Page 1

http://tinyurl.com/m4f2t46

En un barri de Barcelona, exactament el de Gràcia, hi viuen en Jordi i la Maria. Tots dos són veïns dels mateix bloc de pisos.


La Maria té el cabell llarg, de color castany clar i els ulls blaus. En Jordi, per contrari, té el cabell ben curt i castany fosc. Cada matí es troben a l’ascensor quan van a treballar: - Bon dia! - diu la noia de 23 anys… - Bon dia Maria! Com va tot? Cada dia es diuen el mateix, gairebé no es coneixen tot i que fa 2 anys que viuen al mateix bloc de pisos. Es força normal, tots dos treballen moltes hores. La Maria té una feina molt complicada, amb només 23 anys és agent secret. En canvi el Jordi diu que treballa de policia. Ella, però, no se’l creu. La Maria està convençuda que el seu veí és un lladre, ho nota perquè quan la veu es posa molt nerviós…. El Jordi és un policia secret, però per amagar la seva identitat diu que és un policia local. Al tercer pis hi viu un veí que es diu Pedro, és discret i a les nits no se sent res al seu pis... i això que comparteix pis amb el seu amic Pasqual! El Pedro treballava d'escombriaire. Un vespre la Maria va veure a les notícies que la nit anterior havien entrat a robar en una joieria del barri, enduent-se un diamant que brillava amb el sol. La Maria va sortir a la terrassa de casa seva i va veure que a la terrassa d'en Pedro hi havia un diamant. Aleshores va decidir convocar a tots els veïns per parlar d’en Pedro i dels diamants. A la reunió els veïns van veure el diamant del pis del Pedro. El Pedro no va arribar a la reunió, però quan va ser a l'edifici va convidar la Maria a sopar. Ell va acceptar perquè va pensar que era una bona oportunitat per treure-li informació. Mentre sopaven tranquil·lament va aparèixer en Pasqual, que volia ser el cap dels lladres, i va raptar el Pedro i la Maria... Els va injectar un verí que els va deixar ben adormits. Quan es van despertar no sabien on eren, però tenien les cames i les mans lligades. En Pasqual va trucar al Jordi per parlar sobre el rescat. Els va exigir 500.000 milions d'euros. I li va dir que ja el tornaria a trucar per dir-li a quin lloc farien l’ intercanvi. En Jordi va començar la seva recerca. Va reunir al seu equip i els va explicar la situació. Els va repartir a tos una foto de la Maria i en Pedro. Cada membre de l’equip tenia una funció, per tal que la recerca es fes més ràpid. Un dies més tard, encara no els havien trobat. En Jordi començava a estar preocupat.


http://tinyurl.com/kr4r95m

Mentrestant, en un refugi dalt de la muntanya, prop de la via del tren, en Pedro i la Maria continuaven sense saber perquè en Pasqual ho havia fet. Estaven tancats en una habitació petita i fosca, sense finestres, amb molt poc menjar i aigua. Quan en Pasqual va tornar a trucar en Jordi i li va exigir que si no volia que als seus amics els passés res, l’endemà a les onze hores havia de deixar els diners al costat de la paperera situada just a l’entrada nord del Parc Güell. El que no sabia en Pasqual, era que mentre ell parlava, l’equip d’en Jordi estava intentant localitzar la trucada. I quan va penjar, l’equip d’en Jordi, que havia gravat la trucada, va poder localitzar-lo gràcies als sorolls de fons que se sentien en la conversa. En Jordi i el seu equip ja han descobert que en Pasqual és el segrestador i que els té al refugi de la muntanya. Així que, ell i el seu equip de la secreta, a la matinada, van anar cap al bosc per sorprendre en Pasqual i poder salvar-los. Un cop allà, van rodejar la casa. Un soroll, va despertar en Pasqual, que va veure com la casa estava rodejada i no tenia escapatòria. Va agafar les joies i va calar foc a la casa per distreure la policia i poder fugir. En Jordi a la casa amb un extintor per salvar als seus veïns. Quan els va trobar estaven inconscients. Aleshores va agafar a la Maria a coll i va avisar un company a través de la seva radio, perquè carregués en Pedro. Just quan en Jordi creuava la porta d’entrada va sentir una explosió a l’interior. Va deixar la Maria a terra per poder tornar a entrar a ajudar al seu company però els altres policies el van aturar. En Pasqual va ser condemnat per robatori, segrest i homicidi. Mentrestant, en Jordi va anar a viure amb la Maria per cuidarla i ajudar-la a recuperar-se de les lesions que havia patit durant el segrest. Tres anys després es van casar i al seu primer fill li van posar de nom Pedro en honor al seu amic mort.


Conte 1  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you