Fem Estiu, Fem Constantí 2021

Page 1A les 22 h • Plaça de les Escoles Velles. Engalanant el cel: Receptes per fer un correfoc. Alguna vegada us heu plantejat quina és la recepta per fer el correfoc de Festa Major a Constantí? Verd, vermell, groc, titani, xiulets, lluentons daurats... Una gamma d'efectes i colors per engalanar un cel d'estiu. Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí, les Aliguetes de Constantí, el Ball de Diables de Constantí i la Dragonina.

la recepció de l'Ajuntament (places limitades).

A les 20:30 h • Al Conjunt monumental de Centcelles. Cicle de Concerts a Centcelles. Concert del Grup de Vent de l'Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. Inscripció prèvia a la recepció de l’Ajuntament o bé al telèfon 977 520 521 o citaprevia@ constanti.cat.

En acabar, actuació de recreació històrica a càrrec del grup Septimani Seniores: "La societat de Tarraco entre els segles IV i V dC".

A les 11.30 h • A la Biblioteca Municipal. A l’estiu... fem Biblioteca! Contacontes, activitats i manualitats... escoltem i juguem amb els llibres! A partir de 5 anys. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca. A les 19 h • Sortida des del Parc de la Mòbila. Caminada al mas de Gavaldà, per la zona de Riudarenes, a peu i amb carros, amb acompanyament del guia Oriol Nicolau. Durada aproximada: 2:20 h. Dificultat fàcil/mitjana. Inscripció prèvia a

A les 19 h • A la Plaça de les Escoles Velles. Sortida en bus per a la Caminada nocturna pel litoral de Tarragona. De la Platja del Miracle a la Platja Llarga. Preu: 3 €uros. Inscripció prèvia a la recepció de l'Ajuntament: del 28 de juny al 6 de juliol. A la caminada cal portar roba i calçat adequats, sopar i, si és possible, una llanterna.


A les 11.30 h • A la Biblioteca Municipal. A l’estiu... fem Biblioteca! Contacontes, activitats i manualitats... escoltem i juguem amb els llibres! A partir de 5 anys. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca. A les 19 h • Sortida des del Parc de la Mòbila. Caminada al mas Vermell, pel camí dels Albellons, a peu i amb carros, amb acompanyament del guia Oriol Nicolau. Durada aproximada: 2:20 h. Dificultat fàcil/mitjana. Inscripció prèvia a la recepció de l'Ajuntament (places limitades).

A les 18 h • A la Biblioteca Municipal. Club de Lectura Juvenil. Especial estiu. La Historia interminable, de Michael Ende. Amb Sílvia Palazón. Sessions mensuals per a nois i noies d'entre 14 i 17 anys que els agradi llegir... o que tinguin ganes de fer amics, xerrar i descobrir el costat lúdic de la lectura. Aquest estiu... capbussa’t en la lectura!!!

A les 20:30 h • Al Conjunt monumental de Centcelles. Cicle de Concerts a Centcelles. Concert de

la Reus Big Band. Inscripció prèvia a la recepció de l’Ajuntament o bé: telèfon 977 520 521 o citaprevia@ constanti.cat.

A les 22 h • A la Plaça del Castell i a les Escales del Morrot. Teatre: Representació del bateig del rei Jaume II. A càrrec de les Forques Teatre "Associació d'Amics del Teatre de Constantí", sota la direcció artística de Marc Cardó, basant-se en els estudis sobre el rei Jaume II de l'historiador Ferran Soldevila. Guió de l'obra: Ferran Marín.

A les 11.30 h • A la Biblioteca Municipal. A l estiu... fem Biblioteca! Contacontes, activitats i manualitats... escoltem i juguem amb els llibres! A partir de 5 anys. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.


A les 22 h • Sortida: plaça Mossèn Cinto Verdaguer. Caminada nocturna pel Constantí medieval, amb l'acompanyament del guia cultural Ferran Marín. Recorregut: carrer Major, carrer de les Creus, raval de Sant Cristòfol, plaça del Castell i carrer de l’Església Vella. Inscripció prèvia a la recepció de l'Ajuntament (places limitades). Durada aproximada: 1:30 h. Dificultat: molt fàcil. Accessible.

