Page 1

Bolignyheder

#01 - 2014

Se din by fra tårnets top New York har Empire State Building, Paris har Eiffeltårnet. Selvom Københavns toppe pt. er mere beskedne i højde, drøjde og omfang, kan man dog sagtens få nogle gode bykig.

www.base1.dk Amager, chr. havn & Islands Brygge Holmbladsgade 18 • 2300 København S 3295 8500 / amagernord@base1.dk

- vi sælger 3 ud af 4 lejligheder indenfor 2 mdr. Amager & Kastrup Amagerbrogade 226 • 2300 København S 8830 3090 / amagersyd@base1.dk

Brønshøj, Nordvest & Vanløse Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV 3886 8300 / nordvest@base1.dk

Nørrebro & Østerbro Fælledvej 17 • 2200 København N 3535 8500 / norrebro@base1.dk

Vesterbro, Frederiksberg & Valby Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


2

Frihed til selv at vælge Af Tony Robinson, adm. direktør base1

Man kender det jo godt lidt selv. Man har lige set Jan Fog vise et hus frem på tv. Og man tænker: Det kunne jeg da sagtens gøre selv – måske endda bedre! Hvorfor kan jeg ikke bare selv sælge mit eget hus?? Måske er en af tendenserne for det nye år 2014, at vi vil have friheden til selv at bestemme: når vi handler ind, bruger banken, køber bil, bestiller og planlægger rejser, vælger vores tv-pakke, internet og andre medier?

Se din by fra tårnets top

Vi vil have muligheden for at skære det unødvendige fra, fokusere på det vigtige og i processen så selvfølgelig også meget gerne spare lidt skillinger!

New York har Empire State Building, Paris har Eiffeltårnet. Selvom Københavns toppe pt. er mere beskedne i højde, drøjde og omfang, kan man dog sagtens få nogle gode bykig.

I stadigt stigende grad lader det faktisk til at udbyderne og virksomhederne kommer forbrugernes krav om øget fleksibilitet i møde.

Klassikeren

På Base1 har vi fx også valgt at tilgodese dette behov hos boligsælgerne. Med vores nye selvsalgspakke – base1sælgselv.dk – kan man nemlig fuldstændig selv stå for salget af ens bolig. Og hvis man har brug for assistance – før, under eller efter forløbet – står vi også parate her. Alt i alt en løsning, som i høj grad lader sælgeren vælge sin egen personlige, skræddersyede løsning. Så hvad enten man er til færdige pakkeløsninger, 100% gør-det-selv eller noget lidt imellem er mulighederne i 2014 bedre end nogensinde før. Også på www.base1.dk.

Velkommen hos base1

base1 sælger 3 ud af 4 lejligheder indenfor 2 måneder

Og man kan jo passende starte med klassikerne. Rundetårn er fx ikke til at komme uden om – eller undgå, hvis man spadserer op ad Købmagergade. Alle, der besøger Rundetårn, kommer netop ofte kun for denne ene ting: udsigten over København. Tårnet er faktisk bygget for sin gode udsigt – som observatorium – og rummer bl.a. et observatorie (helt på toppen) fra Christian d. 4’s tid. Et andet sikkert bud på en udsigtsklassiker er Vor Frelsers Kirkes tårn, der flere gange er kåret af københavnerne som den bedste udsigt over byen. Hvis dette ikke er nok, og man har ”appetit” på mere, er der masser af steder, som byder sig til…

Få en bid mad til udsigten Efter julejaget og nytårsraketterne kan det være, at man har lidt penge i overskud. Disse kan passende gå til at nyde udsigten over København – mens man fordøjer et vellavet måltid eller en god kop kaffe. Her er restauranterne Alberto K og Sky Bar & Restaurant på hhv. toppen af Radisson Blue Royal (SAS-) Hotel og Bella Sky Hotel gode bud til dem, der gerne vil have et super måltid og udsigt i ét!

i en højde af ikke mindre end 80 meter og giver en utrolig udsigt over byen. Himmelskibet praler desuden af at kunne tilbyde en fuldstændig 360 graders udsigt over byen! Endelig er der er selvfølgelig også de få heldige, som enten selv bor højt til vejrs eller kender nogen, der gør. Måske i Domus Vista – den fjerde højeste bygning i København – eller Gemini Residence på Islands Brygge. Andre, offentligt tilgængelige bygninger som fx tårnet på Københavns Rådhus eller Herlev Hospital byder også på fremragende udsigter. Sidstnævnte bør man dog nok kun besøge i et relevant, helbredsmæssigt anliggende… Spændende bliver det i 2015, hvor der, efter planen, kommer fem nye tårne i Købehavn på én gang på den gamle Scala-grund på Axeltorv. Nyd udsigten!

Base 1 De fem højeste udsigtsposter i København  Herlev Hospital

Himmelskibet – udsigt med adrenalin

 Tårnet på Christiansborg

For dem, der gerne vil have lidt mere adrenalin i højderne, er der Tivolis Himmelskibet.

 Vor Frelsers Kirke

Denne højdespringer er basalt set en horisontal pind med roterende mennesker på. Forlystelsen kommer op

www.base1.dk

 Tårnet på Københavns Rådhus  Domus Vista

Læs mere om de nye tårne på Axeltorv på www.ltarkitekter.dk


3

Vil du vide hvor meget din lejlighed i København er steget i værdi?

Vi laver en uforpligtende vurdering til dig Er det nu du skal sætte til salg? Vi sælger 3 ud af 4 lejligheder på under 60 dage, men det er måske også fordi vi er eksperter i København. Lad os kigge forbi og vurdere din lejlighed.

Bestil tid på base1.dk/gratis-salgsvurdering eller scan QR koden


4

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 11035145

NYHED!

D København S • Maltagade 2, 3. th.

Lejligheden alle ville ønske at bo i! Lejligheden er i 2 plan og du ankommer i nedre plan og går direkte ind i lejlighedens hjerte. Et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stue, kun adskilt af den svunge trappe til 1. sal samt den yderste elegante afkrænsning af trappen i form at sort og luftig elastik-væg. I stueplan desuden gæste toilet. Køkkenet er fra Invita i sortbejset Eg og med lys bordplade. Motordrevne skuffer, alt i hårde hvide varer ( bl.a. indbygget kaffemaskine fra Miele), samt masser af skabs- og bordplads. Der er snildt plads til spisebord til 8-10 personer. Stuen ligger modsat køkken/alrum og rummer god plads til den hyggelige sofa afdeling, designermøblerne og fladsskærmen. Ekstremt lysindfald fra begge ender af lejligheden og ikke mindst oppe fra 1.sal via panser-glasset som ligger over den svunge trappe - endnu en fed detalje. Gå en tur med på 1.sal og du finder soveværelse og børneværelse, adskilt af det store alrum, med god plads til hjemmekontoret og meget andet.

