Page 1

Mobiele telefonie


TLN Mobile is “de weg naar kostenbesparing” Mobiele communicatie is tegenwoordig essentieel voor uw bedrijfsvoering. Communicatie is noodzakelijk maar brengt uiteindelijk vaak ook hoge kosten met zich mee. Maar wat als deze kosten met meer dan de helft gereduceerd kunnen worden waardoor u meer geld overhoud voor belangrijkere zaken? In samenwerking met Transport en Logistiek Nederland introduceren wij TLN Mobile. Met TLN Mobile kunt u de communicatie kosten reduceren terwijl de bedrijfsvoering hetzelfde blijft. Dit alles omdat u met het TLN Mobile abonnement onderling gratis kunt bellen en buiten de bundel kunt communiceren tegen scherpe tarieven. Door jarenlange ervaring weten wij wat de behoefte is op het gebied van mobiele communicatie voor de transport sector en hebben we voor u een product samengesteld die voorziet in deze behoefte. TLN Mobile is dan ook meer dan 10 jaar de hofleverancier van TLN Transport en Logistiek Nederland en verzorgt voor veel transporteurs de mobiele communicatie. TLN Mobile is ook voor bedrijven die niet lid zijn van Transport en Logistiek Nederland dé voordeligste keuze.

Wat zijn de grootste voordelen voor u ? TLN Mobile heeft in het basis abonnement 1000 minuten kosteloos onderling bellen opgenomen. Onderling bellen is bellen naar alle TLN Mobile gebruikers waardoor u kosteloos kunt communiceren met meer dan 10.000 andere gebruikers van dit abonnement. Werkt u veel samen met charters of andere bedrijven dan loont het dus om gezamenlijk gebruik te gaan maken van TLN Mobile. Daarnaast bieden we scherpe tarieven voor bellen buiten de bundel, voordelige databundels voor smartphone of laptop en een transparante kostenstructuur. Met TLN Mobile bespaart u zo al gauw 50% op uw mobiele kosten.

De diensten voor u op een rij Het basisabonnement

(standaard inbegrepen)

Bestaat uit 1000 minuten kosteloos onderling bellen met ruim 10.000 gebruikers. Het netwerk is KPN dus u bent overal bereikbaar.

(diverse combinaties mogelijk) Sms bundels

(voor flat fee of belbundels)

SMS-bundels zijn toe te voegen bij zowel flat fee als bij een belbundel. Onze sms bundels varieren van 25 tot 75 berichten.

+ Flat fee

(bij wisselend belgedrag of seizoenswerk)

Door een vast laag tarief per minuut betaald u alleen voor het basis abonnement en uw daadwerkelijk gebruik. Wordt er een maand niet gebeld dan zijn er dus geen belkosten.

Mobiele databundels

(voor Flat fee of belbundels)

Voor een boordcomputer heeft u aan een bundel van 5MB doorgaans meer dan genoeg. De databehoefte bij een smartphone is veel groter waardoor hier een speciale bundel voor gemaakt is zonder limiet.

of Belbundels

(bij regelmatig gebruik)

Met belbundels belt u tegen het scherpste tarief. Als TLN lid belt u ook nog eens extra voordelig door het TLN ledenvoordeel.

Laptop databundels

(voor Flat fee of belbundels)

Voor een reguliere laptop gebruiker is Data Light ruim voldoende. Voor de zwaardere gebruikers bieden we Data Unlimited aan.

