Page 1

Tridnevni izleti BARCELONA - 3 dni (2x nočitev)

Informativna cena:

429 EUR pri 45 prijavljenih

Utrinek iz Barcelone

1. dan: SLOVENIJA - IZBRANO LETALIŠČE BARCELONA - COSTA BRAVA Zbor potnikov ob dogovorjeni uri na dogovorjenem mestu in prevoz na izbrano letališče (npr. Benetke) ter polet letala proti Barceloni. Sledi panoramski ogled glavnih mestnih znamenitosti: Sagrada Familia, Španski trg, Olimpijski stadion in razgledni grič Montjuich, olimpijska vas na Barceloneti. Nato se bomo sprehodili še po glavni ulici Ramblas ter po pristaniškem delu, kjer so odlične restavracije. Nato vožnja na Costa Bravo, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: MONTSERRAT - CAVAS BARCELONA Po zajtrku se bomo odpeljali do pogorja Montserrat, kjer si bomo ogledali benediktinski samostan in v njem čudovito »črno Madono« - zaščitnico Katalonije, ki jo tu hranijo. Sledil bo še ogled ene izmed številnih šampanjskih kleti, po katerih je znana Katalonija. Popoldne vožnja v Barcelono, kjer si bomo ogledali še Poble Espanyol – Špansko vas, kjer so v odprtem muzeju predstavljeni primeri arhitekture iz različnih regij Španije. Možen tudi ogled stadiona in muzeja Nou Camp. Vrnitev v hotel in večerja. Nočitev. 3. dan: FIGUERES - GIRONA IZBRANO LETALIŠČE - SLOVENIJA Zajtrk. Nato se bomo odpeljali do mesta Figueres, ki je znan po fantastičnem muzeju Salvador Dalija. Ogled muzeja in nadaljevanje do srednjeveškega mesteca Girona, kjer se bomo sprehodili ob reki in skozi center mesta. Ogledali si bomo znamenito katedralo ter židovsko četrt. Popoldne vožnja do letališča, od koder bo polet letala proti izbranem letališču. Po pristanku bo sledil še prevoz v Slovenijo.

CENA IZLETA VKLJUČUJE letalsko vozovnico in letališke pristojbine, prevoz na izbrano odhodno letališče in nazaj v Slovenijo, prevoz iz letališča v hotel in nazaj, poldnevni avtobusni ogled Barcelone, 2x polpenzion v hotelu 3* na Costa Bravi v večposteljnih sobah, izlet v pogorje Montserrat in ogled šampanjske kleti, poldnevni izlet v Figueres in Girono, vstopnino v Dalijev muzej in v Poble Espanyol, CORIS zavarovanje, 1x prosto mesto za spremljevalca na 16 dijakov (učencev), slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta. Za spanje v Barceloni je doplačilo cca. 50 EUR po osebi.

Si želite počitnice na Jadranu, Sredozemlju ali na čudoviti eksotični destinaciji … Morda bi radi križarili, obiskali svetovne prestolnice ali samo prenočili v hotelu kjerkoli po svetu … Pa smučali v čudovitih gorah Evrope ali se samo razvajali v termah … Obiščite nas na Vetrinjski 9 v Mariboru in prisluhnili bomo vašim željam!

pocitnice@condor-travel.com tel.: 059 084 768 in 059 084 769

Vso ostalo ponudbo šolskih ekskurzij in izletov si oglejte na WWW.CONDOR-TRAVEL.COM

17

/barcelona  

http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/katalogi/solske_ekskurzije/barcelona.pdf

Advertisement