Page 23

informAcions 23

acord per emmagatzemar oli la federació de Cooperatives agràries de Catalunya (FCaC) va expressar la seva satisfacció per la decisió de la Comissió europea d’activar l’emmagatzematge privat d’oli d’oliva, amb l’objectiu de pal·liar la crisi de preus que travessa el sector. es tracta d’una petició de les cooperatives des de l’inici de la campanya 2010-2011 i que contribuirà a alleujar la situació dels productors.

mba d’Empreses cooperatives

primer edifici d’alta eficiència energètica a barcelona grup Qualitat està construint el primer edifici de la ciutat de barcelona amb la qualificació energètica “a”, segell que certifica que s’ha assolit el nivell màxim d’eficiència energètica i la mínima emissió de Co2. a més, l’edifici, ubicat al districte de sants-Montjuïc en règim de protecció oficial, també opta a la certificació verda en tipologia residencial atorgada pel Green building Council espanya.

garbet es consolida amb nous projectes la cooperativa d’iniciativa social garbet ha consolidat el seu creixement durant els últims mesos gràcies a la gestió del servei de manteniment del Cosmocaixa, de l’obra social la Caixa, i els serveis de neteja dels equipaments municipals dels ajuntaments de la Garriga (Vallès oriental) i Palafrugell (baix empordà). aquests tres serveis, juntament amb altres de més petits, suposen la creació d’una seixantena de nous llocs de treball.

La xiFra

180

cooperatives ha contribuït a crear ara_Coop des del seu naixement l’any 2005, la majoria de treball.

E

L’objectiu del màster és aprofundir en els principis cooperatius i formar persones directives.

l proper mes de novembre començarà l’MBA d’Empreses Cooperatives en modalitat en línia, sorgit de la col·laboració entre la Fundació IL3-UB i aposta escola de Cooperativisme. És una proposta formativa singular, perquè és l’única amb nivell de màster oficial que es pot cursar actualment en una universitat catalana. L’MBA d’Empreses Cooperatives reuneix la visió global i integradora de la gestió i direcció de l’empresa cooperativa i de l’economia social. Amb una metodologia pràctica i participativa i mitjançant la docència en línia, el màster està impartit per professionals del món cooperatiu i de la investigació i el desenvolupament empresarial, actius en cada àrea de coneixement. La formació i professionalitat directiva que ofereix el programa és fruit d’una equilibrada confluència de múltiples disciplines agrupades en

àrees de continguts o mòduls en què s’estructura el programa. El màster analitza i reflexiona sobre els aspectes més importants del model d’empresa cooperativa; de la direcció i gestió d’empreses, on s’integren nou matèries, i obre una última fase amb la presentació de bones pràctiques i l’elaboració d’un projecte final. Aquest programa reforça les habilitats i capacitats dels professionals de l’empresa cooperativa tant en l’àmbit social com en el de la gestió empresarial, per tal de consolidar i optimitzar tant els objectius socials com els empresarials, que a l’empresa cooperativa hi han de confluir de manera natural. Les persones que superin la formació rebran la titulació de Màster MBA en Empreses Cooperatives per la Universitat de Barcelona. Per a més informació i matriculacions, consulteu els webs següents: www.il3.ub.edu www.aposta.coop

amb una metodologia pràctica, el màster està impartit per professionals del món cooperatiu.

Profile for Cooperatives Treball

PuntCoop10  

La revista de les cooperatives

PuntCoop10  

La revista de les cooperatives

Advertisement