Page 1

Enodnevni izleti foto: Jure Kravanja

MIRAMARE, OGLEJ IN SLOVENSKI KRAS - 1 dan Odhod avtobusa izpred dogovorjenega mesta ob dogovorjeni uri in vožnja proti Primorski. Prihod do veličasnega dvorca Miramare, kjer sta pustila romantični pečat cesar Maksimilijan, brat Franca Jožefa in njegova žena Charlotte. Sledi vožnja do Ogleja, kjer si bomo ogledali zanimivo baziliko s čudovitim starokrščanskim mozaikom. Vrnitev v Slovenijo in postanek v najstarejši pršutarni na Krasu, kjer bomo imeli tudi degustacijo pršuta. Po želji organiziramo še večerjo v lokalni restavraciji. Vrnitev domov v večernih urah.

Informativna cena:

45 EUR

pri 45 potnikih

49 EUR

pri 35 potnikih

CT PAKET vključuje Prevoz z modernim turističnim avtobusom na omenjeni relaciji, cestnine in parkirnine, vstopnine v grad Miramare in baziliko v Ogleju, degustacijo pršuta v pršutarni Lokev, vodstvo in organizacijo potovanja. DOPLAČILO: večerja v lokalni restavraciji od 13 € dalje.

Grad Miramare

Informativna cena:

BENETKE - 1 dan

49 EUR

Odhod modernega turističnega avtobusa izpred dogovorjenega mesta ob dogovorjeni uri in vožnja proti Benetkam. Najprej se bomo odpeljali do Beneške lagune mimo Lido di Jesolo do Punta Sabbioni, kjer se bomo vkrcali EUR na ladjico ter odpluli do Markovega trga. Sledil bo ogled znamenitosti: trg Sv. potnikih Marka, bazilika Sv. Marka, Stolp z uro, Beneški stolp, Doževa palača, Most vzdihljajev in ena izmed izdelovalnic moranskega stekla. Po ogledih čas za samostojne oglede ali vožnjo z gondolo po kanalih. Vrnitev do avtobusa in vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

pri 45 potnikih

60

pri 35

CT PAKET vključuje foto: Jure Kravanja

Benetke

Prevoz z modernim turističnim avtobusom na omenjeni relaciji, cestnine in parkirnine, ladjico v obe smeri, oglede po programu brez vstopnin, slovenskega vodnika in organizacijo potovanja.

BLATNO JEZERO - 1 dan Odhod izpred dogovorjenega mesta in vožnja do južnega dela Blatnega jezera. Malo pred mestecem Siófok, ki velja za najpomembnejše letovišče ob jezeru, bomo naredili postanek v Szandot Puszti. Najprej se bomo ogreli s Palinko – njihovim žganjem, nato pa si bomo ogledali spretnosti madžarskih konjskih pastirjev – “csikosev” na konjih. Najbolj pogumni se boste lahko tudi sami preizkusili v ježi. Okrepili se bomo še z “bogracs gulyasem” in vinom, nato pa se bomo vkrcali na trajekt in odpluli do polotoka Tihany in naprej do mesteca Rizapuszta, ki se nahaja v vinorodnem okolišu na severni strani Blatnega jezera. Tu bomo poskusili dobra madžarska vina s sirom. Nadaljevanje poti do mesta Keszthely do palače družine Festetics. Ogled njene zunanjosti, nato pa nadaljevanje vožnje v Slovenijo, kjer si bomo v lokalni restavraciji privoščili večerjo. Vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CT PAKET vključuje Prevoz z modernim turističnim avtobusom na omenjeni relaciji, cestnine in parkirnine, oglede po programu brez vstopnin, »palinko« in »pogacso« v Szandot Puzsti, ogled dresure konj csikosev, bograsc guylas in vino za malico, vožnjo s trajektom, pokušino vina s sirom v Rizapuszti, večerjo v restavraciji na slovenski strani, slovenskega vodnika in organizacijo potovanja.

Informativna cena:

96 EUR

pri 45 potnikih

105 EUR

pri 35 potnikih

Madžarske specialitete

WWW.CONDOR-TRAVEL.COM (izleti in potovanja za zaključene skupine)

/miramare_  

http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/katalogi/zakljucene_skupine_avtobus/miramare_benetke_balaton.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you