Page 1

AGENDA CULTURAL

NOVEMBRE 2019 1


Dimecres 6 de novembre

Dissabte 9 de novembre

A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: “Nanomaterials i aplicacions a la nostra vida diària” a càrrec de Lluís Marsal Garví, professor del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica.

De 9 a 14 h · Al Pavelló Poliesportiu. 17a edició del "Trofeu de Karate Kushin Kai "Vila de Constantí". Memorial Akio Nozoe". Organitza: Club Karate Kushin Kai de Constantí. A les 11 h · A la Biblioteca Municipal. Club de Lectura Juvenil. “La Cançó del cucut”, de Frances Hardinge. Sessions mensuals a càrrec de Sílvia Palazón. Per a nois i noies d'entre 14 i 17 anys que els agradi llegir... o que tinguin ganes de fer amics, xerrar i descobrir el costat lúdic de la lectura.

Dijous 7 de novembre A les 18 h · A la Biblioteca Municipal. Taller de còmic, a càrrec d’Oriol Sanz il·lustrador. A partir d'11 anys. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

2


sumar amb aquest taller demostratiu per a tota la família. Si voleu aprendre sobre les matemàtiques de les bombolles de sabó, a preparar un fluid no newtonià i a generar gas, no us perdeu la sessió amb la Núria Ruiz, investigadora del Departament de Química Física i Inorgànica de la URV. A partir de 7 anys.

Dilluns 11 de novembre A les 17.15 h · A la Biblioteca Municipal. LECXIT, lectura per a l'èxit educatiu Sessions de suport a la lectura per a nens i nenes de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles A les 18.30 h · A la Biblioteca Municipal. Club de Lectura. “La Senyora Dalloway”, de Virginia Woolf.

A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: “Indrets místics i sagrats de Catalunya” a càrrec de Ricard Escarré.

Dissabte 16 de novembre A les 11 h · A la Biblioteca Municipal. Taller de booktrailers. A càrrec d'Anna Homs, productora i periodista audiovisual de Calidos Produccions. En aquest taller t’ensenyarem tot el que has de tenir en compte per fer un booktrailer, des de la tria del llibre, passant per l’elaboració del guió, i finalment la gravació i edició. Vine acompanyat dels teus amics i inicieu-vos en aquesta aventura audiovisual i creativa. Gràcies al Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i sota la direcció didàctica i pedagògica de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Per a joves de 12 a 18 anys.

Dimecres 13 de novembre A les 17.45 h · A al Biblioteca Municipal. Taller. Ciència en família, a càrrec de Núria Ruiz. Del 8 al 17 de novembre es celebra a Catalunya la 24a Setmana de la Ciència i a Constantí ens hi volem 3


Àfrica, amb Agus Farré. Dins el cicle “Tardor de contes a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès” del Consell Comarcal del Tarragonès i gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana. A partir de 6 anys.

Diumenge 17 de novembre A les 12 h · Al Sindicat Agrícola. Presentació del llibre "La décision de Juliette", de Xavier Reinoso.

Dimecres 20 de novembre A les 10 h · A la Biblioteca Municipal. Visita dels alumnes de P2 de la Llar d'Infants. A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: “Per què s’ataquen les obres d’art?” a càrrec d’Anna Llobregat. A les 14 h · Al Pavelló Poliesportiu. Dinar d’homenatge a la Gent Gran de Constantí.

Dijous 21 de novembre A les 15.15 h · A l’Escola de Música. Mostra musical per als nens d’1 i 2 anys de la Llar d'Infants de Constantí, a càrrec dels professors de l'Escola de Música.

Dilluns 18 de novembre A les 17.15 h · A la Biblioteca Municipal. LECXIT, lectura per a l'èxit educatiu Sessions de suport a la lectura per a nens i nenes de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles.

A les 18.30 h · A l’Escola de Música. Jornada de portes obertes: Mostra Musical a càrrec del Conjunt Instrumental de Nivell Elemental i del Conjunt de Formació Juvenil. Activitat oberta a tothom.

Dimarts 19 de novembre A les 17.45h · A la Biblioteca Municipal. BiblioContes. Contes d’un món divers. Històries d’Europa i 4


5


contra la Violència de Gènere. Lectura del Manifest a càrrec de les dues associacions de dones del municipi: Grup Cultural Mestresses de Casa i Associació de Dones per la Unitat de Constantí.

Divendres 22 de novembre A les 18.15 h · A l’Escola de Música. Jornada de portes obertes: Mostra Musical a càrrec de la Banda de l’Escola de Música. Activitat oberta a tothom.

Diumenge 24 de novembre A les 9.30 h · Al Pati de la Cooperativa. XIX Festa de l’Oli Nou. Esmorzar popular, música tradicional, i tast de l’oli nou. Organitza: Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Constantí.

A les 17.15 h · A la Biblioteca Municipal. LECXIT, lectura per a l'èxit educatiu Sessions de suport a la lectura per a nens i nenes de les escoles Mn Ramon Bergadà i Centcelles.

Dimarts 26 de novembre A les 18 h · Al Pavelló Poliesportiu. Curs d’autodefensa personal adreçat a dones. Amb la col·laboració del Club de Karate Kushin Kai de Constantí

Dilluns 25 de novembre A les 12 h · Davant de l’Ajuntament. Dia Internacional 6


(L’Ajuntament es reserva el dret de modificar aquesta activitat per causes alienes o imprevistes. En qualsevol cas, aquesta modificació serà comunicada oportunament).

Divendres 29 de novembre A les 17.30 h · Acte d’Encesa de les llums de Nadal. A la Plaça de les Escoles Velles.

Dimecres 27 de novembre

Dissabte 23 i diumenge 24 de novembre

A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: “Què cal saber de la hipertensió arterial?” a càrrec de Mònica Sancho.

Durant tot el dia. Al Pavelló Poliesportiu. 2a Tirada de la Lliga Catalana de Tir amb Arc. Organitza: Club de Tir amb Arc Constantí

7


8

Profile for Ajuntament Constantí

Agenda Novembre 2019  

Agenda Novembre 2019  

Profile for constanti
Advertisement