Page 1

GĂśteborg 6-7 november 2012 MalmĂś 20-21 november 2012

Konikthantering och besvärliga beteenden Verktyg fÜr att hantera individ- och gruppkonikter

�En av de bästa kurser jag har gütt� Verksamhetschef, Landstinget i JÜnkÜping �Tack! En mycket konkret och bra kurs som jag kommer att ha användning av i mitt arbete. Mycket bra och kreativa ledare� Utbildningsledare, Norrtälje utbildningscentrum �Mycket bra och givande kurs som gett mig mycket. Jag kommer att rekommendera kursen till andra!� Teknik- och projektchef, Motala Train

 é      Pa på! Nu h d   g or  öt G ll k på llfällt besö m för#  $% mö atfälle i M bt. B+rä-at /0l p1ʦ. &ll'(d så )*

Kursen har ett snittbetyg om

4,8 av 5,0 efter sammanställning av tidigare kurstillfällen.


Ställer du höga krav på din kompetensutveckling? Då har du hittat rätt! Våra ledarskapskurser kombinerar alltid teori med praktiska övningar för att ge dig de verktyg du behöver i ditt arbete – idag och imorgon. Passa på att boka dig på denna kurs som vi nu tillfälligt genomför i Malmö och Göteborg. Kursen är alltid fullbokad i Stockholm så missa inte din chans. Begränsat antal platser. Varmt välkommen på kurs!

345a B1678 Projektledare

Conductive Excellence innebär att kursen håller mycket hög kvalitet i framställning och innehåll. Deltagare på Conductives Excellence-kurser tilldelas diplom samt kursintyg.

Skräddarsytt Inför kursen kommer våra kursledare ringa dig för en kortare intervju. Detta gör förberedelsen av varje kurstillfälle unik och skapar en kurs som är anpassad efter deltagarnas behov och erfarenheter.

Kursledare Robert Hemmingsson har närmare två decenniers erfarenhet av chef- och ledarskap. Robert är socionom i botten och har bl.a. arbetat som sjukhusdirektör och universitetsdirektör och har utövat sitt chef- och ledarskap på högsta koncernnivå. Robert har haft chef- och ledaruppdrag i olika linjeverksamheter, men har också arbetat som personalchef i en mer stödjande och strategisk roll. Rickard Karlsson har över 15 års erfarenhet av ledande befattningar i det privata näringslivet, bl.a. som försäljningschef och chef för produktledning. Rickards erfarenheter sträcker sig över ledningsgrupparbete, driva förändringar och organisationsöversyner och han besitter stor kunskap om att leda på både operativ och strategisk nivå.


!  é Konflikthantering och Su besvärliga beteenden B:; 4,8

Verktyg för att hantera individ- och gruppkonflikter

Förbättra din förmåga att hantera alla typer av människor! Som ledare eller chef bär du ett stort ansvar för att lösa konflikter och arbeta förebyggande för att undvika nya. Välkommen till en problemlösande kurs som inte bara ger dig verktyg för ditt dagliga arbete – du får dessutom göra en Extended DISC personanalys som kartlägger ditt beteende för att öka din medvetenhet om hur just du beter dig, hur du påverkar andra och hur andra kan påverka dig.

Kursen har ett snittbetyg om

Konflikthantering • Varför uppstår en konflikt? • Olika former av konflikter och reaktioner • Försvarsmekanismer • Så identifierar du de aktiva ingredienserna i en konflikt • Ditt eget sätt att hantera konflikter • Verktyg för att hantera individ- och gruppkonflikter

4,8 av 5,0 efter sammanställning av tidigare kurstillfällen.

