Page 1

WONEN NABIJ HET TWISKE // DICHTBIJ AMSTERDAM // LANDELIJK WONEN // LEUKE DORPSKERN LANDSMEER KARAKTERISTIEK // DUURZAAM GEBOUWD // OOG VOOR DETAIL // GEBORGEN EN CENTRALE LIGGING SFEERVOL

w

THUISKOMENAANDELANEN.NL

ZW

d rtij e t in

zonson derg

NW

ang

zom ert ijd

1 karakteristieke huizen met tuin ...

1


take a closer look...

EEN HUIS VAN HEIJMANS EEN HUIS VAN HEIJMANS IS EEN GOED HUIS. VOORDAT HEIJMANS EEN HUIS BOUWT, IS ER ECHT OVER NAGEDACHT. WAT MAAKT EEN HUIS TOT EEN THUIS? IN DE VISIE VAN HEIJMANS IS EEN HUIS MEER DAN EEN TECHNISCH PERFECT GEBOUWDE WONING, WAARIN DE NIEUWSTE MATERIALEN EN DUURZAME BOUWMETHODEN ZIJN TOEGEPAST. WE HEBBEN GELUISTERD NAAR DE WOONWENSEN VAN VEEL WONINGZOEKENDEN. DIE WENSEN ZIJN TERUG TE VINDEN IN DE ONTWERPEN, ARCHITECTUUR EN IN DE PRAKTISCHE INDELINGEN. DE TOEPASSING VAN HOOGWAARDIGE MATERIALEN EN DE KWALITATIEVE AFWERKING, IS VANZELFSPREKEND. IN DEZE BROCHURE NEMEN WE U MEE OP EEN ONTDEKKINGSTOCHT. EEN TOCHT DIE VOOR U MISSCHIEN EINDIGT IN HET VINDEN VAN DE WONING DIE BIJ U PAST. ALS WE DAAR MET U IN SLAGEN, HEBBEN WE HET DOEL BEREIKT WAAR HEIJMANS WONINGEN VOOR BOUWT: EEN HUIS DAT UW NIEUWE THUISKOMEN WORDT.

2


Thu gesitueer iskomen d in Luijend het plan ijk op pagin Zuid a4

Het best twee w e van er op paginelden a6 De voo van nie rdelen uw op pagin bouw a 22

INHOUD THUISKOMEN…IN HET PLAN LUIJENDIJK ZUID 4 HET BESTE VAN... TWEE WERELDEN 6 THUISKOMEN AAN DE LANEN...UW EIGEN THUIS 8 TUSSENWONINGEN, PLATTEGRONDEN 10 HOEKWONINGEN, PLATTEGRONDEN 14 DIVERSE OPTIES MOGELIJK 18 GOED BEGIN VAN DE DAG IN... LUIJENDIJK ZUID 20 DE VOORDELEN VAN... NIEUWBOUW 22 BOUW KWALITEIT 24 ER IS MEER... IN LUIJENDIJK ZUID 26

3


LANGHUISLAAN

IN ONTWIKKELING

TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP

VRIJE KAVELS

THUISKOMEN 80

ZUIDERZEELAAN

79 78 77 76 75 74 73

72

71

70

69

68

67

66

65

THUIS AAN DE LANEN HET PAKHUYS

EN THUISKOM

en

n de Lan

THUIS aa

Het P

akhu

IN DE NIEUWBOUW BUURTSCHAP LUIJENDIJK ZUID WORDT IN MEERDERE FASEN EEN GROTE VARIATIE AAN WONINGEN GEBOUWD. DIT BUURTSCHAP HEEFT KWALITEITEN DIE ZEKER OPVALLEND EN ZEER ONDERSCHEIDEND KUNNEN WORDEN GENOEMD. Wat dit buurtschap zo bijzonder maakt, is de architectuur die is toegepast. Architectuur die teruggrijpt naar authentieke bouwstijlen uit de directe omgeving.