ANDELSPRIS....................................... 1.750.000 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 5.164 FORBRUG................................................... 1.029

Bolig m² Gårdmiljø 124

Ja

Rum

Bygget

4

1933

SAG 11035146

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG

NYHED!

UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu!

E

Kastrup • Guldblommevej 17, 2. th.

Stor 2V-lejlighed med stor altan og badeværelse med god bruseplads! Ejerforeningen er særdeles veldrevet med styr på drift samt økonomi. Lejligheden indeholder fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum og med lille skabsplads. Ældre køkken der trænger til istandsættelse. Stort badeværelse med god bruseplads. Badeværelse er med lyse klinker på gulv og væg og fremtræder i pæn stand. Rummelig stue med fin plads til både spiseplads og sofahjørne og udgang til stor altan. Stort soveværelse med rigelig plads til den store seng, klædeskabet og skrivebord. Lejligheden har dørtelefon, plankegulve, termovinduer og opvarmes med fjernvarme. Planløsningen gør den bl.a. meget optimal til delelejlighed. Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

KONTANTPRIS.................................... 1.195.000 UDBETALING........................................... 60.000 BRUTTO/NETTO............................. 7.535/6.853 ALT. FINANSIERING................................................................. 4.306/4.140

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet samarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

Altan

Rum

Bygget

58

Ja

2

1939

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

Bolig m²

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 0 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


5

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10134475

HÅNDVÆRKER TILBUD!

D København S • Bremensgade 39, 3. mf.

Stor 2 værelses lejlighed med altan - trænger til istandsættelse! Lejligheden sælges som 1. gangs salg hvilket betyder at den tidligere har været udlejet og handles første gang som enkelt stående ejerlejlighed. Lejligheden byder på entré med adgang til alle lejlighedens rum. Badeværelse i oprindelig stil med badekar. Badeværelset har en god størrelse og der kan etableres separat bruseniche i stedet for badekarret. Ældre køkken som trænger til udskiftning, men god størrelse. Stort soveværelse samt stor sydvest-vendt stue med udgang til altan. Lejligheden har plankegulve og termovinduer. Lejligheden er en hjørne-lejlighed hvilket gør at du har et fantastisk lysindfald fra flere sider. Drømmer du om en billig lejlighed, hvor du kan sætte dit eget præg, er dette bestemt et besøg værd. Skal du ha solgt din egen bolig, så kontakt din lokale base1-butik, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

KONTANTPRIS.................................... 1.395.000 UDBETALING........................................... 70.000 BRUTTO/NETTO............................. 8.999/7.804 ALT. FINANSIERING................................................................. 5.196/4.622

Bolig m²

Altan

Rum

Bygget

67

Ja

2

1939

SAG 10134782

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG

HÅNDVÆRKER TILBUD!

UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu!

D

København S • Hessensgade 15, st. 14.

Nu udbydes denne rummelige 3. v på 91 m2, med mulighed for at sætte sit helt eget præg!

Lejligheden byder på: God fordelingsentre, med indbyggede skabe hvor der er god plads til at hænge overtøjet og skoene, fra entréen træder du ind i det første af lejlighedens to rummelige soveværelser, her er der god plads til dobbeltsengen og klædeskabet. Stor stue med fransk altan og dejligt lysindfald, her har du god plads til sofagrupperne og spisebordet. Fra stuen er der adgang til det andet soveværelse hvor der igen er god plads til dobbeltsengen og klædeskabet. Ældre køkken med plads til mindre spisebord, man må forvente at skifte køkkenet ud for at et mere moderne look. Stort badeværelse med badekar som er bygget op i hvide klinker på væggene og mosaikfliser på gulvet. Lejligheden trænger til en kærlig hånd da det er et dødsbo, men mulighederne er mange. Alle gulvene i lejligheden er parketgulve som fremstår i pæn stand da de har ligget beskyttet under tæpper.

KONTANTPRIS.................................... 1.750.000 UDBETALING........................................... 90.000 BRUTTO/NETTO........................... 10.933/9.838 ALT. FINANSIERING................................................................. 5.997/5.719

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

91

Ja

Rum

Bygget

3

1970

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

Bolig m² Gårdmiljø

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


6

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10134988

HØJ STUE!

D København S • Lyneborggade 8, st. th.

Hyggelig og helt speciel stor 2 værelses med utrolig loftshøjde! Lejligheden fremtræder i rigtig flot stand. Lejligheden er oprindelig 3 værelses med der er fjernet væg mellem 2 stuer, så du i dag har en kæmpe stue med brændeovn. Væg kan etableres igen hvis man ønsker det ekstra værelse. Soveværelse mod den stille gård med plads til seng og klædeskab. Stort nyere badeværelse i med hvide fliser på gulv og væg og med god bruseplads. Badeværelset har hvid sanitet og vindue som gør det nemt at få fugten ud. Dejligt stort køkken med amsser af skabs- og bordplads og alt i hårde hvidevarer. Her er lille spiseplads og helt unikt er der DIREKTE udgang til gårdmiljøet, hvilket gør at det praktisk talt bliver din egen gårdhave. En lejlighed med god beliggenhed, i god stand og med fede features. Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

KONTANTPRIS.................................... 1.750.000 UDBETALING........................................... 90.000 BRUTTO/NETTO......................... 11.272/10.002 ALT. FINANSIERING................................................................. 6.250/5.819

Bolig m² Gårdmiljø 66

Ja

Rum

Bygget

2

1912

SAG 10134785

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG

GOD FORENING!

UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu!

E

København S • Bremensgade 57, st. tv.

Lækker lejlighed med fantastisk lysindfald, i meget veldrevet andelsforening!

