Page 6

WELKOM

© David Samyn

Geacht publiek, Laat u gidsen en ontroeren!

men. Voor of na een concert of dansvoorstelling kan onze kunstcollectie u ongetwijfeld verrassen. Het gezoem van bijen leidt u naar de installatie Annunciation van Pavel Büchler, de recentste verrijking van onze collectie actuele kunst. Maar ook de muurschildering Angel van Luc Tuymans en de monumentale foto van Dirk Braeckman in het Atrium verdienen uw aandacht.

Kiest u voor de ‘lazy way’ (de lift) of de ‘healthy way’ (de trap)? Het Concertgebouw gaat bewust de ecologische toer op en laat die keuze ook aan artiesten en gasten wanneer ze de loges, de scène of onze kantoren willen bereiken. Evenzo bieden wij u diverse ‘ingangen’ tot ons veelgelaagde nieuwe seizoen, zodat u, geacht publiek, nog beter uw weg vindt naar uw Concertgebouw!

U kan naast deze brochure ook kiezen voor de digitale weg: onze gloednieuwe Concertgebouwwebsite gidst u door dans en muziek, en helpt u zich te laten inspireren door concerten en dansvoorstellingen volgens uw persoonlijke smaak en voorkeur. Of kuier virtueel door het Concertgebouw en (her)ontdek onze stijlvolle zalen en ontvangst­ruimtes met zicht op het historische Brugge.

U nam een van onze unieke seizoensbrochures ter hand. Geïnspireerd door de foto’s van Stephen Gill nodigen we u uit om ons programma vanuit verschillende perspectieven te ontdekken. Het Concertgebouw haalt muziek en dans van wereldklasse naar Vlaanderen en Brugge én brengt Vlaanderen en zijn kunsten naar de wereld. Het huis stimuleert creatie en creativiteit, coproduceert en gaat verrijkende samenwerkingen aan met vele en diverse partners.

Naast boeiende vaste abonnementen, kan u makkelijk een persoonlijk keuzeabonnement samenstellen. U kiest online de beste plaatsen en boekt uw e-tickets, tot net voor de voorstelling.

Met een brede waaier kunsteducatieve activiteiten slopen we de muren tussen publiek en kunstenaars. Beleef het Concertgebouw tijdens een rondleiding, ook op kindermaat, of geniet samen met uw (klein)kinderen van onze prikkelende familievoorstellingen. Volg met uw klas een workshop of open repetitie. Of expertimenteert u liever zelf met de interactieve klankinstallaties in onze Sound Factory?

Wenst u mee te schrijven aan de toekomst van het Concertgebouw? Wij nodigen u uit lid te worden van THE KEYS, en laten u dankzij deze nieuwe sponsorformule vanop de eerste rij genieten van tal van voordelen.

De architectuur van het Concertgebouw is het perfecte kader voor kunst in al zijn vor-

Katrien Van Eeckhoutte Algemeen directeur

Kom en beleef het Concertgebouw in al zijn facetten. Kies uw weg tot ons veelzijdig aanbod en laat u ontroeren!

4

Profile for Concertgebouw Brugge

Seizoensbrochure 2014-2015  

Met een focus op Purcell en Elgar zet Concertgebouw Brugge kroonjuwelen van de Britse muziekgeschiedenis op een voetstuk. Bovendien wijdt he...

Seizoensbrochure 2014-2015  

Met een focus op Purcell en Elgar zet Concertgebouw Brugge kroonjuwelen van de Britse muziekgeschiedenis op een voetstuk. Bovendien wijdt he...

Advertisement