Besvärliga individer och beteenden • Vad är beteende och hur relaterar det till våra attityder och värderingar? • Ditt eget naturliga och anpassade beteende • Hur påverkar ditt beteende andra och hur påverkar deras beteende dig? • Besvärliga beteenden kontra besvärliga personer – vad beror de på och hur ska du hantera dem? • Agera rätt i laddade möten och svåra situationer Kommunikation och svåra samtal • Nycklar till lyckad kommunikation – så kan du stärka kapaciteten för tidig problemlösning • Hitta rätt kommunikationskanal baserat på din mottagares beteende • Så hanterar du olikheterna i gruppen och gör dem till tillgång istället för hinder • De olika rollerna i konflikthantering • Ditt eget beteende påverkar andra – välj rätt kommunikation!

Extended DISC – Personanalys Unikt för denna konflikthanteringskurs är att alla deltagare genomför en Extended DISC personanalys inför kursen. Det individuella resultatet delas ut och studeras under kursen. Extended DISC är ett verktyg för att analysera beteenden med syfte att bidra till individens eller teamets utveckling. DISC-teorin har fått sitt namn från de fyra grundbeteendena Dominant, Influerande, Stabiliserande och Kompetenssökande. DISC-baserade verktyg är idag ett av världens mest accepterade och använda för beteendeanalys.

Dag 1

09:00-09:30 Registrering 09:30 Kursdagen inleds 11:30 Lunch 16:30 Kursdagen avslutas

Dag 2

09:00 Kursdagen inleds 11:30 Lunch 16:00 Kursdagen avslutas

Med reservation för ändringar.


Avsändare: Conductive AB Karlavägen 104 115 26 Stockholm

B

Konflikthantering och besvärliga beteenden Göteborg 6-7 november Malmö 20-21 november 2012 Extended DISC – Personanalys Unikt för denna konflikthanteringskurs är att alla deltagare genomför en Extended DISC personanalys inför kursen. Det individuella resultatet delas ut och studeras under kursen.

Besök vår hemsida www.conductive.se för erbjudanden om hotell till förmånliga priser.

Extended DISC är ett verktyg för att analysera beteenden med syfte att bidra till individens eller teamets utveckling och är idag ett av världens mest använda verktyg för beteendeanalys.

BOKNING

Göteborg 6-7 nov 2012 Läppstiftet konferens Lilla Bommen 1, Göteborg

Telefon

Malmö 20-21 nov 2012 Clarion Temperance Engelbrektsgatan 16, Malmö

Bokningslinje 08-670 84 80 Internet www.conductive.se Mail bokning@conductive.se Telefax 08-670 84 81

PRIS Före 7 sep 10 900 kr

Efter 7 sep 11 900 kr

Vi på Conductive har mångårig erfarenhet av att arrangera konferenser och utbildningar. Med fokus på dig och din fortsatta kompetensutveckling jobbar vi för att skapa Sveriges bästa konferenser och utbildningar. Vill du veta mer om oss på Conductive och våra övriga arrangemang? Gå in på www.conductive.se eller maila oss på info@conductive.se. Vill du tala med oss personligen kan du ringa 08-670 84 80.

I kurspriset ingår kaffe, lunch och dokumentation. Obs! Alla priser är exkl. moms. Ovanstående rabatter kan ej kombineras med andra erbjudanden. Förbehåll Vi reserverar oss för förändringar i programmet, prisändringar och möjlighet att ställa in planerat seminarium. Avbokning och Överlåtelse Om du får förhinder och inte kan deltaga kan du alltid överlåta din plats till en kollega. Du kan också få pengarna tillbaka för redan betald deltagarplats förutsatt att din skriftliga avbokning är oss tillhanda senast 3 veckor före kursdatum. Fullständiga avbokningsregler se vår hemsida www.conductive.se

© Copyright AB Conductive. Detta material är författat och producerat av AB Conductive.Upp pphovsrätten till produkten ägs av AB Conductive i enlighet med Upphovsrättslagen 1960:729.

Kur87-88

TID OCH PLATS

Konflikthantering och besvärliga beteenden i Göteborg och Malmö  

Konflikthantering och besvärliga beteenden i Göteborg och Malmö

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you