Lejligheden ligger højt og ingen kan kigge ind. Lejligheden fremtræder i god stand og byder på følgende: Fordelingsentré, fra entréen er der adgang til alle lejlighedens rum. Badeværelse med separat bruseplads. Køkkenet er nyer og i sat af sælger, holdt i lyse farver og med masser af skabs- og bordplads. Soveværelset er stort og med rigelig plads til dobbeltseng, klædeskab, skrivebord m.m. Dejlig stue som ligeledes har en rigtig god størrelse samt fantastisk lysindfald med eftermiddags- og aftensol. Plads til både spisebord og sofaarrangementet. Lejligheden har pæne plankegulve og termovinduer og opvarmes med fjernvarme. Skal du ha solgt din egen bolig, så kontakt din lokale base1-butik, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

ANDELSPRIS.......................................... 649.999 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 2.263 FORBRUG....................................................... 560

56

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

Ja

Rum

Bygget

2

1934

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

Bolig m² Gårdmiljø

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


7

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10134066

NY PRIS!

D København S • Reberbanegade 23, st. th.

Indflytningsklar 2 værelses lejlighed med meget centralt beliggenhed! En yderst veldisponeret lejlighed med god fordelingsentre hvor man har adgang til alle lejlighedens rum, hvor der er plads til ophæng af overtøjet og sko. Et rigtigt lækkert køkken, bygget op i lyse elementer med lækker og moderne bordplade. Dejligt soveværelse med plads til dobbeltsengen og plads til klædeskabet. Her er der direkte udsigt til gården, som også giver et fantastisk lysindfald. En skøn lys stue med et lyst plankegulve og orginale stuk. Nyer badeværelse med seperat brus, sorte gulvklinker og hvide klinker på væggene. Lejligheden fremstår i god stand med pæne plankegulve og termoruder. Hvis du søger en lejlighed der er lys og indflytningsklar, med en af de mest centrale beliggenheder på Amager, så er dette lejligheden for dig. Oplagt som begynder- og delelejlighed! Skal du ha solgt din egen bolig, så kontakt din lokale base1-butik, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

KONTANTPRIS.................................... 1.195.000 UDBETALING........................................... 60.000 BRUTTO/NETTO............................. 7.871/6.826 ALT. FINANSIERING................................................................. 4.076/3.668

Bolig m² Gårdmiljø 51

Ja

Rum

Bygget

2

1940

SAG 10134370

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG

NY PRIS!

UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu!

D

København S • Nordlandsgade 5, 1. th.

Forældrekøb tilladt!

Du ankommer i entré med adgang til alle lejlighedens rum. Lille toilet, stort ældre køkken, soveværelse mod den stille gård og rummelig stue. Lejligheden har p.t. brusekabine i soveværelset. Køkkenet er så stort, at du kan udvide toilet, så der kan etableres badeværelse med brus. Sæt et nyt køkken i, mal væggene og slib gulvene, så har du en lejlighed med bedste beliggenhed med gode bruseforhold, i tip top stand og til en yderst fornuftig samlet pris. Bestil din fremvisning allerede idag og kom forbi og se mulighederne. Finansiér andelsbolig med lån til aktuel lav rente og løbetid på 30 år. Et Lån på kr. 500.000 giver en månedlig ydelse efter skat på ca. kr. 2.300 (+ boligafgift), lån på kr. 750.000 - ca. kr. 3.500 (+ boligafgift)! Få gavn af de gode lån, mens de er her! Ring til din lokale base1-butik i dag, og hør mere om dine muligheder Skal du ha solgt din egen bolig, så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

Bolig m² Gårdmiljø 53

Ja

Rum

Bygget

2

1912

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

ANDELSPRIS.......................................... 525.000 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 2.501 FORBRUG....................................................... 600

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


8

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 11030814

FLOT LEJLIGHED!

E Kastrup • Guldblommevej 17, st. tv.

2 v´er med ALT hvad hjertet kan begære! OMRÅDET: Lejligheden er beliggende i godt kvarter, i pæn og velholdt murstensejendom fra 1939 tilbage trukket fra vejen, med fjernvarme, termovinduer, dørtelefon og hyggeligt gårdmiljø. Blot få minutters gang fra Amagerbrogade og Amager Strand. I kvarteret er der endvidere gode muligheder for både indkøb og transport med bus eller Metro. Ejerforeningen er særdeles veldrevet med styr på drift samt økonomi. LEJLIGHEDEN: Super lækker 2 værelses lejlighed med fordelingsentré, et stort lækkert køkken med hvide elementer, træbordplade,plad til lille spiseplads samt alt i hårde hvidevarer. Velindrettet og rummelig stue. Soveværelset vender mod stille villavej. Badeværelset har hvide klinker, spots, gulvvarme, sep. bruseniche - med andre ord ALT andet end et traditionelt Københavner toilet. Lejligheden har flotte plankegulve og behøver intet andet end maling.

KONTANTPRIS.................................... 1.090.000 UDBETALING........................................... 55.000 BRUTTO/NETTO............................. 7.426/6.879 ALT. FINANSIERING................................................................. 4.162/4.136

Bolig m² Gårdmiljø 49

Ja

Rum

Bygget

2

1939

SAG 11034943

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG

LYS LEJLIGHED!

UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu!

E

Kastrup • Guldblommevej 17, st. th.

Stor 2 værelses lejlighed med pænt køkken og badeværelse med god bruseplads!

Lejligheden er beliggende i godt kvarter, i pæn og velholdt murstensejendom fra 1939 tilbage trukket fra vejen, med fjernvarme, termovinduer, dørtelefon og hyggeligt gårdmiljø. Blot få minutters gang fra Amagerbrogade og Amager Strand. I kvarteret er der endvidere gode muligheder for både indkøb og transport med bus eller Metro. Ejerforeningen er særdeles veldrevet med styr på drift samt økonomi. Lejligheden indeholder fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. Pænt køkken i lyse farver med masser af skabs- og bordplads samt de nødvendige hårde hvidevarer. Stort badeværelse med god bruseplads. Badeværelse er med grå klinker på gulv og hvide klinker på væggene. Stor stue med god plads til både spiseplads og sofahjørne. Næsten ligeså stort soveværelse med rigelig plads til den store seng, klædeskabet og skrivebord. Lejligheden har plankegulve, termovinduer og opvarmes med fjernvarme. Planløsningen gør den bl.a. meget optimal til dele-lejlighed.

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

ALT. FINANSIERING................................................................. 4.821/4.614

Bolig m² Gårdmiljø 58

Ja

Rum

Bygget

2

1939

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

KONTANTPRIS.................................... 1.295.000 UDBETALING........................................... 65.000 BRUTTO/NETTO............................. 8.477/7.672

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


9

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 11034944

2 ALTANER!

D København S • Palermovej 5, 2. th.

