__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

25

de

novembre

Que l’amor continue sent

AMOR

Parem

la violència contra les dones

Dia Internacional contra la Violència de Gènere


DIUMENGE, 19 DE NOVEMBRE TALLER I ESPECTACLE DE DANSA CONTEMPORÀNIA ‘EL CRIT D’EVA’ 18.30 hores Casa de la Cultura (gratuït) Organitza: Comissió Drets Humans i Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant

TALLER DE DANSA

Taller obert al públic de totes les edats, majors, joves, xiquets i xiquetes, per fomentar valors com la convivència i la igualtat.

‘EL CRIT D’EVA’

Reflexió a través de la dansa sobre l’opressió de la dona en la història. Direcció: Abel Martí Belda. Interpretació: Clara Nebot, Lucía Julián, Alejandra Peris, Teresa Bellido i Gabriela Peris.

DIVENDRES, 24 DE NOVEMBRE CONCENTRACIÓ DE CONDEMNA 10.45 hores IES les Rodanes

La concentració mensual contra la violència masclista es trasllada a l’IES les Rodanes. Tota la població està convidada a un acte de conscienciació impulsat pels alumnes del centre. Les portes s’obriran a les 10.30 hores.


DIVENDRES, 24 DE NOVEMBRE ACTE INSTITUCIONAL, LLIURAMENT DE PREMIS I ACTUACIÓ MÚSICAL 18.30 hores Casa de la Cultura

PRIMERA PART Lectura del manifest del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Lliurament dels premis del concurs ‘Carta a una persona maltractadora’ i del concurs de cartells. Reflexions al voltant de la violència de gènere.

SEGONA PART Música contra la violència de gènere i per la igualtat entre les persones Actuació de grups de música de cambra de la Unió Artística Musical de Vilamarxant. Organitza: Regidoria de Benestar Social i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilamarxant - Comissió ‘Vilamarxant pels Drets Humans’. Col·laboren: IES les Rodanes, Colegio San Francisco y Santo Domingo i Unió Artística Musical de Vilamarxant.


DIVENDRES, 24 DE NOVEMBRE 20.30 hores Casa de Joventut

SOPAR CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE Sopar mensual i de conscienciació social, organitzat per la Casa de Joventut, al qual poden assistir joves de 12 a 17 anys.

DIUMENGE, 26 DE NOVEMBRE REPRESENTACIÓ DE L’OBRA TEATRAL ‘PASSOS LLEUGERS’ 18.30 hores Casa de la Cultura (gratuït) Organitza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant ‘CRIT Companyia de Teatre’

L’ESPECTACLE

EQUIP ARTÍSTIC

Text de huit escenes que recull testimonis reals de dones víctimes de la violència masclista, documentats per Amnistía Internacional. Text i direcció: Dacia Maraini. Interpretació: Victoria Salvador, Maribel Bravo, Pau Pons, Anna Marí, Pau Gregori, Josep Valero i Daniel Tormo. IES LES RODANES

Profile for Comunicació Vilamarxant

Actes contra la Violència de Gènere - Vilamarxant 2017  

Actes contra la Violència de Gènere - Vilamarxant 2017  

Advertisement