4

Waardoor deze een duidelijke brug slaat naar vroegere tijden van deze Waterlandse regio, maar met het kwalitief hoogwaardig comfort van nu.

ys


Kavelafmetingen: Bouwnr: 65 66 67 68 69 70 71 72

DE FREULE

Kavelopp (m2): 229 130 130 130 130 130 130 229

Bouwnr:

Kavelopp (m2):

73 74 75 76 77 78 79 80

219 134 126 126 126 126 134 219

en

n de Lan

THUIS aa

THUIS AAN DE LANEN De freule

VRIJE KAVELS

ZUIDERZEELAAN

(HUIDIGE BURGEMEESTER POSTWEG)

VRIJE KAVELS

MONTESSORISCHOOL

DE POORTG EBOUWE N

POORTGEBOUWEN

DE BURGEMEESTER

Sugg 2kapXeLstie

IN ONTWIKKELING

TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP XL

Het Waterlan dse

Hof

WATERLANDSE HOF De Burg eme

ester

Wandelt u door de straten van Luijendijk Zuid die al klaar zijn dan valt het eigen karakter van de verschillende woningtypen op. De majesteitelijke allure van de Freule of de robuuste industriële stoerheid van het Pakhuys. In beide appartementengebouwen is het heerlijk ruim en modern wonen. En dan het Waterlandse Hof; grote huizen met heerlijke tuinen in een rustige woonomgeving. Deze speelse en smaakvolle gevarieerde bouw maakt

het wonen in dit buurtschap elke dag tot een feest. De twee combinaties van ieder 8 verschillende uitgevoerde woningen die in dit deelplan worden gebouwd komen in: Aan de Lanen in Luijendijk Zuid. Zij hebben een marcante uitstraling en zijn ruim bemeten uitgevoerd. Het vloeroppervlak is minimaal 126 m2. Buiten variëren de tuinen in oppervlak.

5


Luijendijk Zuid, het beste van ...

TWEE WERELDEN WONEN IN LUIJENDIJK ZUID BETEKENT DAT U HET BESTE VAN TWEE WERELDEN ALTIJD BINNEN HANDBEREIK HEEFT. MET DE GEBORGENHEID VAN UW EIGEN WONING NATUURLIJK ALS BELANGRIJKSTE EN MEEST PERSOONLIJKE WERELD. DE UNIEKE LIGGING VAN LUIJENDIJK ZUID NODIGT ALS VANZELFSPREKEND UIT NAAR DEZE TWEE WERELDEN: DIRECT BUITEN UW VOORDEUR RUIMTE EN HEERLIJKE RUST OF EVEN VERDEROP DYNAMIEK EN STADSE DRUKTE.

U maakt een goede keuze met Luijendijk Zuid in Landsmeer. Want daar woont u nog “op het dorp”. Kinderen, die veilig buiten kunnen spelen. Mensen die elkaar op straat gedag wensen. En waar bovendien alle voorzieningen binnen loop- of fietsbereik zijn. Rustig? Ja, maar toch zeker levendig en heel gezellig.

6

Veel recreatie, ruimte en rust. Vanuit Luijendijk Zuid vaart u binnendoor naar het Twiske. Aan de andere kant vindt u natuurgebied het Ilperveld waar vaak excursies zijn.


U wilt uit eten, cultuur of de drukte van de grote stad? Helemaal “onder de mensen” zijn? Aan de andere kant van de A10 is het ruim gesorteerde winkelcentrum “Boven ‘t IJ” in Amsterdam Noord en Filmtheater Eye. Even doorrijden door de IJtunnel en u bent binnen 10 bus of auto minuten in hartje Amsterdam Centrum. Maar dat zoekt u op wanneer u daarvoor kiest.

HET ONBEKOMMERD “BUITEN” KUNNEN LEVEN EN RECREËREN ÉN OP FIETSAFSTAND DE DYNAMIEK VAN DE STAD OPZOEKEN, DAT IS HET HEERLIJKE VAN DEZE WIJK. 7


thuiskomen aan de Lanen ...

UW EIGEN THUIS DIT DEEL VAN HET BUURTSCHAP AAN DE LANEN IN LUIJENDIJK ZUID BESTAAT UIT TWEE COMBINATIES VAN ACHT HUIZEN DIE OPVALLEN DOORDAT DE HUIZEN VERSCHILLENDE GEVELS HEBBEN. DAARMEE HEEFT BIJNA ELK HUIS EEN EIGEN KARAKTER. ER IS KEUZE UIT MAAR LIEFST NEGEN VERSCHILLENDE GEVELAANZICHTEN DIE U -BIJNA HELEMAAL- NAAR EIGEN INZICHT, ZOWEL BINNEN ALS BUITEN, VERDER KUNT VERFRAAIEN. De twee combinaties in dit deel van ‘Thuiskomen aan de Lanen in Luijendijk Zuid’ liggen aan de Langhuislaan (bouwnummers 73 t/m 80) en de Zuiderzeelaan (bouwnummers 65 t/m 72). Er worden tien tussenwoningen gebouwd. Twee tussenwoningen hebben een dwarskap. De vier grotere hoekwoningen en twee van de tussenwoningen hebben een dwarskap en bieden de mogelijkheid voor twee slaapkamers extra én een ruimere zolder. 8