Flot 2V-lejlighed tæt på Amager Strandpark og metro. Med 2 små altaner! Meget velbeliggende ejerforening, kun få minutters gang fra metro og kun ca. 10 minutters gang fra Strandparken. Brugsret til kælderrum og vaskeri. Dørtelefon, termovinduer og fjernvarme. Foreningen er veldrevet og ejendommen samt fællesområder er løbende vedligeholdt. Bl.a. er fællesgården blevet totalsaneret og er nu forvandlet til et flot parklignende gårdmiljø. Lejligheden indeholder: Fordelingsentré. Dejligt lyst køkken, med masser af skabs- og bordplads og alt i HHV inkl. opvaskemaskine. Lys og rummelig stue med udgang til lille altan. Lyst, stort soveværelse, ligeledes med udgang til lille altan. Flot badeværelse med god bruseplads. Lejligheden ligger op til det eftertragtede og rolige Italienskvarter, som er et stille område, men stadigvæk kun 5 min. fra Kgs. Nytorv med metro. Endvidere er du i gåafstand til Amager Strandpark og gode indkøbsmuligheder. Du kan læse mere om ejerforeningen på www.palermohus.dk

KONTANTPRIS.................................... 1.250.000 UDBETALING........................................... 65.000 BRUTTO/NETTO............................. 8.364/7.552 ALT. FINANSIERING................................................................. 4.948/4.695

Bolig m²

Altan

Rum

Bygget

56

Ja

2

1937

SAG 10134989

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG

MIDT PÅ BRYGGEN!

UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu!

C

København S • Gunløgsgade 4, 1. tv.

Super 2v andel med lækkert spisekøkken i køkken!

Lejligheden indeholder fordelingsentré, herfra er der adgang til alle lejlighedens rum. Rigtig pænt hvidt flisebadeværelse med god plads til brus og med flot hvid sanitet. Lyst og indbydende køkken med pæne elementer, samt gode hårde hvidevarer. Samt god spiseplads. Kæmpe veldisponeret stue, hvor der er plads til spiseplads og den store sofagruppe. Fantastisk lysindfald gennem den store karnap med lys ind fra flere vinkler. Endvidere indeholder lejligheden et skønt stort soveværelse, hvor er der god plads. Finansier andelsbolig med lån til aktuel lav rente og løbetid på 30 år. Et Lån på kr. 500.000 giver en månedlig ydelse efter skat på ca. kr. 2.300 (+ boligafgift), lån på kr. 750.000 - ca. kr. 3.500 (+ boligafgift)! Få gavn af de gode lån, mens de er her! Ring til din lokale base1-butik i dag, og hør mere om dine muligheder Skal du ha solgt din egen bolig, så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

Bolig m² Gårdmiljø 63

Ja

Rum

Bygget

2

1913

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

ANDELSPRIS.......................................... 884.650 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 3.365 FORBRUG....................................................... 550

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


10

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10635221

ANDEL

D

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu! København NV • Bogfinkevej 9, 2. tv.

Lys udsigtsbolig med stort bad og sol-altan

Lejligheden har fordelingsentre til alle rum og der er et godt pulterrum til overtøjet og

støvsugeren. Stuen er lys og rummelig og der der er god plads til både spise- og opholdsstue.

Soveværelset er også rummeligt og der er god plads til både seng og klædeskab. Herfra er der den skønneste udsigt over gårdhaven og langt til næste bebyggelse. Køkkenet fremstår også

ANDELSPRIS.......................................... 650.000 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 3.206 FORBRUG....................................................... 322

pænt. Det er et hvidt nyere køkken med massiv flot bordplade og masser af skabsplads. Super hyggeligt med god skabsplads, flotte vægklinker samt nyindfræset el. Badeværelset er ikke mange år gammelt og der er god separat bruseplads. Den store altan vender mod vest, men sydsolen kan også nydes her. Lejligheden fremstår med flotte plankegulve og stukkanter og er meget lys og charmerende.

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

Altan

Rum

Bygget

58

Ja

2

1922

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

Bolig m²

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


11

a r f r Salæ 95

9 . 9 1 kr. Incl.

o ter, fot n e m u , dok moms

Jeg hjalp selv med boligsalget – og sparede over 50% på salæret!

- vi sælger 3 ud af 4 lejligheder indenfor 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER, CHR. HAVN & ISLANDS BRYGGE Holmbladsgade 18 • 2300 København S 3295 8500 / amagernord@base1.dk

Annoncer_266x365.indd 1

AMAGER & KASTRUP Amagerbrogade 226 • 2300 København S 8830 3090 / amagersyd@base1.dk

BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV 3886 8300 / nordvest@base1.dk

NØRREBRO & ØSTERBRO Fælledvej 17 • 2200 København N 3535 8500 / norrebro@base1.dk

VESTERBRO, FREDERIKSBERG & VALBY Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3379 8900 / vesterbro@base1.dk

20/12/13 10.44


12

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10634316

EJERLEJL.

D København NV • Skaffervej 13, 4. TH.

Dejlig 2V med altan og central beliggenhed og fantastisk udsigt Skafferrvej ligger godt tilbagetrukket med en rolig og hyggelig atmosfære, samtidig ligger både indkøbsmuligheder, offentlig transport og shopping inden for få 100-meter. Rødstensejendom fra 1935. Til ejendommen hører en stor, byfornyet og lukket fællesgård med rig mulighed for hyggelig samvær og grill om sommeren. God sund forening som byder på bl.a. dør-tlf., vicevært, cykelkælder, termoruder, kælderrum, skønt byfornyet gårdmiljø. Du træder ind i en stor entré med plads til både overtøj og sko. Rummelig stue med stort vinduesparti, der giver et fantastisk lysindfald. Fra stuen er der udgang til skøn altan, med smuk udsigt over byen. I soveværelset, der vender ud mod den hyggelige gårdhave, er med plads til seng, skab og arbejdsplads. Fint og funktionelt køkken med god skabsplads og spisebord er der ligeledes plads til. Dejligt badeværelse i hvide fliser og separat brus.

KONTANTPRIS.................................... 1.195.000 UDBETALING........................................... 60.000 BRUTTO/NETTO............................. 8.146/7.387 ALT. FINANSIERING................................................................. 4.443/4.346

Bolig m²

Altan

Rum

Bygget

53

Ja

2

1935

SAG 10635120

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG

EJERLEJL.

UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu!

