tilkøb: Egen DJ efter middagen til kr.: 4000,- ex. moms Drinksbar fra kl. 21.00 med 4 slags spiritus kr.: 100,- ex. moms. pr. pers.


Kahyt, 2 x julebuffet og morgenmad samt Liveband!

Meyers Sharefood, fri blød bar og DJ

JULEFROKOSTCRUISE

JULEFROKOST PÅ DEN BLÅ PLANET

Sejl afsted med kollegaerne på Julecruise mellem København og Oslo og hold jeres firmajulefrokost ombord på et af de to dejlige skibe. En unik julefrokost som alle vil huske, bestående af overdådig julebuffet med de bedste kolde og varme retter fra det danske og norske julebord og fri øl, vand og vin under middagen. Senere er der fest og liveband med de bedste hits fra 80’erne helt til den lyse morgen. Der er ikke langt fra festen til køjen, og ingen skal køre hjem... Oplevelsesrig julefrokost hvor der kæles for dig og dine kollegaer med overnatning og med 6 timers oplevelser i den smukke, norske hovedstad Oslo.

Hold årets julefrokost i Nordeuropas største akvarium og oplev julens magi i selskab med hammerhajer, koralreve og Oceanet. Med i alt 20.000 dyr fordelt på 450 arter og en samlet akvarievolume på 7 millioner liter, er årets Julefrokost på den Blå Planet en ny og spændende oplevelse for alle ansatte. Akvariets ekstraordinære omgivelser krydres med en dejlig julebuffet fra Meyers, der byder på eksklusiv share food. Oplev en uforglemmelig julefrokost i Danmarks 5. mest besøgte attraktion og nyd akvariets magiske julestemning sammen med dine kollegaer.

Fra kr. 1499,- ved. min. 8 pers.

NB! For grupper på op til 40 personer er der mulighed for eget lokale under spisningen. Nordhavn station: 650 Meter

Plads op til: 400 spisende

Inkluderet i prisen til kr. 1499,- pr. person: 2 x overnatning i to pers. Seaways Class kahyt 1 x julebuffet, inkl. fri øl, vin og vand på udrejsen 2 x drinksbillet til natklubben 1 x julebuffet inkl. 1 øl/vand/glas vin på hjemrejsen 2 x morgenmadsbuffet Kl.: 17.45 Udvalgt gave fra Copenhagen Event til jer Kl.: 18.00 Forslag til weekendens program: Kl.: 18.30 Velkomst ombord på skibet Kl.:Kl.: 16.30 20.00 Mulighed for at udforske båden Kl.:Kl.: 16.45 21.00 Kl.: 19.30 Eventuel kickstart med en social aktivitet Julefrokost med norske & danske lækkerier Kl.:Kl.: 20.30 23.00 Kl.: 22.00 Fest til den lyse morgen Godnat og sov godt Kl.:Kl.: 01.00 08.00 Kl.: 08.30 Kl.: 09.45 Kl.: 10.00 Kl.: 16.30 Kl.: 17.45 Kl.: 20.00

Dagen startes med en morgenmadsbuffet Ankomst til Norges hovestad Oplev Oslo på egen hånd Vi sejler afsted mod København Skandinavisk julebuffet Fortsæt aftenen i kasionoet eller pianobaren

Fra kr. 995,- ex. moms + venueleje

Kastrup St. (Metro): Plads op til: 1300 Meter 500 spisende Inkluderet i prisen til kr. 995,- ex. moms pr. person: Velkomstdrink Meyers Juleinspireret Sharefood Dessert bestående af Meyers Ris ala mande Meyers vin og øl ad. libitum Meyers sodavand og most ad libitum Fri bar i 4 timer - øl, vand og vin fra kl. 18.00 – 22.00 Tre retters valgfri menu Estate Coffee og T Town Te efter middagen *Bemærk: prisen er for julefrokostarrangementet i Caféen. Såfremt I ønsker julefrokosten ved Oceanet tillægges der et gebyr for venuelejen. Aftenens program: Kl.: 19.00 Kl.: 19.10 Kl.: 19.30 Kl.: 22.00 Kl.: 22.00 Kl.: 02.00

