Page 1

Verkoop van meetinstrumenten en kalibratoren Stork INTERMES heeft zich, naast het verrichten van kalibraties, gespecialiseerd in de verkoop van meet- en kalibratietoestellen. De opgebouwde expertise inzake meet- en kalibratieapparatuur maakt het hen mogelijk om hun klanten met raad en daad bij te staan in hun keuze van instrumenten. Stork INTERMES garandeert ook een uitstekende service na verkoop. Gebruikmakende van de praktijkervaring, ondermeer opgedaan in de eigen laboratoria van Stork INTERMES, heeft het bedrijf een eigen verkoopgamma van meetinstrumenten en kalibratoren samengesteld. Een verscheidenheid aan wereldleidende fabrikanten wordt vertegenwoordigd, waaronder Ametek, Chauvin Arnoux, Enerdis, Furness Controls, Jofra, Metrix, Novasina, Tradinco en Furness Controls. sales afdeling: info.INTERMES@stork.com

Vacatures bij Stork INTERMES INTERMES is ontstaan in 1974 en maakt sinds 1999 deel uit van de Stork Groep. De gerenommeerde Stork Groep stelt wereldwijd ongeveer 14.000 personen te werk. Stork INTERMES in Berchem telt een 80-tal werknemers en is nog in volle expansie. Daarom is het bedrijf op zoek naar gemotiveerde en bekwame medewerkers om haar team te versterken. Zo is er een vacature voor een Sales Engineer, die zijn/haar klantenportefeuille zal uitbouwen en actief beheren. Ook voor de laboratoriumactiviteiten werft Stork INTERMES personeel aan. Het bedrijf zoekt een Meettechnicus/laborant kalibratie voor haar laboratorium in Berchem. Kandidaten moeten uiteraard zeer punctueel en kwalitatief hoogstaand werk kunnen leveren. Verder is er bij Stork INTERMES een vacante betrekking voor een Meet- en Regeltechnicus, die samen met het team van kalibratiespecialisten zal instaan voor het uitvoeren van de kalibratie van meetinstrumenten bij de klanten. Geïnteresseerden vinden uitgebreide taakomschrijvingen van deze vacatures op de website van Stork INTERMES.

Stork INTERMES, uw partner voor alle kalibraties & testen De kwaliteit van producten en diensten wordt steeds meer afhankelijk van betrouwbare metingen. Daarom is het aangewezen om uw kalibraties uit te besteden aan een geaccrediteerd kalibratielaboratorium. Stork INTERMES vormt daarbij de ideale keuze, want het bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in kalibraties, zowel in haar laboratoria als ter plaatse bij de klanten. Stork INTERMES is marktleider in de Benelux voor het kalibreren, testen en certificeren van alle meettoestellen. De kwaliteit van de kalibratie is bij Stork INTERMES gegarandeerd. De laboratoria van Stork INTERMES zijn BELAC-geaccrediteerd. Het is bovendien zonder meer uniek, dat Stork INTERMES voor haar kalibratiesystemen is gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm.

Alles onder één dak Bij Stork INTERMES vindt u alle kalibraties onder één dak: kalibraties op diverse fysische grootheden, zowel druk, temperatuur, relatieve vochtigheid als elektrische, mechanische en geometrische kalibraties. Dit ‘one stop shopping’-concept bespaart uw bedrijf kosten en het aantal leveranciers wordt drastisch verminderd. U kunt kiezen voor kalibratie in de eigen laboratoria van Stork INTERMES of voor on site-kalibratie, waarbij een specialist van Stork INTERMES in uw bedrijf de kalibraties verricht en opvolgt. Ook kan voor een langere termijn een kalibratiespecialist worden gedetacheerd.

Project Management of Calibration Om u alle zorg rond kalibratie te

ontnemen, kan Stork INTERMES het totaalpakket van u overnemen en het complete beheer van uw meetapparatuur verzorgen, de status en historiek van de meetinstrumenten bijhouden, ondersteuning geven bij audits, etc. Zelfs het gehele administratieve gebeuren kan Stork INTERMES desgewenst voor haar rekening nemen. Stork INTERMES beschikt over een uniek opvolgingssysteem, waardoor u steeds tijdig wordt geïnformeerd over de herkalibratiedatum.

StorkView: het online service beheersysteem Dankzij StorkView, een handig softwarepakket, kan u via een personal login op de website de volledige status van uw instrumenten opvolgen, certificaten raadplegen, de herleidbaarheid van de kalibraties bekijken, transport regelen, prijs aanvragen of afspraken vastleggen. Een systeem ideaal voor wie streeft naar een paperless office.

Snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit De specialisten van Stork INTERMES gaan toepassingsgericht en pragmatisch te werk. Stork INTERMES garandeert doorlooptijden van één week.

Enkel voor tijdsintensieve kalibraties als temperatuur en relatieve vochtigheid bedraagt deze veiligheidshalve twee weken. U kunt ook gebruik maken van de eigen transportdienst van Stork INTERMES. Zo bent u zeker dat uw instrumenten zorgvuldig behandeld worden en het transport op een correcte en efficiënte manier gebeurt. Ter ondersteuning van de kalibratielaboratoria heeft Stork INTERMES ook een eigen herstelafdeling waar - ongeacht het fabrikaat - allerhande reparaties kunnen worden uitgevoerd.

Testlaboratorium Het testlaboratorium van Stork INTERMES voert tevens een compleet pakket aan diensten op het vlak van mechanische beproevingen, zoals (warmte)trek- en buigproeven, kerfslagproeven, hardheidsmetingen en macroscopisch onderzoek uit. Het verricht ook metaalkundig en schadeonderzoek, diverse corrosietesten en chemische analyses.

i INFO Stork INTERMES NV Vosstraat 200 B-2600 Berchem/Antwerpen Tel. +32 3 542 62 90 Fax +32 3 542 62 89 info.INTERMES@stork.com www.storkINTERMES.com Openingsuren: Ma - do: doorlopend van 8u00 tot 17u30 - leveringen tot 17u30 Vrijdag: doorlopend van 8u00 tot 16u00 - leveringen tot 15u45 CHSE90218620.01

Stork INTERMES  

Stork INTERMES, uw partner voor alle kalibraties & testen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you