E

Brønshøj • Degnemose Allé 29B, ST. 4.

Brønshøjs mest charmerende 1 værelses lejlighed udbydes nu til salg

Denne smukke herskabsejendom fra 1925 er beliggende i et skønt og roligt villaområde, tæt på Frederikssundsvejens dejlige caféer, gode indkøbsmuligheder og offentlig transport. Man finder her en skøn ejendom med styr på tingene. Der er til ejendommen hørende bl. a. fjernvarme, kabel TV, billegt fællesvaskeri og hyggeligt grønt havemiljø. Hyggelig fælles have med mulighed for solbadning og grill i de lyse sommernætter. Endvidere er der brugsret til kælderrum. Du træder ind i en rummelig entré med god plads til overtøj og sko. Badeværelset er i en god størrelse med hvide fliser og separat brus. Dejlig lyst køkken med god skabsplads og lyse elementer. Stuen er et kapital for sig med charmerende hems, fine plankegulve og sprossede vinduer. Perfekt begynder/studie lejlighed - Skal denne lille perle være din? Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

ALT. FINANSIERING................................................................. 2.809/2.793

Bolig m² Gårdmiljø 31

Ja

Rum

Bygget

1

1925

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

KONTANTPRIS....................................... 750.000 UDBETALING........................................... 40.000 BRUTTO/NETTO............................. 5.183/4.741

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


13

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10633195

ANDEL

D Brønshøj • Veksøvej 3B, st. th.

Dejlig 2V-andel - God rumfordeling, i en sund og veldrevet forening Området: På central adresse i yderst velfungerende andelsforening. Utterslev Mose ligger lige i nærheden og her kan den skønne natur nydes med familien, eller blot ved en rask løbetur. Ejendommen er en klassisk rødstens-ejendom fra 1946. Velfungerende andelsforening, der byder på yderst attraktive faciliteter, som fællesvaskeri, kælderrum, nye termoruder fra 2010 og dørtlf. Desuden hører der virkelig lækkert gårdmiljø med rig mulighed for hyggeligt samvær og grill i de lange sommeraftener. Lejligheden: Du træder ind i en rummelig entré, med plads til både sko, overtøj og den obligatoriske kommode. Det charmerende køkken har masser af skabsplads og fremstår indbydende. Hyggeligt toilet med hvide fliser og separat brus. Stor og skøn stue med dejligt lysindfald og plads til alt det nødvendige. I forlængelse heraf kommer du til pragtfulde soveværelse med indbygget walk-in closet. Lejligheden fremstår i indflytningsklar stand og er til hurtig overtagelse.

ANDELSPRIS.......................................... 399.000 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 2.144 FORBRUG....................................................... 400

Bolig m² Gårdmiljø 50

Ja

Rum

Bygget

2

1936

SAG 10633606

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG

EJERLEJL.

UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu!

D

København NV • Frederikssundsvej 68H, 1. th.

Indflytningsklar 3V med to altaner og stort bad - Centralt beliggende i NV

Ejendommen er fra 1932. Der er her tale om en sund og veldrevet forening, med gode fællesfaciliteter som, kælderrum, cykelkælder, dørtelefon, fællesvaskeri og dejligt grønt gårdanlæg. Fra fordelingsentréen træder du ind i den meget lyse og sydvendte stue, hvor der er rigelig plads til både sofaarrangement og spisebord. Herfra er der adgang til det 3. værelse, der har udgang til dejlig solrig altan. Soveværelset er også rummeligt, og der er også hér rigelig plads til dobbeltseng, klædeskab og evt. et skrivebord. Endvidere er der udgang til endnu en altan, hvor dine krydderurter kan trives, eller junior kan få en lur i barnevognen. Køkkenet er også super lækkert, og det fremstår i flotte hvide højglans-elementer. Der er mulighed for spiseplads og amerikansk køleskab samt vaskemaskine og opvaskemaskine. Badeværelset er pført i smagfulde materialer. Der er separat bruseplads med massagebruser og hængekloset, og hele rummet fremstår attraktivt med pæne klinker.

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

ALT. FINANSIERING................................................................. 5.173/5.053

Bolig m²

Altan

Rum

Bygget

69

Ja

3

1932

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

KONTANTPRIS.................................... 1.495.000 UDBETALING........................................... 75.000 BRUTTO/NETTO............................. 9.935/9.007

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


14

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10235259

EJERLEJL.

C

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu! København Ø • Korsørgade 28, st. th.

Dejlig 1V med central beliggenhed på Østerbro, i god stand og indflytningsklar

Selve bygningen ligger ud til Århus Plads, samt et par minutters gang fra den meget populære Bopa Plads. Østre Gasværk Teater, Fælledparken og Park Bio er ikke mere end 10 minutters gang væk. Ejendommen er i virkelig god stand. Foreningen er veldrevet og byder bl.a. på fællesvaskeri og kælderrum. Bygningen har et dejligt grønt fællesareal i midten af gården.

KONTANTPRIS.................................... 1.145.000 UDBETALING........................................... 60.000 BRUTTO/NETTO............................. 6.686/5.980 ALT. FINANSIERING................................................................. 3.444/3.276

Entréen har et stort og funktionelt skab, med god plads til overtøjet. Skabet har indbygget et fantastisk stort spejl i lågen, der går fra gulv til loft. Køkkenet er nyt med elementer fra Ikea. Badeværelset er ligeledes i god stand og er praktisk indrettet. Værelset har en indbygget køje der funktionelt løser det at have stue og soveværelse i ét. En fantastisk velindrettet lejlighed, der udnytter enhver m2 til rådighed.

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

40

Ja

Rum

Bygget

1

1917

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

Bolig m² Gårdmiljø

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


15

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10234856

EJERLEJL.

E København N • Hamletsgade 4, 2. 159.

