Page 1

Instagram Rolt de Publieke Functie van Mobiel Web Delen Uit.


Instagram is de meest populaire app voor sociaal netwerken voor het delen van foto's ter wereld. In de competitiewereld wil Instagram niet achterlopen, dus het rolt nieuwe en interessante functie s uit om de aandacht van zijn gebruikers steeds opnieuw te trekken. Onlangs introduceerde Insta gram de offline-functie om het gebruiksvriendelijker te maken en nu binnen een paar weken de f unctie voor het delen van mobiel internet publiekelijk uit te rollen.


De nieuwe functionaliteit voor het delen van mobiele sites bevat de basisfuncties van de app. Hiermee kunnen gebruikers foto's plaatsen, door feeds en profielen bladeren, naar accounts zoeken, meldingen bekijken, voorgestelde accounts bekijken en is zelfs een lichtgewicht versie van het tabblad Verkennen. Sommige functies, zoals videouploads, filters, verhalen en directe berichten, ontbreken nog. Hopelijk wordt het binnenkort aan deze functies toegevoegd. Het is niet mogelijk om foto's vanaf de desktopwebsite te uploaden.


"Instagram.com (toegankelijk vanaf mobiele telefoons) is een webinterface die is afgestemd op m obiele telefoons", zegt TechCrunch. Het is ontworpen om mensen te helpen een uitgebreidere Ins tagram-ervaring te hebben, ongeacht het apparaat of netwerk waarop ze zich bevinden.


De nieuwe functie van mobiel delen via internet wordt speciaal voor mensen in ontwikkelingslanden geĂŻntroduceerd. Omdat de snelheid van het mobiele netwerk mogelijk niet hoog genoeg is om snel toegang te krijgen tot de Instagram-app, en de mobiele service hen veel kost, zodat ze geen enorme gegevens zullen besteden aan het downloaden van de app. Ze hebben mogelijk onvoldoende ruimte op het apparaat om de app te downloaden zonder de juiste app te verwijderen.


Instagram rolt functie voor mobiel internet delen uit

Tachtig procent van de Instagram-gebruikers bevindt zich buiten de Verenigde Staten. Het is dus duidelijk dat de vraag erg groot is en dat deze verder kan worden ontwikkeld. Instagram rolt de f unctionaliteit van mobiel delen op het web uit, die zal worden getroffen door burgers van ontwik kelingslanden. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over het downloaden van de hoofdapp of h et opofferen van de opslag van de telefoon of zelfs het verliezen van enorme gegevens om de ap p te downloaden. Instagram heeft 700 miljoen gebruikers per maand doorgemaakt. Na een gemiddelde van 9 maan den per 100 miljoen gebruikers gedurende meerdere jaren, voegde het zijn laatste 100 miljoen to e in slechts 4 maanden.


De markt groeit snel, evenals de druk op de markt. Om in de voorhoede van de industrie te staan en de markt te regeren, moet het bedrijf daarom anders denken. De nieuwe lancering van de functie voor het delen van mobiele websites riep de vraag op of het bedrijf de Instagram Lite-versie van zijn hoofd-app zal uitbrengen, zoals sommige andere apps zoals Facebook Lite en Messenger Lite. Als je problemen hebt met je Instagram, kun je contact opnemen met dit Instagram Helpdesk Gratis Nummer +32-38084741. Bron Zie Ook: Adobe Reader 7.0-software

Profile for tarynsilva01

Instagram rolt de publieke functie van mobiel web delen uit.  

Instagram is de meest populaire app voor sociaal netwerken voor het delen van foto's ter wereld. In de competitiewereld wil Instagram niet a...

Instagram rolt de publieke functie van mobiel web delen uit.  

Instagram is de meest populaire app voor sociaal netwerken voor het delen van foto's ter wereld. In de competitiewereld wil Instagram niet a...

Advertisement