Page 1


Coolfood.dk betyder nem aftensmad! Coolfood.dk leverer frosne færdigretter hjem til dig. Vi tilbereder højkvalitets måltider og leverer dem frosne, så du får maksimal frihed til at vælge hvad du vil spise og hvornår. Vores retter koster mindre end et restaurationsbesøg, men er tilberedt med den samme høj kvalitet og opmærksomhed. Du slipper for supermarkedskø og tilberedningen. Mad kan ikke blive nemmere. Coolfood.dk betyder høj kvalitet! coolfood.dk kylling i hvid sauce velouté

Vores råvarer bliver høstet i sæson og kødet hentes fra små landmænd, som fokuserer på dyrenes velfærd og kødets smagskvalitet. Opbevaring på frost betyder at du nyder sæsonvarer tilberedt når de er bedst. Coolfood.dk fører unikke retter! Vores retter er unikke og tilbydes ikke fra supermarkeder. coolfood.dk udbyder mange forskellige typer retter, og vi fornyer løbende vores udbud med nye, spændende retter.

kokke for coolfood.dk

Vores retter er opbevaret i en moderne indpakning der giver et minimum emballage. Du kan tag retten direkte fra fryseren og sætte den til opvarmning i ovn eller mikrovn. Coolfood.dk betyder hurtig forsendelse! Coolfood.dk sender frosne færdigretter hjem til dig. Vi sender retterne direkte fra vores frostlager til dig i rene flamingokasser. Retterne er pakket i tøris så de når frosne hjem til dig. Vi sender overalt i Danmark. Vi kan sende det hjem til dig, eller en du vil glæde med en aftensmad- nyforelsket, nyfødende eller nypensioneret.

Nyt emballage fra fryser til ovn!

Coolfood.dk betyder lave priser, ingen e-numre og god information! Coolfood.dk færdigretter er billigere end de fleste der leverer mad hjem. der findes endda eksempler på vores opskrifter du ikke kan gøre billigere derhjemme. Vi bruger ikke E-numre i retterne. Vi fortæller om indholdet og kalorieinformationen på hjemmesiden inklusive allergioplysninger, så du kan træffe en fuldinformeret beslutning derhjemme i stedet for at du skal gør det når du står i butikken.

kylling og champignon lasagne


Lette retter Green Thai karry ret med masser af grønt og fine kyllingstykker, marinieret i kokosmælk. Kun 244 kalorier for 300 gram ret. Produktet er gluten-fri.

Vores lette retter betyder færre kalorier og mindre kulhyldrater men masser af smag! Mange af vores retter er prisvindere i årets største konkurrence om autentiske fødevarer i England 2010.

Vores retter "kodes" med lette symboler så du kan se med det samme om det er noget for dig!

Chili con Carne- Med masser af pikant Mexicansk smag med kun 260 kalorier per portion (290 gram). Fås i enkelt, dobbelt eller 4-portioners bakker; du sparer ved køb af større portioner! Retten er også velegnet til opvarmning i mikroovn, så du kan også spise det ved en kort frokost pause.

Der findes mange flere forskellige retter, og vi opdaterer hele tiden med nye retter! Kig på hjemmesiden for at se flere gode retter!


Vegetar Retter Rig på krydderier og smag. Grøntsags tagine med kikærter Ternede aubergine stykker koges ind med Nordafrikanske krydderier og kikærter. Fås i flere portionsstørrelser. fra 49,00 DKK (inkl. moms)

Champignon og spinat lasagne, firedobbeltportion Stor familie lasagne baseret på spinat og "knap" champignon med Bechamel og Cheddar. 169,00 DKK (inkl. moms)

Grøntsags og feta kasserolle Kasserolle med sprødbagte grøntsager og feta. Fås i flere portionsstørrelser. 49,00 DKK (inkl. moms)

Indonesisk Karryret Let krydret Indonesisk karryret med sprøde grøntsager og ristede cashewnødder. En prisvinder! Fås i flere portionsstørrelser. 49,00 DKK (inkl. moms) Italiensk Canneloni med spinat og Ricottaost Italiensk canneloni pastarør fyldt med spinat og frisk ost. Fås i flere portionsstørrelser. 49,00 DKK (inkl. moms)

Mange flere retter at vælge imellem, se http://www.coolfood.dk/shop/vegetar-5c1.html.