De vier hoekwoningen hebben bovendien een brede zijtuin. De beide combinaties maken straks deel uit van een fraai en sfeervol buurtschap dat nog volop in ontwikkeling is. Dus als u naar uw nieuwe woning verhuist, gaat u wonen in een combinatie dat mooi centraal gelegen is, met volop groen in de nabije omgeving.


1

2

80 79

1

78 77 76

hoekwoning (trapgevel)

75 74 73

laan s i u h g Lan

72

71

70

69

68

2 67

66

tussenwoning (topgevel)

65

tussenwoning

Zuiderzeelaan

(huidige Burgemeester Postw eg)

hoekwoning (klokgevel) 9


tussenwoning bouwnummers 74 t/m 79 66 t/m 71

woonoppervlakte 126 m2 tot 131 m² GBO

W

SFEERIMPRESSIE WOONKAMER MET UITBOUW

Z

sterke punten ...

10

- Standaard vloerverwarming als hoofdverwarming - Ruime woonkamer, tuingericht - Standaard voorzien van draai-kiep ramen met HR++ beglazing - Open keuken met mogelijkheid tot hoek- of rechte opstelling - Standaard 3 slaapkamers, 4 mogelijk - Badkamer met Villeroy & Boch sanitair - Ruime zolder met opstelplaats voor de wasmachine - Kavels van 126 tot 134 m2 - (Fietsen)berging in de tuin via achterom bereikbaar

N

79 78 77 76 75 74

Langhuis laan

O


BEGANE GROND

911

516

71

70

69

68

67

66

elaan Zuiderze

Begane grond - schaal 1:50 11


tussenwoning

EERSTE VERDIEPING 291

396

505

215

Eerste verdieping - schaal 1:50 12


TWEEDE VERDIEPING

911

516

Tweede verdieping - schaal 1:50 (met uitzondering van bouwnummers 70 en 75)

13


hoekwoning bouwnummers 65, 72, 73 en 80

woonoppervlakte 131 m² GBO

W

SFEERIMPRESSIE UITGEBOUWDE WOONKAMER MET OPEN KEUKEN

Z

sterke punten ... - - - - - - - - - 14

Standaard vloerverwarming als hoofdverwarming Ruime woonkamer en keuken Brede zijtuin Optionele garage voor de auto op eigen terrein Standaard 3 slaapkamers, 5 mogelijk Badkamer met Villeroy & Boch sanitair Ruime zolder met opstelplaats voor de wasmachine (Fietsen)berging in de tuin, via achterom bereikbaar Kavels van 219 tot 229 m2

N

80

73

Langhuis laan

O


BEGANE GROND

911

516

72

65

elaan Zuiderze

Begane grond - schaal 1:50 15


hoekwoning

EERSTE VERDIEPING 215

396

505

291

Eerste verdieping - schaal 1:50 16


TWEEDE VERDIEPING 516

911

optie

Tweede verdieping - schaal 1:50 17


• Uitbouw van de woonkamer met 12m2

• Uitbreiding met garage

diverse opties

MOGELIJK

18

• Alternatieve indeling 2e verdieping (tussenwoning)

arage - Optie g


opties - schaal 1:100

- Opti e dakk apel

• Zolderindeling • Dakkapel zijgevel

• Zolderindeling / extra slaapkamer • Dakkapel achtergevel

• Zolderindeling / 1 extra slaapkamer

• Zolderindeling / 2 extra slaapkamers • Dakkapel voorgevel + dakraam achtergevel

• Extra dakvensters 19


Badka mer

tips

ellijst s, de sanitair- en teg Ga voor badkamertip id.nl/badkamertips naar luijendijkzu

goed begin van de dag in ...

