Page 1

LEJ HELE HOTELLET


LEJ HELE HOTELLET ...


BLIV HOTELDIREKTØR FOR EN DAG – TIL FEST ELLER KONFERENCE Hos Comwell har du mulighed for at leje et helt hotel inklusiv værelser, møde- og selskabslokaler og restaurant. Når du lejer et helt hotel, kan du og dine kollegaer eller gæster mødes ude – men føle sig hjemme. Uanset om det gælder et firmaarrangement eller en særlig, privat begivenhed. Hos os er mulighederne uanede. Som hoteldirektør for en dag bestemmer du, hvad køkkenet skal servere. Skal festen fortsætte til kl. 4, eller skal der være nattero til midnat? Skal der sættes et tema på arrangementet, eller skal hele hotellet dekoreres i firmaets farver? Kun fantasien sætter grænser, og vores medarbejdere hjælper gerne med gode idéer. Vi har mange års erfaring med at planlægge møder, seminarer, fester og særlige begivenheder, og du får vores medarbejderes uforbeholdne opmærksomhed og diskretion, så du og dine kollegaer eller gæster får en eksklusiv oplevelse.


KÆRLIGHED TIL MAD ...passion for lokale og økologiske råvarer – og et bankende hjerte for nærvær og gæstfrihed, er essensen af Comwell. Vi elsker at have gæster, og det vil du opleve, så snart du træder ind på ét af vores hoteller. Vores hjerte banker for den gode oplevelse og service. Hos os skal du kunne føle dig hjemme – når du er væk hjemmefra.


VI ELSKER AT HAVE GÆSTER ...


COMWELL KONGEBROGAARDEN

FORKÆLELSE, NÆRVÆR OG ÆSTETIK Ved vandkanten syd for Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden med udsigt til vandet og de 2 broer samt en lille lystbådehavn. Hotellet er netop gennemrenoveret og er foruden omgivet af bøgeskov og dyrehave samt opført i tidløst arkitektur, og indrettet med kunst og dansk design, når det er bedst. Hotellets restaurant, Dannebro, serverer gourmet i særklasse.


HELDAGSMØDE MED OVERNATNING (62 værelser)

• Kaffebuffet med snacks, frugt, isvand og nødder • Frokost ekskl. drikkevarer • Kaffebuffet med minimum to slags hjemmelavet kage, årstidens frugt og grønt, nødder, juice og isvand • Smoothies • 3-retters aftenmenu (kan opgraderes med 1-3 retter yderligere) (øl, vand, vin og spiritus er eksklusiv og afregnes efter forbrug)

• Mulighed for tilkøb af vinsmagning, cocktailkursus, sejltur og diverse teambuilding • Overnatning i delt dobbeltværelse • Stor morgenbuffet i restaurant Kongebro

SELSKABER/BRYLLUP (ved min. 70 personer – 55 værelser) Check ind kl. 14.00 og check ud næste dag kl. 12.00.

• Eftermiddagsreception med enten bryllupskage eller kage • Mousserende vin • Kaffe/the • Friskskåret frugt samt øl og vand • 4-retters menu med tilhørende vine • Kaffe/the, søde sager samt avec • Fri bar med øl, vand og vin (gældende i 8 timer fra gæsterne sætter sig til bords) (spiritus kan tilkøbes).

• Natmad – efter ønske


LEJ HOTELLET VED MINIMUM 100 DELTAGERE OG NYD AT KUNNE BRUGE STORT SET ALLE VÆRELSER

COMWELL KLARSKOVGAARD

Fra 75-100 deltagere koster det kr. 30.000,- for at sikre, at du med dine gæster har hele hotellet for sig selv. Hertil kommer, hvad I måtte ønske af forplejning og andre fornødenheder, nu hvor hotellet er jeres. Lokalelejeprisen reduceres naturligvis, såfremt konferencen eller festen løber over flere dage.


NATUR OG HAV TIL NABO Comwell Klarskovgaard er beliggende i den smukkeste natur omgivet af skov og med udsigt til havet. Hotellet emmer af en særlig ro og atmosfære og er en arkitektonisk perle med klassisk, danske designmøbler og kunst. Der er en fantastisk udsigt fra hotellet udover eng, skov og Storebælt. De mange rå murstensvæge og det synlige træ giver en varm og charmerende atmosfære.


COMWELL SORØ

RO OG FORKÆLELSE I NATURSKØNNE OMGIVELSER Comwell Sorø ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. Hotellet har sin egen vinmark, bistader og urtehave. Fra den store terrasse, kan du nyde udsigten ud over alle herlighederne. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. MØD KUN FOLK DU KENDER PÅ GANGENE Comwell Sorø tilbyder 93 værelser og tilbuddet gælder, når I bestiller min. 75 enkeltværelser. I kan frit justere antallet af værelser fra 75 op til 93. I betaler kun for de 75 enkeltværelser. Dette tilbud kan ikke kombineres med øvrige rabatter/aftaler og man skal minimum være på hotellet et døgn.


HELDAGSMØDE MED OVERNATNING (62 værelser)

• Kaffebuffet med snacks, frugt, isvand og nødder • Frokost ekskl. drikkevarer • Kaffebuffet med minimum to slags hjemmelavet kage, årstidens frugt og grønt, nødder, juice og isvand • 3-retters aftenmenu (kan opgraderes med 1-3 retter yderligere) (øl, vand, vin og spiritus er eksklusiv og afregnes efter forbrug)

• Mulighed for tilkøb af vinsmagning, cocktailkursus, sejltur og diverse teambuilding • Overnatning i delt dobbeltværelse • Stor morgenbuffet i restaurant Kongebro

FESTPAKKE: BLIV VIET I VINMARKEN OG FEST TIL DEN LYSE MORGEN Oplev naturen, romantiken og duften fra urtehaven helt tæ på, mens I bliver viet på vores skønne terrasse i vores vinmark. Hold receptionen på eget hotel og nyd dit livs fest til langt ud på natten. (min. pris: kr. 200.000)


EN FIRMAFEST, EN FØDSELSDAG, ET BRYLLUP ... Skal det være lidt ud over det sædvanlige er det også en oplagt mulighed at have hele hotellet for sig selv.


LAD OS VENDE MULIGHEDERNE SAMMEN

COMWELL KONGEBROGAARDEN Kongebrovej 63 DK-5500 Middelfart Tel (+45) 6341 6341 hotel.kongebrogaarden@comwell.com comwellkongebrogaarden.com

COMWELL SORØ Abildvej 100 DK-4180 Sorø Tel (+45) 5783 5600 hotel.soro@comwell.com comwellsoroe.com

COMWELL KLARSKOVGAARD Korsør Lystskov 30 DK-4220 Korsør Tel (+45) 7216 2000 hotel.klarskovgaard@comwell.com comwellklarskovgaard.com

Profile for Comwell a-s

Lej hele hotellet  

BLIV HOTELDIREKTØR FOR EN DAG – TIL FEST ELLER KONFERENCE Hos Comwell har du mulighed for at leje et helt hotel inklusiv værelser, møde- og...

Lej hele hotellet  

BLIV HOTELDIREKTØR FOR EN DAG – TIL FEST ELLER KONFERENCE Hos Comwell har du mulighed for at leje et helt hotel inklusiv værelser, møde- og...

Profile for comwell