Kijk voor alle tarieven in de tarievenbijlage of op www.tlnmobile.nl


TLN Mobile en de tarieven buitenland Zodra uw wagens over de grens zijn gaat u meer betalen. Met TLN Mobile reduceert u deze kosten aanzienlijk. Bellen naar het buitenland Voor bellen naar het buitenland zijn landen in een viertal zones ingedeeld. Per zone geldt één tarief voor bellen naar vaste nummers en één tarief voor bellen naar mobiele nummers. Kijk voor alle zones en tarieven op www.tlnmobile.nl of bel 010 789 20 53. Gesprekstarieven in het buitenland Bij bellen in het buitenland kunnen de kosten behoorlijk oplopen. TLN Mobile vormt hier een uitzondering op, de tarieven per minuut zijn laag en TLN Mobile kent geen starttarief per gesprek. Wat bespaart u gemiddeld met TLN in en naar het buitenland ? TLN Mobile adviseert u bij het maken van uw keuze niet alleen op de tarieven af te gaan maar ook de gemiddelde gespreksduur mee te nemen. Uit recent onderzoek onder transporteurs is gebleken dat een gemiddeld gesprek nog géén 2 minuten duurt. Er zijn diverse aanbieders met prijsstellingen waarbij een relatief laag tarief per minuut wordt gehanteerd en een hoog starttarief per gesprek. Dit is alleen bij structureel zeer lange gesprekken voordelig en in de transportsector zeer onwaarschijnlijk. Data in het buitenland Voor data-verbruik in het buitenland zijn geen bundels beschikbaar. U betaalt slechts voor het daadwerkelijk verbruik, dit is vaak voordeliger dan het afsluiten van een losse databundel voor gebruik in het buitenland. Binnen de Europese Unie geldt een automatisch verbruikslimiet.

De extra voordelen van een TLN Mobile abonnement Waarom overstappen naar TLN Mobile? Buiten de uitstekende service en de scherpe tarieven gericht op het transport en de logistiek heeft TLN Mobile een aantal andere onderscheidende voordelen die het voor u extra aantrekkelijk maken om over te stappen naar TLN Mobile.

Een transparant vergelijk met de TLN Telecomscan TLN Mobile biedt niet alleen bijzonder lage tarieven aan maar maakt ook uw besparing inzichtelijk door het gebruik van een zogenaamde Telecom-scan. Met de scan kunnen we uw huidige gebruik en uw maandelijkse kosten analyseren en een transparant vergelijk maken met ons aanbod.

De flexibele contracten

Onze Split Billing mogelijkheden

Als werkgever in de transport en logistiek branche kan het voorkomen dat u een abonnement vroegtijdig moet beëindigen. Wij weten uit ervaring dat dit vaak extra kosten met zich meebrengt door het afkopen of door laten lopen van een abonnement. Exclusief als TLN lid heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van flexibele contracten. Dit houdt in dat u tijdens het contract maximaal 10% van het aantal abonnementen vroegtijdig en kosteloos op kan zeggen. Er wordt dan slechts een opzegtermijn van 3 maanden aangehouden maar u heeft dan geen vaste kosten meer voor de resterende looptijd.

Een onderdeel van het TLN Mobile rapportagesysteem is Split Billing. Split Billing is de mogelijkheid om exact van te voren te bepalen wat de zakelijke kosten mogen bedragen per individuele werknemer. De kosten die erboven komen worden door gefactureerd aan de eindgebruiker. Met andere woorden u weet altijd van tevoren exact wat uw mobiele kosten zijn.

TLN Mobile is vrijwel altijd de meest voordelige oplossing voor u als transporteur. Dit hoeft u natuurlijk niet zonder meer aan te nemen. We laten u dit graag zien met behulp van een uitgebreide berekening. Op basis van onder andere een recente (en representatieve) factuur,kunnen we dit geheel vrijblijvend en kosteloos aan u voorrekenen. Belt u voor een advies met +31 (0)10 - 789 20 53 of info@tlnmobile.

Kijk voor alle tarieven in de tarievenbijlage of op www.tlnmobile.nl

ISO 9001:2008


Kijk op www.tlnmobile.nl of bel 010 - 789 20 53

De Voordelen van TLN Mobile

P P P P P P P

Basis abonnement met onderling gratis bellen Structureel zeer lage abonnementskosten Optimaal bereik met KPN netwerk Lage bundeltarieven Speciaal voor de hele transportbranche Extra korting voor TLN leden Voordelige databundels

Wijnhaven 105 3011 WN Rotterdam Postbus 21481 3011 AL Rotterdam Telefoon: +31 (0)10 - 789 20 53 Fax: +31 (0)10 - 789 20 54 E-mail: info@tlnmobile.nl Internet: www.tlnmobile.nl

TLN Mobile brochure mobiele telefonie  

Informatiebrochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you