Page 1

SERÀ VERITAT?

En el paradís dels animals, on regnava la pau i l’amor entre tots els éssers vius, hi havia una família molt curiosa. La mama era una girafa alta i eixeria a qui li agradava molt anar a la platja.

FLO

El papa era un cavall negre i brillant que entrenava a l’equip de futbol del seu prat. La mama girafa i el papa cavall tenien dues filles.

TORNADO

La filla gran era una papallona amb les ales de colors vius. COLORIN


I la filla petita era una marieta juganera i golafra. Volava amunt i avall del llom dels seus pares i sempre volia menjar.

GOLOSETA

En canvi, la papallona volava una mica més lluny dels pares perquè li agradava conèixer altres prats i fer nous amics. Un dia, va veure un prat amb un gronxador i va anar-hi a jugar una estona. Mentre la papallona es gronxava va arribar un bou i li va fer un beset. Aquell era un bou molt pacífic que sempre feia amistat amb tots els animals que trobava.

“807”


La papallona i el bou van anar a passejar per la vora d’un rierol. Allà van veure un peix blau que saltironava tot content perquè havia arribat la primavera. DISPI

Però de cop i volta tots tres es van espantar molt perquè van sentir un soroll molt fort! Era un tractor que es va espatllar i que treia fum.

De seguida el bou i la papallona van anar a avisar els bombers elefants perquè apaguessin el petit incendi del tractor. GOMO


Quan la papallona es va acomiadar del seu amic bou i va tornar a casa, va explicar la seva aventura a la seva germana marieta que encara menjava.

Aquesta també li va explicar una cosa que li havia passat mentre jugava per sobre el cap de la seva mama girafa.

La marieta explicava que havia vist com un alienígena volava per sobre el seu prat amb una estrella!!!

XORMAN

Però la mama girafa no ho va veure... serà veritat el que explica la marieta?

CONTES DE CICLE MITJÀ I SUPERIOR  

Els contes de cicle mitjà i superior

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you