Page 211

BEREIKBAARHEID Het Concertgebouw bevindt zich op 4 km van de autosnelweg. Op de E40 Brussel-Oostende of de E403 Rijsel-Kortrijk-Brugge neemt u afrit 8 richting Brugge. U blijft de N31 volgen. U neemt de afslag ‘Brugge Centrum – Waggelwater – AZ SintJan’, waarna u op de Bevrijdingslaan komt. U blijft deze weg steeds rechtdoor volgen. Na de derde verkeerslichten kunt u na ongeveer 200 meter makkelijk de ondergrondse parking ‘Centrum-Zand’ binnenrijden.

BLUE-BIKE

Het Concertgebouw ligt op tien minuten wandelen van het station van Brugge. U steekt het stationsplein en de autoweg over en volgt links het wandelpad door het Albertpark. U kunt er ook de bus nemen: iedere vijf minuten is er een bus richting centrum, met een halte naast het Concertgebouw. Tot 22.18 uur – en op vrijdag en zaterdag tot 02.08 uur – kunt u van het Concertgebouw naar de woonkernen rond Brugge met de Avondlijn. Voor een avondrit betaalt u niet meer dan voor de gewone bus.

Reis na de trein gratis verder op de fiets! Met Blue-bike geraakt u gemakkelijk en razendsnel van het station tot het Concertgebouw en terug. Blue-bike-abonnees kunnen aan het station van Brugge een fiets ontlenen in het fietspunt tijdens de openingsuren (weekdagen tussen 7 uur tot 19.30 uur) of aan de sleutelautomaat 24/24 uur. Dankzij de financiële tussenkomst van de Stad Brugge en de Vlaamse Overheid is het dagtarief gratis en kan u met één abonnementskaart van Blue-bike tot twee fietsen ontlenen. Een abonnementskaart kost € 10 per jaar. Voor meer informatie en uw registratie kan u terecht op de website: www.blue-bike.be.

»» Dienstregeling treinen: www.b-rail.be »» Dienstregeling bussen: www.delijn.be /

De betaalparking ‘Centrum-Zand’ (gps-coördinaten 51° 12' 23" NB & 03° 13' 00" OL) bevindt zich onder het Concertgebouw. Er is een voordelig avondtarief vanaf 19 uur. Wie na dit uur de parking binnenrijdt en die voor 7 uur opnieuw verlaat, betaalt niet meer dan € 2,25 (onder voorbehoud van wijzigingen door Interparking). De parking is 24 / 24 uur geopend.

+32 70 22 02 00 Gegevens onder voorbehoud van wijzi-

NL

Op tien minuten wandelen van het Concertgebouw bevindt zich de parking ‘Centrum-Station’, naast het NMBS-station. Daar betaalt u nooit meer dan €  0,70 / uur en € 3,50 / dag (onder voorbehoud van wijzigingen door Interparking), en kunt u met uw parkingticket gratis gebruikmaken van busvervoer van en naar het centrum (met halte aan het Concertgebouw).

gingen door De Lijn.

FIETS

Op ‘t Zand zijn stallingen voorzien om uw fiets veilig achter te laten. Een bezoek aan het Concertgebouw kan makkelijk met de fiets. Uw fiets stallen kan u ook veilig en droog in de Fietsenparking Centrum-Zand, op niveau -1 via het paviljoen van de Parking CentrumZand langs de kant van de Noordzandstraat. Vraag hiervoor wel uw persoonlijke toegangsbadge aan via www.brugge.be/ mobiliteit.

CONCERTGEBOUW

209

PRAKTISCHE INFO

AUTO

TREIN, BUS, TE VOET

Profile for Concertgebouw Brugge

Seizoensbrochure 2014-2015  

Met een focus op Purcell en Elgar zet Concertgebouw Brugge kroonjuwelen van de Britse muziekgeschiedenis op een voetstuk. Bovendien wijdt he...

Seizoensbrochure 2014-2015  

Met een focus op Purcell en Elgar zet Concertgebouw Brugge kroonjuwelen van de Britse muziekgeschiedenis op een voetstuk. Bovendien wijdt he...

Advertisement