Page 1

CONSULTRO HAKUKONEOPTIMOINTI Hakukoneoptimoinnin avulla saadaan yrityksesi löytymään netistä. Kun asiakas kirjoittaa tietyt hakusanat hakukoneeseen (esim. Googleen, Bingiin tai Venäjällä Yandexiin), niin juuri Sinun yrityksesi tulee hakutulosten kärkeen. Optimoinnissa verkkosivustoa muokataan teknisesti niin, että Google rankkaa sen mahdollisimman korkealle. Myös tekstiä muokataan hakukoneystävälliseksi. Hakukoneet, kuten Google ja Bing, vaihtelevat jatkuvasti tapaansa järjestää hakutuloksia. Siksi optimointi kannattaa tehdä säännöllisesti. Consultro tarjoaa hakukoneoptimointipalvelua, jossa sivuston näkyvyystilanne tarkistetaan kuukausittain. Analysoimme sivuston tilanteen ja vertaamme sen näkyvyyttä kilpailevien yritysten näkyvyyteen, ja teemme tarpeelliset lisäykset ja muutokset.

NETTISIVUT JA VERKKOKAUPPA HAKUTULOSTEN KÄRKEEN!


Usein kysyttyä: MIKSI YRITYKSEN NETTISIVUT EIVÄT LÖYDY GOOGLE-HAUSSA? MITEN YRITYKSEN NETTISIVUT SAA NÄKYMÄÄN NETISSÄ? Vastaus on: Sivut täytyy optimoida. Ja nimenomaan optimoida hyvin.

MITÄ ON OPTIMOINTI? Optimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla nettisivusto saadaan nostettua hakutulosten kärkeen.Ensiksi valitaan tietyt hakusanat tai hakusanayhdistelmät, joilla sivusto halutaan löytyvän.Sitten muokataan sivustoa hakukoneystävälliseksi. Keinoja on monenlaisia, mutta käyttäen eettisiä ja hakukoneiden hyväksymiä menetelmiä, tulokset ovat pysyvämpiä. Kannattaa muistaa, että optimoinnin tulokset eivät näy heti, vaan vie jonkinverran aikaa, että hakukone, esim. Google, nostaa sivuston lähemmäksi kärkisijoja.

PALJONKO NETTISIVUSTO YRITYKSELLE MAKSAA? Hinta riippuu monesta tekijästä, mm. sivujen määrästä, siitä mitä toimintoja sivuille halutaanja lisäpalveluista. Consultro pystyy tarjoamaan laadukkaat nettisivut edullisesti. Lue lisää miksi! www.consultro.fi Kerro mitä olet ajatellut ja minkälaisella budjetilla, niin etsitään sinulle sopiva ratkaisu. Kysy lisää, kysyminenei velvoita mihinkään!

CONSULTRO Hyvät nettisivut yritykselle. Toimiva verkkokauppa. Verkkomainonta: Google AdWords, Bing Adsja Yandex Advertising. Facebook-mainonta.Optimointi. Kaikkea liittyen verkkosivuihin.

email: info@consultro.fi puhelin: (09) 2316 7374 puhelin: +34 622 276 499 www.consultro.fi

Profile for consultro

Hakukoneoptimointi  

Hakukoneoptimointi on tärkeä toimenpide, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksenne nettisivut Googlesta. Jos yritystä ei löydy, ku...

Hakukoneoptimointi  

Hakukoneoptimointi on tärkeä toimenpide, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksenne nettisivut Googlesta. Jos yritystä ei löydy, ku...

Profile for consultro
Advertisement