Page 1

Štiridnevni izleti BALTIŠKE DRŽAVE - 4 dni (3x nočitev)

1. dan: SLOVENIJA - IZBRANO LETALIŠČE KAUNAS Zbor potnikov na dogovorjenem mestu ob dogovorjeni uri in vožnja na izbrano letališče (npr. Bergamo) od koder bo sledil polet proti Litvi. Pristanek na letališču v Kaunasu. Po opravljenih mejnih formalnostih bo sledil krožni ogled drugega največjega mesta v državi: mestna hiša, stolnica in promenada Laisves. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev. 2. dan: KAUNAS - TRAKAI - VILNA Zajtrk. Dopoldanski ogled katedrale ter cerkve nadangela Mihaela, ki je danes preurejena v muzej arhitekture. Nato bo sledila vožnja do srednjeveške prestolnice Litve, mesteca Trakai, ki leži na otočku sredi jezera in se ponaša s starimi lesenimi hišami in zanimivim srednjeveškim gradom. Ogled gradu, nato pa nadaljevanje do prestolnice, Vilne, kjer se bomo nastanili v hotelu. Tu si bomo ogledali muzej KGB, za tem pa bo Informativna osnovna cena:

548 EUR pri 40 potnikih

sledil ogled mesta in sprehod po mestnem jedru mimo Katedralskega trga ter Židovske četrti. Videli bomo mestno hišo, gotsko cerkev sv. Ane, univerzo, parlament, hišo pesnika Mickiewicza, bernardinski samostan in stolnico. Večerja in nočitev. 3. dan: VILNA - GRIČ KRIŽEV - RIGA Zajtrk. Dopoldan se bomo odpeljali še na grič Gediminas, od koder se razteza lep razgled na mesto Vilna. Nato se bomo na poti proti Latviji ustavili še na znamenitem Griču Križev (Kryžiu Kalnis). Od sredine 19.stoletja naprej je bil središče številnih romanj in kljub temu, da so ruske oblasti vedno znova podirale križe, so se preko noči pojavljali novi. Grič križev velja za največjo znamenitost v državi in je simbol upora. Nadaljevanje poti proti severu. Po želji se lahko na poti v Rigo ustavimo še ob najlepši baročni palači v Latviji – Rundale pri mestu Bauska. Prihod v Rigo in nastanitev v hotelu. Večerja in nočitev. 4. dan: RIGA - IZBRANO LETALIŠČE - SLOVENIJA Zajtrk. Sledil bo krožni ogled latvijske prestolnice in njenih znamenitosti. Ogledali si bomo staro mestno jedro s katedralo, srednjeveško hišo »trije bratje«, »sovjetsko popravljeno« cerkev Sv. Petra, Spomenik Svobode, parlament in tržnico. Vožnja do predmestja Jurmala, kjer si je hiše gradila ruska elita in kjer je danes najbolj priljubljena obala v državi. Nato bo sledil prevoz na letališče in polet na izbrano letališče. Pristanek in prevoz v Slovenijo. OSNOVNA CENA vključuje letalsko vozovnico in letališke pristojbine, prevoz na izbrano letališče in nazaj, vse prevoze po programu po Litvi in Latviji, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v 1/2 sobah, slovenskega vodnika, organizacijo in izvedbo izleta. PREDLAGAMO CT PAKET po ceni: 576 EUR pri 40 potnikih (658 EUR pri 25 potnikih)

Gric Križev v Litvi

Vključuje dodatno še 3x večerjo v hotelu ali lokalni restavraciji, ogled Griča Križev ter vstopnino v grad Trakai in muzej KGB.

Si želite počitnice na Jadranu, Sredozemlju ali na čudoviti eksotični destinaciji … Morda bi radi križarili, obiskali svetovne prestolnice ali samo prenočili v hotelu kjerkoli po svetu … Pa smučali v čudovitih gorah Evrope ali se samo razvajali v termah … Obiščite nas na Vetrinjski 9 v Mariboru in prisluhnili bomo vašim željam!

pocitnice@condor-travel.com tel.: 059 084 768 in 059 084 769

WWW.CONDOR-TRAVEL.COM (izleti in potovanja za zaključene skupine)

baltiske-drzave  
baltiske-drzave  

http://www.condor-travel.com/fileadmin/user_upload/pdf/katalogi/zakljucene_skupine_letalo/baltiske-drzave.pdf

Advertisement