LUIJENDIJK ZUID DE OCHTENDSPITS KOMT LANGZAAM OP GANG IN LUIJENDIJK ZUID. MAAR INEENS ONTSTAAN FILES. IEDEREEN MOET ER GELIJKTIJDIG BIJ. HOE IS HET VERKEER GEREGELD IN DE BADKAMER?

Aan de indeling hoeft het in ieder geval niet te liggen. De douche wast met een heerlijke waterstraal de laatste restjes slaap er zó af. En de ruime wastafel nodigt uit tot een wedstrijdje witte tanden poetsen.

20

U kunt bedenke tegenwoordig g n badkam of u haalt een land e r e r i Denk a nrichting v wel een a a geïnspir n een Romein ndaan . s of Oo eerde ba heerlijk s d tot uze kamer waar ters lf kunt u komen Maar d . enk voo dat ide ral nie e t zijn . Er ën toch niet t te snel e i s n voor zow amelijk ve realiseren e badkam el kleine als l mogelijk, grote ers.


waar dé plek t. s i r e m nka speel De woo sleven zich af n bent e het gezin met z’n tweë t is de u n h n, e Of u kindere in huis, e d t e . of m ingsplaats’ r komt t ‘ontmoe ereen bij elkaa d waar ie iets waar n s u d , n e et ‘Ont’mo alles kan . n e t e mo

Ga voor meer e naar wooninspirati spiratie .nl/in luijendijkzuid

21


de voordelen van ...

NIEUWBOUW TOE AAN EEN KARAKTERISTIEK NIEUW HUIS MET RUIME TUIN, CENTRAAL EN LANDELIJK GELEGEN? DAT KAN MET “THUISKOMEN AAN DE LANEN IN LUIJENDIJK ZUID”. THUISKOMEN AAN DE LANEN... BIEDT COMFORT, GEMAK EN VEEL MOGELIJKHEDEN OM UW PERSOONLIJKE WOONWENSEN TE REALISEREN. DAARNAAST WOONT U “AAN DE LANEN” IN EEN NIEUW HUIS EN DAT IS VEELAL VEILIGER EN ENERGIEZUINIGER DAN IN EEN BESTAANDE WONING. ALLES IS IMMERS VOLGENS DE NIEUWSTE INZICHTEN GEBOUWD. BOVENDIEN IS NIEUWBOUW OOK FINANCIEEL ERG AANTREKKELIJK.

22

…MEER COMFORT De huizen in “Thuiskomen aan de Lanen” zijn goed geïsoleerd, zowel wat kou en hitte als wat geluid betreft. Daarnaast zorgen moderne technieken in deze woningen voor een aangename manier van verwarmen. Dat maakt het binnenklimaat nog behaaglijker en gezonder.

…MEER BELASTINGVOORDEEL Voor een nieuwbouwhuis hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen. U koopt het huis vrij op naam. In veel gevallen kunt u daarnaast gebruikmaken van aantrekkelijke financiële regelingen. Kijk ook voor meer informatie hierover op de site: www.eigenhuis.nl

…MEER RUIMTELIJKE BELEVING Nieuwbouwhuizen zijn ruimtelijk. Alles in huis voldoet namelijk aan de nieuwste wettelijke eisen (Bouwbesluit). Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil. Ook gelden minimale afmetingen voor bijvoorbeeld toiletruimten en gangen.

…MEER (ENERGIE)BESPARING Elk nieuwbouwhuis in “Thuiskomen aan de Lanen” heeft standaard energielabel A. Dat betekent dat het huis zeer energiezuinig is. Daarmee draagt u bij aan een beter milieu én bespaart u op de energiekosten.


uwbouw e i n n e Voordel omt meer c Ener ook ngiebespare og ee nde w ns bi j aan oningen een b dragen eter m ilieu !