Ankomst til Den Blå Planet Velkomstdrink med bobler. Middag i Caféen* med udsigt over Øresund Middagen afsluttes med Estate Coffee & T Town Te Fri blød bar med vin, øl og most fra Lillø Tak for i aften

Datoer for denne julefrokost: Fredage og lørdage fra d. 18. november 2016 til og med d. 17. december 2016. D. 2/12 samt 9/12 er allerede udsolgt!

Kl.: 08.30 Turen afsluttes med morgenbuffet & havudsigt. NB! Kontakt os direkte for disse 2 julefrokoster!


Velkomstdrink, 3 retters italiensk menu og fri bar

Stand Up, julebuffet, fri blød bar og DJ

ITALIENSK JULEFROKOST

JULEFROKOST I PARKEN

Autentisk julefrokost på ægte Italiensk restaurant på det Indre Nørrebro. På Skt. Hans Torv ligger Quattro Fontane, en hyggelig italiensk restaurant, hvor I finder landets intime atmosfære med italienske tjenere og kokke. Julefrokosten på Quattro Fontæne på byder på en 3 retters valgfri italiensk menu og fri bar i fadøl, husets vine, sodavand samt isvand i hele 6 timer, til en yderst fornuftig pris. Efter jeres firmaarrangement er der masser af mulighed for at fortsætte julefrokosten på en af områdets mange omkringliggende barer som både byder på musik i form af DJ og live musik. I kan naturligvis selv sammensætte jeres 3 retters italienske julemenu og I kan frit vælge mellem en forret, en hovedret og en dessert pr. person.

Underholdende Julefrokost i hyggelige rammer på Østerbro. Dette arrangement byder på en fælles firmajulefrokost hvor komik og sceneshow står øverst på menuen. The Ballroom ligger ved Parken, tæt på offentlig trafik, så alle gæster kan komme til og fra julefrokosten. Arrangementet byder på fri bar, dejlig julebuffet, fest og dans til DJ og sidst men ikke mindst; fantastisk underholdning med en endnu ikke offentliggjort kendt Stand Up komiker. Skal medarbejderne forkæles med et par gode grin, så er det klart denne julefrokost I skal vælge!

Nørreport St. (Metro): 600 meter

Inkluderet i prisen til kr. 795,- ex. moms pr. person: Julebuffet Vin ad libitum Underholdning med kendt Stand Up komiker (surprise) Kaffe og te med sødt Blød bar i øl og sodavand Bordkort med firmanavn Fri garderobe Serveringspersonale, bartendere mv.

Fra kr. 595,- ex. moms

Plads op til: 70 spisende

Inkluderet i prisen til kr. 595,- ex. moms pr. person: Velkomstdrink 3 retters italiensk menu Fri bar i 6 timer med faføl, vand og vin ad libitum Kaffe, te og avec Bordkort med firmanavn Julefrokost sammen med andre Opdækning, personale, lokaleleje og rengøring. Aftenens program: Kl.: 18.30 Ankomst, seating og velkomstdrink Kl.: 18.00 Fri bar med husets vine, alm. fadøl og julebryg, sodavand samt isvand ad libitum i 6 timer Kl.: 19.00 3 retter italensk julemenu serveres Kl.: 22.00 Dessert samt kaffe/te & 1 avec Kl.: 22.30 Hyggemusik med klassikere Kl.: 00.30 Arrangementet sluttet Datoer for denne julefrokost: Alle fredage og lørdage fra d. 18. november 2016 til og med d. 17. december 2016. Bemærk: Hvis I er minimum 50 personer kan I få hele første salen for jer selv.

