Page 1

Tridnevni izleti OSLO IN STOCKHOLM - 3 dni (2x nočitev)

1. dan: SLOVENIJA - IZBRANO LETALIŠČE - OSLO Zbor potnikov ob dogovorjeni uri na dogovorjenem mestu in prevoz na izbrano letališče (npr Benetke, Dunaj ali Bergamo) ter polet letala proti Oslu. Po pristanku bo sledil panoramski ogled mesta. Najprej mimo nove Opere, skozi center mesta in nato do Vigelandovih skulptur, kjer bomo tudi naredili postanek in se sprehodili po zanimivem parku. Nato se bomo odpeljali na polotok Bygdoy, kjer si bomo lahko ogledali Vikinški muzej ali še katerega od manjših, ki se nahajajo v okolici (ladja Fram, Kon-tiki). Nastanitev v hotelu. Popoldan se bomo zapeljali v center ter si ogledali glavne znamenitosti, kot so: Mestna hiša, Trdnjava Akershus, Parlament in se sprehodili po osrednji aveniji Karl Johan. Večerja in nočitev. 2. dan: OSLO - KARLSTADT - STOCKHOLM Po zajtrku bo sledila vožnja proti Švedski. Na poti proti Stockholmu bomo naredili postanek v mestu Karlstadt, ki se nahaja ob jezeru Vanern, nato pa nadaljevali pot proti vzhodu. Prihod v Stockholm v poznih popoldanskih urah in panoramski ogled mesta. Sprehodili se bomo po starem mestnem jedru okoli Mestne hiše, Parlamenta, Katedrale in Nobelovega muzeja. Zvečer je mesto Stockholm zelo živahno mesto z mnogimi pubi in živo glasbo. Večerja in nočitev. 3. dan: STOCKHOLM - IZBRANO LETALIŠČE SLOVENIJA Po zajtrku si bomo ogledali še zanimiv muzej ladje Vasa, kjer bomo videli čudovito restavrirano ladjo iz 17. stoletja. Popeljali se bomo še z ladjico po kanalih mesta. Nato bo še nekaj prostega časa za samostojne oglede ali nakupe. Popoldan bo sledil prevoz na letališče Nykoping in polet letala proti izbranemu letališču (Benetke, Bratislava, Bergamo, Dunaj ipd.). Po pristanku bo sledil še prevoz v Slovenijo.

BERLIN - 3 dni (2x nočitev)

1. dan: SLOVENIJA - IZBRANO LETALIŠČE - BERLIN Zbor udeležencev potovanja na dogovorjenem mestu ter vožnja do izbranega letališča (npr. Celovec, Graz, Zagreb, Dunaj, Benetke), od koder bo sledil polet proti Berlinu. Pristanek ter informativni panoramski ogled mesta. Zapeljali se bomo mimo palače Charlotenburg, ki je bila priljubljeno zatočišče kraljice SophieCharlotte. Sledila bo vožnja po dolgi aveniji mimo Stolpa zmage, Reichstaga, kjer je sedež parlamenta, mimo ostankov Berlinskega zidu, trga Potsdamer, kjer je bil Hitlerjev bunker, mimo Potsdamskega trga in Check point-a Charlie, do Aleksandrovega trga. Nato se bomo odpeljali do televizijskega stolpa in se z dvigalom povzpeli na višino 365 metrov. Od tod bomo imeli lep razgled na mesto. Vožnja po aveniji Unter den Linden skozi Brandenburška vrata nazaj v bivši zahodni Berlin. Nastanitev v hotelu in večerja. Zvečer po želji sprehod po K-dammu okoli Spominske cerkve. Nočitev. Informativna osnovna cena:

Informativna osnovna cena:

49 9 EUR pri 40 potnikih

Trol

OSNOVNA CENA vključuje letalsko vozovnico in letališke pristojbine, prevoz na izbrano odhodno letališče in nazaj v Slovenijo, vse prevoze po programu po Skandinaviji, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v 1/2 sobah, slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta. PREDLAGAMO CT PAKET po ceni: 589 EUR pri 40 potnikih (669 EUR pri 25 potnikih) Vključuje dodatno še 2x večerjo v hotelu ali lokalni restavraciji, ladjico po kanalih mesta Stockholm, vstopnino v muzej ladje Vasa v Stockholmu in v Vikinški muzej v Oslu.

2. dan: BERLIN Po zajtrku se bomo z javnim prevozom zapeljali do Muzejskega otočka, kjer si bomo ogledali Muzej Pergamom, Stari Muzej ter po želji tudi Narodno Galerijo. Sprehod mimo protestanske Katedrale do avenije Unter den Linden, nato pa se bomo s podzemno železnico zapeljali še do nekaterih znamenitosti v mestu. Priložnost boste imeli za ogled muzeja Checkpoint Charlie, kjer je zelo dobro prikazana zgodovina Berlinskega zidu. To je bil eden izmed najbolj znanih mejnih prehodov med vzhodnim in zahodnim Berlinom v času od konca vojne do padca zidu. Počitek na modernem Potsdamer Platzu, kjer vsako leto poteka znameniti Berlinski filmski festival. Nato pa še prosto za samostojne oglede ali nakupe. Večerja in nočitev. 3. dan: BERLIN - POTSDAM - IZBRANO LETALIŠČE SLOVENIJA Zajtrk. Poldnevni ogled bližnjega Potsdama s čudovito palačo Sans Soucci. Nato bo sledil prevoz na letališče, in polet na izbrano letališče. Po pristanku bo sledil še prevoz v Slovenijo. OSNOVNA CENA vključuje letalsko vozovnico in letališke pristojbine, prevoz na izbrano odhodno letališče in nazaj v Slovenijo, vse prevoze po programu po Berlinu z avtobusom in javnimi prevozi, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Berlinu v 1/2 sobah, slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta.

459 EUR h pri 40 potniki

PREDLAGAMO CT PAKET po ceni: 499 EUR pri 40 potnikih (539 EUR pri 25 potnikih) Vključuje dodatno še 2x večerjo v hotelu ali lokalni restavraciji, vstopnino na TV stolp, v Muzej Pergamom in palačo Sans Souci. Brandenburška vrata

WWW.CONDOR-TRAVEL.COM (izleti in potovanja za zaključene skupine)

/oslo-stock  
/oslo-stock  

http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/katalogi/zakljucene_skupine_letalo/oslo-stockholm_berlin.pdf

Advertisement