Desserter Både som enkelteportion når du har lyst til at forkæle dig selv og op til 10 portioner når du også vil forkæle andre. Æble og Brombær Crumble Friske æbler og brombær tildækket med mandel smuldredej og bagt i ovnen- en prisvinder! 49,00 DKK (inkl. moms)

Belgisk chokoladekage Lækker chokoladekage gjort endnu bedre med chokladesauce! 49,00 DKK (inkl. moms)

Hindbær roulade med marengs, 10 portioner Hindbær roulade med marengs og kreme. Du skal blot tø den op! 189,00 DKK (inkl. moms)

Cheesecake med hindbær, 10 portioner Cheesecake med hindbær og skovbær du skal blot tø den op! 199,00 DKK (inkl. moms)

Cheesecake med citron, 10 portioner Klassisk cheesecake med citron du skal blot tø den op! 199,00 DKK (inkl. moms)

Mange flere retter at vælge imellem, se http://www.coolfood.dk/shop/desserter-4c1.html


Sideretter Alle vores sideretter kan betilles på kryds og tværs af vores hovedretter; du bestemmer! Aloo Gobi Saag, dobbeltportion Lækre kartofler skåret i tern og stegt med spinat og blomkål i spidskommen og koriander. 39,00 DKK (inkl. moms)

Kartoffelgratin Kartoffelgratin med tynde kartoffelskiver lag på lag med Cheddar ost og rigtig fløde- fyldt med smag! Fås i forskellige portionsstørrelser. 29,00 DKK (inkl. moms) Savoykål med røget bacon og pinjekerner Savoykål stegt med røget bacon og garneret med pinjekerner. Fås i flere portionsstørrelser. 29,00 DKK (inkl. moms)

Indonesisk Karryret Let krydret Indonesisk karryret med sprøde grøntsager og ristede cashewnødder. En prisvinder! Fås i flere portionsstørrelser. 49,00 DKK (inkl. moms) Quiche med ovnbagte grønt, 10 portioner En stor quiche tærte med karmeliserede løg og fetaost. En stor "tag selv" tærte til festen med mange gæster. 199,00 DKK (inkl. moms)

Mange flere retter at vælge imellem, se http://www.coolfood.dk


Coolfood kan meget coolfood.dk leverer til institutioner Bor du på et institution kan du sagtens få coolfood. Vi laver aftaler med kommunens institutioner om leveringen, så du eller dine kære kan få valgfrihed til at spise.

coolfood.dk til fest Italienske canneloni med spinat og Riccota ost Super vegetarret i flere portionsstørrelser fra 49,-.

Vi har også retter der kan leveres i mange portioner. Du skal bare varme og servere; du kan bestille flere dage i forvejen så er du sikker på, at du har mad til festen, og at der også er nok!

coolfood.dk for dummies Kan du ikke lave mad? Du kan tilberede god mad uden at skulle præstere den store kokkekunst. Coolfood.dk er nem at bestille, modtage og tilberede. Ingen hokus-pokus.

coolfood.dk på arbejde Vil du gerne have en god middag på arbejde kan du få coolfood. Vi leverer retterne via en automat. Nu kan du få en fantastisk god og varm middag uanset hvilket tidspunkt af døgnet du er på arbejde. Alle vores produkter er fuldt ud beskrevet på etiketten, også vedr. næring og evt. allergiinfo.

coolfood.dk er til sommerhuset Tag fri selv når du er i sommerhuset med coolfood.dk i fryseren. Du får en god middag uden spild og mere tid til jer selv.

Coolfood.dk kan levere hele middagen Vi har også et stort, varieret program med unikke sideretter; der er både ovnbagte rodfrugter, kartofler, mv. Du kan præstere en rigtig god middag, uden at skal bruge timer på indkøb og madlavning. Perfekt til en god middag uden besvær.

http://www.coolfood.dk

coolfood katalog vår 2011  

katalog med nem mad leveret hjemme til dig

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you