Page 1

Petdnevni izleti PEKING - 5 dni (3x nočitev)

1. dan: SLOVENIJA - IZBRANO LETALIŠČE EVROPA - PEKING Zbor potnikov na dogovorjenem mestu ob dogovorjeni uri in prevoz na izbrano letališče, od koder bo sledil polet proti Pekingu, z vmesnim postankom na enem od evropskih letališč. 2. dan: PEKING Pristanek letala na letališču v Pekingu. Po opravljenih mejnih formalnostih transfer do hotela. Nastanitev in počitek po napornem letu. Nato si bomo privoščili tipično kitajsko masažo v enem izmed salonov. Zvečer si bomo po želji ogledali plese kitajskih manjšin z vključeno večerjo. Nočitev. Marmornata ladja cesarice Cixi

5. dan: PEKING - EVROPA - IZBRANO LETALIŠČE - SLOVENIJA Po zajtrku v hotelu bo sledilo še nekaj prostega časa za oglede ali nakupe, nato pa se bomo odpeljali na letališče. Sledil bo polet proti Evropi, pristanek na enem izmed evropskih letališč in nadaljevanje leta na izbrano letališče. Po pristanku še prevoz v Slovenijo. OSNOVNA CENA vključuje letalsko vozovnico in letališke pristojbine, vse prevoze po programu po Pekingu in okolici, 3x nočitev z zajtrkom v hotelih 4* v 1/2 sobah na bazi nočitve z zajtrkom, vse oglede po programu z vstopninami, lokalnega angleško govorečega vodnika, slovenskega spremljevalca, organizacijo in izvedbo izleta. Informativna osnovna cena:

Veliki zid

3. dan: PEKING Po zajtrku se bomo odpeljali do ene največjih atrakcij na Kitajskem – Velikega zidu. Zid so začeli graditi že v dinastiji Zhou, na kitajskih tleh vladajoči od 11. – 2. stoletja pr.n.št., v namen zaščite pred vdori barbarskih nomadov iz severa. Sprehodili se bomo po zidu in začutili veličastnost te arhitekturne stvaritve, ki se vije skoraj 6.000 km daleč. Nadaljevanje poti do grobnic 13-ih cesarjev iz dinastije Ming iz 14. – 17. stoletja. Popoldne se bomo vrnili v Peking, kjer si bomo ogledali še Poletno palačo, poletno rezidenco cesarjev iz dinastije Qing, se sprehodili po čudovitih vrtovih ob jezeru in med številnimi templji. Med drugim bomo videli tudi znamenito marmornato ladjo, ki jo je dala v času svojega vladanja zgraditi cesarica regentka Cixi. Večerja bo v lokalni kitajski restavraciji, kjer bomo poskusili tipično pekinško raco. Nočitev. 4. dan: PEKING Po zajtrku bo sledilo celodnevno odkrivanje kitajske prestolnice. Najprej se bomo odpeljali na Trg nebeškega miru in si od znotraj ogledali Prepovedano mesto, palačo, kjer so vladali cesarji zadnjih dveh kitajskih dinastij, dinastij Ming in Qing. Sledil bo še ogled Nebeškega templja. Popoldan bo čas za samostojno odkrivanje kitajske prestolnice. Po želji se bomo napotili na tipično kitajsko tržnico svile, kjer boste lahko opravili nekaj nakupov. Večerja v lokalni restavraciji s predstavitvijo kitajskih borilnih veščin.

1.150 EUR pri 35 potnikih

Tiananmen

PREDLAGAMO CT PAKET po ceni: 1.299 EUR pri 35 potnikih (1.510 EUR pri 20 potnikih)

Vključuje dodatno še ogled plesov kitajskih manjšin z vključeno večerjo, 1x večerjo v lokalni restavraciji s predstavitvijo kitajskih borilnih veščin, 1x večerja – pekinška raca v lokalni restavraciji, 1x tipična kitajska masaža, kitajski vizum, napitnine za lokalne vodnike in voznike.

WWW.CONDOR-TRAVEL.COM (izleti in potovanja za zaključene skupine)

/peking  
/peking  

http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/katalogi/zakljucene_skupine_letalo/peking.pdf

Advertisement