Page 1

Velkommen til

Nybolig VÌrløse Hvem er vi?


Nybolig – Værløse

VELKOMMEN HOS NYBOLIG VÆRLØSE Vores erfaring siger os, at kendskab til lokalområdet er noget af det vigtigste som ejendomsmægler. Med Nyboligs forretninger i Værløse og Farum, har Furesø fået en ejendomsmægler, hvor alle tre indehavere er opvokset i området. Og vi lover, at hjemmebanefordelen kommer kunderne til gode. Ny bolig? Vi er din medspiller! Lokalkendskab gør det ikke alene. Vi kan love dig høj faglighed, maksimal handlekraft og involvering i dine behov og din bolig. Dit arbejde vil fylde en stor del af dit liv, og den eneste måde du kan være oprigtig tilfreds, er ved at gøre noget du selv synes er et godt stykke arbejde. Og den eneste måde at gøre et godt stykke arbejde på er at elske det du gør. Vi elsker det vi gør og vil bringe den glæde videre i vores arbejde med din boligsituation.

Karen Marie Terman

Thomas Andreasen

Indehaver, Salg og Vurdering, vurderingskonsulent for totalkredit Tlf: 3131 5112 kmt@nybolig.dk

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for totalkredit Tlf: 29213520 tad@nybolig.dk


Nybolig – Værløse

Karen Terman – Indehaver, Salg Og Vurdering Karen Terman er født og opvokset i Værløse og har boet i Furesø i 18 år. ”Derfor kan jeg love, at der ligger både lokalkendskab og hjerteblod bag,hvert eneste salg. Jeg kan også love, at jeg følger dit boligsalg trygt til dørs. For med 10 års baggrund inden for salg og ledelse ved jeg, at indlevelse,engagement og loyalitet er nøglen til succes for mig - og tryghed for minekunder.”

Michelle Samantha Hansen – Salg Og Vurdering Michelle Hansen er født og opvokset i Farum og har boet der det meste af sit liv. ”Trods min alder har jeg både taget en internationel business baccalaureate og er uddannet Finansøkonom. Mine 3 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen har overbevist mig om at mit store engagement, kundeglæde og forkærlighed for Furesø gør en forskel i din boligsituation.”

Sofia Paraskevi Bopis – Salg Sofia Bopis er opvokset i Farum og har brugt hele hendes barndom i Furesø. ”At forstå og imødekomme kundernes behov, er hvad der driver mig i min hverdag. Her hos Nybolig Værløse har vi et team der altid, sætter kunden i første række. Jeg er kun stolt og glad for at, jeg kan bidrage med mit kendskab inde for kunde- service og kontakt.”

Christoffer Klysner – Salg Og Vurdering Christoffer Klysner har i hans voksen liv, jævnligt haft daglig gang i Furesø. ”Stædighed er i mit tilfælde en kæmpe fordel, når jeg kæmper for bedste oplevelse, pris og vilkår! Det kommer dig til gode som sælger hos Nybolig.”


Nybolig Slagelse Nybolig – Værløse

BEDRE PRIS OG HURTIGERE SALG Det er ret avanceret - men fordelen er til at forstå. Ved hjælp af intelligent online annoncering kan vi med SmartSalg ofte flerdoble antallet af interesserede købere til din bolig. SmartSalg er baseret på de digitale spor, som folk sætter på de sociale medier og forskellige søgesider. Vi ved, at jagten på et nyt hjem begynder på nettet. Og med 24 forskellige annoncevarianter rammer vi potentielle købere - inklusiv dem, der bare er nysgerrige og endnu ikke aktivt i gang med at søge. Jo bedre annoncen virker, jo oftere viser vi den. Smart - ikke?


Nybolig – Værløse

SOLGT FORDI... Det er indsatserne, som skaber resultaterne

Gennemgang og underskrift af vores aftale.

En professionel tekstforfatter udarbejder salgsteksten.

Vi udarbejder salgsopstilling med billeder mv., og sender den til dig til godkendelse.

Alle mæglerne kommer og ser og gennemgår huset, lige inden vi går i luften (mæglerrunde).

Efterfølgende afholder alle mæglere et salgsmøde, hvor vi gennemgår kartotek og kunder,som vi tidligere har været i kontakt med, og som kunne være mulige købere.

