Page 1

Štiridnevni izleti Informativna cena:

BELGIJA - 4 dni

555 EUR

(3x nočitev)

pri 45 prijavljenih

1. dan: SLOVENIJA - IZBRANO LETALIŠČE BRUSELJ Zbor potnikov ob dogovorjeni uri na dogovorjenem mestu in prevoz na izbrano letališče (npr. Benetke) ter polet letala proti Bruslju. Po pristanku bo sledil ogled glavnih znamenitosti mesta. Videli bomo Sodno palačo, Kraljevo palačo, cerkev Sv. Jacquesa in muzej Umetnosti, stari del s prečudovitim Arkadnim hodnikom, Borzo in cehovske hiše, znameniti Veliki trg z Mestno hišo ter vodnjak in kipec dečka Manneken Pis. Nastanitev v mladinskem hotelu, večerja in nočitev. 2. dan: BRUSELJ - GENT - BRUGGES - BRUSELJ Po zajtrku se bomo odpeljali proti Gentu. Tu si bomo najprej ogledali Gentsko katedralo, kjer hranijo eno izmed najpomembnejših zapuščin srednjeveškega slikarstva in umetnosti nasploh – triptih bratov Van Eyck. Nadaljujemo v majhno, a slikovito mesto Brugges, kjer se bomo sprehodili med kanali ter po glavnem trgu. Mesto je bilo vedno bogato in ponosno in se je v preteklosti večkrat uprlo kraljem in cesarjem. Nato se bomo z ladjico popeljali še po kanalih in si tako ogledali mesto še iz druge perspektive. Vrnitev v hotel v Bruselj, večerja in nočitev.

4. dan: BRUSELJ - WATERLOO - IZBRANO LETALIŠČE - SLOVENIJA Zjutraj po zajtrku bo še nekaj prostega časa za oglede ali nakupe, nato pa se bomo odpeljali južno od Bruslja, v Waterloo, kjer je Napoleon doživel svoj poraz. Vožnja na letališče in polet letala na izbrano letališče (Benetke, Treviso). Sledil bo še prevoz v Slovenijo.

3. dan: BRUSELJ - ANTWERPEN - BRUSELJ Po zajtrku se bomo najprej odpeljali v kraj Antwerpen, ki se nahaja severno od Bruslja. Ogled mesta z trgom in fontano Brabo, mestno hišo in katedralo. Danes je Antwerpen eden od treh glavnih centrov svetovne diamantne industrije. V njem poteka velik delež trgovine z diamanti in obdelava najlepših primerkov. Ogled ene izmed brusilnic diamantov, nato pa čas za kavo. Popoldan se bomo vrnili nazaj v Bruselj in naredili postanek še pri simbolu nove dobe – Atomiumu. Večerja in nočitev.

CENA IZLETA VKLJUČUJE: letalsko vozovnico in letališke pristojbine, prevoz na izbrano odhodno letališče in nazaj v Slovenijo (v kolikor polet ne bo iz Ljubljane), vse prevoze po programu po Belgiji, 3x nočitev z zajtrkom v mladinskem hotelu v Bruslju v večposteljnih sobah, 2x večerjo v hotelu ali lokalni restavraciji, ladjico po kanalih mesta Brugges, vstopnino za ogled Triptiha bratov Van Eyck, ogled brusilnice diamantov, ostale oglede brez vstopnin, 1x prosto mesto za spremljevalca na 16 dijakov (učencev), CORIS zavarovanje, slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta.

Gent

PARIZ IN BRUSELJ - 4 dni (3x nočitev)

1. dan: SLOVENIJA - IZBRANO LETALIŠČE - PARIZ Zbor potnikov na dogovorjenem mestu ob dogovorjenem času ter prevoz na izbrano letališče, od koder bo sledil polet proti Parizu. Sledil bo ogled Pariza z lokalnim prevozom. Ogledali si bomo Eiffelov stolp ter se z ladjico zapeljali po Seni do Mestnega otočka, kjer si bomo ogledali Notre Dame. Videli bomo še Latinsko četrt, Saint Chapelle, Mestno hišo, Pompidoujev center ter zanimivosti ob reki: trg Concorde, Palačao Chaillot Invalidi, Burbonsko palačo, Muzej Orsay ipd. Zvečer ogled četrti Montmartre, vzpon na grič in ogled bazilike Svetega Srca. Večerja ter nočitev. 2. dan: PARIZ Po zajtrku se bomo panoramsko zapeljali po Parizu in si ogledali četrt La Defense, Slavolok Zmage, Elizejske Poljane, Opero Garnier, Luxemburško palačo ter Panteon. Popoldan se bomo odpeljali še do dvorca Versailles in si ogledali njegove vrtove. Doplačilo za ogled notranjosti gradu. Večerja in nočitev v hotelu.

znamenitim Velikim trgom z Mestno hišo, Borzo in cehovskimi hišami ter vodnjakom in kipcem dečka Manneken Pis. Večerja in nočitev. 4. dan: BRUSELJ - WATERLOO - IZBRANO LETALIŠČE SLOVENIJA Po zajtrku se bomo odpeljali proti jugu, kjer se bomo ustavili še pri Waterloo-ju. Tu je Napoleon doživel svoj dokončni poraz. Vožnja na letališče, od koder bomo poleteli na izbrano letališče. Sledi še prevoz domov.

CENA IZLETA VKLJUČUJE: letalski prevoz v Pariz in povratek iz Bruslja, prevoz na izbrano letališče in nazaj, v kolikor ne bo polet iz Ljubljane, vožnjo z vlakom na relaciji Pariz – Bruselj, vse ostale prevoze EUR po Parizu in Belgiji, nastanitev v mladinskih pri 45 prijavljenih Utrinek iz Pariza 3. dan: PARIZ - BRUSELJ hotelih v večposteljni sobi na bazi nočitve Zgodaj zjutraj po zajtrku prevoz na železniško postajo ter z zajtrkom, 3x večerjo v lokalni restavraciji vožnja proti glavnemu mestu Belgije. Prihod v Bruselj v zgodnjih popoldanskih ali v hotelu, vstopnino na vrtove Versailles, vožnjo z ladjico po Seni, metro urah. Panoramski ogled ter nastanitev v hotelu. Popoldan sprehod in ogled karte za oglede po Parizu, vse ostale oglede po programu brez vstopnin, 1x glavnih znamenitosti: Sodna in Kraljeva palača, cerkev St. Jacquesa, Muzej prosto mesto za spremljevalca na 16 dijakov (učencev), CORIS zavarovanje, Umetnosti ter seveda stari del mesta s prečudovitim Arkadnim hodnikom, slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta.

20

Informativna cena:

59 9

Vso ostalo ponudbo šolskih ekskurzij in izletov si oglejte na WWW.CONDOR-TRAVEL.COM

belgija_pariz-bruselj  
belgija_pariz-bruselj  

http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/katalogi/solske_ekskurzije/belgija_pariz-bruselj.pdf

Advertisement