Dejlig 2V lejlighed (60kvm) - med stor vestvendt solrig altan og stort flisebadeværelse Rigtig god placering på Nørrebro, tæt på Nørrebro station, kommende metro station, Tagensvej med gode busforbindelser, Nørrebrogades caféliv og indkøbsmuligheder og 10 min. cykeltur fra København centrum. Skøn ejendom opført i 1975. Sund og veldrevet ejerforening med fælles vaskeri, gårdanlæg, fjernvarme, termovinduer, cykelparkering, kabel TV, dørtlf., elevator, kælderrum og mulighed for leje af P-plads. Lejligheden har en god mellemgang, med adgang til alle lejlighedens rum. Skønt køkken i hvide elementer, fine hvidevarer og god skabsplads. Stort hvidt flisebadeværelse med separat brus og vaskemaskine. Kæmpe stue med udgang til altan, der er lige så stor som lejlighedens bredde. Hvilket endvidere giver lejligheden et fantastisk lys dagen lang. Rummeligt soveværelse med plads til både seng, skab og skrivebord. Overalt pæne gulve der er af typen linoleumsklinker, hyggelige og veldisponeret indretningsmuligheder samt central beliggenhed

KONTANTPRIS.................................... 1.575.000 UDBETALING........................................... 80.000 BRUTTO/NETTO........................... 10.033/8.942 ALT. FINANSIERING................................................................. 5.466/5.141

Bolig m²

Altan

Rum

Bygget

69

Ja

2

1975

SAG 10233555

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG

ANDEL

UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu!

D

København Ø • Middelfartgade 18, 4. tv.

Indbydende 3V-andelslejlighed med skøn udsigtsaltan og fri udsigt over B93-boldbanerne og havnen Hyggelig beliggenhed på stille vej med kun 2 minutters gang til Nordhavn Station og kommende metro. Endvidere i gåafstand til Bopa Plads med det hyggelige caféliv og nær Langelinie med det imponerende havnemiljø. Tæt til uddannelsesinstitutioner og idrætsfaciliteter med svømmehal og fitnesscenter. Den grønne Fælledpark samt Østerbros mange spændende indkøbsmuligheder og stemningsfulde caféliv ligger også inden for kort afstand. Lejligheden fremtræder lys og er indrettet med bl.a. 2 stuer en suite, soveværelse samt næsten nyt, lyst køkken med hvidevarer og lille spiseplads. Lejligheden kan sagtens bebos af et par med et barn, som er tilfældet i dag, eller den kan deles af to studerende. Badeværelse og toilet er praktisk adskilt i to separate rum. Samtidig kan det nævnes, at den klassiske hovedejendom fra 1934 har trappeopgang med elevator, dørtelefonsystem samt et nyrenoveret og hyggeligt gårdmiljø.

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

Bolig m²

Altan

Rum

Bygget

86

Ja

3

1934

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

ANDELSPRIS.......................................... 789.099 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 5.450 FORBRUG....................................................... 800

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


16

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10835184

E

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu! Frederiksberg • Kronprinsesse Sofies Vej 14

Prisbillige kvadratmetre på populær adresse I pæn vedligeholdt ejendom på hyggelig sidevej til Godthåbsvej Vi kan nu tilbyde 81 kvm. med gode anvendelsesmuligheder. Der er kig til lidt grønt fra

stuevinduerne, og følelsen er helt ugenert. Du er 3 minutter fra Godthåbsvejens cafeér,

indkøb, den nye Metro og Falkonér Alles mangfoldighed. Lejligheden trænger til en lettere overhaling, og derfor er prisen i den grad afstemt efter dette - indeholder: Entré med

ANDELSPRIS.......................................... 804.000 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 5.579 FORBRUG....................................................... 600

aflægningsplads. Badeværelse med brus. Lyst køkken med udgang til ejendommens baggård. 2 stuer i forlængelse af hinanden - begge med grønt kig til foreningens små forhaver. Soveværelse mod gården. Kontor/gæsteværelse ligeledes mod gården. Kom og se denne billige andelsbolig med fin beliggenhed på det centrale Frederiksberg.

81

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

JA

Rum

Bygget

4

1900

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

Bolig m² Gårdmiljø

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


17

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10835183

E

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu! Valby • Landlystvej 4, 2. th.

Ualmindelig lækker indflytningsklar lejlighed med fri udsigt fra øverste etage.

I totalistandsat ejendom med nyere vinduer, tag, renoveret facade og nye installationer kan vi nu tilbyde en delevenlig og total indflytningsklar 2V. Området er eftertragtet med grønne

rekreative muligheder, Vigerslevparken og Hvidovre stationscenter lige rundt om hjørnet, busser til byen og kun 18 minutter på cykel til det hele. Foreningen har styr på tingene og

ANDELSPRIS.......................................... 560.000 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 2.820 FORBRUG....................................................... 400

tilbyder bl.a. kælderrum, vaskeri og godt naboskab. Intet mangler. Det betyder at der er filt på vægge og lofter, nyt el fræset ind i væggene, pæne afhøvlede gulve og derudover får du: Fordelingsentre med god plads. Lækkert køkken med kvalitets hårde hvidevarer. Flisebadeværelse med plads til at bruse. Rummeligt soveværelse med mulighed for skab/skrivebord. Pragtfuld syd/vestvendt opholdsstue med stort vinduesparti og alkove.

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

Rum

Bygget

53

2

1950

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

Bolig m²

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


18

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10835082

D København SV • Stradellasvej 20, 2. tv.

Totalistandsat 2V med lav boligafgift og syd/vestvendt altan - Fuldstændig indflytningsklar. Nu udbydes indflytningsklar og velindrettet delevenlig 2Ver til den kræsne køber. Rolig, og alligevel central, beliggenhed i det hyggelige Musikerkvarter. Københavns kommune taler netop nu om stort metroprojekt samt etablering af kæmpe strandparkprojekt i Valbyparken. Dette gør næppe området mindre attraktivt! Lejligheden indeholder: Rummelig entré med plads til sko og overtøj. Splinternyt køkken med hårde hvidevarer - har stort set ikke været brugt.. Nyrenoveret flisebadeværelse med brus. Pragtfuld lys opholdsstue med karnap og udgang til altan. Skønt soveværelse med god plads til skabe, dobbeltseng og evt. lille kontorplads. Sælger har været over det hele, og her er bl.a. nyt elektricitet med ny tavle, filt på væggene, afhøvlede gulve, nyt køkken, nye hårde hvidevarer, nyrenoveret badeværelse med mere. Desuden nyere termovinduer, tag og en yderst velvedligeholdt ejendom. Brugsret til kælderrum, grønne arealer og fællesvask. Tilladelse til husdyr.

ANDELSPRIS.......................................... 495.000 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 3.312 FORBRUG....................................................... 680

Bolig m²

Altan

Rum

Bygget

54

Ja

2

1940

SAG 10834678

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG UNDER STUDIET

or de studerende skal bruge dem nu! København V • Gyldenløvesgade 21, 1. tv.