…MEER SFEER EN SAAMHORIGHEID Het buurtschap Thuiskomen aan de Lanen... leidt tot saamhorigheid. U en uw buren maken een nieuwe start en dat schept een band. Daarnaast is de omgeving zo ingericht, dat u gemakkelijk met uw buren in contact komt. Goed burencontact draagt bij aan het woongenot. …MEER WOONPLEZIER In Thuiskomen aan de Lanen... wordt de woonomgeving ingericht volgens de modernste inzichten op het gebied van leefbaarheid. Dat betekent dat zich in de directe omgeving parken, openbaar groen, speelplekken, scholen, winkels en voldoende parkeervoorzieningen bevinden. Datzelfde geldt voor de verbindingen van het openbaar vervoer. …MEER TOEKOMSTIGE WAARDE Bij stijgende energielasten zal het energiezuinige huis in verhouding nog in waarde stijgen.

heef uwhuis leving. U geniet o b w u e i Een n ruimtelijke be en omdat een fort en lastingvoordeel de laatste meer be uwhuis volgenswd, label A, is nieuwboormen is gebou el energiebespaenergien wbouwhuis he een nieu ieuwrend is. t deze n mooi a d l e e d s heel nd voor Bijkome izen ook nog eendijk Zuid én bouwhu ueerd in Luijen buren een zijn gesit samen met uw t schept een waar u start maakt, da nieuwe band.

…MEER DUURZAAMHEID Nieuwbouwhuizen zijn duurzamer, omdat ze het milieu minder belasten en minder CO2 uitstoten. Dit is onder meer te danken aan de goede isolatie en het gebruik van duurzame technieken om de woning van warmte en stroom te voorzien. Het groene karakter in Thuiskomen aan de Lanen... wordt versterkt doordat de huizen met duurzame bouwmaterialen worden gebouwd, zoals verantwoord gekapt hout. …MEER VEILIGHEID Nieuwbouwhuizen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. De huizen in Thuiskomen aan de Lanen... hebben bijvoorbeeld inbraakwerend hang- en sluitwerk.

23


WONINGSCHEIDENDE WANDEN De dragende woningscheidende wanden van de woningen worden uitgevoerd in geprefabriceerde betonnen elementen als een ankerloze spouwmuurconstructie.

Heijmans biedt u de mogelijkheid om de keuze van het tegelwerk in de badkamer en in het toilet naar eigen wensen aan te passen. Hiervoor kunt u terecht bij onze projectleverancier.

BUITENBETIMMERINGEN WONING Bij de bouwnummers 70, 72, 75 en 80 KEUKEN wordt een houten gevelbekleding van De woning wordt zonder keuken opgeleverticale Western Red Cedar delen aan- verd. Derhalve is een gelimiteerde garangebracht vanaf de 1e verdieping. De witte tie- en waarborgregeling van toepassing. sierlijsten worden uitgevoerd in water- De garantie op uw keuken dient u van uw bestendig plaatmateriaal. De houten keukenleverancier te ontvangen. bekleding wordt vervolgens in kleur De aansluitpunten worden standaard geschilderd. conform de op tekening aangegeven plaatsen aangebracht. Heijmans biedt de BUITENBEGLAZING In alle glasopeningen van de buiten- mogelijkheid om de aansluitpunten naar kozijnen, -deuren en -ramen van de uw eigen wensen aan te passen, zie de woningen wordt isolerende HR++ beglazing toelichting kopers meer en minderwerk. aangebracht. HEMELWATERAFVOEREN EN GOTEN De hemelwaterafvoerleidingen zijn aan DAKBEDEKKING de voorgevel van zink. De dakgoot aan Keramische pannen in 2 kleuren. voorgevel en zijgevel (bij de hoek-woningen) wordt uitgevoerd in een TEGELWERK De vloeren van het toilet en van de bad- zinken bakgoot. Aan de achtergevel zijn kamer worden voorzien van vloertegels alle goten uitgevoerd als zinken mastgoot. merk Mosa. De wanden van de badkamer tot 2200 mm+ en van het toilet tot 1200 mm+, worden voorzien van wandtegels merk Mosa, een en ander overeenkomstig de “Staat van afwerking�.

24


BOUW KWALITEIT SANITAIR Als standaard sanitair wordt de Villeroy & Boch O.novo-serie toegepast met Grohe kranen. Zie hiervoor de bijgevoegde staat van afwerking. In de badkamer wordt standaard geen toilet geplaatst. Heijmans biedt u de mogelijkheid om eventueel het sanitair naar uw eigen wensen aan te passen bij de sanitairleverancier. CENTRALE VERWARMING/ VLOERVERWARMING Per woning wordt een volautomatische gasgestookte CV-installatie met warmwatervoorziening, (Intergas Kombi Kompact HRE) geïnstalleerd. De capaciteit van de installatie is berekend volgens de eisen van het SWK, waarbij de vertrektemperaturen zoals genoemd in de “Staat van afwerking”, bereikt en behouden kunnen worden bij een gelijktijdige verwarming van alle vertrekken, bij gesloten ramen en deuren en een in werking zijnde mechanische ventilatie.

