Page 1

Dvodnevni izleti foto: Jure Kravanja

SALZBURG IN ORLOVO GNEZDO - 2 dni (1x nočitev)

Osnovna cena:

1. dan: SLOVENIJA - SOLNI RUDNIK - ORLOVO GNEZDO - KRALJEVO JEZERO - SALZBURG Odhod avtobusa izpred dogovorjenega mesta ob dogovorjeni uri ter vožnja mimo Beljaka do Berchtesgadna. Tu bomo obiskali rudnik soli, kjer bomo spoznali način pridobivanja soli. Nato se bomo odpeljali na Obersalzberg, kjer bomo naše avtobuse zamenjali za nemške. Popeljali nas bodo po slikoviti cesti do Kehlsteina. Sprehodili se bomo skozi predor in se nato z dvigalom popeljali do znamenitega Orlovega gnezda. Po vrnitvi v dolino se bomo odpeljali še do bavarskega jezera Königsee. Postanek ob jezeru in proti doplačilu prevoz z ladjico po jezeru. Sledila bo vožnja do hotela, nastanitev, večerja in nočitev.

99 EUR pri 45 potnikih

2. dan: SALZBURG - ST. WOLFGANG BAD ISCHL - HALLSTATT - SLOVENIJA Po zajtrku si bomo ogledali glavne mestne znamenitosti v Salzburgu: stolnico, Glockenspiel, Petrovo cerkev s pokopališčem, Mozartovo rojstno hišo, Rezidenco knezov škofov, Žitno ulico. Našo pot bomo nadaljevali mimo alpskih jezer do znamenitega St. Wolfganga. Ogledali si bomo to zanimivo mestece, nato pa nadaljevali do cesarskega zdravilišča Bad Ischl, kjer bomo naredili postanek za ogled. Vožnjo bomo nadaljevali do pravljične vasice Hallstatt, ki je znana po svojem ledeniškem jezeru in izkopaninah pračloveka. Popoldan se bomo podali proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

Salzburg

OSNOVNA CENA vključuje prevoz z modernim turističnim avtobusom na omenjeni relaciji, cestnine in parkirnine, nastanitev v hotelu 3* v 1/2 sobi na bazi polpenziona, vse oglede po programu brez vstopnin, slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta.

PREDLAGAMO CT PAKET po ceni:

129 EUR pri 45 potnikih (142 EUR pri 35 potnikih)

Dodatno vključuje še: vstopnino v solni rudnik in ogled Orlovega gnezda, vstopnino v muzej Halstatt.

TOSKANA IN FIRENCE - 2 dni (1x nočitev)

1. dan: SLOVENIJA - PISA - SAN GIMIGNANO - CHIANTI Odhod avtobusa izpred dogovorjenega mesta ob dogovorjeni uri ter vožnja preko Italije do Pise. Ogled glavnih znamenitosti na Polju Čudežev: poševni stolp, katedrala, krstilnica ter pokopališče. Sledi vožnja preko gričevnate pokrajine do San Gimignana, ki je znan predvsem po številnih ohranjenih stolpičih, ki so bili sicer v času renesanse v vseh večjih italijanskh mestih. Sledi vožnja v pokrajino Chianti, kjer bomo imeli degustacijo lokalnih vin s prigrizkom. Nastanitev v hotelu ter čas za osvežitev. Večerja in nočitev. 2. dan: SIENA - FIRENCE - SLOVENIJA Po zajtrku vožnja do prelepe Siene. Sprehod po razgibanem starem mestnem jedru od cerkve San Domenico, mimo hiše Sv. Katarine, do glavnega trga Piazza del Campo in katedrale. Čas za “capuccino”. Vožnja do Firenc in ogled mestnih znamenitosti z lokalnim vodnikom - Katedrala z Krstilnico, Medičejska palača, cerkev St. Croce, palača Bargello in Stara Palača z galerijo Uffizi, Stari Most ter palača Pitti. Po želji čas za kosilo. Vožnja proti Sloveniji kamor bomo prispeli v poznih večernih urah. OSNOVNA CENA vključuje prevoz z modernim turističnim avtobusom na omenjeni relaciji, cestnine in parkirnine, nastanitev v hotelu 3* v 1/2 sobi na bazi nočitve z zajtrkom, vse oglede po programu brez vstopnin, slovenskega vodnika, lokalnega vodnika v Firencah in Sieni, organizacijo in izvedbo izleta.

Osnovna cena:

125 EUR pri 45 potnikih

Pisa

PREDLAGAMO CT PAKET po ceni:

139 EUR pri 45 potnikih (159 EUR pri 35 potnikih)

Dodatno vključuje še: polpenzion v hotelu in degustacijo vin s prigrizkom v vinskem okolišu Chianti.

WWW.CONDOR-TRAVEL.COM (izleti in potovanja za zaključene skupine)

/salzburg_  

http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/katalogi/zakljucene_skupine_avtobus/salzburg_toskana.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you