Page 1

Programació SDIA Convent : ABRIL

Cinema al Pou! ACTIVITAT LLIURE I GRATUÏTA!

Lloc: Casal de barri del Pou de la Figuera: C/Sant Pere més baix 70

L’IL·LUSIONISTA: (França i Anglaterra) Diumenge 1 d’Abril 16:00h *activitat dins de les jornades TOT AL POU del casal

Magnífica pel·lícula que explica la història dels esforços d’un mag per no defraudar a una nena que creu en la seva màgia. Brillant animació 2d i molt bon argument que ens transporta als anys cinquanta quan el rock i la tecnologia van començar a eclipsar i extingir la màgia i l’espectacle del Music Hall. Premiada i reconeguda com una de les millors del cinema d’animació europeu.

Trailer de la película

El GAT AMB BOTES: (EE.UU) Dijous 12 d’Abril 17:30h Una pel·lícula distreta, fresca i divertida per a tota la família. El Gat és un personatge de capa i espassa que s’enfrontarà al seu propi destí alhora que descobreix unes faves màgiques, un aneguet lleig, un ou que parla i encara te temps per enamorar-se d’una gateta lladre. A vegades, per passar una bona tarda, no li podem demanar res més al cinema.

Trailer de la película

MOMO: (Itàlia i Alemanya) Dijous 19 d’Abril 17:30h Qui te temps no perd el temps. Vivim en una societat atrafegada que viu per treballar per poder viure. Gent que passeja ràpid per tota la ciutat fent veure que fa tard a algun lloc. Ens aïllem més i més dels demés, ja no saludem, no hi ha temps. Només sortim de casa per treballar o consumir com autòmats esclaus d’un sistema que molts creuen únic i immillorable. Aquesta pel·lícula fa una interessant reflexió sobre la nostra pròpia llibertat. El temps lliure és valuós però si és poc, o si no en tenim gens... Potser hem de mirar en quin moment el sistema ens va enredar.

Trailer de la película

SANT JORDI 2012: Els Jocs Florals del Barri

ACTIVITAT LLIURE I GRATUÏTA!

Lloc: Centre St.Pere Apòstol : C./ Sant Pere més Alt 25

Divendres 20 d’Abril 17:30h Els nens, nenes i joves del barri entre 3 i 18 anys han estat participant tot el març i abril escribint contes i poesies i entregant-los a les diferents entitats del barri i a la biblioteca. El divendres serà el dia de l’acte on hi haurà l’entrega de premis, actuacions i moltes sorpreses. +Info : sdiaconvent@transit.es

Servei de dinamització d’infància Convent sdiaconvent@transit.es

Segueix-nos a

Sdia Convent

Activitats Abril Sdia  

activitats obertes per a nens, nenes i famílies.

Activitats Abril Sdia  

activitats obertes per a nens, nenes i famílies.