Fra kr. 795,- ex. moms

Trianglen: Plads op til: 600 meter 400 spisende

Aftenens program Kl.: 18.00 Garderobe og velkomst Kl.: 18.30 Julebuffet serveres i arrangementslokalet Kl.: 20.30 Kaffe og sødt Kl.: 21.00 Underholdning med surprise Stand Up komiker Kl.: 21.30 Baren er åben og DJ’en begynder at spiller hits Kl.: 02.00 Tak for i aften Datoer for denne julefrokost: Fredage og lørdage fra d. 18. november 2016 til og med d. 3. december 2016 samt d. 9. og 16. december 2016. Bemærk: Mindste bestilling til denne firmajulefrokost er minimum 15 kuverter.


Skal vi ud og pjatte? Selskabslokale med velkomstdrink, buffet og fri bar

Alt inkluderet - Årets julefrokost hit!

JUL VED VESTERPORT STATION

SIMONS LUKSUS JUL

Denne hyggelige lokation er beliggende 200 meter fra Vesterport Station. Lokationen er kendt for at have en hyggelig atmosfære og en service ud over det sædvanlige. Personalet er yderst serviceminded og kan finde ud af at levere en fest i topklasse! Richmond råder over 6 forskellige selskabslokaler passende til små og større selskaber. Til denne julefrokost får I jeres egen fest, midt i København, med årets julefrokostbuffet samt fri bar i øl, vand og vin under hele arrangementet. Der er mulighed for at lave diverse tilkøb for at sammensætte netop det julefrokostarrangement som I ønsker. Kontakt os gerne for en fremvisning af lokalerne - absolut en super lokation til årets julefrokost!

Oplev det gamle Simon Spies hotel og fest med til årets julefrokost hit hvor alle vores gæster er VIP gæster... Denne julefrokost er vores egen julefrokost og vi har derfor sammensat et juleprogram som inkluderer alt hvad (jule-) hjertet begærer. Her får I en overdådig julefrokost i rejsekongens ånd, med en dejlig julebuffet, god underholdning og ikke mindst fri bar i øl, vand, vin, snaps, drinks, cocktails samt bobler. Spil med i Simons sjoveste julebanko og vind præmier, hør John og Åge live samt dans til tonerne af The Late Show. Spis, fest og bliv glad med dine kollegaer... så skal der ud og pjattes...

Fra kr. 795,- ex. moms

Vesterport St.: 200 meter

Plads op til: 150 spisende

Inkluderet i prisen til kr. 495,- ex. moms pr. person: Velkomstdrink Fri bar i 8 timer – Øl, Vand , Vin ( 18.00 – 02.00 ) Julefrokostbuffet Kaffe, te og een avec Egen DJ ved selskaber på over 50 personer Lokaleleje, Kl.: 17.45opdækning, klargøring og rengøring Personale Kl.: 18.00mv. Aftenens program: Kl.: 18.30 Kl.: 18.00 Ankomst & velkomstdrinks Kl.: 20.00 Kl.: 18.45 Årets julefrokostbuffet Kl.: 21.00 Kl.: 21.00 Kaffe, te og avec Kl.: 22.00 DJ & dans Kl.: 23.00 Kl.: 02.00 Tak for i aften Kl.: 08.00 Datoer for denne julefrokost: Alle fredage og lørdage fra d. 18. november 2016 til og med d. 17. december 2016.

Se julefrokostbuffeten og tilkøbsmuligheder for denne julefrokost på www.firmajulefrokoster.dk

