Page 1

Tridnevni izleti RIM - 3 dni (2x nočitev)

1. dan: SLOVENIJA - IZBRANO LETALIŠČE - RIM Zbor potnikov na dogovorjenem mestu ob dogovorjeni uri in prevoz na izbrano letališče (npr. Benetke, Trst itd), ok koder bo sledil polet letala proti Rimu. Pristanek in prevoz v mesto, kjer si bomo najprej ogledali glavne znamenitosti: Kapitol, Forum Romanum, Kolosej, Cerkev Sv. Petra v verigah. Nato bo sledila nastanitev v hotelu. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: RIM - VATIKAN Po zajtrku v hotelu bomo nadaljevali celodnevni ogled italijanske prestolnice. Z lokalnim vodnikom se bomo sprehodili po Vatikanskih muzejih, obiskali Rafaelovo sobo in Sikstinsko kapelo. Sledi sprehod po trgu Sv. Petra in ogled cerkve, nato pa si bomo vzeli nekaj časa za skodelico kave. Popoldan bomo nadaljevali z ogledi v centru Rima. Sprehodili se bomo do Španskih stopnic (prečudovito baročno stopnišče), Piazze Navone in Fontane di Trevi, v katero morate vreči kovanec, da se boste še kdaj vrnili v Rim. Večerja in nočitev v hotelu. 3. dan: RIM - IZBRANO LETALIŠČE - SLOVENIJA Zajtrk. Po želji ogled katakomb in bazilike S.M.Maggiore, sicer prosto za samostojne oglede ali nakupe do odhoda na letališče. Polet letala do izbranega letališča. Sledi še prevoz v Slovenijo. OSNOVNA CENA vključuje letalsko vozovnico in letališke pristojbine, prevoz na izbrano odhodno letališče in nazaj v Slovenijo, vse prevoze po programu po Rimu vključno z metrojem, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v širšem centru Rima v 1/2 sobah, slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta. PREDLAGAMO CT PAKET po ceni: 475 EUR pri 40 potnikih (519 EUR pri 25 potnikih)

Informativna osnovna cena:

Vključuje dodatno še 2x večerjo v hotelu ali lokalni restavraciji, vstopnine v Kolosej, Forum Romanum, ogled Vatikanskih muzejev z lokalnim vodnikom.

449 EUR pri 40 potnikih

Fontana di Trevi

V primeru nastanitve v hotelu 3* v centru Rima, je cena višja za cca. 50 EUR na osebo.

PARIZ - 3 dni (2x nočitev)

1. dan: SLOVENIJA - IZBRANO LETALIŠČE - PARIZ Zbor potnikov ob dogovorjeni uri na dogovorjenem mestu in prevoz na izbrano letališče (npr Benetke, Dunaj) ter polet letala proti Parizu. Po pristanku bo sledil ogled glavnih znamenitosti mesta: La Defense, Slavolok Zmage, Elizejske Poljane, trg Concorde, Palača Chaillot, Opera Garnier, Invalidi, Luxemburška Palača, Panteon, Latinska četrt, Mestna hiša, Pompidoujev center. Nastanitev v hotelu. Zvečer se bomo z podzemno železnico odpeljali do četrti Montmartre. Vzpon na grič in ogled Bazilike Svetega Srca. Večerja v lokalni restavraciji in nočitev. 2. dan: PARIZ Zajtrk. Po zajtrku se bomo z metrojem odpravili do centra in si ogledali 1. pariško okrožje. Vkrcali se bomo na ladjico, se po reki Seni zapeljali do Eiffelovega stolpa ter se na njega tudi vzpeli. Po čudovitem panoramskem razgledu se bomo z ladjico odpeljali po drugi strani reke mimo Burbonske palače, Muzeja Orsay do Institute de France, kjer bomo izstopili in se sprehodili po Latinski četrti. Nato sledi sprehod do katedrale Notre Dame in njen ogled. Sledi prosto za nakupovanje, po želji pa se lahko zapeljemo do Elizejskih poljan ali muzeja Orsay. Zvečer je možna organizacija ogleda Cabareta na Pigallu (doplačilo). Večerja in nočitev. 3. dan: PARIZ - VERSAILLES - IZBRANO LETALIŠČE SLOVENIJA Zajtrk. Zjutraj vožnja do muzeja Louvre in ogled nekaterih glavnih znamenitosti in predelov v muzeju. Nato se bomo odpeljali proti dvorcu Versailles in se sprehodili po njegovih vrtovih. Ogled notranjosti dvorca po želji in proti doplačilu. Sledi vožnja na letališče, od koder bo sledil polet letala proti izbranemu letališču (Benetke, Ljubljana, Dunaj). Po pristanku sledi še vožnja v Slovenijo.

Informativna osnovna cena:

39 9 EUR pri 40 potnikih

foto: Jure Kravanja

Utrinek iz Pariza

OSNOVNA CENA vključuje letalsko vozovnico in letališke pristojbine, prevoz na izbrano odhodno letališče in nazaj v Slovenijo, v kolikor polet ne bo iz Ljubljane, vse prevoze po programu po Parizu (avtobus in metro karte), 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 2/3* v Parizu v 1/2 sobah, slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta. PREDLAGAMO CT PAKET po ceni: 499 EUR pri 40 potnikih (550 EUR pri 25 potnikih) Vključuje dodatno še 2x večerjo v lokalni restavraciji, ladjico po Seni, vstopnine v muzej Louvre, na vrtove Versailles in na Eiffelov stolp (3. etaža).

WWW.CONDOR-TRAVEL.COM (izleti in potovanja za zaključene skupine)

/rim_pariz  

http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/katalogi/zakljucene_skupine_letalo/rim_pariz.pdf