Vi laver materiale til nettet – vores egen hjemmeside, Boligsiden.dk samt Boliga.dk.

Vi kan præsentere ejendommen på Facebook – det har vi et professionelt firma til at styre.

SmartSalg - Vi udarbejder tekster, udvælger billeder m.v. og aktiverer ”den digitale salgs-maskine”.

Du modtager hver uge information om aktiviteten på nettet, ligesom du får et login til Mit Nybolig.

Opfølgning på alle der bestiller materiale på din bolig.

Vi planlægger og forbereder os grundigt inden fremvisning af jeres ejendom

Du har en fast kontaktperson under hele forløbet, indtil boligen er solgt.

Vi holder løbende opfølgningsmøder, det første efter ca. 2 måneder hvis din bolig ikke er solgt.

Når vi har en kunde, som vil se boligen, kontakter vi dig og informerer omkring tidspunktet for fremvisningen. Bagefter ringer vi tilbage og giver information om, hvad kunderne syntes om huset.

På ejerlejligheder kan vi ekstraordinært tilbyde en sælgeransvarsforsikring.

Vi støtter det lokale foreningsliv i Værløse by.

Vi har byens største udstillingsvindue.

Vi har stærke samarbejdspartnere i byens pengeinstitutter.


Nybolig – Værløse

Høj kundetilfredshed kommer ikke af sig selv. Vi lever af gode oplevelser og vi har derfor spurgt en sælger om de vil beskrivesin oplevelse hos os. De siger:

’’

”Vi har kun positive ord at sige om Nybolig i forbindelse med salget af vores hus. Første møde var meget professionelt. Nybolig mægler var meget imødekommende, informativ og var den ejendomsmægler som responderede hurtigst på vores henvendelse, både ved 1. Møde og ved tilbagemelding om salgsvurderingen og provenu beregningen. At vi oplevede så stort et engagement var afgørende for vores valg af Nybolig som mægler. Hele processen omkring salgsaftale foto af hus og kontakt mellem køber og købers advokat har været meget professionelt, vi kan kun anbefale Nybolig til andre der overvejer at sælge hus i Hareskoven. Det har været den bedste mægler vi har oplevet til dato :-).” Mange hilsner en glad sælger på Vildrosevej 35 Benny og Lizette


Nybolig – Værløse

’’ “Gennem hele salgsprocessen har vi følt os i trygge hænder hos Karen Terman, Nybolig Værløse! Der har fra start til slut været en åben, ærlig og konstruktiv faglig dialog omkring salget af vores hus. Karen har været proaktiv omkring strategier samt været ekstrem serviceminded med hurtige svartider og tæt opfølgning. De varmeste anbefalinger herfra!” Mange hilsner en glad sælger på Nørreskovvang 82 Jannik og Christina Andersen


Nybolig – Værløse

SAMARBEJDE MELLEM BUTIKKERNE Hos Nybolig - Værløse har vi et tæt samarbejde med vores “nabo-butik” i Farum. Derfor har vi altid de bedste forudsætninger for finde køberen til din ejendom.

FARUM VÆRLØSE


Nybolig – Værløse


Nybolig – Værløse

HVAD ER DIN BOLIG VÆRD?


Nybolig – Værløse

GODE TIPS TIL ET HURTIGT BOLIGSALG

Det er en god ide´at friske op med farver.

Blomster spreder liv, og glæde. Har du en pejs, så tænd op.

Lys virker positivt, så lad dagslyset komme ind og tænd lys i alle mørke områder

Ikke alle er glade for kæledyr. Lad naboen passe dem under fremvisning.

Luft grundigt ud og gør rent.

Nyslået græs giver et godt indtryk.

Lad møblerne stå, hvis du allerede er flyttet.

Sørg for en enkel og ryddelig bolig, der ikke fremstår overmøbleret.


VÆRLØSE

Karen Højstrup Indehaver

Michelle Hansen Salg og vurdering

Sofia Bopis Salg

Christoffer Klysner Salg og vurdering

FARUM

Thomas Andreasen Indehaver

Mikkel Søndergaard Salg og vurdering

Bymidten 50A – 3500 Værløse

Værløse

Tlf. 4498 3500 3500@nybolig.dk

Nicole Benjaminsen Salg/Trainee

Profile for conmedia

TEST: Nybolig - Værløse  

TEST: Nybolig - Værløse  

Profile for conmedia