Se flere julefrokostpakker på www.firmajulefrokoster.dk

Kr. 1195,- ex. moms

Vesterport St. : 500 Meter

Plads op til: 420 spisende

Inkluderet i prisen til kr. 1195,- ex. moms pr. person: Velkomstdrink Overdådig julebuffet, stor salatbar og desserter Fri bar under hele arrangementet med øl, vin og sodavand Fri snaps under middagen Kaffe, te, Baileys samt Cognac til desserten Simons sjoveste Julebanko med præmier Kultoptræden med John og Åge live Adgang til Simons Natklub efter middagen Dj med tidens største hits og live bandet The Late Show Champagne, Drinks og Cocktailbar Bordkort, Copenhagen Events værter mv. Aftenens program Kl.: 18.00 Ankomst, garderobe, seating og velkomstdrink Kl.: 18.30 Simon byder velkommen (video) Kl.: 18.40 Forretter serveres på bordene Kl.: 19.00 John og Åge live Kl.: 19.20 Stor julebuffet og salatbar er anrettet Kl.: 20.00 Simons sjoveste Julebanko Kl.: 20.30 Desserter samt kaffe, te og avec Kl.: 21.00 The Late show Part 1 + DJ i Simons natklub Kl.: 21.30 Drinksbar, Cocktailbar & Champagnebar Kl.: 22.15 The Late Show part 2 Kl.: 23.30 The Late Show part 3 Kl.: 01.00 Tak for i aften! Datoer for denne julefrokost: D. 25-26/11, D.2-3/12, D.9/12 & D. 16/12


FOR SMÅ OG STORE VIRKSOMHEDER... VI GENTAGER SUCCESSEN!

Danmarks dejligste sommerfest på

KLAMPENBORG

GALOPBANE ALT INKLUDERET!

SOMMERENS DEJLIGSTE FESTPROGRAM

Kl. 17.00 - Afhentning i busser på jeres firmaadresse* Kl. 17.30 - 18.00 Ankomst, garderobe og sommer velkomstdrink Kl. 18.30 - Lækker sommergrill buffet og salater er anrettet Kl. 19.30 - Galopløb (spil med gratis og vind flotte præmier) Kl. 20.00 - Der uddeles præmier til vinderen af Galopløbet Kl. 21.00 - Der serveres kaffe, te og desserter Kl. 21.30 - Live Danseband & Live DJ i pauserne Kl. 22.00 - Shuttle busserne begynder at køre til Lyngby St. Kl. 01.00 - Vi siger tak for i aften Der kører shuttle busser hele aftenen fra kl. 21 - 01.00 mellem Galopbanen og Lyngby St. * Gælder kun hvis I har købt min. 35 billetter og jeres virksomhed ligger i Storkøbenhavn eller Nordsjælland

FRA KUN KR.: 849,- + MOMS VIP-LØSNING KR.: 1049,- + MOMS

D. 26. MAJ, D. 2. JUNI, D. 9. JUNI & D. 28 AUGUST 2017 MULIGHED FOR EGET LOKALE FRA 20 PERSONER OG OP TIL 250 PERSONER WWW.COPENHAGENEVENT.DK WWW.FIRMASOMMERFESTER,DK - RING NU OG BESTIL PÅ TLF.: 60 24 52 25 -


TEMA: MULIGHEDER & INSPIRATION TIL FIRMAFESTEN

DANMARKS ABSOLUT SKØNNESTE FIRMAVENUE! S

om den eneste hestevæddeløbsbane i Danmark, hvor der alene afvikles galopløb, og med sine naturskønne omgivelser og smukke beliggenhed, er Klampenborg Galopbane uden tvivl et unikt sted til afholdelse af firmaarrangementer! Firmaoplevelser på nordens smukkeste galopbane: I 2014 åbnede dørene for en relancering af galopbanen efter en omfattende istandsættelse, og Copenhagen Event har afholdt firmaarrangementer lige siden. Venuen og omgivelserne taler for sig selv, og med hele 5 forskellige selskabslokaler har galopbanen oplagte rammer til både små og store selskaber. Danmarks dejligste sommerfest med Galop-Derby og væddeløbsheste opkaldt efter firmaets afdelinger... Hvert år bliver der afholdt over 20 løbsdage på Klampenborg Galopbane, men Dansk Derby er uden sammenligning årets største begivenhed på galopbanen. Vi tager naturligvis lidt af den sportslige folkefest med i vores sommerprogram, så du og dine kollegaer kan få en fantastisk firmaoplevelse på Sjællands dejligste tribuner. Oplev et ægte galopløb, hvor du og kollegaerne eller afdelingerne dyster på kryds og tværs i hesteløb med jeres helt egne heste opkaldt efter jer. Vores instruktører hjælper jer med at udfylde jeres kupon inden galopløbet, og når starten på løbet er gået, forstærkes eventen af banens speaker, der begejstret og med dyb indlevelse beskriver de kæmpende heste over den 1800 meter lange omgang, mens kollegaerne spændt iagttager, hvordan løbet udarter sig. Det hele kulminerer ved målstregen, og vinderen af firmaets hesteløb, med den rette kombination på sin spillekupon, skal annonceres - en oplevelse firmaet med sikkerhed sent vil glemme! Vi har sørget for det hele... også transporten! Hos Copenhagen Event bliver I hentet fra jeres firmaadresse og kørt til sommerfestens venue, hvis I bestiller minimum 35 kuverter. Der kører shuttle busser mellem galopbanen og Lyngby station allerede tidligt på aftenen, så alle kollegaerne nemt kan komme hjem fra festen.

