Page 1

Sant Cugat del Vallès Moments de Sant Cugat “Sovint no hi ha ni propera vegada ni segones oportunitats, a vegades és ara o mai”

Desembre 2017

pdecatsantcugat.cat


editorial

U

s presentem una nova edició de la revista Moments de

Sant Cugat. Una edició que segueix explicant d’una manera

gràfica què fem i què pensem. Una revista que resumeix els moments de Sant Cugat que destinem a la cohesió, a la promoció econòmica, al comerç, als nostres barris, a la sostenibilitat, a les noves tecnologies, a l’esport, a la cultura, a l’educació, en definitiva, a tots els àmbits que ens defineixen. Seguim treballant per Sant Cugat i la seva gent. Estem al capdavant del govern de la ciutat i som plenament conscients de la responsabilitat que aquest fet implica, és per això que seguim treballant per portar a terme tots aquells projectes als quals ens vam comprometre. Ja han passat més de dos anys de mandat, hem fet, estem fent i encara ens queda molta feina per fer. Hem aprovat inicialment un pressupost que mostra la nostra fortalesa econòmica i que ens ha de permetre implementar les inversions i consolidar les polítiques socials. Treballem per i amb la ciutadania, els pressupostos participatius són un clar exemple, de com de manera compartida, decidim inversions per a la nostra ciutat. Però mentre treballem per la nostra ciutat, no podem desviar la mirada a la situació del nostre país. Vam comprometre’ns amb el referèndum i així ha estat. Ara tenim clar que seguirem compromesos al servei del país, de la república, del nostre govern legítim i de la seva llibertat, tossudament alçats per la democràcia i les nostres institucions.

Partit Demòcrata


moments per la sostenibilitat

pdecatsantcugat.cat


moments pel treball

Partit Demòcrata


moments per la cohesiรณ

pdecatsantcugat.cat


moments per l’entrevista

La Marta Canas forma part de l’equip local del PDeCAT. Abans va militar 11 anys a la JNC, als 30 anys va passar a Convergència i actualment és consellera nacional per la comarca amb el PDeCAT.

“Tenim una urgència de país i hem de donar resposta” De què t’encarregues en el PDeCAT de Sant Cugat? L’Eloi em va demanar que formés part de l’equip local i jo ho vaig acceptar encantada. A banda també sóc consellera nacional per la comarca i formo part de l’àmbit social del partit que inclou temes socials, de salut, de treball, d’immigració, de gent gran i de pensions.

i fer créixer el partit a Sant Cugat. Animem als nostres associats i associades a dir la seva en les assemblees i a proposar temes de debat, projec- tes i iniciatives, que no només siguem els de l’executiva els que marquem l’agenda. Com s’encaren les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre? En el Consell Nacional vam decidir que el PDeCAT havia de renunciar a les seves sigles i presentar-se amb la candidatura Junts Per Catalunya, una llista el més transversal possible, encapçalada pel president Carles Puigdemont i amb l’objectiu principal d’alliberar els presos polítics que tenim actualment, restablir les institucions que han estat in-

Amb què treballa actualment el partit a

tervingudes i restituir la República Catalana que

Sant Cugat? Bé, ara tenim una urgència de

havíem proclamat. És molt greu el que estan fent

país i estem molt concentrats amb les elec-

amb les nostres institucions i no ho podem per-

cions del 21-D però des de la nostra fundació

metre. Aquestes eleccions han estat imposades

un dels nostres objectius és el de potenciar

però no hi podem deixar de ser.

Partit Demòcrata


Els regidors de Sant Cugat durant la campanya del Sí.

De la sobretaula a la militància La Mireia Ferrer té 18 anys i fa pocs mesos que forma part de les Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Sant Cugat tot i que la política i el partit l’han acompanyada tota la vida. Explica que ja de petita assistia a mítings del partit perquè la seva família ha estat des de sempre vinculada a la política. Per la Mireia ha estat un pas natural fer-se sòcia de la JNC i assegura que la seva motivació a formar-ne part ve d’aquest interès que té tot el seu entorn social per fer política i avançar. Assegura que el moment que viu el país és excepcional i malgrat les dificultats de país que es viuen, la JNC de Sant Cugat està treballant de valent per estar presents en tots els àmbits de joventut de la ciutat i saber què cal millorar de cara a les pròximes eleccions municipals del 2019.

pdecatsantcugat.cat

el perfil


ŠFotografies de Lali Puig.

moments de Sant Cugat

Partit Demòcrata


moments de partit

pdecatsantcugat.cat


moments per passar comptes

Partit Demòcrata


moments per les mocions

pdecatsantcugat.cat


Moments de Sant Cugat | Desembre 2017  
Moments de Sant Cugat | Desembre 2017  
Advertisement