Page 1

VILAMARXANT

AGENDA CULTURAL

MARÇ 2018


AGENDA PROGRAMACIÓ LOCAL FALLES 2018 Dissabte 3 Crida fallera Avinguda 2 de Maig. 19 h. Organitza: Falla el Colp, Falla Pensat i Fet i Falla el Pilar. Col·labora: Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Diumenge 4 Paelles de les falles el Colp i el Pilar Carrers pròxims als respectius casals fallers. A partir de les 9 h. Organitza: Falla el Colp i Falla el Pilar.

Diumenge 11 Tren faller Nit de música al carrer Actuacions d’orquestres de ball als casals fallers

Casals fallers. A partir de les 23 h. Organitza: Falla el Colp, Falla Pensat i Fet i Falla el Pilar. Col·labora: Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Vilamarxant.

1

Per diversos carrers de la localitat. 17.30 h. Organitza: Falla el Colp, Falla Pensat i Fet i Falla el Pilar. Col·labora: Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Vilamarxant.


MARÇ 2018 PROGRAMACIÓ LOCAL FALLES 2018 Dimecres 14 i dijous 15 Plantà de les falles infantils i grans Als casals de les tres comissions falleres. Consulteu la programació de les falles locals. Organitza: Falla el Colp, Falla Pensat i Fet i Falla el Pilar.

Dissabte 17 Ofrena infantil Recorregut per diversos carrers del poble fins a l’església. 18 h. Organitza: Falla el Colp, Falla Pensat i Fet i Falla el Pilar. Col·labora: Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Diumenge 18 Ofrena Recorregut per diversos carrers del poble fins a l’església. 18 h. Organitza: Falla el Colp, Falla Pensat i Fet i Falla el Pilar. Col·labora: Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Dilluns 19 Passacarrer i missa de Sant Josep Església de Santa Caterina. A partir de les 11 h. Organitza: Falla el Colp, Falla Pensat i Fet i Falla el Pilar. A continuació: mascletà a càrrec de cada comissió.

Cremà - A partir de les 21 h: infantils. - A partir de les 00 h: majors. Organitza: Falla el Colp, Falla Pensat i Fet i Falla el Pilar. Col·labora: Ajuntament de Vilamarxant. 2


AGENDA CULTURAL Curs de dibuix artístic impartit per Jose Vicente Barrachina Dies: 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 i 29 2a planta Casa de la Cultura. 19 h. Organitza: Jose Vicente Barrachina. Col·labora: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Dimecres 7 Xarrada per commemorar el Dia de la Dona “Dones pioneres que van treballar per la igualtat de gènere” Amb la participació de la historiadora i escriptora Cristina Escrivà

Casa de la Cultura. 19.15 h. Organitza: Regidoria de Benestar Social i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Dimecres 7, 21 i 28 Taller de lectura: La casa gris, de Josefina Aldecoa - Dimecres 7: presentació de l’obra. - Dimecres 21: col·loqui sobre l’obra. - Dimecres 28: taller d’escriptura creativa al voltant de l’obra.

2a planta Casa de la Cultura (seu de l’Asociación Cultural Azahar). 19 h. Organitza: Asociación Cultural Azahar. 3


MARÇ 2018 Dijous 8 Lectura del manifest del Dia de la Dona Ajuntament (edifici Avinguda 2 de Maig). 12 h. Organitza: Ajuntament de Vilamarxant.

Dimecres 14 Taller de poesia: Santa Teresa de Jesús i San Juan de la Cruz 2a planta Casa de la Cultura (seu de l’Asociación Cultural Azahar). 19 h. Organitza: Asociación Cultural Azahar.

Diumenge 11 “IX Carrera de los árboles y castillos” Etapa Loriguilla - Vilamarxant. Arribada a Vilamarxant (plaça del Castell) a les 10.15 h.

Dimecres 21 i 28

Etapa Vilamarxant - Riba-roja de Túria.

Curs-Taller de teatre de “Puf Teatro”, amb Adrián Quiles

Eixida de Vilamarxant (plaça del Castell) a les 9.15 h. Organitza: Mancomunitat Camp de Túria i ajuntaments i clubs esportius de la comarca.

- Juvenil: (alumnes de 12 a 18 anys), de 16.30 a 18 h. - Infantil: (alumnes de 6 a 12 anys), de 18 a 19 h. - Adults: (més de 18 anys), de 19.30 a 21 h.