25

Grillbuffet, fri bar og danseglæde! Til sommerfesten bydes I velkommen med en velkomstdrink hvorefter der kan nydes godt af den store sommer grillbuffet og fri bar. Efter middagen er der gjort klar til live band og DJ, som spiller i bandets pauser. Vi garanterer masser af store sommerhits med ren danseglæde, og I har både mulighed for at feste sammen med andre firmaer i den store festsal eller for jer selv i et af de mange flotte selskabslokaler. Historiske og charmerende lokaler: Alle lokalerne har deres helt egen charme og med direkte udsigt til Danmarks dejligste galopbane. Små intime og hyggelige selskaber, helt ned til 10 personer, kan arrangeres i f.eks. VIP-loungen og Owners and Trainers, mens større selskaber både kan huses i Racing Club, der oprindeligt blev bygget til banens hesteejere, eller Den Kongelige Tribune. Standardarrangementspakke eller VIP? Skal medarbejderne forkæles lidt ekstra til næste års sommerfest, så anbefaler vi en VIP-billet, der ud over alt det andet også inkluderer festlige og farverige drinks og cocktails, adgang til VIP-loungen, egne barer og meget mere. Fagligt indhold eller andre indslag. Når sommerfesten skal indledes med et fagligt indslag kan vi forestå denne del i et af galopbanens beskrevet lokaler. De mange bygninger giver talrige muligheder, både til større og mindre konferencer, med projektorer, AV-udstyr og skærme, teambuildingsevents mv., ligesom dagsarrangementerne kan afvikles i lokaler, der har tilknytning til udendørs terrasser. Vi gentager succesen i 2017 Når vi hos Copenhagen Event fortsætter samme sommerprogram flere år i træk, så er det med god grund! I år havde vi endnu engang fornøjelsen af at afholde sommerfesterne med stor succes, og vi gentager derfor konceptet i 2017! Se hvad næste års grillbuffet består af samt vores kunstnere på vores hjemmesider. Book jeres billetter allerede nu og oplev Galopbanens særlige charme den kommende sommer. Du og dine kollegaer kan glæde jer til en firmaoplevelse ud over det sædvanlige...