I den fredede og smukke ejendom Vester Søhus kan vi nu udbyde en velindrettet 2er, som fremstår velholdt og

I i kraft af at det er en mf.-lejlighed, er den trukket væk fra trafikken og har kun vinduer mod gården. Sidst, men ikke mindst, har du adgang til vel nok en af Københavns bedste tagterrasser, som fremhæver alt fra den varme sommerdag til den frostklare vinteraften. Lejligheden indeholder: Adgang via den smukke hall samt elevator. Stor entré med masser af skabsplads. Velindrettet soveværelse med kig til gård. Rummelig, kvadratisk stue, med plads til både spisearrangement samt sofagruppe og med stort vinduesparti. Lyst, originalt køkken med super atmosfære, masser af skabsplads samt gode HHV. Stort, lyst flisebadeværelse med badekar og flot terrazzogulv. Overalt i lejligheden er der parketgulve og glatte vægge. Bemærk, at der i denne ejendom ikke betales ejendomsskat grundet status som fredet, og at den er yderst velegnet som forældrekøb.

KONTANTPRIS.................................... 1.725.000 UDBETALING........................................... 90.000 BRUTTO/NETTO........................... 10.792/9.659 ALT. FINANSIERING................................................................. 6.049/5.716

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

Terasse

Rum

Bygget

63

Fælles

2

1938

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

Bolig m²

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


19

base1 er Københavns største privatejede mæglerkæde med 5 velbeliggende Power Houses i København SAG 10832042

SAG 10834477

B

F

København V • Amerikavej 16, 4. tv.

København V • Sønder Boulevard 53, 5-12 - Uden bopælspligt.

Totalt indflytningsklar 4V i 2 plan - Pragtfulde solskinsaltaner og elevator.

Perfekt udsigtslejlighed med top-beliggenhed - kan sælges med eller uden bopælspligt

I flot, velholdt ejendom fra 2001 kan vi nu tilbyde en ekstremt velholdt lejlighed med fantastiske sydvestvendte opholdsaltaner. Foreningen er yderst velstyret og tilbyder bl.a. elevator, indbydende og lukket gårdmiljø, festlokale samt mulighed for at leje privat p-plads. Lejligheden har også brugsret til kælderrum. Området er byfornyet og yderst eftertragtet, idet alt er inden for gåafstand. Ydermere er der skudt små hyggelige caféer og spisesteder op, ligesom der er indkøb i umiddelbar nærhed. Lejligheden indeholder: Stor velkomstentré med skabsplads. Stort, dejligt brusebadeværelse med separat brus og gulvvarme. Hyggelig opholdsstue med fransk altan. Lyst køkken i åben forbindelse til spisestue, med direkte udgang til kæmpestor sydvestvendt altan. Her er plads til den store familie eller alle vennerne. Stor åben trappe til 5. salen, som indeholder endnu et badeværelse samt 2 rummelige værelser - det ene med udgang til sydvestvendt altan.

ANDELSPRIS.......................................... 875.000 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 8.979 FORBRUG................................................... 1.400

Bolig m²

Altan

Rum

Bygget

110

2

4

2001

På en af Vesterbros absolut bedste adresser kan vi nu tilbyde en hyggelig begynderlejlighed på øverste etage med fri udsigt udover Vesterbros tage. Ejendommen er supervelholdt med bl.a. nyere tag, termovinduer og billig fjernvarme. Til lejligheden er der bl.a. gode fællesfaciliteter såsom fællesvaskeri på etagen, fælleskøkken/festlokale, elevator og dejligt lukket gårdmiljø. Du har fra lejligheden kig til Boulevarden og er kun 15 sekunder fra Boulevardens liv, Khioskh, Enghave Plads og den nye Metro. Lejligheden indeholder: Fælles indgangsparti. Regulær opholdsstue med åbent lyst køkken og plads til både spise- og hyggeafdeling. Dejligt soveværelse med plads til opbevaring. Rummeligt badeværelse med fliser og bruseafsnit. Der er sildebensparket, nyere elektricitet, hvide vægge og dejlig plads til pengene. Lejlighedens status er p.t. hotel med tilladelse til at opholde sig/overnatte i lejligheden, og der er således mulighed for at købe en lejlighed uden bopælspligt.

SAG 10833163

KONTANTPRIS.................................... 1.475.000 UDBETALING........................................... 75.000 BRUTTO/NETTO............................. 8.562/7.612 ALT. FINANSIERING................................................................. 4.564/4.287

Bolig m²

Elevator

Rum

Bygget

41

Ja

2

1902

SAG 10833162

ANDELSLÅN:

UDEN RENTER & AFDRAG UNDER STUDIET

D

or de studerende skal bruge dem nu! København V • Enghavevej 29, 1. tv.

København Ø • Ålborggade 21, kld. tv.

Hyggelig, veldisponeret 2V ejerbolig med super central beliggenhed i hjertet af Vesterbro og nyere badeværelse.

3v erhvervsandel udbydes til salg i billig forening med central beliggenhed

I en større, veldrevet ejerforening lige midt i Vesterbros pulserende byliv, finder du denne dejlige lejlighed. Herfra er der kort til alt! Vesterbrogade er lige om hjørnet, 200 meter til Frederiksberg Alle, samme til Enghave plads, Istedgade, Vega og meget mere. Lejligheden ligger belejligt vendt væk fra gaden mod den åbne plads. Klassisk fordeling hvor man via fordelingsentre har adgang til alle rum. Soveværelse og stue er begge af fin størrelse, og lejligheden kan sagtens deles af to. Hyggeligt, velfungerende køkken med god skabs- og spiseplads. Nyere badeværelse med pæne fliser. Flot gammel stil, med stuk og plankegulve. Ejendommen er en smuk ældre rødstensejendom fra 1895 som for nyligt fik renoveret fascader så den idag fremstår rigtig flot. Skal du ha solgt din egen bolig, så kontakt din lokale base1-butik, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

hed vist på 6 studiemesser og få større chance for salg

KONTANTPRIS.................................... 1.399.000 UDBETALING........................................... 70.000 BRUTTO/NETTO............................. 8.538/7.490

ALT. FINANSIERING................................................................. 4.188/3.885

Bolig m²

Gård

Rum

Bygget

49

Ja

2

1895

s af studerende deres uddannelse i København. En stor del af dem leder efter en studieegnet amarbejde med Københavns Andelskasse – gjort det muligt for dem, at låne til en andelslejlighed et efter endt studie. I september deltager base1 på seks studiemesser, der giver dig en unik din bolig til 50.000 potentielle købere på SU.

