Page 1


MÉCSES/LAMPION AZÉRT IS SZERETJÜK A MÉCSESEKET MERT TERMÉSZETES FÉNYFORRÁST BIZTOSÍTANAK. TUDUNK TAKARÉKOSKODNI AZ ÁRAMMAL, ÍGY HOZZÁJÁRULUNK FÖLDÜNK ENERGIAFOGYASZTÁSÁNAK CSÖKKENTÉSÉHEZ. A MÉCSESEKET KÉZIMUNKÁVAL, MESTERSÉGES ENERGIAFORRÁS NÉLKÜL, SAJÁT FEJLESZTÉSŰ ORGANIKUS BETONKEVERÉKKEL KÉSZÍTETTÜK. A RE-FILOZÓFIA ALAPJÁN HÁZTARTÁSI ÉS HÁZTÁJI HULLADÉKOK FELHASZNÁLÁSÁVAL DOLGOZUNK.


KASPÓK/PLANT HOLDER AZÉRT IS SZERETJÜK A KASPÓKAT MERT A TERMÉSZET VÉDELME ÉS MEGÓVÁSA SZÁMUNKRA IS FONTOS. A KASPÓK ORGANIKUS BETONBÓL KÉSZÜLNEK, KÖNNYEN ILLESZKEDNEK BE KÖRNYEZETÜKBE, A MOHAFÉLÉK ÉS KAPASZKODÓ NÖVÉNYEK SZÍVESEN MEGTELEPSZENEK RAJTUK. ALKALMASAK FŰSZERNÖVÉNYEK, VIRÁGOK, POZSGÁK ÉS SZIKLAKERTI NÖVÉNYEK LAKHELYÉÜL.


TARTÓK/HOLDER AZÉRT IS SZERETJÜK A TARTÓKAT MERT ÚGY SEGÍT RENDSZEREZNI AZ ASZTALUNKON HOGY KÖZBEN DEKORÁLJA IS AZT. CERUZATARTÓ, VIRÁGTARTÓ, ÉKSZERTARTÓ, TARTÓTARTÓ

SZAPPANOS/SOAP DISH AZÉRT IS SZERETJÜK A SZAPPANTARTÓKAT MERT AKÁR HÁZILAG FŐZÖTT SZAPPANT IS TARTHATUNK RAJTA, VEGYSZERMENTESEN TARTHATJUK TISZTÁN BŐRÜNKET MŰANYAG FLAKONOK HASZNÁLATA NÉLKÜL .


FÜGGŐK/DANGLING


HELYSZÍN: LÁMPADÍSZ PÉCS, SZINHÁZ TÉR

LAMP DECOR

concrete design  

concrete design reycyled and handmade

concrete design  

concrete design reycyled and handmade

Advertisement