TEMA: FIRMASOMMERFESTER 2017

SKRÆDDERSYEDE FIRMAOPLEVELSER OGSÅ OM SOMMEREN! N

år sommeren er over os, er der intet som en god sommerfest. Sommerarrangementerne har ligesom julefrokosterne længe været en udbredt tradition i både store og små virksomheder, og arbejdspladserne prioriterer i den grad god underholdning og velsmagende mad på grillen når det danske sommervejr arter sig. Sommerarrangementer med ALT inkluderet! Hos Copenhagen Event har vi sammensat spændende sommerprogrammer til firmasommerfesten, hvor alle kan være med. Vi forkæler dig og dine kollegaer med velkomstdrinks, god mad, udsøgte sommermoster og farverige cocktails i smukke og sommerlige omgivelser på en af vores mange venues. Vores firmaarrangementer tager primært afsæt i tilrettelagte totalløsninger med store sommerbuffeter eller à la carte menuer efter ønske. Under arrangementet er der fri bar, desserter med dertilhørende kaffe, te og avec med efterfølgende dans, livemusik og DJ med masser af gode sommerhits til den lyse morgen. Skal I transporteres fra firmaadressen til vores venue indeholder nogle af vores sommerarrangementer allerede muligheden for transport. Sommerfest med andre virksomheder eller firmafest i eget selskabslokale: Til vores sammensatte sommerarrangementer har I både mulighed for at feste og socialisere med andre virksomheder, ligesom I kan afholde firmafesten i eget selskabslokale helt for jer selv. Vi kan tilbyde jer små og intime lokaler helt ned til 10 personer til mellemstore og større festlokaler, hvor I får egen buffet, kok, bar, DJ mv. Udendørs teambuilding eller indendørs aften happening? Hvis sommerfesten skal indeholde et underholdende indslag eller teambuildingselement, implementerer vi eventen i sommerprogrammet, så der kommer en naturlig overgang og agenda for dagsordenen. Vores underholdende indslag spænder over et bredt udvalg af tilpassede, skræddersyede eller en ønsket event for sæsonen. Vi lægger altid vægt på eventens værdi for jer og jeres kollegaer og det samlede indtryk af oplevelsen.

26

Dagskonferencer og faglige indslag. Vores mange venues giver ligeledes forskellige muligheder for afholdelse af faglige og brancherelaterede indslag. De mange faciliteter gør det muligt at afholde dagsarrangementer af enhver slags, både inden- og udendørs afhængigt af eventens omfang og vejret, med talrige muligheder både til større og mindre konferencer med projektorer, AV-udstyr og skærme. Sommerfest som familiedag. I modsætning til julefrokosten rykker sommerfesttendensen sig langsomt fra at være en firmafest til årets store tilbagevendende begivenhed som familiedag for børn, personale, forældre og søskende. Copenhagen Event oplever i stigende grad, at interessen for familiehyggen og samværet vægtes højt sammen med de oplevelser og den værdi børnene får med hjem efter en hel dag med far og mor på arbejde. Med far og mor på job. Skattejagt eller aktivitetsboder der skaber familieminder på arbejdet! Vi arrangerer en familiesommerdag spækket med spændende aktiviteter og masser af sjov appellerende til børn og voksne. Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed og kan enten lave eventen som en rundvisning, der tilrettelægges som en spændende skattejagt med poster og konkurrencer, eller anden underholdning med sjove aktiviteter rundt på virksomhedens matrikel. Vi laver kuponer, kort og farverige flyers med alt fra koder, der skal knækkes til ting og steder der skal findes. Med forskellige aktivitetsboder, med point, konkurrencer og underholdende familieaktiviteter, kan vi tilpasse temaet til jeres ønsker, om det så er gøglertema med vinderlodder i tombolaen, klovne og visuelle gøgleropgaver eller forlystelsesbaseret aktiviteter som dåsekast, sanse-events, candyflossboder og væddeløbsbaner. Aktiviteterne er i forskellige sværhedsgrader, så de både stimulerer og udfordrer børn såvel som voksne. Familiedagene skaber sjove og mindeværdige firmastunder hvor familierne har mulighed for at dyste mod hinanden på kryds og tværs af firmaet fysisk såvel som mentalt, når pointene skal gøres op for, hvilken familie der først gennemskuede indslagenes udfald og fik flest point i dagens aktiviteter. Til vores familiedag bliver familieminderne altid foreviget med vores uundgåelige familie Photo-bod!


ste g i l j e s d r! k r a Danmmmerfeste so

FIRMASOMMERARRANGEMENTER MED TOTALLØSNINGER! TRANSPORT V Øl, VAND OG VELKOMSTDRINKS - BAND & DJ - FRI BAR - COCKTAILS O LÆKRE GRILLIN BUFFETER - S G SOMMERDRINKS O UNDERHOLDN ING OG MEGEMTMER DESSERTER MEGET MERE!