A les 20:30 h • Al conjunt monumental de Centcelles. Cicle de Concerts a Centcelles. Concert d’Hirundo Maris. Inscripció prèvia a la recepció de l’Ajuntament, el telèfon 977 520 521 o citaprevia@ constanti.cat.

"Circus Show", amb la companyia Actua Produccions. Jocs malabars i peripècies, sorprenents històries i divertides anècdotes de viatges per les diferents cultures del món. Aforament limitat.

A les 11.30 h • A la Biblioteca Municipal. A l’estiu... fem Biblioteca! Contes per al bon temps, amb Rat Cebrián. Contes del bon temps, de quan som amos i mestresses de les hores i aquest disposar-ne plenament ens permet descobertes, vivències úniques i records fets històries. Dins el cicle “A l’estiu tota història viu" del Consell Comarcal del Tarragonès amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca. A les 19 h • Sortida des del Parc de la Mòbila. “La vida en un mas”, caminada pel terme a peu i amb carros, amb acompanyament del guia Oriol Nicolau. Durada aproximada: 2:30 h. Dificultat fàcil/mitjana. Inscripció prèvia a la recepció de l'Ajuntament (places limitades).

A les 22 h • A la plaça de les Escoles Velles. Espectacle de Circ:

A les 20:30 h • Al conjunt monumental de Centcelles. Cicle de


Concerts a Centcelles. Concert del Quartet Gerhard. Durant el concert es farà entrega del 1r Premi de Composició Centcelles i s'interpretarà l'obra guanyadora. Inscripció prèvia a la recepció de l’Ajuntament, al telèfon 977 520 521 o al correu citaprevia@constanti.cat.

espectacle científic per a tota mena de públic.

A les 11.30 h • A la Biblioteca Municipal. A l estiu... fem Biblioteca! Contacontes, activitats i manualitats... escoltem i juguem amb els llibres! A partir de 5 anys. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

A les 22 h • A la Plaça de les Escoles Velles. Cinema familiar a la fresca. A les 18. 30 h • Al carrer Major, davant de l'Ajuntament. Presentació del llibre d'Albert Solé "Fer de la necessitat virtut. Història de l'ensenyament contemporani de Constantí (1857-1900)", editat per l'Ajuntament de Constantí. Presentació a càrrec de Montserrat Duch.

A les 22 h • Al Camp de Futbol Municipal “la Coma”. Observació astronòmica a càrrec d’Univers Quark. Observació d’objectes celestes a l’aire lliure. El fantàstic món de l’astronomia convertit en un

A les 11.30 h • A la Biblioteca Municipal. A l’estiu... fem Biblioteca! Contacontes, activitats i manualitats... escoltem i juguem amb els llibres! A partir de 5 anys. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

A les 22 h • A la Plaça de les Escoles Velles. Cinema familiar a la fresca.


A les 11.30 h • A la Biblioteca Municipal. A l estiu... fem Biblioteca! Contacontes, activitats i manualitats... escoltem i juguem amb els llibres! A partir de 5 anys. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

A les 22 h • A la plaça de les Escoles Velles. Cantada d'havaneres amb el grup Olla Barrejada. Aforament limitat.

A les 11.30 h • A la Biblioteca Municipal. A l estiu... fem Biblioteca! Contacontes, activitats i manualitats... escoltem i juguem amb els llibres! A partir de 5 anys. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

A les 22 h • Al Parc de les Escoles Velles. Recital de poesia a càrrec de l'Associació Literària de Constantí.

A la Piscina Municipal. Exposició: "Operació d'Aigua". Organitza: AGBAR. Aquesta exposició vol conscienciar sobre la situació actual i futura de la disponibilitat de l'aigua, dels usos i abusos que en fem com a societat i de l'impacte que aquests tenen en el medi natural. El dilluns 23 d'agost, a les 19 hores, es farà una visita comentada a aquesta exposició. Cal inscripció prèvia a la recepció de l'Ajuntament.