Casa de la Cultura. Organitza: “Puf Teatro”. Col·labora: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant. 4


AGENDA CULTURAL Dissabte 24

Dimarts 20 Taller d’òpera: La Vie parisienne, de Jacques Offenbach Sala d’actes de l’edifici cultural “la Cisterna”. 18.30 h. Organitza: Asociación Cultural Azahar.

Divendres 23 Teatre: Segarem ortigues amb els tacons Companyia “Teatro del Contrahecho” No recomanada per a menors de 16 anys

Casa de la Cultura. 19.30 h. Organitza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Inauguració de l’exposició “Les plantes del nostre poble” Elaborada pel biòleg Aurelio Peña Rivera i pel fotògraf José Quiles Hoyo

Casa de Fusta. 10 h. Organitza: Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilamarxant i Parc Natural del Túria.

Teatre: L’altaveu de la frontera, de “Puf Teatro” Direcció i dramatúrgia: Adrián Quiles

Xarrada a càrrec de la Plataforma de Refugiats de Vilamarxant i de l’ONG Refugiados VLC Xarrada-Col·loqui: Aranzazu i Ana Isabel

Casa de la Cultura. 18 h. Organitza: “Puf Teatro”, Plataforma de Refugiats de Vilamarxant i Obrint Fronteres. Col·labora: Ajuntament de Vilamarxant. 55


MARÇ 2018 Diumenge 25

Diumenge 25 Jornada de neteja de l’antic motor de l’Alginet - Jornada informativa i de formació: divendres, 23 de març, a les 20 h, a la seu de l’Associació Cultural 9 d’Octubre (c/ Font Nova, 5)

Inscripcions: a l’Ajuntament o al correu electrònic: ac9octubre@gmail.com, fins al 21 de març. Eixida: des de l’IES “les Rodanes”. 9.15 h.

Concert de música de cambra: “Harmonie Ensemble” Caminant pel Regne Unit, un recorregut pels grans compositors E. Elgar, G. Holst, B. Britten (director: Pascual Cabanes)

Casa de la Cultura. 19 h. Organitza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Organitza: Ajuntament de Vilamarxant (regidories de Medi Ambient i Cultura), Associació Cultural 9 d’Octubre i Comunitat de Regants “El porvenir del Agricultor”.

Dissabte 31 “La veu de les dones” Col·loqui i documental sobre el paper de la dona en la conservació de la natura

Casa de Fusta. 10 h. Organitza: Parc Natural del Túria. Col·labora: Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilamarxant. 6


AGENDA CASA DE JOVENTUT DIVENDRES, 2

17 H

DIJOUS, 15

17 H

Jocs de taula, jòvens de 12 i 13 anys Centre Club de Convivència

Jocs amb la Wii, jòvens de 12 i 13 anys Centre Club de Convivència

DIVENDRES, 2

DIJOUS, 15

20.30 H

18 H

Sopar pre-VilaNit, jòvens de 12 a 30 anys Centre Club de Convivència

Crea la teua motxilla, de 12 a 17 anys Centre Club de Convivència

DIVENDRES, 2

DIVENDRES, 16

22.30 H

DIJOUS, 8

17.30 H

Xocolatada, jòvens de 12 a 17 anys Centre Club de Convivència

VilaNit, jòvens de 12 a 30 anys Pavelló Multiusos 17 H

DIJOUS, 22

17 H

Eixida en bicicleta, jòvens de 12 i 13 anys Centre Club de Convivència

‘Masterchef IV’, jòvens de 12 i 13 anys Centre Club de Convivència

DIJOUS, 8

DIVENDRES, 23

18 H

20.30 H

Dinàmica Dia de la Dona, de 12 a 17 anys Sopar mensual: Dia Dona, de 12 a 17 anys Centre Club de Convivència Centre Club de Convivència - Dimarts: tele-inquiets - Dijous: grup manualitats ACTIVITATS TOTES LES SETMANES A LES 18 H: - Dimecres: grup de cuina - Divendres: grup de teatre

Entitats organitzadores i col·laboradores: Josep Vicent Barrachina

COMUNITAT DE REGANTS EL PORVENIR DEL AGRICULTOR

* L’Ajuntament de Vilamarxant es reserva el dret de canviar la programació motius o aliens a la institució. per motius deper força majordeo força aliensmajor a la institució.

Agenda cultural - març 2018 Vilamarxant  
Agenda cultural - març 2018 Vilamarxant  
Advertisement