urdering på base1.dk

Godt indrettet 3V erhversandel udbydes til salg i et af Østerbros mest attraktive kvarterer. Her har du alle Østerbro´s herligheder inden for umiddelbar nærhed, såsom cafélivet, de gode shopping muligheder, Gunnar Nu Hansens Plads, Fælledparken og meget mere... Lejligheden er en erhversandel, som betyder at den ikke er godkendt til beboelse, altså må man ikke have sin adresse dér. Lejligheden byder på egen indgang fra gaden til større stue med plankegulve, køkken med div. hhv i åben forbindelse til spisestue ligeledes med plankegulve, og fra køkkenet er der udgang til dejlig gårdhave. Endvidere et værelse i åbenforbindelse til mindre værelse med vaskemaskine, hvorfra der er adgang til større og nyere brusebadeværelse. Desuden separat toilet med indgang fra fordelingsentréen. For mere info omkring denne andel´s muligheder er du velkommen til at kontakte os.

ANDELSPRIS.......................................... 349.000 MDL. BOLIGUDGIFT................................. 3.816 FORBRUG....................................................... 595

Bolig m² Gårdmiljø 71

Ja

Rum

Bygget

3

1895

LAD OS

SÆLGE DIN BOLIG sælger af 4 lejligheder - -vivi sælger 3 ud3afud 4 lejligheder inden for 2indenfor måneder. 2 mdr.

www.base1.dk AMAGER/ CHR. HAVN

D

ISLANDS BRYGGE

AMAGER/KASTRUP

NORDVEST/BRØNSHØJ

NØRREBRO/CITY

amagernord@base1.dk amagersyd@base1.dk nordvest@base1.dk norrebro@base1.dk ISLANDS BRYGGE AMAGER amagernord@base1.dk & KASTRUP BRØNSHØJ, NORDVEST & VANLØSE 3295 8500 8830 3090 3886 8300 3535 8500 København 3295 S 8500 Amagerbrogade 226 • 2300 København S Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV @base1.dk 8830 3090 / amagersyd@base1.dk 3886 8300 / nordvest@base1.dk

VALBY/KGS. ENGHAVE

VANLØSE

ØSTERBRO

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

vesterbro@base1.dk vesterbro@base1.dk vanlose@base1.dk VESTERBRO, norrebro@base1.dk NØRREBRO & ØSTERBRO FREDERIKSBERG & VALBY 3379 8900 3379 8900 3379 8900 3535 8500 Fælledvej 17 • 2200 København N Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3535 8500 / norrebro@base1.dk 3379 8900 / vesterbro@base1.dk


Bolignyheder

#01 - 2014

96 kvm. med solrig syd/vestvendt altan og pragtfuld udsigt til et af de mest eftertragtede gårdmiljøer på Vesterbro.

Månedens BoligHit

København V • Eskildsgade 62, st. Ualmindelig lækker lejlighed i flot gennemrenoveret ejendom på stille ensrettet sidegade i hjertet af Vesterbro. Hovedejendommen blev totalrenoveret for ca. 10 år siden med nyt tag, termovinduer, nye installationer, altaner m.v. Beliggenheden er i den grad i top med kort afstand til Kødbyen, DGI-byen, Halmtorvets hyggelige caféer og Istedgades små specialbutikker. Foreningen er mindre og absolut velstyret, og tilbyder brugsret til et stort loftsrum samt et af Vesterbros mest efterspurgte gårdmiljøer. Lejligheden er ualmindelig lys, indflytningsklar og indeholder: Fordelingsentré med god skabsplads. 2 kæmpe store værelser. Nyere flisebadeværelse med sep. bruseniche. Lyst lækkert køkken med hårde hvidevarer - fra køkken nem adgang til gården via køkkentrappen, hvilket næsten gir en fornemmelse af egen have. Spisestue med plads til det store selskab. Opholdsstue med masser af lys ind ad vinduerne og direkte udgang til den syd/vestvendte opholdsaltan. Da der er langt til naboerne i opholdsafdelingen, er der en skøn fornemmelse af lys og luft. Endvidere fremtræder hele lejligheden i moderne stand - så kom og nyd livet på altanen. Skal du ha solgt din egen bolig, så kontakt din lokale base1-butik, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Sags nr. 10834679 Boligtype Ejerlejlighed Kontantpris 3.295.000 kr. Ubetaling 165.000 kr. Brutto/netto 19.361/16.630 kr. F1-Afd.Brt/Net. pr. md. 10.065/8.846 kr. Bolig m2

Energim.

Værelser

Bygget

96

D

4

1890

Besøg et af vores fem Power Houses, så gir vi en kop kaffe

Troels Døssing

Søren Boe Pedersen

Magnus Døllner

Michelle Johansen

Laura May Abundo

Kim Rasmussen

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Salg & vurdering

Trainee, Finansøkonom

Trainee, Finansøkonom

Trainee, Finansøkonom

Trainee, Finansøkonom

Salg & vurdering

Michael Holmegaard

Peter Lundø

Christine S. Theisen

Salgs- & vurderingschef

Hanna Hanusardóttir Petersen Sagskoordinator

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Richard D. Ingvarsson Sabrina Dalsø

Nick Søndergaard

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Trainee, stud. HD

Statsaut. ejendomsmægler MDE

Tony Robinson

Amisha Malkan

Rasmus Bagge

Adm. direktør, Statsaut. ejendomsmægler MDE

Økonomiassistent

Regnskabschef

Mette Olsen

Salg & vurdering

Statsaut. ejendomsmægler MDE

- vi sælger 3 ud af 4 lejligheder indenfor 2 mdr.

www.base1.dk Amager, chr. havn & Islands Brygge Holmbladsgade 18 • 2300 København S 3295 8500 / amagernord@base1.dk

Markus Wacker

Amager & Kastrup Amagerbrogade 226 • 2300 København S 8830 3090 / amagersyd@base1.dk

Brønshøj, Nordvest & Vanløse Frederikssundsvej 36B • 2400 København NV 3886 8300 / nordvest@base1.dk

Nørrebro & Østerbro Fælledvej 17 • 2200 København N 3535 8500 / norrebro@base1.dk

Vesterbro, Frederiksberg & Valby Sønder Boulevard 55 • 1720 København V 3379 8900 / vesterbro@base1.dk

Bolignyheder #01 - 2014  
Advertisement