Page 3

Editorial 3

Pensar, rumiar, reflexionar, raonar, barrinar, estructurar, xerrar, garlar, dir, explicar, expressar, enraonar, parlar, dialogar, conversar, argumentar, informar, escoltar, comunicar, discrepar, discutir, escriure, redactar, anotar, ... Amb què ens ralles?

o i ací entres tu Us parlo del ball de bastons, dels cops, del ritme, de les coreografies, de les melodies però també de les experiències personals, de les relacions entre grups, del coneixement d’un país. En definitiva, de la cultura.

mestral i amb una estructura inicial que pot anar variant en cada número en funció del material disponible. Articles sobre activitats actuals de les territorials, la Trobada Nacional, història d’una colla, entrevista a un bastoner, explicació d’un ball o música, escrit de contingut etnoSi heu arribat aquí és que teniu dagràfic i de cultura popular que faci revant vostre una nova eina de comunicaferència al ball de bastons, i actuacions ció, centrat en el ball de bastons, però especials aniran omplin la nostra revista. obert a la col·laboració de qualsevol persona o entitat que hi vulgui partiPer tirar endavant aquesta proposta cipar. pensem en la participació de tothom, ja sigui presentant un article, material La revista vol ser un pont de diàleg, o proposta. Però ens cal formar un pesense una ideologia fixada, a on es putit Consell Redactor, i aquí entres tu, guin penjar tot tipus d’articles i opinions per tal de donar continuïtat al projecsobre el fet bastoner. És un projecte te, encarregar-se de fer la selecció del participatiu per tal que totes les colles material, treballar nous temes, buscar aportin el seu granet de sorra. materials nous i preparar l’edició. ToHem pensat en una periodicitat se- thom hi és convidat.

BASTONS  

Revista editada per la Coordinadora del Ball de Bastons de Catalunya fent referència a diversos aspectes i aconteixements del món del Ball d...

BASTONS  

Revista editada per la Coordinadora del Ball de Bastons de Catalunya fent referència a diversos aspectes i aconteixements del món del Ball d...

Advertisement