Page 205

KORTINGEN

JONGEREN TOT 26 JAAR

50% Discoverykorting op de ticketprijs (tenzij anders vermeld). 50% Discoverykorting op een pas of een vast abonnement. Discoveryleden ontvangen concerttips op maat. U geniet van Discovery­ korting tot aan uw 26e verjaardag door eenmalig uw identiteitskaart te tonen tijdens uw ticketaankoop bij In&Uit Brugge of door uw persoonlijke account aan te maken op www.concertgebouw.be/tickets. Via de Discoverynieuwsbrief krijgt u tips en info op maat over de voorstellingen!

KNACK CLUBLEDEN

€ 3 korting per ticket (tenzij anders vermeld en niet voor December Dance). De korting is geldig voor twee personen op vertoon van de Knack Clubkaart, bij In&Uit Brugge en aan de avondkassa.

BONS & CHEQUES PRAKTISCHE INFO

De ticketprijzen zijn vermeld bij elke voorstelling. Onderstaande kortingen zijn geldig voor voorstellingen die in deze brochure zijn opgenomen (tenzij anders vermeld). Kortingen zijn niet cumuleerbaar en kunnen enkel worden verkregen tijdens de ticketaankoop.

Groepskorting vanaf 15 leerlingen: 15% korting per ticket. U betaalt een dossierkost van € 6 per voorstelling (cfr. Voorwaarden groepskorting vanaf 15 personen). 50% Discoverykorting op de ticketprijs na het invullen van een Discoveryformulier voor -26-jarigen. De reserveringskost bedraagt € 1 per ticket. Begeleiders kunnen de voorstelling gratis bijwonen. Vraag info bij onze medewerker op +32 50 47 69 99 of via groepen@concert­gebouw.be.

CONCERTGEBOUWGESCHENKBON

een plezier om te geven … en te krijgen. Verras uw familie en vrienden met een geschenkbon voor een bedrag naar keuze. Bij In&Uit Brugge en aan de avondkassa wordt de Concertgebouwgeschenkbon aanvaard als betaalmiddel. Info en aankoop via Ticketlijn Concert­gebouw, www.concertgebouw.be of bij In&Uit Brugge. De bon is niet geldig bij online reservaties.

NL

SENIOREN VANAF 65 JAAR

15% korting per ticket (tenzij anders vermeld en niet op dagtickets Jazz Brugge).

TOERISTEN MET EEN BRUGGE CITY CARD

30% korting op de ticketprijs (tenzij anders vermeld). Geldig bij In&Uit Brugge en aan de avondkassa. De City Card is te koop op www.bruggecitycard.be of bij In&Uit Brugge.

GROEPEN EN BEDRIJVEN

Vanaf 15 personen: 15% korting per ticket voor eenzelfde voorstelling (binnen eenzelfde bestelling). Indien u een voorstelling in groep wil bijwonen, staan wij u graag persoonlijk te woord. Vraag info bij onze medewerker op +32 50 47 69 99 of via groepen@concertgebouw.be. U kan een optie nemen bij het begin van het seizoen, uiterlijk vijf weken voor de voorstelling wordt het definitieve aantal tickets afgerekend. Voor wie dat wenst, wordt een pakket op maat samengesteld. Groepen genieten een voordeeltarief voor het programmaboekje (indien aangevraagd bij uw reservatie). U betaalt een dossierkost van € 6 per voorstelling.

BRUGGELINGEN MET EEN OCMW PARTICIPATIEKAART

15% korting per ticket (tenzij anders vermeld en niet voor December Dance). Geldig bij In&Uit Brugge en aan de avondkassa.

WERKNEMERS VAN ORGANISATIES AANGESLOTEN BIJ OKO MET SECTORPAS

15% korting per ticket (tenzij anders vermeld en niet voor December Dance). Geldig bij In&Uit Brugge en aan de avondkassa.

»» Zie ook www.concertgebouw.be/ groepen.

SCHOOLGROEPEN, CONSERVA­ TORIA & MUZIEKACADEMIES

U kan ervoor kiezen om van de groepskorting te profiteren of u kan van de Discoverykorting genieten. 203

CULTUURCHEQUES

Bij In&Uit Brugge en aan de avondkassa worden deze cultuurcheques aanvaard als betaalmiddel: sporten cultuurcheques van Sodexo, sport- en cultuurcheques van Accor Services en cultuurcheques van de West-Vlaamse hogescholen. Indien de waarde van uw tickets lager is dan de waarde van de cheque wordt het verschil niet terugbetaald. De cheque is niet geldig bij online reservaties. BONGOBON ‘CITIES BY BONGO’

Bongobons zijn te koop via de kanalen van Weekendesk. Bij In&Uit Brugge en aan de avondkassa wordt de Bongobon – Dagje Brugge (€ 29,90) aanvaard als betaalmiddel. Bij boeking via de Ticketlijn deelt u mee dat u een Bongobon wenst te gebruiken; de avond van de voorstelling gaat u met de ingevulde bon naar de avondkassa om de bon in te ruilen en het eventuele restbedrag te betalen. Indien de waarde van uw tickets lager is dan de waarde van de bon wordt het verschil niet terugbetaald. De bon is niet geldig bij online reservaties.

Profile for Concertgebouw Brugge

Seizoensbrochure 2014-2015  

Met een focus op Purcell en Elgar zet Concertgebouw Brugge kroonjuwelen van de Britse muziekgeschiedenis op een voetstuk. Bovendien wijdt he...

Seizoensbrochure 2014-2015  

Met een focus op Purcell en Elgar zet Concertgebouw Brugge kroonjuwelen van de Britse muziekgeschiedenis op een voetstuk. Bovendien wijdt he...

Advertisement