Page 1

CMD Finansverdenens platform til online services


Et avanceret redskab tilpasset den finansielle sektor CMD er oprindeligt udviklet som et bredt anvendeligt content management system til redigering, styring og publicering af hjemmesider. Dog er CMD i dag et langt mere avanceret redskab, der er tilpasset den finansielle sektors behov for sikker formidling af informationer til mange kanaler båder internt og eksternt i virksomheden.

Conscius ønsker at optimere arbejdsgange og services i den finansielle sektor gennem udvikling, rådgivning og implementering af vores platform, som tilbyder en lang række avancerede online services, der gør bankforretningen rustet til fremtidens krav.

Udvikling i samarbejde med brugerne CMD understøtter nutidens krav til bankforretning mht. sikkerhed, hastighed og funktionalitet, men udviklingen stiller hele tiden nye krav. Udviklingen af CMD foregår løbende gennem iterative processer på baggrund af workshops, spørgerunder og dialog med brugerne.

Historie CMD er siden 2002 blevet udviklet af Conscius, men er oprindeligt udsprunget af portalen Netdoktor.dk og Aalborg Universitets viden om temporale databaser. Siden er CMD videreudviklet på baggrund af en række pengeinstitutters krav til sikkerhed, rådgiveransvar og viden om selvbetjeningsservice.


En komplet kommunikationsløsning CMD er samlingspunktet for al e-kommunikationen både internt i forhold til ledelse og medarbejdere og eksternt til partnere og kunder. CMD består af en kerne og en række komponenter, som gør plat-formen særdeles fleksibel.

Brugervenlighed

CMD er et standardsystem, som består af en kerne og en lang række af komponenter og moduler, som kan bygges ovenpå. Alle brugergrænseflader er webbaserede og kendskab til HTML-programmering er ikke nødvendigt. CMD har en overskuelig og intuitiv opbygning. Det giver brugeren de bedste forudsætninger for at overskue den kompleksitet, som systemet muliggør. CMD kan desuden tilpasses den enkelte virksomheds struktur og ønsker til funktionalitet.

Opdeling af indhold og præsentation Filosofien bag CMD er enkel: Indhold og præsentation er fuldstændig adskilte. Det betyder, at indholdet kun lagres ét sted, men kan genbruges i forskellige former mange steder. F.eks. kan et billede eller en tekst anvendes både internt og eksternt i intranet og hjemmeside. Adskillelse af indhold og præsentation gør det muligt at præsentere det samme indhold i forskellige formater på én gang f.eks. HTML, XML, PostScript, SMS eller PDF.

Eksempler på komponenter i CMD •

Kommunikationskomponenter såsom Mail2SMS

Kampagnekomponenter

Låneberegner til bil- og boliglån

Kontaktformularer

Billedgallerier

RSS feed


Mere end et traditionelt content management system CMD står for Content Management and Deployment. Dermed udvider CMD det traditionelle content management begreb til - udover at styre indhold og struktur - også at omfatte konsistens og ensartet præsentation af indhold i forskellige medier; vi kalder det Deployment.

Flere web sites - et indhold

CMD er ideelt for styring af flere websites. Med en CMD-løsning kan der oprettes et frit antal websites.Det betyder, at flere websites kan dele indhold, brugere, rettigheder eller integrerede datakilder, men samtidigt have vidt forskellige layouts og internetadresser. For pengeinstitutter med flere filialer er det en fordel at være fælles om en del indhold, mens man samtidig kan publicere selvstændigt indhold. Med sin fleksibilitet, skalerbarhed og sikkerhed adskiller CMD sig fra andre systemer. Med CMD kan man håndtere lige fra et enkelt til hundredevis af sites og et uendeligt antal af brugere. Bruger og rettighedsstyringen foregår via et finmasket system, som muliggør uddelegering af opgaver uden at sætte sikkerhed og kontinuitet over styr.

Teknik og udvikling CMD er unik, hvor avanceret integration er nødvendig. CMD kan integreres med eksisterende databaser og applikationer. Det fungerer som en paraply til at samle, strukturere og levere information. Dette skyldes ikke mindst, at CMD er baseret på J2EE, hvor de gængse J2EE integrationsmekanismer er til rådighed. CMD kører på alle markedsledende databaser og har en åben og fuldt dokumenteret databasestruktur. Udviklere kan via CMD’s udvikler-API’er udskifte systemets standardimplementeringer af Java-grænseflader med egne implementeringer. Med andre ord tilbyder CMD integration på både database- og objektniveau.


Fordi vi kender din verden Conscius, kunder og dygtige medarbejdere er fælleskabet, som skaber de stærke løsninger og produkter, som er værdifulde for både vores kunder og jeres kunder. Conscius har siden 1999 bevidst arbejdet på at skabe et fundament for tryghed, ordentlighed, forstand og indsigt i koblingen af mennesker, teknologi og forretning inden for ganske bestemte områder.

I Conscius mener vi, at der skal noget ekstra til, for at stå stærkt i konkurrencen om bankkunderne, og vi ved, hvor vigtigt det er hele tiden at tænke fremad. IT-løsninger fra Conscius er ikke en udgift, men en investering i bedre performance og medarbejdervelfærd – også på lang sigt. Vi har snart 15 års erfaring som produkt- og løsningshus. I alle årene har der været fokus på at udvikle og implementere vores produkter i samarbejde med hver enkelt kunde. Derfor har vi stærke kompetencer i projektstyring, individuel tilpasning og udvikling af forretningskritiske løsninger - og vi er med hele vejen fra idé, udvikling og implementering til den efterfølgende support og videreudvikling.

Dyb indsigt i finansbranchen Man kan ikke vide alt om alt. Derfor har Conscius valgt at specialisere sig inden for energi- og finansbranchen, hvor fællesnævnerne er behovet for sikker og brugervenlig håndtering af interne og eksterne data. Begge brancher konkurrerer på mange af de samme parametre, og vi udleder synergieffekter og får gode ideer ud fra inspirationen på tværs. Vi følger udviklingen i brancherne tæt, og vores indsigt i udfordringer og potentialer gør os til en værdifuld sparringspartner, når der skal leveres andet og mere end IT.

Conscius a/s Tæt kundedialog, dybt branchekendskab og flair for koblingen af forretning, mennesker og teknologi, har siden 1999 dannet grundlag for Conscius’ succes med produkter, som i dag anvendes af ca. 150 kunder i Skandinavien.


Conscius a/s - Lindholm Brygge 31 - DK-9400 Noerresundby - Tlf. +45 70 20 46 63 - info@conscius.com - conscius.com

CMD  

Finansverdenens platform til online services

CMD  

Finansverdenens platform til online services

Advertisement