De verdelers voor de vloerverwarming worden geplaatst in de trapkast op de begane grond en naast het trapgat op de 2e verdieping. De CV-installatie wordt geregeld met een thermostaat in de woonkamer. De slaapkamers worden voorzien van een ruimteregeling. RUIMTE TEMPERATUUR Daar waar geen verwarmingselement wordt geplaatst, zoals toilet of trapkast wordt geen temperatuursgarantie afgegeven. WARMWATERVOORZIENING De warmwatervoorziening van de woning is gecombineerd met de centrale verwarmingsinstallatie. GARANTIE- EN WAARBORGREGELING De ondernemer garandeert dat het huis of privégedeelte en de gemeenschappelijke gedeelten van het gebouw zullen voldoen aan de hierna genoemde SWK garantienormen.

De woning is op de begane grond en de 1e verdieping voorzien van vloerverwarming. De door de bewoner aan te brengen vloerafwerking dient hiervoor geschikt te zijn, informeer hiernaar bij uw vloerleverancier! op de zolder (2e verdieping) wordt geen vloerverwarming aangebracht. 25


er is meer in ...

LUIJENDIJK ZUID luijendijkzuid.nl/erismeer

GARANTIE STICHTING WAARBORGSOM KOOPWONINGEN

Iedereen vaart wel bij zekerheid. Dankzij SWK bent u gedurende vele jaren beschermd tegen een aantal risico’s ten aanzien van de woning. Bij een bestaande woning kunt u na de oplevering nog allerlei (onzichtbare) gebreken tegen het lijf lopen. Dan moet u maar zien of u de oude eigenaar ervan kunt overtuigen deze gebreken te herstellen. Dankzij SWK zijn de garanties bij nieuwbouw duidelijk geformuleerd en bent u er zeker van dat de aannemer eventuele gebreken zal herstellen.

DISCLAIMER Deze sfeerbrochure is samengesteld aan de hand van de laatste gegevens, tekeningen en afbeeldingen. Samen met de artist’s impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Rechten kunnen dan ook niet aan deze brochure worden ontleend. In de artist’s impressions zijn enkele opties opgenomen. Deze worden niet standaard geleverd, maar kunnen via optiepakketten worden gekozen. Uitdrukkelijk wordt vermeld dat deze sfeerbrochure geen contractstuk is. Hiertoe worden separate contractstukken opgesteld. Deze kunnen afwijken van de brochure waarbij de contractstukken bepalend zijn. 26

Volg ons via: Luijendijk Zuid


VERKOOP EN INFORMATIE

AA N D E LA N

Het W aterla nds

e Ho

EN IN LU IJ EN

ERA VAN DE STEEGE PROJECTMAKELAARS Buikslotermeerplein 418 1025 WP Amsterdam T (020) 435 70 40 F (020) 435 70 41 E projecten@vandesteege.nl W www.vandesteege.nl

D IJ K ZU ID

VOET & VAN DER VELDEN MAKELAARS O.G. Zuideinde 9 1121 CJ Landsmeer T (020) 482 11 12 F (020) 482 55 63 E info@voet-velden.nl W www.voet-velden.nl

f

ULE DE FRE

COLOFON ONTWIKKELING EN REALISATIE Heijmans Vastgoed BV Astronaut 22 3824 MJ Amersfoort T (033) 450 24 00 W www.heijmans.nl ARCHITECT TWA architecten

HET

PAKH

UYS

BROCHURE EN WEBSITE Concentus Communication Engineers SFEERIMPRESSIES Theo van Leur DRUKWERK EN AFWERKING Prepress/Offsetdrukkerij de la Montagne

O D E P O O R TG E B

UWEN

27


thuiskomenaandelanen .nl

28

WWW.THUISKOMENAANDELANEN.NL

Thuiskomen aan de lanen  
Thuiskomen aan de lanen  

THUISKOMEN aan de Lanen in Luijendijk Zuid Landsmeer. In de nieuwbouw buurtschap Luijendijk Zuid wordt in meerdere fasen een grote variatie...

Advertisement