ALT INKLUDERET! FRA KUN 795,- + MOMS RING PÅ TLF.: 41 57 00 00 ELLER LÆS MERE PÅ

WWW.FIRMASOMMERFESTER.DK


Fast eventpartner med

Klampenborg Galopbane : å p d u b l i t t e å F Firmafester

Familiedage

Julefrokoster

Konferencer

Teambuildings

LÆS MEGET MERE OM ALLE FACILITETERNE, MULIGHEDERNE OG PRISERNE PÅ: www.copenhagenevent.dk


FIRMASOMMERFESTER.DK PRÆSENTERER:

2017 I DET GAMLE PAKHUS ÅRETS SOMMERFEST

D. 26. MAJ, D. 2. OG 9. JUNI D. 25. AUGUST SAMT D. 1. SEPTEMBER Unikke rammer med udsigt udover Københavns Havn og Nyhavn, bare 10 minutter fra Kgs. Nytorv eller Christianshavns Metro! Også mulighed for eget lokale ved selskaber op til 120 personer.

FRI BAR, SUSHI, GRILLBUFFET DRINKSBAR & PARTY DJ! INKLUDERET I PRISEN: Velkomstdrink Fri bar med øl, vin og vand hele aftenen Lækker sommer grillbuffet Udvalg af frisk delikat Sushi Stor salatbar med forskellige brød Fri drinksbar efter middagen Kaffe & The Bemandet garderobe Sommerens party DJ

Pris kr.: 895,ex. moms

Kontakt os ved større selskaber eller andre datoer. Læs meget mere på: WWW.COPENHAGENEVENT.DK & WWW.FIRMASOMMERFESTER.DK


Julemandens gådefulde julefelter... Nedenfor finder du 12 forskellige rubrikker. Hver rubrik har et svar, der passer på en anden rubriks spørgsmål. Klip kortene ud og få alle svarene til at passe med det korrekte spørgsmål. I hver rubrik findes en stjerne med et bogstav. Når alle korrekte svar og spørgsmål sættes i forlængelse af hinanden, danner de 12 felter et ord tilsammen. Det sidste korts spørgsmål passer på det første korts svar i den endelige række. Løs opgaven og send svaret til: julemanden@copenhagenevent.dk med firmanavn og antal mdarbejdere, så deltager du og dine kollegaer i vores lodtrækning d. 5 november 2016 om en julefrokost i 2017 med alt betalt! Vinderen offentliggøres i næste udgave af firmaoplevelser.

SVAR Bogstavet D

SVAR Pebernødder

SPØRGSMÅL Hvor bader Julemanden?

SPØRGSMÅL Hvad kalder man en nisse på et elværk?

S

N

SVAR Clausstrofobisk

SVAR Går du ud i aften?

SPØRGSMÅL Hvorfor slog snemanden op med sin kæreste? N

SPØRGSMÅL Hvad lærer Julemandens hjælpere i skolen?

K

SVAR Nord Poolen

D

SPØRGSMÅL Hvad kalder man et uopdragent rensdyr med dårlige manerer?

SVÆRHEDSGRAD

A

SVAR De mister deres nåle

SPØRGSMÅL Hvad siger det ene julelys til det andet?

E

SVAR Han ender altid i kanen med en gammel sæk SPØRGSMÅL Hvilke nødder har ingen skaller?

SVAR Sne

SPØRGSMÅL Hvad kalder man en amerikaner, der er bange for Julemanden?

A

SVAR Roddolf SPØRGSMÅL Hvorfor gider julemanden ikke længere at gå til julefrokost?

V

R

SVAR Alffabetet

SPØRGSMÅL Hvad kan falde om vinteren uden at slå sig?

S SVAR Han havde længe haft kolde fødder. SPØRGSMÅL Hvad får du i december, som du ikke får i nogen af de andre måneder?

SVAR En WATT-nisse SPØRGSMÅL Hvorfor er juletræer dårlige strikkere?

