Page 1

Dvodnevni izleti Osnovna cena:

KRK, CRES IN MALI LOŠINJ - 2 dni (1x nočitev)

9 9 EUR

1. dan: SLOVENIJA - MALI LOŠINJ - LADJICA NA SUSAK Odhod avtobusa izpred dogovorjenega mesta ob dogovorjeni uri in vožnja proti Hrvaški. V Brestovu se bomo vkrcali na trajekt in se odpeljali do otoka Cres ter naprej do Malega Lošinja. Tu nas bo pričakal kapitan, ki nas bo z ladjico zapeljal na izlet na bližnji otok Susak. Med postankom bomo imeli ribji piknik, če pa bo vreme dopuščalo, se bomo lahko tudi kopali. Pri povratku plovba mimo otoka Srakane, ki šteje samo 6 prebivalcev. Nastanitev v hotelu. Večerja v restavraciji in nočitev. 2. dan: MALI LOŠINJ - KRK - VRBNIK - SLOVENIJA Zajtrk. Prosto za kopanje in uživanje na plaži, nato pa vožnja do pristanišča in plovba s trajektom na otok Krk. Zapeljali se bomo do slikovitega naselja Vrbnik, ki leži na vzhodni strani otoka. Stari del naselja leži na vrhu visoke prepadne stene nad morjem, novejši del pa se razprostira ob strmi ulici proti manjšemu pristanišču, ki leži v zalivu. Sprehodili se bomo po srednjeveškem delu in obiskali lokalno restavracijo in vinsko klet, kjer si bomo najprej ogledali proizvodni del vinske kleti ter kratek film o trgatvi, nato bomo poskusili domače žganje ter vino. Okrepčali se bomo z golažem in domačimi testeninami (šurlicami) ter narezkom iz pršuta in sira. Vožnja čez krški most, mimo Opatije proti Sloveniji. Domov bomo prispeli v poznih večernih urah. OSNOVNA CENA vključuje prevoz z modernim turističnim avtobusom na omenjeni relaciji, cestnine in parkirnine, vse trajekte na poti, nastanitev v hotelu 3* v 1/2 sobi na bazi nočitve z zajtrkom, vse oglede po programu brez vstopnin, slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta.

pri 45 potnikih

Cres

PREDLAGAMO CT PAKET po ceni:

159 EUR pri 45 potnikih (173 EUR pri 35 potnikih)

Dodatno vključuje še: večerjo v lokalni restavraciji, ladjico na otok Susak in ribji piknik na ladjici, ogled vinske kleti v Vrbniku in degustacijo rakije in treh vrst vina, golaž s testeninami in narezek iz pršuta in sira. Cene ne veljajo v poletnih mesecih!

KORNATI - 2 dni (1x nočitev)

Informativna cena:

153 EUR

1. dan: SLOVENIJA - NARODNI PARK KRKA - ŠIBENIK Odhod avtobusa ob dogovorjeni uri izpred dogovorjenega mesta in vožnja proti hrvaški meji in naprej proti nacionalnemu parku Krka. V mestecu Skradin se bomo vkrcali na ladjo in se popeljali do slapov reke Krke. Nato se bomo sprehodili po narodnem parku in si ogledali mline. Po ogledu vrnitev v Skradin. Sledila bo krajša vožnja do Šibenika ter ogled starega dela mesta s katedralo Sv. Jakoba. Vožnja v hotel, nastanitev in čas za osvežitev ter kopanje. Večerja in nočitev.

pri 45 potnikih

167 EUR

pri 35 potnikih

2. dan: KORNATI - SLOVENIJA Po zajtrku vožnja do pristanišča Jezera, kjer se bomo vkrcali na barko in sledila bo vožnja do južnega dela Kornatov. Nato se bomo odpeljali ven na odprto morje, kjer bomo vrgli „kočo“ in po dveh urah skupaj razvrstili ulov. Med vožnjo bomo imeli aperitiv in malico. Postanek na enem izmed otokov, čas za kopanje, ribji piknik in zabavo. Vrnitev v pristanišče. Sledila bo vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

CT PAKET vključuje po ceni:

153 EUR pri 45 potnikih (167 EUR pri 35 potnikih)

Kornati

Prevoz z modernim turističnim avtobusom na omenjeni relaciji, cestnine in parkirnine, nastanitev v hotelu 3* v 1/2 sobi na bazi polpenziona, vožnjo z ladjico iz Skradina do slapov Krke, vstopnino v NP Krka, ladjico po Kornatih z malico, ribjim piknikom in domačim vinom, vse ostale oglede po programu, slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta. Cene ne veljajo v poletnih mesecih!

WWW.CONDOR-TRAVEL.COM (izleti in potovanja za zaključene skupine)

krk_cres_kornati  

http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/katalogi/zakljucene_skupine_avtobus/krk_cres_kornati.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you