T


NÅR VORES KUNDER

”Personalet havde styr på det hele. Vi synes, at locationen var super fed, og det fungerede rigtig godt. Hele Derbytemaet var sjovt at udleve, og den Kongelige Tribune var et hit. Nu glæder vi os helt vildt til julefrokosten!”

FÅR ORDET!

Ann Kusk, PA to Head of Support and the COO, One.com ”I forbindelse med vores personaleseminar i juni 2016 havde vi engageret Copenhagen Event, da vi skulle være på flere lokationer i løbet af dagen og aftenen. Copenhagen Event var behjælpelig alt lige fra udsendelse af invitation til at finde lokationer til at hjælpe på selve dagen. Alt forløb upåklageligt og logistikken klappede. Dejligt at jeg som arrangør selv kunne deltage i dagen og festen. Stor ros og anbefalinger af Copenhagen Event.”

Jeg er fuld af beundring over Jeres professionalisme, aldrig har jeg mødt et firma som var så godt forberedt og som brændte så meget for det som Jer! Så stort tak for det.” Lene Petersen, IT-Medarbejder, Københavns Universitet

Lonny Due Overbye, HR-sekretær, Metroselskabet ”Tak for jeres professionelle håndtering, tilgang samt værtskab i forbindelse med vores arrangement. Vore medarbejdere har virkelig hygget sig og nydt det sammensatte program som fungerede fantastisk. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Copenhagen Event til et af vores arrangementer.” Kim Egholm, Sales Manager, Salonsupport

”Deloitte Consulting var meget tilfreds med deres sommerfest arrangeret i samarbejde med Copenhagen Event. Vi oplevede stor fleksibilitet, individuel tilpasning af festpakken og godt samarbejde i planlægningsforløbet, og på dagen kørte festen som den skulle. Vi havde en fantastisk aften!”

”Copenhagen Event leverede fantastiske rammer til TV2 SPORT’s firmaarrangement. Alt fungerede upåklageligt. Attituden hos personalet og tjenerne var ”hvad kunne I tænke jer - I får det præcis, som I ønsker”. Alt var planlagt så effektivt og professionelt, at jeg som arrangør kunne læne mig tilbage og nyde festen 110 % - det er sjældent! Jeg vender med garanti tilbage til Copenhagen Event næste gang, jeg skal afholde et arrangement.” Tina Larsen, Office Manager, TV2 SPORT A/S

Stine Mørup, Business Analyst, Deloitte Consulting

VE

D E M U A E NTBUR

ICE E V R E S L L FU

Y!

.

.. E D Ø M E IGTEND

L P R O F U OG S I T A R G BOOK ET

www.copenhagenevent.dk

CIT H B K I E BAS

Alle ugens dage mellem 09.00 og 17.00 RING OG HØR HVAD VI KAN GØRE FOR JER!


Fra

kr.

5om,s9 4. m

2ex

Dyst mod dine kollegaer og få den sjoveste december på kontoret!

Julekalenderen der bidrager til kollegaernes fællesskab på en humoristisk og unik måde. Opklar Nordpolens største mysterium gennem 24 låger. Nye spor & ledetråde hver dag!

Hvem af de 12 Ho Ho Hovedmistænkte medarbejdere har kidnappet Julemanden?

Hvem er firmaets skarpeste juledetektiv og går på juleferie med den flotte præmie?

Ring på tlf.: 42 43 43 14 eller læs mere og bestil på www.mysteriekalenderen.dk Der tages forbehold for trykfejl, prisstigninger og ændringer i magasinet.

Profile for Copenhagen Event

Firmaoplevelser Julegave 2016  

Københavns største udvalg af firmajulefrokoster. Inspiration og idéer til julefrokostens events eller underholdning samt mulighed for at vin...

Firmaoplevelser Julegave 2016  

Københavns største udvalg af firmajulefrokoster. Inspiration og idéer til julefrokostens events eller underholdning samt mulighed for at vin...

Advertisement